*

A Road to Hope

Kaikki blogit puheenaiheesta Tunteet

Työnhaku ja tunteet

Yksi hyvinvoivan kaupungin mittareista on työllisyysaste ja se kuinka paljon työllistymisen tukemiseen panostetaan. Elämme suurta työelämän murrosvaihetta ja työnhaku on entistä monimutkaisempaa. Enää ei riitä se, että kävelee työpaikalle sisään ja pyytää töitä tai edes se, että lähettää hakemuksen. Pitää olla aktiivinen, tehdä videoita, markkinoida osaamistaan, verkostoitua ja kouluttautua ja seurata aktiivisesti viimeisimpiä työnhaun trendejä. 

 

Sukulaissieluista lukuvuoden avaukseen

En minä mihinkään yhteen oikeaan rakkaaseen usko. Olen ihan vakuuttunut, että kaikilla ihmisillä on olemassa sukulaissieluja.

Parisuhdepotentiaalia on vielä paljon enemmän, koska monen kanssa voi muodostaa hyvän parisuhteen, vaikka kumppani ei aivan sukulaissielu olisikaan.

Nuorille sanoisin, että kannattaa odottaa sitä hetkeä, jolloin tuntuu tosi ihastuneelta tai jos se hetki on jo ollut, niin kerro siitä tunteita herättäneelle ihmisille.

Pääsiäinen ja viha

 

Kristittyjen Jeesus ristiinnaulittiin pitkänä perjantaina.
Raamattuki son aika vihakirjotusta monin paikoin.
On helppoa olla sormi pystyssä osottelemassa so so!
Ja eihän se kovin kamalaa ole, jos joku on vihanen.
Kohan ei käsiksi käy, niin eikä heitä milhään.
Tyhjää hysteeraamista on niin paljon.
Ja joskus se viha pelastaa hengen!!

Joskus vihhaa tarvithaan, se voi jopa auttaa.
Avoin viha on aika reiluaki.
Mutta semmoset salaviha ja piiloagressiivisuus.
Semmosia on vaikea nähä.

Hyvää Minna Canthin päivää!

Tänä Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä haluan sanoa kaikille lukijoilleni Suomessa,  että en ala tyttöjä tai naisia neuvoa tasa-arvon päivänä, vaan kehotan kaikkia poikia ja miehiä opettelemaan naisten arvostamista ja heidän tunteiden kunnioittamista. Hyvää Minna Canthin päivää Oulusta!

Toivoo Kimmo

 

Sama videopuheena:

https://www.facebook.com/kimmo.hoikkala/videos/vb.100001091109503/105154...

Tunteella Bloggaaminen

Blogeja ja kommentteja lukiessa törmää usein kirjoituksiin jotka ovat täynnä tunnetta. Vaikka tunteen läsnäoloa ei voikaan todistaa, sen kuitenkin tuntee. Toki voi olla niinkin että puheenvuoro on tahallaan laadittu näyttämään tunteelliselta, vaikka se ei sitä ole.

Lähdin kirjoittamaan tätä blogia mielessäni kysymys siitä miten näihin tunteellisiin bloggauksiin olisi viisasta suhtautua.

a) pitäisikö ne jättää väliin ja vain unohtaa?

Tehdään yhdessä parempi maailma!

Pääsin henkilökohtaiseen kosketukseen uusnatsien eli skinien kanssa 90-luvulla. Olin ollut myöhään töissä fysiikan laitoksella ja lähdin sieltä koodirivit päässä pyörien kotia kohti. Kävelin Hakaniemen torin poikki, kun torin toisesta laidasta lähestyi noin neljäkymmentä minimalistista hiustyyliä ja vahvarakenteisia kenkiä arvostavaa nuorta miestä. 

Tunteet, järki ja filosofian tehtävä

Kirjoitin tällaisen pitkähkön esseen yliopistoa varten ja ajattelin, että voisin samalla edistää poliittisia päämääriäni ja postata sen tänne, kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

 

Tunteet, järki ja filosofian tehtävä

 

Tässä esseessä tarkastelen vapaamuotoisesti filosofian, tunteiden ja yhteiskunnan suhdetta historiallisten esimerkkien avulla, sekä kehitän omaa teoriaani siitä, millainen tuon suhteen tulisi olla. 

 

Taloustilanteen ja pakolaiskysymyksen aiheuttamista peloista sekä ahdistuksista

Meistä jokaisella on jokin keino käsitellä tunteitaan. Tunteemme ovat erilaisia, vaikka niillä olisi sama nimi. Minun ahdistukseni ei ole sinun ahdistustasi tai pelkoni eivät ole sinun pelkojasi, vaikka niillä on yhteisiä piirteitä. Kaikesta huolimatta meidän voi olla vaikea ymmärtää toistemme tunteita, kuten ahdistuksia ja pelkoja. Me emme välttämättä ymmärrä niiden ahdistusta, jotka elävät viidakossa luonnon armoilla, tai niiden, joiden kotikaupunkia on pommitettu kolme vuotta, ja joiden läheiset sekä lapset ovat kuolleet sodassa.

Ihminen kohtaa elinympäristönsä

Ihminen elää eri vaikutusten ympäristössä, joka koostuu nähdäkseni biologisten ja sosiaalisten tekijöiden ympäristöstä. Lisäksi ihmiseen vaikuttaa ympäristössä vallitsevat tunteet, jonka mielelläni erottaisin sosiaalisten tekijöiden ympäristöstä.

Biologisten tekijöiden ympäristö

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä