A Road to Hope

THL:n tulisi lopettaa valehtelu ja palauttaa luottamus

Kotvan tovi meni projekti numero kakkosessani, jonka vuoksi olin poissa tästä nettimaailmasta. Blogitalviuniltani minut herätti aktivistiampiainen Anu Lindroos, joka on ottanut tehtäväkseen jatkaa "blogityöryhmäni" uurastusta vuodelta 2009 järjestämällä mm. tämänpäiväisen mielenosoituksen, jonka vaatimuksena on THL-kerman ero.

Varsin mittavan tiedonetsimistyön tehnyt blogityöryhmäni oli oikeilla jäljillä alusta alkaen ja nyt näin kaksi vuotta jälkikäteen alkavat työt viranomaisten taholta selvittää samoja asioita. Aamulehdessä kerrottiin, että 'nyt keskitytään adjuvanttiin', Pandemrixin viruspartikkeli kun ei ole syyllinen narkolepsiaan.

Media todistetusti uutisoi vasta yli vuoden jälkikäteen Puolan terveysministerin toimista sikarokoteasiassa. Itse informoin Puolan terveysministerin rokotteen-hylkäämisvalinnoista eduskuntaa ja hallitusta 25.11.2009 samalla, kun vaadin sikainfluenssarokotuksia keskeytettäväksi. Ja keskeytettiinhän rokotukset juuri vaatimastani syystä yli vuoden jälkikäteen... nanoteknologian käyttö rokotteessa aiheuttaa odottamattomia ja arvaamattomia haittavaikutuksia.

Media on sensuroinut "ordereiden" alaisena tehokkaasti blogityöryhmäni toiminnan ja lääketieteen lisensiaattina esitetyt vakavat huolet ja havainnot syksystä 2009 alkaen Pandemrixisistä. Voitteko mitenkään mieltää maamme todellisuutta: meillä ei ole demokratiaa vaan se on konkreettisen näennäistä ja vaalien lopputulokset ovat suunnitellut.

Kaikki Pandemrixin käyttäjät olivat koekaniineita. Kysymyksessä oli massiivinen ihmiskoe ilman asianmukaista tarkkaa informaatiota kokeen luonteesta ja ilman erityistä haittavaikutusseurantaa. Oman ammattini kautta voin todistaa asian siinä missä kaikki muutkin kollegat.

Julkinen toiminta viranomaisten ja median taholta on tarkoin suunniteltua teatteria, joka annostelee hallitusti ja tarkoituksenmukaisesti yhteiskunnan toimintaa tiettyyn heidän määrittelemäänsä suuntaan, jota jokainen tervehenkinen kansalainen kammoaa.

Asiantuntija-arviot rokotteen hyödyllisyydestä ovat hatusta. Saksan, Ranskan ja Puolan (rokotusprosentti pieni/0) vähäisemmän kuolleisuuden ja teho-osastopotilasmäärien vertailuja ei tehdä, koska vastaukset eivät ole haluttuja. Pandemrixin haittavaikutukset jäivät seuraamatta. Rokotekuolemat tunnistamatta. Tiede on kuollut, tialla on huuhaa ja hölynpöly.

*   *   *

Pakkorokotukset ovat täällä. Pakote on taloudellinen, mahdollisesti oikeudellinenkin vastuu odottaa. Siinä missä HIV:n tartuttaja saa tuomion, odotettavissa on, että esimerkiksi tuhkarokkoa vastaan rokottamaton joutuu vastuuseen sairastuttuaan tuhkarokkoon.

Taloudellinen vastuu on tulossa rokottamattomien eteen, kun heidät saatetaan vastuuseen eristämiskuluista esimerkiksi tilanteessa, jossa rokottamaton tulee kuumeisessa flunssassa uima-altaassa saadun silmätulehduksen kera ulkomailta. Nämä tilat eivät ole harvinaisia ilman tuhkarokkoa kuten kaikki tiedämme. Ohjeistuksen mukaan tuhkarokkoa tulisi epäillä ja henkilö eristää.

Huvittavaa on, että haltuun otettu virallinen rokoteoppositio (siis sovitut näennäiskriittiset asiantuntijaäänensävyt muodon vuoksi) ovat ottaneet esille rokottamattomien taloudellisen vastuun. "Kaukana ei ole aika..."

Ts. rokottamaton ei näin ollen voisi matkustaa ulkomaille. Onneksi käskytys ja käytäntö eivät vielä kohtaa, mutta valmiudet pakkoon ovat olemassa. Sopivat iltapäivälööpit esimerkkitapauksissa hoitavat tuon asian täytäntöönpanon.

 

En voi kuin hiljaa taipua ajatuksiini ja todeta, miksi te ihmiset ja kansalaiset annatte tämän kaiken tapahtua. Tuolla kaikella tarkoitan sitä kaikkea, mitä ylipäänsä tässä maailmassa juuri näinä aikoina tapahtuu.

Vastauksen tosin tiedän. Manipulaatio. Pelko. Alistuminen.

 

 P.s. THL, luottamusta ette koskaan tule saamaan lääketeollisuusyhteistyöllä. Oletteko koskaan kuulleet, että luottamus hankitaan rehellisyydellä. Lainvastaisesta toiminnasta tulee kantaa  vastuu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Tommi Mäkinen

Mirjaleena taas sorvin ääressä, You go Girl!!! ;)

Käyttäjän Ellinoora kuva
Elli Noora

Pahuksen hyvä kannanotto Mirjaleenalta !

Henri Lentonen

Todellakin, kansa on kovin lammasmaista. Mutta Suomessa on joskus ollut katajainen kansa ja sisua. Ehkä nämä vanhat arvot vielä heräävät henkiin..?

Käyttäjän heljakolehmainen kuva
Heljä Kolehmainen

Hei Mirjaleena, sinua onkin odotettu!! Kiva kun kirjoitat taas!

Toimituksen poiminnat