A Road to Hope

Kilpi: Sikapiikki oli ehkä virhe

Tänään Savon sanomissa THL:n ylilääkäri Terhi Kilpi myöntää, että sikapiikki lapsille oli ehkä virhe. Samaan aikaan oikeuskansleri Jonkka pyytää Sosiaali- ja terveysministeriöltä selvitystä sikarokotehankinnasta liittyen lahjoma- ja jääviysepäilyihin. Yli 50 lapsesta ja nuoresta on tähän mennessä tehty narkolepsiaan liittyen rokotehaittatapahtumailmoitus.

Iltalehti on käsitellyt kiitettävästi asiaa. Tämän vuoksi pyysin heitä avaamaan sikainfluenssarokotteen tehosteaineeseen liittyvät mittavat ongelmat. Juuri nämä asiat ovat suoraan liityksissä Jonkan selvityksiin eli mitä vahinkoa tai lain rikkomisia taloudellisten vahinkojen lisäksi tapahtui lääketeollisuus-kytkösten ja sidonnaisuuksien vuoksi.

Iltalehti ei ottanut minuun yhteyttä. Kaikki mediatoiminta on tarkassa kontrollissa ja säädeltyä. Uutiset eivät ole spontaaneja, vaan suunnitelmallisia ja jaksotettuja. He päättävät, mikä "on tärkeää" ja milloin on.

Suosittelen kaikkia lämpimästi kuulemaan (suomennettu), miten oikea kansalaistensa ministeri ajattelee, pohtii ja tekee valintoja Puolassa. Tämän jälkeen verrattakaa ajatuksissanne Terhi Kilven sanomisia kirjoituksen lopussa:

http://www.youtube.com/watch?v=wXORkXBSNdQ

 

Seuraavana juttuaiheehdotukseni Iltalehteen, jota ei tietenkään julkaistu

 

"Päiväys: 26. tammikuuta 2011 22.37
Aihe: Tärkeä juttuaihe
Vastaanottaja: panu.pokkinen@iltalehti.fi


Hei!Lähestyn Iltalehteä narkolepsia-asiassa, josta olette kiitettävästi kirjoittanut. Olen ollut joskus aiemminkin yhteydessä ja tällöin naistoimittaja lupasi, että avaatte vielä koko sikainfluenssarokotevyyhdin.Nyt kun Terhi Kilpi ei enää kiellä yhteyttä, onko mahdollista, että tuo ongelmallinen rokotteen tehosteaine "avataan". Ehkä tiedätte, että olen ollut ainoa suomalainen (väestövastuu)lääkäri, joka oma-aloitteisesti otti selville, mikä tuo tehosteaine on. Tarpeeksi etsimällä oleelliset tiedot löytyivät tieteellisistä julkaisuista. Yritin varoittaa ihmisiä loppuvuodesta 2009 ja kauhuissani seurasin, että minkäänlaista korostettua haittatapahtumaseurantaa ei ollut lääkärikunnassa. Oikeastaan oli päinvastoin, koska THL ja Kilpi nimenomaan toistivat toistamistaan, että 'Pandemix tehokas ja turvallinen'. Kumpaakaan noista ei oltu silti vielä todistettu. Yritän avata asiaa teille lyhyesti, asia on erittäin tärkeä:   Tässä on se, miten Terhi Kilpi avasi tuota tehosteainetta kansalle laajan katsojakunnan edessä. Kilven kommentin jälkeen voitte lukea, miten erikoislääkäri sisäistää tuon Kilven selostuksen. Se kuvastaa hyvin, miten alkeellisella tasolla koko Suomen lääkäreiden ymmärrys oli tuon rokotteen toiminnasta (kuten muidenkin rokotteiden toiminnasta). A-talk 29.10.2010: http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=2&t=813&a=7166 (jos enää aukea, alla on sanatarkka ylöskirjoitus)

Terhi Kilpi, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen rokoteosaston ylilääkäri:

"Se sisältää kolmea eri ainetta eli ensinnäkin ainetta nimeltä skvaleeni, joka on sellainen eräänlainen niinku öljy-vesi -seos, jota tuota on esimerkiksi oliiviöljyssä, ei hirveän vaarallisen kuuloinen. Sitten.. (toimittaja: 'mutta elohopeaa') ...mutta nyt kysyttiin, mitä se sisältää se itse adjuvantti, no niin (toimittaja: 'asia kerrallaan').

Sitten tuota, sitten se sisältää synteettistä (keinotekoista) E-vitamiinia ja ja tuota sitten tälläistä tota niin ainetta joka, joka on eräänlainen jauhoparanne elikkä näitä kolmea semmonen, se semmonen pieni kaikkea, mitä voi saada oikeastaan ihan ruuan mukana ja elintarvikkeissa...nii... (toimittaja:'Tää on hyvän kuuloinen, mutta se ei avaudu välttämättä ihmisille, mutta heitä kiinnostaa nimenomaan se, että, okei, tämä on vaaratonta tämä lisäaine tämä')

Mikään mikään ei ole siinä semmosta, mikä mikä olis minkäänlaista myrkkyä tai joka vois edes mitenkään aiheuttaa mitään haittaa." 

 Infektiolääkäri Markku Broas Lapin (istui ohjelmassa Terhi Kilven vieressä): 

"No, niinku Terhi tossa kerto just tään teho tai adjuvantin tai tän tehoaineen rakenneosat ainakin minulle, kun se avataan, niin on täysin vaarattomia vaarattomia aineita ja en voi nähdä niinku mitään riskiä ihmiselle ..sikiölle näillä aineilla ja minulla on se kuva, niin että tuota että kun näitä asioita ei avata kunnolla ja ja ja tuolla mediassa ja muualla velloo kaikki huhut ja puhutaan niinku asian vierestä, niin se herättää pelkoa..."

(p.s. tuo jauhonparanne on siinä ainoastaan nanoskvaleenin öljyhiukkasten pitämiseksi luonnottomassa hiukkaskoossa, öljyhän spontaanisti olisi tietenkin suurempina pisaroina.) Mutta, mikä oli todellisuus kaiken takana. 1. myös THL:ssä tiedostettiin tehosteaineen tuntemattomat vaarat jo kesällä 2009(tämä kävi ilmi WHO:n 60 asiantuntijan puhelinkonferenssissa, johon THL:stäkin osallistuttiin)2. tehosteaineessa oli nanoteknologialla valmistettu nanoatehosteaine, jossa sen haiöljypisarat (skvaleeni) oli pienennetty hiukkasiksi kokoon 150nanometriä, niin että tehosteaineen biologinen aktiivisuus kasvoi ts. siitä tuli tehokkaampi
(Molecules-tiedelehden artikkeli) 3. nanoskvaleenia (tuota "oliiviöljyä") on käytetty yleisesti geeninsiirtotekniikassa geneettisen materiaalin siirtämisessä solun sisään    Näitä asioita säätelee lainsäädäntö: ihmisillä on oikeus saada tietoa terveyteensä liittyvistä asioista ja toisaalta terveydenhuoltohenkilökunnan on velvollisuus informoida. Pandemrixin kohdalla se estettiin täysin. 2. ja 3. kohdalla on todennäköisesti rooli narkolepsian syntymiseen. Ymmärrän, että "väärä" puoluetaustani on este/hidaste näiden tärkeiden asioiden esille tuomiseen. Minun on ollut pakko ryhtyä vaikuttamaan asioissa kaikkien yhteiskunnan pahoinvointiin liittyviin asioiden vuoksi. En olisi ikinä voinut uskoa, että olen tässä asemassa koskaan ajamassa ihmisten/potilaiden oikeusturvaa julkisesti, mutta näin nyt vain on. Toivon tämän yhteiskunnan puolesta, että avaatte lopultakin tämän tehosteaineen "salat", olen siinä käytettävissänne. Kunnioittavasti, Mirjaleena IsoahoP.s. Vielä yhtenä asiana haluan mainita, että tuossa 3.kohdassa mainittu geeninmateriaalin siirto solun sisään voi tarkoittaa myös sitä, että nanoskvaleeni siirsi solujen sisään myös verenkierrossa ollutta virusmateriaalia. Kun virusmateriaalia autetaan siirtymään solun sisään, missä se lisääntyy, ihminen sairastuu. Jos katsotte 2009 talven uutisointia, niin rokotuksia seurasivat sikainfluenssasairastumiset. Ihmettelin tätä tuolloin, tämä vasta 2 kuukautta sitten esille tullut asia, kohta 3, voi selittää ilmiön. Tällöin se tarkoittaisi sitä, että rokote aiheutti mm.sikainfluenssasairastumisia sekä muita sairastumisia. Tämä seikka ei tullut itselleni mieleen. Olisi niin hyvä kysyä Terhi Kilveltä julkisuudessa, että miten on poissuljettu, että rokote ei sairastuta ihmisiä..."


*     *     *     *     *

http://www.ts.fi/online/kotimaa/192627.html

"THL:n ylilääkäri Sunnuntaisuomalaisessa: Lasten sikapiikki oli ehkä virhe // 30.1.2011 06:45 Kristiina Viitanen

THL:n ylilääkäri Terhi Kilpi myöntää, että 5–20-vuotiaat lapset ja nuoret olisi ehkä pitänyt jättää rokottamatta sikainfluenssaa vastaan. Nyt on olemassa vakavan haittavaikutuksen epäily, jota ei vuosi sitten päätöksiä tehtäessä tiedetty.

– Vuosi sitten oli vallalla tieto, että sikainfluenssa on vaarallinen juuri nuorille. Silloin ei ollut vielä aihetta epäillä rokotteeseen liittyvän vakavia haittavaikutuksia, Kilpi perustelee.

Toisaalta yhä tiedetään, että influenssapandemiavirukset ovat aluksi tavallista vaarallisempia juuri lapsille ja nuorille.

– Britanniassa on parhaillaan käynnissä vakava sikainfluenssaepidemia, johon on jo kuollut parisataa ihmistä. Heistä parikymmentä on lapsia. Kausi-influenssarokote on paikoin loppunut, joten sikainfluenssarokote Pandemrix on otettu uudestaan käyttöön. Vaikeissa tilanteissa joudutaan tekemään vaikeita päätöksiä, Kilpi korostaa.

Vielä ei kukaan tiedä, miksi narkolepsiaa esiintyy juuri Suomessa, kun samaa rokotetta käyttäneessä Kanadassa on vain kaksi sairastunutta. Suomen lisäksi narkolepsian ja sikainfluenssarokotteen välistä yhteyttä on havaittu myös Ruotsissa ja Islannissa.

– Mikä yhteinen tekijä tai tekijöiden yhdistelmä on näillä kolmella maalla, jollaista ei muualla ole? Kilpi ihmettelee.

THL julkaisee ensi viikon tiistaina väliraportin, jossa selvitetään narkolepsian, sikainfluenssan ja sikainfluenssarokotteen välisiä yhteyksiä."

http://webcache.googleusercontent.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.savonsanomat.fi%2Fuutiset%2Fkotimaa%2Fterhi-kilpi-lasten-sikapiikki-oli-ehk%25C3%25A4-virhe%2F641311&ie=utf-8&oe=utf-8

(ps. Britannian väkiluku on  noin 62 miljoonaa, eli siellä on väkeä yli 10 kertaa enemmän kuin Suomessa. Tätä Terhi Kilpi ei tietenkään ilmaise. Kuolemista päätellen Britannian tämän vuotinen tauti on samaa luokkaa kuin Suomessa oli vuosi sitten, jos oletetaan, että siellä kuolee vielä toiset 200)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (146 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Niin kuvittelevat eli toisin sanoen, he äänestävät mielikuvien perusteella, EI järkisyiden. Jos kerrotaan negatiivisia asioita, vaikka kuinka pahoja, seuraavaksi tälläiseltä hypnoosissa elävältä ihmiseltä tulee seuraava kommentti: onhan ne tehnyt hyviäkin asioita... Sanon aina, että ne "hyvät" ovat sitä propagandaa.

Ilkka Järvelä

"Se kuvastaa hyvin, miten alkeellisella tasolla koko Suomen lääkäreiden ymmärrys oli tuon rokotteen toiminnasta (kuten muidenkin rokotteiden toiminnasta)."

Mitä siellä lääkiksessä oikein opiskellaan, eikö koulutuksen taso olekaan korkea? Lääkiksestähän putkahtaa tohtoreitakin ihan likuhihnalla jopa, luulisi että joku heistä olisi expertti rokotus-asioissa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sanotaanko näin, että rokotukset ovat ulkoistettu opiskelleiden lääkärien ajatuksista. Ne eivät "kosketa" lääkäreitä ei henkisesti tai fyysisesti. Lähinnä aiheuttavat matkutelijoiden osalta ylimääräistä vaivaa.

Terveydenhoitajat ovat vastuussa koko Suomen rokotebisneksessä THL:n aivopesemänä, näin on pakko sanoa nykytietojen valossa.

Tiedän kuinka he kokevat loukkaavana sen mitä sanon, heidän ammatti-identiteettisensä tietenkin perustuu siihen, että he pyrkivät tekemään työnsä hyvin ja voivat luottaa viranomaisiin.

Mutta tittelistä tai lompakon paksuudesta huolimatta on pakko nyky-yhteiskunnassa jokaisen kyseenalaistaa kaikki saamansa tieto. Tämäkin mitä itse kirjoitan : )

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mirjaleena,

eivät kaikki terveydenhoitajat luota THL:n. Toisaalta heidän pitäisi voida luottaa THL:n voidakseen tehdä työtään. Tilannehan on heille aivan kamala.

Juttelin STM:n narkolepsialasten vanhempien tapaamisen aikoihin erään terveydenhoitajan kanssa, ja hän sanoi alkaneensa pelätä rokottamista.

Tuossa uutisessa, jota siteeraat, on kaksi virhettä/väärää tietoa Terhi Kilven suusta:

Patient UK:n mukaan kuolleita on 15. ei parisataa. http://news.patient.co.uk/newspaper.asp?ss=10&pc=2...

Sen lisäksi Kanada käytti adjuvantitonta rokotetta raskaana oleville ja pienille lapsille, ei adjuvantillista niin kuin Suomi ja Ruotsi
http://www.phac-aspc.gc.ca/alert-alerte/h1n1/faq/f...
+ Kanadan rokote oli Arepanrix, ei Pandemrix = ei sama. Valmistaja kyllä oli sama eli GSK.

Suomalainen 1 (nimimerkki)

On surullista nähdä Terhin ja Markun tasoisissa asemissa olevien ihmisten sekoittavan pakkaa GSK-mainontaan nojaten ja ottavan "idioottiroolin": Emme tienneet, kukaan ei tietänyt, mikään rokotteessa ei ole mitään.
Onko tälläinen "epärehelliseltä , selkärangattomalta ja täystohelolta" vaikuttava henkilö pätevä lääkärintoimeen?

Päinvastoin: Keväällä 2009 oli tietoa eteläiseltä pallonpuoliskolta ja USA:sta ennenkuin tutkimukset siellä lopetettiin markkinointia häiritsevinä.
Ainoastaan hyvin lihavilla ihmisillä oli 2+ kertainen riski. Kaikille heikko tarttuvuus, pikkulapsilla heikko vaste, kaikissa ikäryhmissä vähäinen kuolleisuus verrattuna kausi-influessoihin. Linkit löytyvät sen ajan blogeista.

Ruotsissa oli käytössä AS04-adjuvantti, Suomessa AS03, Kanadan vastaavaa en nyt kaiva. Nimenomaan adjuvanttiemulsio 'läpäisi' veriaivoesteen ja istukkaesteen. Linkit plogeissa. Tiomersaali pääsi siis hyvin aivoihin.

Terhi on myös "harhauttanut" koko Suomen kansaa väittämällä Polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatin (Polysorbaatti80) olevan jauhonparanne.
EU-direktiiveissä sen kerrotaan olevan emulgointiaine.
Tätä ei tarvita leivonnassa. Mikäli sitä jauhoissa olisi, sitä on lisätty kaikilta salaa ilmoittamatta myyntipakkauksessa asiasta.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Hei Riikka! Sinuakin näkee, kai huomasit email-kiitoksen : ) ?

Hyvä sivusto tuo, löysin sieltä mm. tämän:

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and...

Olen usein kiitollinen, kun ihmiset selviävät hyvinkin hengissä ihan itsellään vaikeista tilanteista, koska se tarvittava apu ei irtoa välttämättä syystä ja toisesta. Itse yritän olla turhankin tarkka ja varovainen.

Siis sikainfluenssa on tappava tauti pahimmillaan kuin moni muukin tauti. Aatelkaa, elämme "sivistysvaltiossa" ja saamamme tieto on hyvin ristiriitaista ja tarkoitushakuista, kuten nämä kuolleisuusluvut. Saati eihän meillä ole mitään tietoa rokotteiden aiheuttamista kuolemista, saati niistä,joissa rokote on ollut myötävaikuttavana tekijänä. Miten ikinä voisi kuvitella, että Espanjantaudista olisi mitään tarkkaa analyysiä saatavissa.

Terveydenhoitaja (nimimerkki)

No ohhoh: "Terveydenhoitajat ovat vastuussa koko Suomen rokotebisneksessä THL:n aivopesemänä, näin on pakko sanoa nykytietojen valossa."

Tarkoitit ilmeisesti "rokotebisneksestä"? Jos olisimme vastuussa koko rokotebisneksestä, missä rahat? Ei ole vielä minun tililläni näkynyt. Kyse on sen luokan bisneksestä, että muutamalla sadalla tuhannella eurolla / kk minua pitäisi kyllä hyvitellä, jos olisin osallisena tästä ah, niin ihanasta vastuusta.

Loukkaannuin todellakin tuosta kommentistasi - ensimmäistä kappaletta en ymmärtänyt huonon suomen ansiosta - mutta en mainitsemastasi syystä, koska yllätys, yllätys, on olemassa omilla aivoillaan ajattelevia terveydenhoitajiakin! Minua ei kukaan ole aivopessyt eikä sitä koskaan teekään.

Minä rokotan nyt ja tulevaisuudessa vastaanotolleni tulevia asiakkaita. He ovat joko työnsä tai lomamatkojensa takia rokotteita tarvivat. Asiakkaat ovat itse varanneet ajan ja ottaneet selvää mitä rokotteita tarvitsevat. Ei ole minun tehtäväni alkaa käännyttää heitä siinä. Ko. rokotukset ovat mielestäni tarpeellisia.

En silti ole vastuussa rokotebisneksestä, vaan se on ihan joku muu taho, lähinnä ajattelen sen olevan THL. Itse olen hyvin rokotuskriittinen, en esimerkiksi ymmärrä esim. vesirokkorokotusta muiden kuin immuunipuutteisien kohdalla. Nuorinta neljästä lapsestani ei calmetoitu, hän sai soluttoman hinkuyskärokotteen. Tämä tapahtui yli viisi vuotta ennen ko. käytänteiden tuloa kansalliseen rokotusohjelmaan. Hib-rokote jätettiin antamatta, koska rokotusaikataulu oli niin hidas, että 1. Hib-rokotetta ei oltu annettu ennenkuin lapsi täytti vuoden eikä sitä enää siinä vaiheessa tarvinnut antaa. Kuusihenkisestä perheestämme kukaan ei ottanut sikainfluenssarokotetta.

Hyvä että uskallat olla rohkea, mutta on tärkeää keskustella rakentavasti ja keskustelua edistävästi. Ihan niinkuin tämän palstan etiketissä mainitaan : D.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

"Tarkoitit ilmeisesti "rokotebisneksestä"?"

Juu, kyllä, pidätän oikeuden yhden-kymmenen kirjaimen kirjoitusvirheisiin: en ole turhan tarkka pönkittääkseni sillä uskottavuuttani : )

"Jos olisimme vastuussa koko rokotebisneksestä, missä rahat? Ei ole vielä minun tililläni näkynyt. Kyse on sen luokan bisneksestä, että muutamalla sadalla tuhannella eurolla / kk minua pitäisi kyllä hyvitellä, jos olisin osallisena tästä ah, niin ihanasta vastuusta."

Terveydenhoitajan koulutuksella ei vedetä oikeasta rahahanasta. Jos olisi lakimiestasoinen koulutus, niin kyllä rahannuoreja vedeltäisiin ihan eri mittakaavassa. Eli te teette sen ilmaiseksi.

"Loukkaannuin todellakin tuosta kommentistasi - ensimmäistä kappaletta en ymmärtänyt huonon suomen ansiosta - mutta en mainitsemastasi syystä, koska yllätys, yllätys, on olemassa omilla aivoillaan ajattelevia terveydenhoitajiakin! Minua ei kukaan ole aivopessyt eikä sitä koskaan teekään."

Lääkärit eivät ymmärrä rokotuksista. Rokotuksilta ei vaadita farmakokineettisiä tietoja, rokotehaitat suurimmaksi osaksi ignooretaan. Lääkärit eivät ole rokotusten kanssa tekemisissä kuin sen pakollisen reseptin verran, joka lääkäriltä pyydetään. Lääkäreillä pitäisi olla viimeinen vastuu terveydenhoitajan tekemästä rokotuksesta, mutta tämä asia ei näy, eikä tunnu missään. THL käyttää juuri terveydenhoitajia rokottamistyössä ja terveydenhoitajan on noudatettava virkansa puolesta määräyksiä.

"Minä rokotan nyt ja tulevaisuudessa vastaanotolleni tulevia asiakkaita. He ovat joko työnsä tai lomamatkojensa takia rokotteita tarvivat. Asiakkaat ovat itse varanneet ajan ja ottaneet selvää mitä rokotteita tarvitsevat. Ei ole minun tehtäväni alkaa käännyttää heitä siinä. Ko. rokotukset ovat mielestäni tarpeellisia."

Jos olisit lastenneuvolan terveydenhoitaja, kyllä sinun velvollisuus olisi käännyttää lapsia rokotuksille. Terveydenhoitajia syyllistettiin hyvinkin voimakkaasti, jotta eivät erehtyisi epäileväiselle kannalle sikarokotteenkin kanssa. Jos olet ollut rokotekriittisenä tekemisissä vain loma- ja työmatkarokotusten kanssa, ajattele sitten kollegoitasi, jotka joutuvat täyttämään velvollisuuksiaan koko rokotearsenaalilla.

"En silti ole vastuussa rokotebisneksestä, vaan se on ihan joku muu taho, lähinnä ajattelen sen olevan THL."

Jos teitä ei olisi olemassa, THL/lääketeollisuus olisi suuressa pulassa : )

"Itse olen hyvin rokotuskriittinen, en esimerkiksi ymmärrä esim. vesirokkorokotusta muiden kuin immuunipuutteisien kohdalla. Nuorinta neljästä lapsestani ei calmetoitu, hän sai soluttoman hinkuyskärokotteen. Tämä tapahtui yli viisi vuotta ennen ko. käytänteiden tuloa kansalliseen rokotusohjelmaan. Hib-rokote jätettiin antamatta, koska rokotusaikataulu oli niin hidas, että 1. Hib-rokotetta ei oltu annettu ennenkuin lapsi täytti vuoden eikä sitä enää siinä vaiheessa tarvinnut antaa. Kuusihenkisestä perheestämme kukaan ei ottanut sikainfluenssarokotetta."

Eräs terve, viisikymppinen Lahden kaupungin sairaalan terveydenhoitaja ei halunnut ottaa sikainfluenssarokotetta, mutta otti sen, koska pelkäsi menettävänsä työpaikkansa. Hän kuoli rokotuksen jälkeen samana päivänä. Kuolema ei tietenkään ollut rokotekuolema, vaan kuolemalla ja rokotteella oli vain "ajallinen yhteys". Tunnet aivopesun vaikutuksen, kun/jos olet tekemisissä laajemmassa mitassa rokotteiden kanssa tai tiedät, mitä hoitajat esim. lastenneuvoloissa joutuvat virkansa puolesta tekemään. Rokotteiden määrä laajenee laajenemistaan, rokotteita on pian joka lähtöön.

"Hyvä että uskallat olla rohkea, mutta on tärkeää keskustella rakentavasti ja keskustelua edistävästi. Ihan niinkuin tämän palstan etiketissä mainitaan : D."

Juu, kyllä täällä totta tosiaan keskustellaan. Joskus tarkoituksella provosoin keskustelua, joka sai sinutkin sana-arkkusi avaamaan. Olen täällä kantamassa sitä lääkäreiden vastuuuta yksinäni. Ne kollegoitteni tai hoitajien oman perheen rokottamattomuudet eivät kanna minnekkään itse asiaa. Vain julkinen keskustelu, johon sinäkin nyt osallistuit, voi kantaa jonain päivänä hedelmää.

Pökötti (nimimerkki)

Mitäs oot Mirjaleena mieltä tuosta että Itsenäisyyspuolueeseenkin alkaa virrata kokkareita? jopa ehdokkaaksi?? Samoin kun niitä on alkanut virrata muihinkin puolueisiin ehdokkaiksi..jotenkin vähä epäilyttävää toimintaa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Heh, joo, voihan ne olla soluttautujiakin, ei tullut mieleen ensimmäisenä. Ajattelen sitä, mitä Kokoomus oli joskus ennen: isänmaan asialla.

Pökötti (nimimerkki)

en mä soluttautujina aatellu,mut noin ylipäätänsä..eikö se sekoita aika paljon pakkaa,nyt kuitenkin on kokoomus ollut sen eliitin asialla nii mites nyt kun niitä onkin joka puolueessa.

Ari pekka Lintula (nimimerkki)

TYKKÄÄ !!! <3<3<3<3<3

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mirjaleena,

juu huomasin, ei kestä. Näpräsin sen kasaan iltapuhteina :D

Nyt olen ollut vaan niin kipeänä että 3 vrk meni horteessa sängyn pohjalla. Kahdeksaan vuorokauteen en ole pystynyt syömään kuin teetä. Tänään meni villisti kokonainen banaani. Huomenna jo kaksi?
En edes jaksa kuvailla kaikkia oireita mutta olo on yhä melko heiverö.
Joten kirjeenvaihto ymv. on pakosta jäänyt aika heikoille.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vanhan ajan kokoomuslaiset eivät olleet myrkkyä yhteiskunnalle, tutustukaapa. He toimivat sen toisen laidan kanssa tasapainossa.

VeePee (nimimerkki)

Toden totta näin on:

Loka Laitinenhan on käsitellyt asiaa blogissaan:

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2010/12/...

Osta foliohattu (nimimerkki)

Jopa on VeePeellä toooooooosi luotettavat tietolähteet.

Juha Salmi

Muutama vuosikymmen sitten henkilö jolle lääkäri diagnoosissaan totesi että se on sitten syöpä tarkoitti sitä että alta vuoden vietettiin hautajaisia, nykyään asia on usein miten toisin, vai väittäkö joku vastaan?

Samoin tänä päivänä on enemmän hoitajia, enemmän lääkäreitä, enemmän seiniä, kuin koskaan. Ainahan voi asioita parantaa ja niin pitääkin. Joskus vaan voisi olla ihan paikallaan miettiä ja katsoa mistä ollaan tultu ja mitä nyt on.

Maailmassa ollaan tänään sellaisessa tilanteessa että mikään ei riitä, tehtiin niin tai noin aina oli väärin. Kuten tässä rokotusasiassa, kuinkahan paljon THL saisi syyttäviä kirjoituksia jos ei se rokotuksia olisi hankkinut ja sen vuoksi kuolleita olisi tullut?

Lääkärinä nuo kahden ensimmäisen kappaleen kohdat pitäisi olla sinun tiedossasi eikö vain? Olenko muuten niissä joiltain osin väärässä?

Miksi YK:sta pitää erota?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Mietippä vähän asioitten taka sieki, miksikähän on sitä syöpää yhä enämpi! Miksi ihmiset lihovat ja sairastavat diabetesta yhä enemmän ja ties mitä vaivoja ja ovat masentuneita?

Eikähän ole kyse syyttelystä sinänsä, vaan itte asiasta. Oliko sinusta sopivaa, että Suomen terveyenhuolto lahjottiin?

Tutkippa avoimin silmin mitä tekee YK, älä usko ylleissiin höntityksiin, lue täältä netistä ja aattele ihan itte!

Osta foliohattu (nimimerkki)

Ihmiset lihovat, koska he syövät enemmän kuin kuluttavat, missä suuresti auttaa että he syövät kehnoa ruokaa, kuten valkoista vehnää (pulla ja pasta) ja valkoista sokeria. Diabetes on seuraus lihomisesta, ja noin kymmenen syöpätyyppiä on yhteydessä liikalihavuuteen.

Tämä kaikki ilman lahjontaa ja salaliittoja.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ämmi,

täältä lisää tietoja paitsi THL:sta niin transrasvoista: aiheuttavat masennusta, diabetesta, sydänsairauksia jne

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5974... ;)

Vieras (nimimerkki)

"Miksi ihmiset lihovat"

Ihmiset lihoavat koska ovat laiskoja vätyksiä ja syövät huonoa ruokaa. Peilistä saa syyllistä etsiä. Tähänkin on helpompi etsiä syyllinen "toistaalta". Ettei vain tarvitse itse tehdä asian eteen mitään.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No Viehraallehan soppiiki THL:n meininki, sehän on pelottelua ja vaatimista meiltä tavallisilta aivanko met emmä itte käsittäs! Entäs net ruokasuositukset? Niin ja mitä aattelet Vieras, kattooko THL peihliin, vilkaseppa tämänki päivän Iltasanohmiin Terhi Kilven antamaa lausuntoa, het sen teki sittenki!!!!

Vieras (nimimerkki)

"No Viehraallehan soppiiki THL:n meininki, sehän on pelottelua ja vaatimista meiltä tavallisilta aivanko met emmä itte käsittäs! Entäs net ruokasuositukset? Niin ja mitä aattelet Vieras, kattooko THL peihliin, vilkaseppa tämänki päivän Iltasanohmiin Terhi Kilven antamaa lausuntoa, het sen teki sittenki!!!!"

Vastustan viimeiseen asti roskalehtien lukemista. Niiren luku märättää loputkin aivoista. Minen mitään THL:n meiningistä tierä kunhan piretään se kaupunkilaisjärki mukana niin hjuva tulee. Ruokasuositukset ovat vanhentuneita (oma mielipiteeni). Laiskuus ja huonon ruuan syöminen aiheuttaa lihavuutta.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Siis ruoka on huonoa, syyään väärin, totta puhut. Ja sanoin pahoin ja turhaan Iltasanomat, siis Ylen uutinenhan se oli ja siittä on jo tässäki plokissa lissää pohtimista. Kaikkea hyvvää sulle eikä mulla ole tarkotus sinun päätä yrittää kääntää, kohan selitän, miten itte aattelen.

En luota terveyenhuolttoon, niin kauan kun se on bisneksen tekemistä, lääketeollisuuen bisnestä, jonka THL siunaa. Lääketeollisuuen tehtävä on tuottaa voittoa!

THL pitää hajottaa ja lopettaa kokonaan ja laittaa valtion oma terveysvirasto, semmonen joku keskusvirasto, niinko lääkintöhallitus oli ennen.

Tuomas Hako

Enpä kehtaisi tuollaista omalla nimelläni kirjoittaa. Miten liittyy asiaan, että jotkut asiat ovat ainakin olleet paremmin kuin joskus ennen? Tässähän on juuri todistettu, että kelloja ollaan kiertämässä hyvin jyrkästi ja voimalla taaksepäin. Tässä on meneillään Euvostoliiton muuttuminen hirmuvallaksi ja ihmisten joukkotuhonta. Täydellinne alistaminen suurfirmojen ja rahaeliitin orjiksi.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Kapomme joka "tietää", etteivät natsit kaasuttaneet juutalaisia, "tietää" että EU:pa tulee kaasuttamaan meidät kaikki.

repe (nimimerkki)

Tietysti. Sionisteilla kun on tapana aina tehdä itse se, josta syyttävät muita. Esim. kaasukammiot siis rakennetaankin eurooppalaisia varten.

Vieras (nimimerkki)

"Tässä on meneillään Euvostoliiton muuttuminen hirmuvallaksi ja ihmisten joukkotuhonta. Täydellinne alistaminen suurfirmojen ja rahaeliitin orjiksi."

Päätä nyt siekin. Tuhotaanko ne samalla tuhoten markkinat vai miten se nyt menikään?

mirjaleena (nimimerkki)

Sinulle erityisesti suosittelen katsomaan tuota Puolan terveysministerin puhetta yllä. Ja jos tarmoa riittää niin YK:sta eroamiseen löydät vastauksen parin viime kuun kirjoituksestani. Lue tämä: vastustan lääketeollisuushuuhaata!

Vieras (nimimerkki)

Vastustan kaikkea huuhaata.

Ari Suhonen

Kaiken kaikkiaan nöyrähkö toiveeni on, että erilaisten instituutioidemme ja ammattikuntiemme ( lääkärit, opettajat, poliisit, poliitikot, virkamiehet, kirkonisät jne.) kaapeista alkaa tulla ulos ihmisiä, jotka heräävät katsomaan asioita kokonaisvaltaisesti inhimilliseltä kannalta.

PS. Täytyy nyt jälkikäteen lisätä tähän oikeuslaitos kokonaisuudessaan. Tulla tupsahti mieleen huoltajuuskiista-asiasta lukiessa.

Pökötti (nimimerkki)

Nyt vaikuttaa teksti siltä miltä se kuuluukin,tätä lisää.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ari Suhonen,

todellakin tätä sopii toivoa.
Kun KTL:n nimi vaihdettiin THL:ksi, vastaavaa tapahtui monessa maassa samaan aikaan. Sattumaako?

Ei. Suomi kuuluu IANPHIin, jonka varapresidentti on Pekka Puska.
IANPHIn toimintaa rahoittaa mm. Bill & Melinda Gates-säätiö, jonka säätiön kiinnostuksen kohteet kyllä tunnetaan.

http://www.ianphi.org/ (kohta who-we-are).

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No siittä kokkoomuslaisesta, eihän hyövää keskustella saatikka väitellä ihmisen kans, joka on liittoutunu johonki höntitykseen, kuten kokkoomus, ei semmosella ole oikeasti korvia. Ei kannata ruutia tuhlata huutamalla eikä raivoamalla, jokkainen vastaa tuntteistaan itte eikä niistä nyt ole tosiaan kysymys.

Mutta jatkassie tavallasti, son hyvä ja tärkeä tämä sinun homma! Ja methän olema jo herräilleet monet ja koko ajan tullee lissää, ei muutako jatkassie ja tiedota tietojasti. No siis kiitos!

Osta foliohattu (nimimerkki)

Isoaho:
"...ja kun näen uusia nimiä nimi nimen perään Itsenäisyyspuolueen listoilla."

Kun näen gallupin toisensa jälkeen antavan yhdeksälle rääpälepuolueelle yhteensä 1,3 % ääniosuuden, keskimäärin 0,14 % per pulju...

Tuomas Hako

Gallupit ovat juuri idioottiapinoita varten tehty, jotta he käyttäytyisivät halutulla tavalla.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Juu, sitähän minäkin, persujen ostamia ovat kaikki gallupit. Soini väärentää tulokset, jotta kansa äänestäisi häntä.

repe (nimimerkki)

Persujen kannatus on varmaan 20 % oikeasti. KAikki gallupit laiitavat heitä jo alaspäin. Pikkupuolueiden kannatus jätetään nollille sopivalla korjausdatalla. Kaikki gallupithan korjaillaan lähelle edellisten vaalien tulosta jo muutenkin. Niin niitä tehdään, kun ei viitsitä kysyä 10 000 satunnaisleta ihmiseötä tai 30 000:lta.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Älä "repe" selitä, ei persuja juuri kukaan kannata, Soini on väärentänyt gallupit, kuten Tuomas Kapo jo todisti.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Uutistoimistot Reuters ja ASP ovat saman henkilön omistuksessa. Tämä henkilö istuu mm. lääkejätti Merckin johtokunnassa.

Suomen tietotoimisto STT saa useimmat uutisensa Reutersilta ja ASP:lta. STT:n omistavat TS-konserni, Almamedia ja SanomaNews. Almamedia, SanomaNews TS-konserni, samoin kuin Keskisuomalainen Oyj, Ilkka-yhtymä, Keski-Pohjanmaan kirjapaino Oy, Pohjois-Karjalan kirjapaino Oy jne omistavat paitsi toisiaan siinä määrin, että kilpailevasta mediasta puhuminen on naurettavaa, myös lähes kaikki paikallislehdet.

Mediaa omistavat myös vakuutusyhtiöt kuten Varma. Eläke-Fennia, Ilmarinen, Tapiola…ja pankit.

Riippumattomasta mediasta puhuminen luo harhan objektiivisesta tiedonvälityksestä. Mutta se on vain sitä: harha.

Esimerkki: media siteeraa usein Taloustutkimus Oy:n tekemiä galluppeja joissa Kokoomuksen kannatus on nousussa.
Jutuissa ei kuitenkaan kerrota sitä, mikä asettaisi gallup-tulokset uuteen vinkkeliin: Taloustutkimus Oy:n omistaa Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti. Eero Lehti omistaa myös osuuksia Taloustutkimus Oy:ta siteeravista nediaryppäistä kuten Illkka-yhtymästä.

Vielä parisen vuotta sitten -siitäkin huolimatta että itse kirjoitin paikallislehtiin ja minun olisi pitänyt tuntea käytäntö- otin suhteellisen luottavaisena median tarjoaman tiedon vastaan. Luotin kai ihmisten moraaliin.

Erinäisten yhteensattumien seurauksena jouduin tarkistamaan kantaani.
Yritän sanoa, että kun luette mitä tahansa uutista, kysykää itseltänne -Mitä minulle yritetään tällä uutisella myydä? Kuka myy? Kuka hyötyy?"

siteeraan tähän nyt itseäni kotisivuiltani

Suomalainen 1 (nimimerkki)

Kunpa kansalaiset osaisivat boikotoida galluppeja ja mielipidetiedusteluja, niin hallitsijoilta kuihtuisi merkittävä hallintaväline.

Pökötti (nimimerkki)

miksi nää kokoomuslaiset luuserit jaksaa huudella täällä..(osta foliohattu)

Väärä puolue (nimimerkki)

Mikä on väärä puolue? Olisi niin mukavaa äänestää "suoraa" puoluetta. Pystyykö mikään puolue olemaan suora, jos jäseniä on enemmän kuin yksi?

Hitsi - vitsi.

Väärä puolue (nimimerkki)

Jatkoa:
Olisi mukavaa kuulua monipuolisesti keskustelevaan ihmisryhmään, jonka etuliitteeksi ei voisi merkitä sanaa "puolue". Jos sellainen ryhmä voisi valita keskuudestaan ihmisen, jonka mielipiteillä on ryhmässä arvonantoa. Olisin halukas äänestämään sellaista vaikka eduskuntaan.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ihan kiva ajatus, mutta jos systeemi vaihdetaan, niin siinä ei auta yhden ryhmän yksi ehdokas. Siihen tarvitaan paljon väkeä. Siksi minäkin sitoutumattomana puolueessa.

Vieras (nimimerkki)

Isoaho: miksi olet puolueessa? Tämä sotii kaikkea suoltamaasi tekstiä vastaan. Rrrrrravista itsesi irrrrti orjuuttajista ja NWO meiningistä. Ota askel! Ole sanojesi mittainen!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Paljonko trolli saa palkkaa?

Vieras (nimimerkki)

Kuluihini nähden riittävästi.

Itsekritiikki? (nimimerkki)

Isoaho:
"Iltalehti ei ottanut minuun yhteyttä. Kaikki mediatoiminta on tarkassa kontrollissa ja säädeltyä."

Isoaho olettaa mielenkiinnon puutteen johtuvan sääntelystä. Lääkäri Isoaho ei siis näe mitään ongelmaa lähettämässään tekstissä, päälle kaatuvan maanisessa ryöpsähdyksessä.

Toimitukset saavat valtavan määrän postia, toiveita, vinkkejä ja varsinkin saarnoja ihmisiltä, joiden psyykkinen tila on ilmeisen labiili. Ei niiden perässä jaksa kukaan juosta.

Tuomas Hako

Etkö osaa erottaa, mikä on totta ja mikä ei? Jos uskot valtamediaa siinäkin, että se sanoo sateella auringon paistavan, niin elät itse täysin houreiden vallassa. Et pysty itse uskomaan edes omia aistejasi saati että pystyisit käyttämään järkeäsi. Jos valtamedia ja eliitti eli yteiskunta sanoo jotain, se on sinulle totuus.

Onhan selvää, että Iltalehden ja muun median tulisi paljastaa tämä sikaflunssarikos ja kertoa näitä ilmitulleita korruptio- ja muita juttuja. Mutta ne ovat Bilderbergin kätyreitä. Monta asiaa ne pitävät salassa ja osallistuvat petoksiin. Isoaho on juuri avainhlö tässä ja paljastuksia tehnyt. Tietysti IL voisi ehkä selvitä parilla muulla asiantuntijallakin, mutta miksi ei Isoahoa kuunneltaisi ja vaikkapa tehtäisi sitä tutkivaa journalismia edes joskus.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Onkohan iltalehdessä todella kyvykästä tutkivaa journalismia harjoittavaa ammattilaista. Kyllä he hakeutuvat jonnekkin muualle missä heillä on mahdollisuus tehdä työtään niin, että voivat säilyttää itsekunnioituksensa sekä olla ammattikuntansa arvostusta nostamassa, siis niitä rippeitä mitä vielä on jäljellä.

Vieras (nimimerkki)

"Jos uskot valtamediaa siinäkin, että se sanoo sateella auringon paistavan, niin elät itse täysin houreiden vallassa."

Kröhöm... ei muuten ole ainutlaatuinen ilmiö. Monasti tapahtunut.

Vieras (nimimerkki)

"Jos valtamedia ja eliitti eli y(h)teiskunta sanoo jotain, se on sinulle totuus."

Tässä lauseessa ei nyt ollut lainkaan järkeä.

Vieras (nimimerkki)

"Etkö osaa erottaa, mikä on totta ja mikä ei?"

Erotatko sinä sen kaiken aikaa? Ilttiskö sen julki tuo? Seiskan tukemana?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

A.S.: Kyllä varmasti on ammattieettisestikin taitavampia toimittajia kuin IL:ssä. Siellä vaan on nimenomaan julkaistu asiasta. Toimittajien ammattiryhmälläkin on enemmistönsä, jota vastaan harva uskaltaa asettua, he eivät saisi tällöin töitä.

Vieras (nimimerkki)

IL on vain yksi niin monista roskalehdistä joka suoltaa kansalle sen niin kaipaamansa kateus/juoru-uutisia. (leipää ja sirkushuveja)

mirjaleena (nimimerkki)

Tämä oli Iltalehdelle juttuvinkki. He lainaavat paljonkin ihmisten mm. yleisönosastokirjoituksia kertomatta lähdettä. Jos en olisi väärässä puolueessa, näin merkittävässä asiassa he olisivat ottaneet yhteyttä. Rikokseni on myös pitää blogimediaa. Jouko Pihon homokielteiset jutuu uutisoitiin mutkitta ajatellen niiden häntä mollaavan. Partinen joutui ministeriöön jaettuaan väärää tietoa. Olisin jo sanktioissa jos jakaisin väärää tietoa. Sen sijaan GSK jakoi minusta valheellista tietoa.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Isoaho:
"Partinen joutui ministeriöön jaettuaan väärää tietoa."

Partinen - kuka/mikä hän sitten mahtaakaan olla - sai siis ylennyksen ministeriöön. Päättelen siis Isoahon tekstistä, jota ei selkeyden synti paina.

"Olisin jo sanktioissa jos jakaisin väärää tietoa."

Mistä lähtien sekavia puhuvat lääkärit "on pantu sanktioihin"? Humpuuki on pyhä bisnes.

"Sen sijaan GSK jakoi minusta valheellista tietoa."

Nyt olisi hyvä vilauttaa vähän evidenssiä ja kiitos, ei mitään linkkejä foliohattujen kansainvälisille kokoontumissivuille.

mirjaleena (nimimerkki)

Tietäisit Partisen jos vähän seuraisit. Lääkärit joutuvat viraltansa, jos levittävät väärää tietoa. GSK levitti tietoa infonsa kautta paikallisradiossa.

Osta foliohattu (nimimerkki)

1.
Isoaho:
"Tietäisit Partisen jos vähän seuraisit."

Hyvä blogi aukeaa itse, ja jatkopuheenvuoroissa avataan, mitä väitetään. Ajatus, että pitäisi notkua koko ajan kirjoittajan sivuilla saadakseen tolkkua edes yhdestä blogista rihmoineen on omituinen, mutta tässä seurassa epäilemättä tyypillistä.

Partinen ja siirtonsa (?) ministeriöön, joka on yleensä ylennys, jää siis edelleen mysteeriksi (no niitähän joita blogisti ilmeisesti rakastaa).

2.
Isoaho:
"Lääkärit joutuvat viraltansa, jos levittävät väärää tietoa."

Sanotaan missä? Meillä on leegio hevonpaskaa puhuvia lääkäreitä, mutta viraltapanoja on - montako? Olisiko 1 per 10 vuotta?

3.
"GSK levitti tietoa infonsa kautta paikallisradiossa."

Jopa on evidenssi tiukassa, kun sitä ei esitetä edes kysyttäessä.
Kysyn uudelleen: millä tavalla perätöntä, missä, milloin ja kuka/mikä on GSK?

Ellei vastausta löydy, päättelen lääkäri Isoahon levittäneen väärää tietoa (kts. kohta 2).

repe (nimimerkki)

Mikäli on hiljattain siirretty, niin on saanut palkinnon siitä, että käänsi takkinsa eikä enää mäläytellyt THL:n joukkotuhoajista ja rokoterikoksista. Muuten ei kukaan viitsi moiselle terroristitrollille nyt vältttämättä vastata tai ainakaan siinä aikataulussa, kuin hän komentelee. Vastahan sinä sait vastauksen ja raapustit uuden herjan.

Vieras (nimimerkki)

"Tämä oli Iltalehdelle juttuvinkki. He lainaavat paljonkin ihmisten mm. yleisönosastokirjoituksia kertomatta lähdettä."

Yksin tämä kertoo lehden tasosta kaiken oleellisen.

Vieras (nimimerkki)

GSK = Glaxo Smith Kline = lääkeyritys, jolta Suomi osti myrkkyrokotukset.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Tuomas Kapo:
"Onhan selvää, että Iltalehden ja muun median tulisi paljastaa tämä sikaflunssarikos..."

Jos se kerran on jo rikokseksi todistettu, niin mitäs paljstamista siinä enää on?

Ja Kapo jatkaa:
"Mutta ne ovat Bilderbergin kätyreitä."

Niinpä tietysti. Ja Rotschildien. Ja illuminaation.
Salasivat pirut Roswellin ufoihmisten ruumiinavauksetkin.

repe (nimimerkki)

Heh. Valtamedia on edelleen sitä mieltä, että ei ole paljastettu, vaikka on paljastettu. Noloa, sillä valtamedia on tässä paljastettu Rothschildien kätyriksi jälleen ja kuolemanpiikkien kaupittelijaksi.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Unohdit illuminaation.

Vieras (nimimerkki)

Onneksi en tilaa enkä osta lehtiä kun piikkejä mukana seuraa.

Vieras (nimimerkki)

Iltalehdellä on paljon paljon tärkeimpiä uutisia kuin tämä. Ostakaa samalla se Seiska siitä vierestä ja maailma pelastuu.

sinkd. (nimimerkki)

Tää on hullu maailma, Ile Kanerva joutui eroamaan ministerin virastaan kun lähetti tekstareita väärälle naiselle.

Mutta yksi saa ensin valehdella suut ja silmät täyteen, aiheuttaa usealle elämän kestävän vakavan vaurion, ja tiedä kuinka monta sai jo hengiltä sikiövaiheessa. Ja silti porskuttaa virassaan.

Siis elämme todella maailmassa jossa asiat ovat ylösalaisin.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Mistä tiedät, että se "yksi" valehteli?

Valehtelu on tietoinen teko, jos nyt pystyt ymmärtämään mitä tarkoittaa tietoinen.

repe (nimimerkki)

Muisteleppas 60 tiedemiehen keskustelua ym. dokumentteja. Ja komentti: olisi pitänyt jättää piikittämättä...

Kilvellä on muuten tosi kylmä ilme aina kaikissa haastatteluissa. Karmea ihminen.

sinkd. (nimimerkki)

niin joo, tämä kaikki tuli Kilvelle pyytämättä ja yllätyksenä?

Maailmalla kuitenki kirjoitettiin jo tuohon aikaan vastakkaisia mielipiteitä, luulisi että Kilpi luki alalta vähän laajemminkin, jos kerran on omaa alaa.

Luulisi että jos tuolle tasolla on töissä ja lääkäri ja rokoteasiantuntija niin tietää mitä tekee, jos ei tiedä sitäkään niin olisin vielä enemmän huolissani.

sinkd. (nimimerkki)

http://www.mediuutiset.fi/satavaikuttajaa/article3... Ja terveydenhuollon vuoden vaikuttaja vielä :D No todellakin

mirjaleena (nimimerkki)

Lääketeollisuuden ja rahan manipuloimanako ei huippuasiantuntija ole tietoinen, kun pulliaislääkärikin saa maallikkoapureineen oleellisen selville.

Vieras (nimimerkki)

Repe: "Kilvellä on muuten tosi kylmä ilme aina kaikissa haastatteluissa. Karmea ihminen."

Isoahon ilme sen sijaan kuvastaa hyvin juttujaan.

Vastaus (nimimerkki)

Pitikö lähettää? Hullu, kun lähetti.

Kyllä kansanedustaja- ja ministeristason ihmiseltä tulee odottaa asiallisen tasoista käyttäytymistä. Tunnettu tekstiviestien lähettely ei ole sitä. Suuruudenhullut 60-vuotispäivät kertovat myös omaa kieltään varsinkaan, kun kustannukset eivät tule omasta rahapussista.

sinkd. (nimimerkki)

varmaan olisi voinut jättää lähettämättä, mutta joku olisi voinut jättää yrittämättä massamurhaa.

Vastaus (nimimerkki)

"...massamurhaa..."?
---------------------

Siis mitä tarkoitat?

Eihän ike ainakaan sellaiseen ole syyllistynyt!

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Oli kätevää kun ruumiinavaukset siirrettiin THL:n hellään huomaan, rokotusten aiheuttamat kuolemantapaukset vaiettiin täysin! Kun näiden adjuvanttien epäiltiin aiheuttaneen Persianlahden syndroomaa, asia ei viranhaltijoita kiinnostanut laisinkaan kun rahoittaja käski olla ajattelematta antaa piikkejä! Biokemia on mielenkiintoinen alue, asioita pitkään seuranneena ei voi kuin päätään pudistella kun vannotaan turvallisiksi sitä ja tätä, geenisiirtoa verrataan perinteiseen kasvijalostukseen...
Pienhiukkaset ovat erittäin vaarallisia ja tappavia, nano taas aivan toista...

sinkd. (nimimerkki)

niinpä-

Ja totuus on silti totuus, vaikka kuinka kähmisivät ja peittelisivät jälkiään. Tiedämme mitä oikeasti on meneillään, sille he eivät voi mtään vaikka seisoisivat hämäykseks päällään ja laulaisivat hoosiannaa.

A.S. (nimimerkki)

Myönnetään "puoliksi" jo jotakin..................

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012413060974_u...

Syy-yhteys eipäs-juupas keskustelu polveilee...

"Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun terveysviranomaiset myöntävät, että kohutun rokotteen ja nukahtelutauti narkolepsian välillä on syy-yhteys. Joulukuussa viranomaiset myönsivät jo, että narkolepsiaan sairastuneiden lasten ja sikaflunssarokotusten välillä on selvä ajallinen yhteys."

(www.iltalehti.fi/uutiset/2011012413060974_uu.shtml)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

"Pienhiukkaset ovat erittäin vaarallisia ja tappavia, nano taas aivan toista..."

hehhehheh

Espoo Calls (nimimerkki)

Suomessa kannattaa äänestää Perussuomalaisia, JOS OVAT VIELÄ LÄHDÖSSÄ POIS EU:STA.

Tai Muutos2011, jossa Suomeen palautetaan oikeasti kansanvalta Sveitsin malliin.

Kumpikin olisi hyviä vaihtoehtoja, ja palauttaisi Suomelle itsenäisyyden. Kokoomus, SDP ja muut kusettajat ovat tehneet ihan tarpeeksi jo tuhoa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ei ne ole lähdössä EU:sta, kysy vaikka Timpalta!

Muutos 2011 kannattaa suoraa demokratiaa, erinomaista. Sen lisäksi Itsenäisyyspuolue haluaa erota EU:sta ja pysyä kaukana NATO:sta.

Salon Petri (nimimerkki)

Äärimmäisen tärkeä asia ja kokonaisuus. Toivottavasti pysyy esillä vaaleihin asti ja vielä vaalien jälkeenkin.

Aihekokonaisuuteen liittyviä hakusanasettejä internettiä varten:

lääkevahinkovakuutuspooli
vakuutuslääketieteellinen arvio
vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä
vaalirahoituksen salaisuudet
toimittajat ketä kannatatte

Joten toivotan rohkeutta ja voimia Mirja-Leenalle sekä kaikille tämän rokotusasian kanssa taisteleville. Vain yhdessä olemme enemmän.

Vieras (nimimerkki)

Pakko jo myöntää, koska kun tunnustaa rikoksen niin saa lievemmän rangaistuksen. Kyllä tämä pelottelukampanja oli rikos ihmisyyttä vastaan.
Tuntuu pahalta.

Vieras2 (nimimerkki)

totta, peloittelukampanja oli rikos, koska se perustui valheisiin. pelottelusta pitäisi tuomita viranmenetyksiin koko THL:n johto. mahdollisesti myös ehdollisiin vankilarangaistuksiin varoittavana esimerkkinä murhaan osallisumisesta.

Vieras (nimimerkki)

Oikein rikos ihmisyyttä vastaan?

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Turha on kinastella ihmisten kanssa jotka sulkevat totuudelta silmänsä.
Useinhan se totuus on aivan siinä silmien edessä, mutta kuitenkin "ison nokan varjossa".
Rakennamme näkymättömän muurin havannoimamme ja kuvittellun maailmamme ympärille. Kieltäydymme näkemästä ja huomioimasta mitään, mikä ei sovi valmiiseen maailmaamme.
Valitettavasti tälle emme voi mitään. Vain henkilöt jotka ovat avartaneet sydämensä niin, että koko maailma mahtuu siihen, ovat tarpeeksi uteliaita ja valmiita tutkimaan uusia ilmiöitä laajentaakseen ymmärrystään todella tapahtuvista asioista.
Vain henkilöt jotka uskaltavat ajtella "outside of the box" kehittävät maailmaamme eteenpäin, toisten taas tyytyessä toistelemaan samoja asioita vain eritavalla muotoiltuina laatikon sisällä. Maalaisjärkikin sanoo että heidän joukostaan ei löydy "ruudinkeksijöitä", koska kaikki uusi tieto suljetaan laatikon ulkopuolelle.

Vieras (nimimerkki)

Tärkein unohtuu kaikilta: miksi ette kyse Johan af Grannin mielipidettä tähän asiaan?
Hänellä ei ole ajatuksia ainoastaan laatikon ulkopuolelta vaan myös ajatuksia pallon ulkopuolelta.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Miksi kysyisin? Hänen havannointinsa todellisuudesta muodostavat hänen oman maailmankuvansa. Omani taas minun omani, Sinun taas Sinun omasi.
Ehkä yhteistä kosketuspintaa löytyy ehkä ei. Mikä tekee minun, Sinun tai mainitun henkilön havannoinneista arvokkaampia tai todellisempia.
Mitä enemmän yhteisiä havainnointeja ihmisillä on sitä lähempänä ne ovat totuutta vaikka eivät ihan absoluuttiseen totuuteen riitäisikään.

Vieras (nimimerkki)

Totuus on tuolla jossakin. Ei siis täällä ;)

Ari pekka Lintula (nimimerkki)

Onhan se TosiHyvä, että Suomessa On yhä Fiksuja Ihmisiä !!!! <3
K I I T <3 S TÄSTÄ INFOSTA / SIVUSTA !

Ari pekka Lintula (nimimerkki)

<3 N H A N Se Hyvä, että S u <3 m e s s a <3 n vielä fiksujakin ihmisiä !!!!!

K I I T <3 S tästä infosta / sivusta !!!!! <3

Luojan kiitos, etten lopulta ottanutkaan sikainflu-rokotetta !

Vieras Tyttö (nimimerkki)

Kiitos Augoides Simplicus - voiko sen ytimekkäämmin sanoa..

Vieras (nimimerkki)

"Iltalehti ei ottanut minuun yhteyttä."

Ehkä he ottivat yhteyttä de facto tietolähteeseen, Johan af Granniin. Mieheen joka muistuttaa föönattua kääretorttua. Tällä menolla Johann af Grann saa manttelinperijän takuuvarmasti.

Iltalehti. Tuo journalismin tukipilari. Entä 7 päivää? Oliko heillä painava sana aiheesta?

Tommi Mäkinen

Törkeesti toi Terhi Kilpi jatkaa vieläkin valehteluaan. Miten se 15 kuolleesta saa 200 + Kanadan lapset sai eri rokotetta.. Aikas *itch?

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Asiahan on niin että totuuden paljastuessa se on armoton. Kaikilla meillä on tapana puolustella omia virheitämme. Haemme aina lieventäviä asianhaaroja. Kukapa meistä aina totuuden tullessa ilmi on valmis myöntämään yksinkertaisesti olleensa liian tietämätön asian suhteen ja näin menetelleensä väärin.
Sellainen pyhimys olisi jo sietämätön.

ROOSTER (nimimerkki)

Kiitos youtubelinkistä. Olipa harvinaisen selväjärkinen puhe Puolan ministeriltä, tuollaisia näkee harvoin.

Vieras (nimimerkki)

"Yli 50 lapsesta ja nuoresta on tähän mennessä tehty narkolepsiaan liittyen rokotehaittatapahtumailmoitus."

Kuinka monta rokotetta Suomessa on annettu?

Vieras (nimimerkki)

"Iltalehti ei ottanut minuun yhteyttä."

Mirjaleena valittaa kuten antifasistinen kirkkoherra Juha Molari. Häneen ei vaan poliisi ole ottanut yhteyttä.

Vieras (nimimerkki)

Tähän mennessä. Ehtii tässä radikalisoitua yksi jo toinenkin kun aikansa vaahtoaa.

Vieras (nimimerkki)

"Yli 50 lapsesta ja nuoresta on tähän mennessä tehty narkolepsiaan liittyen rokotehaittatapahtumailmoitus."

Kuinka monta rokotetta Suomessa on annettu?

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Jos asemansa edellyttämä henkilö, olisi asemansa edellyttämän vastuuntunnon omannut, näitä haittatapahtumia ei olisi. Yksikin on liikaa.
Ainut positiivinen puoli tässä onkin se, että tämä tapahtuma on saanut suuremman osan kansasta laajentamaan ajatustensa ympyröitä.
Kun tälle henkilölle valkenee hänen toimintatapansa aiheuttamat korvaamattomat vahingot ja kärsimykset, jo tämä ymmärrys tulee aiheuttamaan suuria henkisiä tuskia. Se kuuluisa "synnintuntoon herääminen" Sen kanssa voi olla vaikea elää.

Vieras (nimimerkki)

Vastaa yksinkertaiseen kysymykseen.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Kysyt väärältä henkilöltä, minulla ei ole THL:n tietopankin käyttäjätunnusta eikä salasanaa.

Vieras (nimimerkki)

Ajattelin sinun tietäväsi kun kerran sokelsit kaikkea muuta kuin mitä kysyin.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Anteeksi sokellukseni meni väärään paikkaan. Virheitä tapahtuu. "Minullekkin"

Osta foliohattu (nimimerkki)

Augoiedes Simplicus:
"Yksikin on liikaa."

Millä perusteella?

Moniko olisi kuollut sikaflunssaan, ellei väestöä olisi rokotettu?
Päteekö myös sikaflunssaan periaate yksikin on liikaa?

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Foliohattu. Maailma on täynnä mikrobeja, viruksia ja basiluskeja. Paras keino suojautua niitä vastaan on oman immuniteetin vahvistaminen.
Voit jäädä auton alle tai tukehtua lihapalan tartuttua kurkkuusi, näille asioille vain ei voi mitään. Hetkellinen tarkkaavaisuuden herpoaminen tai jonkun muun tarkaavaisuuden herpoaminen voi olla fataalista. Jos sairastun sikainfluenssaan niin vastustuskykyni hoitaa asian tai sitten ei. Jos otan piikin ja sairastun narkolepsiaan, niin se taas oli oma valintani, koska luulin juosseeni sutta pakoon mutta karhu tulikin vastaan.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Jäi tuo yksikin on liikaa kohta pois. Lähdetään siitä että kukaan ei ole arvokkaampi kuin joku toinen. Miksi sitten olisi oikeutettua että joku selviäisi vaurioitta ja joku toinen ei. Oikeudenmukaista on antaa kaikki käyttävissä oleva tieto niin, että kaikki saavat kaiken tutkitun, myös tutkimatta jätetyn oleellisen tiedon, minkä pohjalta tekevät valintansa. Kun yksikin joka vaurioituu näiden tietojen puuttuessa joidenkin, omaa etuaan ajavien egoististen motiivien takia on se väärin, koska heillä ei ollut valinnanvapautta.
Jos vahinko olisi tapahtunut omalle kohdallesi tai läheisellesi, ajattelisit asiaa aivan toiselta näkökannalta, nimittäin heidän jotka uhrinsa antoivat tälle THL:n tietämättömyyden ja vasuuntunnottomuuden alttarille.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kuinka monta asukasta Britanniassa on?

- noin 62 miljoonaa

Mikä oli rokotekattavuus?

- väkilukuun nähden pieni

Missä ovat H1N1-ruumiit?

- eipä niitä missään koska pandemiaa ei ollutkaan

Vieras (nimimerkki)

Tässä on muuten yksi esimerkki pelkäämäsi "sotilasjuntan" tavallisten ihmisten asioihin sekaantumista: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Armeija+auttaa+sähköasentajia+korjaustöissä+Etelä-Savossa/1135263395712

NWO?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Pettääkö sinulla todellisuuden taju pahasti? Vai eikö trollaus ole helppo laji? En ole vielä nähnyt yhtään taitavaa trollaajaa, noh, onneksi. Tuo yllä aiemmin oleva inttäjä on tuttu tyylistään. Eikö teillä ole parempaa tekemistä, kuin häiritä niitä, jotka tekevät työtä terveen yhteiskunnan eteen?

Vieras (nimimerkki)

Nimenomaan. Omaa lääkettä on paha niellä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

No, hyvä että ymmärsit ja menet tekemään jotakin järkevämpää. Ota ryyppy päälle, niin se oma lääke on helpompi niellä : )

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kiitos muuten Riikalle noista kytkösselvityksistä! Käytännössä koko globaalieliitti on kytköksissä toistensa kanssa ja ne jotka sinne pyrkivät, pyrkivät kytköstensä kautta.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Mirjaleena. Tuolla ylempänä olevaan komenttiisi toimittajista ja heidän työpaikan menettämisen pelostaan. Onko jonkun toimittajan työpaikka kallisarvoisempi asia kuin yhdekin ihmisen terveyden menettäminen?
Työpaikkoja on aina uusia. Mutta menetetty terveys voi olla lopullinen ainakin niillä jotka menehtyivät rokotteen otettuaan.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tottakai terveys on tärkeämpi kuin ammatti. Mutta sepä kertoo juuri ihmisten orjuuden asteesta: eliitti tietää, mistä narusta vetää, ettei kukaan erehtyisi vastaan sanomaan.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Kiitos. Turhaan kysyin tiesinkin jo vastauksesi:)

Vieras2 (nimimerkki)

Joku pitäisi saada tuomittua vankilaan tai ainakin viraltaan tässä THL-GSK-sikainfluenssa-narkolepsia lahjus-, peloittelu-ja myrkkyrokotus-jutussa. Ketä ehdotatte ehdottomaan vankilatuomioon, ketä ehdolliseen je kenet menettämään virkansa?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Olen lääkäri, en tuomari, Terhi Kilven ja THL:n eroa olen vaatinut, tosin THL ei siitä vielä muutu. On äänestettävä valtaan ihmiset, jotka kantavat vastuunsa yhteiskunnan eteen.

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Ei riitä, vaan on saatava jokainen terveydenhuollon ammattilainen tuntemaan vastuunsa siitä, että todella tietää mitä tekee ja jos taidot loppuvat antaa lähetteen sille jonka tietää omaavan suuremmat tiedot kysymyksessä olevasta asiasta tai ainakin konsultoi itseään osaavampaa kolleegaa. Oma rajallisuuteensa on aina tunnustettava koska kukaan meistä e ole kaikkitietävä ja joka luulee osaavansa ja tietävänsä kaikki on täydellinen idiootti.

Vieras (nimimerkki)

Ensin on löydettävä vastuuntuntoisia ihmisiä äänestämään. Viime vaaleissakin oli laumasieluja uurnilla.

sinkd. (nimimerkki)

taitaisi olla aika monta ainakin moraalisessa vastuussa, isommaksi osaksi sosiaali-terveysministeriö ja THL.

Samoin ne yksilöt jotka toistivat vaan samaa mantraa, ota piikki niin pelastut, tietämättään suurin osa luuli puhuvansa asiaa.

Mutta tuossa on takana niin paljon isompi kuvio, sylttytehdas jonne jäljet aina johtavat, nämä kaikki ovat pikku tekijöitä suuressa linjassa, voihan olla että yksi voidaan uhratakin mutta se ei silti muuta suurempia kuvioita. En usko että pari vankilatuomiota tai irtisanomista sinänsä mitään muuttaisi, mutta olisihan se edes periaatteessa oikein, nakkikioskin ryöstäjä saa kyllä tuomion, mutta yli 50 kymmenenelle lapselle narkolepsian järkännyt pääsee kun koira veräjästä?

Muutosten pitäisi olla niin radikaaleja ihan joka paikassa, meitä pyöritetään mennen tullen. Onneksi kuten tuolla aiemmin mainittiin tuo sikapiikkiperseily sai monet ajattelemaan laajemmin, kuten minut se viimeistään herätti täysin.

Ehkä se oli se tarvittava tönäisy hitaille suomalaisillekin että auktoriteetti ei ajattelekaan pienen kansalaisen etua.
Jokaisella meillä on vastuumme tässä sopassa, ainakin tuoda tietoisuuteen epäkohtia mistä ei muuten puhuttaisi, ei voi haudata päätään enää hiekkaan. Parempi kohdata totuus, ei se kiva ole nytkään, mutta pian se on vielä karmaisevampi.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

lltalehti asettelee kysymyksiä, joista huomaa, ettei asia ole kunnolla hallussa, vaikka suunta on oikea.

http://iltalehti.fi/uutiset/2011013013087656_uu.shtml

Vieras (nimimerkki)

*Suomessa on 500 000 rokotteen saanutta lasta, jotka eivät ole sairastuneet narkolepsiaan ja 50 lasta, jotka ovat siihen sairastuneet. *

Mitä tuo tekee prosenteissa? Annan sinun laskea.

"Onneksi elämme yhteiskunnassa, jossa uutinen on 50 sairasta eikä 500 000 tervettä lasta."

Eli huithait niille rokotteen jäljiltä (ansiostakin?) terveille? Näkökulma se tuokin.

Sörssellsönsönssönsönssönsönssöns sön (nimimerkki)

Luin juttusi ja voi vittu(sori)mitä hämäräheikkejä THL pitää sisällään!

Vittu, ja sori kiroamistani, mitä kähmijöitä koko porukka!

samaa mieltä (nimimerkki)

Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa!!!

Valtapuolueet on saatava pois vallasta äänestämällä eduskuntaan uusia puolueita ja uusia kansanedustajia!

Uusi vieras (nimimerkki)

Tiesitkö, että karjanpitäjä joutuu vaikeuksiin jos eläimiltä puuttuu korvamerkkejä(yleensä niitä irtoileee syystä jos toisesta, tartuvat, korva repeää, huono laatu, rikkoutuu ajan kanssa pakkasesta ja helteestä johtuen) häntä sanktioidaan, onhan hän mahdollisesti yrittänyt huijata karjamääränsä, vaikka kaikki info on olemassa nautarekisterissä ja eläimet voidaan laskea.

Onko niinkuinpikkuisen kohtuuttoman suhteetonta, ettei oikeiden haittaa aiheuttaneiden henkilöiden toiminnasta ole mitään vastuuta?

Ketjuinformaatio, elintarvikkeiden turvaamisen ekstravarmistus(=turhaa lisätyötä viljelijälle) on perusteltu kansanterveydellä.

Rokottaminen on kansanterveydenhoitoa, kemikaalit suoraan kehoon, jokin ei täsmää!!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Eroon EU:sta, YK:sta ja korvamerkeistä sekä hlvtillisistä byrokratiakuluista pienyrittäjillä!

Vieras (nimimerkki)

Eroon valtiosta. Eroon kunnista.

vaalikarjaa (nimimerkki)

Me olemme vaalikarjaa, joka rokotetaan toisinajattelua vastaan. Ne jotka eivät ole rokotuksia ole vielä ottaneet, kykenevät toisinajatteluun. Rokotetuista on tullut apaattisia alistujia.

Vieras (nimimerkki)

Miksi maissia on lähes joka elintarvikkeessa (eri muodoissa/johdannaisina)? (tutustu aiheeseen)

Vieras (nimimerkki)

Tarkoitat varmaan maissitärkkelystä, muunnettua maissitärkkelystä ja fruktoosi-glukoosisiirappeja. Ne ainakin ovat terveydelle ja etenkin laihduttajalle tavaraa, jota pitäisi välttää. Lihottavia keinotekoisia sokerinkorvikkeita, joita on ilmeisesti halvempaa käyttää kuin sokeria.

Osta foliohattu (nimimerkki)

Koska Isoaho tekee propagandaa näillä väitteillään, mutta ei suostu vastaamaan niitä koskeviin kysymyksiin, vaikka yleensä puhe pulppuaa kuin haljennut runkojohto,
on syytä epäillä rouvan väitteissä olevan jotain hämärää. Toistetaanpa siis kysymykset, nyt jo kolmannen (3) kerran.

1.
Tapaus Partisen meno ministeriöön.
Isoaho:
"Tietäisit Partisen jos vähän seuraisit."

Hyvä blogi aukeaa itse, ja jatkopuheenvuoroissa avataan, mitä väitetään. Ajatus, että pitäisi notkua koko ajan kirjoittajan sivuilla saadakseen tolkkua edes yhdestä blogista rihmoineen on omituinen, mutta tässä seurassa epäilemättä tyypillistä.

Kuka / mikä siis on Partinen ja mikä tarina on siirtonsa / menonsa ministeriöön?

2.
Isoaho:
"Lääkärit joutuvat viraltansa, jos levittävät väärää tietoa."

Sanotaan missä? Meillä on leegio hevonpaskaa puhuvia lääkäreitä, mutta viraltapanoja on - montako? Olisiko 1 per 10 vuotta?

2 B.
Yrittääkö Isoaho todistaa väitteensä kaavalla:
A) jos lääkäri levittää perätöntä tietoa, hän lentää virasta
B) minä olen lääkäri ja edelleen virassa
C) puhun siis pelkkää totta?

JOS tämä on Isoahon viritys, niin anteeksi vain, mutta ei heru yritykselle edes säälipisteitä.

3.
"GSK levitti tietoa infonsa kautta paikallisradiossa."

Jopa on evidenssi tiukassa, kun sitä ei esitetä edes kysyttäessä.
Kysyn uudelleen:
- mitä MI:n mielestä perätöntä tietoa GSK hänestä levitti,
- missä
- milloin?

Ellei vastausta löydy, päättelen lääkäri Isoahon levittäneen väärää tietoa, minkä Isosahon oman selityksen mukaan pitäisi johtaa hänen viraltapanoonsa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

1. Neurologi ja unitutkija Markku Partinen kutsuttiin STM:n "keskustelemaan" sen jälkeen kun hän oli julkisuudessa esittänyt väitteen, että narkolepsia-tapaukset ovat hälyttävästi yleistyneet H1N1-farssin jälkeen

Keskustelun jälkeen Partinen "muutti mieltään".

Muuan vieras (nimimerkki)

Tässä vähän faktaa Pandemrixista ja Arepanrixista. Joillekin tahoille tästä voi olla hyötyä.

"The Pandemrix™ vaccine is an AS03-adjuvanted H1N1 vaccine containing 5.25 µg or 3.75 µg HA derived from A/California/7/2009 (H1N1) manufactured in Dresden, Germany using a different production process than Arepanrix™ H1N1 (A/California/7/2009).

Another AS03-adjuvanted H5N1 vaccine containing 3.75 µg HA derived from A/Vietnam/1194/2004 (H5N1; previously described as Pandemrix™ H5N1) is also manufactured in Dresden, Germany using a similar production process as the Pandemrix™ vaccine (with H1N1 strain).

The Arepanrix™ H5N1 vaccine is an AS03-adjuvanted H5N1 vaccine containing 3.75 µg HA derived from A/Indonesia/5/2005 (H5N1) manufactured in Quebec, Canada using the same production process as the Arepanrix™ H1N1 (A/California) pandemic vaccine.

What the important nonmedicinal ingredients are: Thimerosal, a mercury derivative is added as preservative. Each dose contains 2.5 micrograms of mercury. Other ingredients include: squalene, vitamin E, polysorbate 80 and trace amounts of egg proteins, formaldehyde, sodium deoxycholate and sucrose."

Niinpä (nimimerkki)

Tiedotusvälineet eivät juuri koskaan kerro, että vaalienalus-gallupkyselyiden tulokset korjataan erilaisilla kertoimilla ennen kuin ne julkaistaan.

Taivas tietää, mitä kaikkea nämä kertoimet pitävät sisällään, mutta osa niistä perustuu EDELLISTEN VAALIEN TULOKSEEN kuten Repe jo ehti mainita.

Siksi isot, vallassaolevat puolueet näyttäisivät menestyvän kohtuuttoman hyvin juuri nyt tehdyissä kyseyissä.

Taloustutkimus ja Suomen Gallup käyttävät erilaista kyselytulosten "korjauskerroinpatteria", ja on havaittu aiemmissa vaaleissa, että Suomen Gallupin tutkimukset pitäisivät paremmin kutinsa.

Se ero kahden suuren tutkimusyrityksen menetelmissä siis on, että:
- Taloustutkimus laskee kannatuksen korjauskertoimet edellisiin EDUSKUNTAvaaleihin verraten,
- Gallup taas vertaa niitä edellisiin VAALEIHIN, jotka saattavat toisinaan olla kunnallisvaalit.

Vieras (nimimerkki)

"Valitse väärä puolue niin kulissit romahtaa!"

Mikä on oikea puolue?

sinkd. (nimimerkki)
Uusi vieras (nimimerkki)

Diabetekseen rokote!!? Oleellinen kysymys, mikä aiheuttaa muutoksia lasten haimaan JO ENNEN diabeteksen puhkeamista? Ettei olis liian tiivis rokoteohjelma, vierasainekuormitukset, hiilihydraattirasitus jne. sekä nämä kaikki yhdessä? Jo Vogelin setä aikoinaan kertoi, että haima ja maksa ovat parivaljakko, jos toinen piiputtaa on toisen työtaakka suurempi. Entä jos rokotteet yleensä menevät ihmiskehossa "yli ymmärryksen" mitä maksa sanoo rokottamisen jälkeen? Entä haima, perna, kateenkorva, aivot?

Haittoja ei ole, vastaa lääkefirmat. Tai siis paukama ja pientä kuumetta;) joka sekin on vain hyväksesi, onneksesi, terveydeksesi.

sinkd. (nimimerkki)

vuonna 2009 Pekka Puska http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2009/10/9...

"- Jos tulee kuolemantapauksia henkilöille, jotka ovat kieltäytyneet rokotuksesta uskoen näihin perättömiin huhuihin, niin se on tietysti ikävä asia. Silloin huhujen levittäjille tulee tiettyä painetta päänsä päälle, ja heillä on jonkunlainen osavastuu kuolemista, sanoo Puska Suomenmaassa.

THL:n pääjohtaja suosittelee sikainfluenssarokotusta "ilman muuta" kaikille suomalaisille. Hän sanoo ottavansa sen myös itse, kun oma vuoro tulee"

Mitäs veikkaatte joutuuko PP vastuuseen sanomisistaan

Vieras (nimimerkki)

Nyt puhutaan narkolepsian puhkeamisesta heti rokotusten jälkeen, mutta voiko siihen sairastua kuukausien vuosien jälkeen rokottamisesta eli mihin ne aineet ihmisestä katoavat vai katoavatko? Voiko sairastua rokotteesta johonkin muuhun tautiin?

Itse otin rokotuksen ja olin 3 päivää tosi kipeä, pahoja hengitysvaikeuksia ja edelleenkin ajoittan ilman mitään flunssaa tulee samanlaisia hengitysvaikeuskohtauksia.

Vieras (nimimerkki)

Nyt puhutaan narkolepsian puhkeamisesta heti rokotusten jälkeen, mutta voiko siihen sairastua kuukausien vuosien jälkeen rokottamisesta eli mihin ne aineet ihmisestä katoavat vai katoavatko? Voiko sairastua rokotteesta johonkin muuhun tautiin?

Itse otin rokotuksen ja olin 3 päivää tosi kipeä, pahoja hengitysvaikeuksia ja edelleenkin ajoittan ilman mitään flunssaa tulee samanlaisia hengitysvaikeuskohtauksia.

Toimituksen poiminnat