A Road to Hope

Rokotteet kuin tupakka?

VAROITUS: Tämä on vain epätieteellistä jonninjoutavaa spekulaatiota rajallisen aineiston puitteissa. Ja mikäli mitään järkeä tästä löydätte, kyseessä on vain ajallinen yhteys.

Onko meillä syytä epäillä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta löytyvän taulukon perusteella rokotteiden aiheuttaman immunologisen kuorman kasvamista? Voimme ainakin päätellä ajallisen yhteyden olevan olemassa. Tulkintaa häiritsee narkolepsiadiagnoosin uudistuneet kriteerit vuonna 2005 ja tarkentuneet tutkimukset.

 

Taulukko. Narkolepsiaan sairastuneet ikä- ja kalenterivuosittain

Lähde: THL:n hoitoilmoitusrekisteri

Pyydän katsomaan täältä ko taulukon, kun taulukko täällä hajoaa lukemattomaksi:
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/rokotteet/narkolepsia_ja_sikainfluenssarokote
 
Tehdäänpä tylsä taulukko helpommin hahmotettavaksi. Tämä liudentaa uusien diagnostisten kriteerien häiriötä:

ikäryhmä (2006+2007) - (2008-2009)
0+ 1-1
11+ 11-30
21+ 23-28
31+ 15-20
41+ 19-15
51+ 15-11
61+ 10-14
71+ 7-7
81+ 2-2


Näemme selvän (merkittävän?) nousun jo ennen sikainfluenssarokotuksia ikäryhmissä
11+, 21+ ja 31+, viimeisen ryhmän jäädessä lievimmäksi.

Ryhmää 11+ nostaa ikävuodet 19-20, jonka vertailtavat luvut yksinään ovat 1-12.
Ja jos tarkastelemme vain ikävuosia 0-14 luvut ovat 4-9.

Pohdittuani näitä lukuja nuorissa aikuisissa, mietin, mikä tekijä yhteiskunnassamme voi nostaa lukemia juuri nyt paitsi diagnostiikan paraneminen. Narkolepsia on tuttu sairautena ja suhteellisen helposti epäiltävissä, vaikka diagnostiikka työllistääkin.

Mietin, mikä yhteiskunnallinen tekijä nostaa 21+ ryhmän merkittävimmäksi? Olemme saaneet kuulla, että lapsissa ja nuorissa on löytynyt tänä vuonna noin 40 narkolepsiatapausta ja sitä vanhemmissa tapausten määrä ei ole noussut.

Ensipäättelyssäni ajattelin, että miksi Pandemrix ei olisi tuossa jo aiemmin merkittävämmässä ryhmässä 20 + aiheuttanut narkolepsian lisääntymistä? Ei tuntunut loogiselta, mikäli narkolepsia rokotteisiin liittyy.

Puolen tunnin kuluttua tuosta havahduin ja itse asiassa olen aiemmin omissa vajavaisissa päätelmissäni päätynyt epäilyyn, että kaikki rokotteet aiheuttavat ihmiselle immunologisen kuorman ja että itse ongelma ei ainakaan näiden ns. immunologisten tautien osalta ole itse rokote aivoissa tai haimassa, vaan immunologisen (puolustusjärjestelmämme) vaste epätarkoituksenmukaiseen rokotteen ainesosien hyökkäykseen elimistössä..

Mutta miten tämä ajatus liittyy taulukkoon? Vuonna 1982 rokotusohjelmaamme tuli kuuden aiemman rokotteen lisäksi MPR-kolmoisrokote ja vuonna 1986 hemofilus-rokote. Lisäksi hepatiitti B / A+B, pneumokokki ja vesirokko ovat tulleet myöhemmin täydentäviksi rokotuksiksi, siis lapsille.

http://www.ktl.fi/attachments/suomi/osastot/roko/roto/rokotusohjelma_juliste_verkkoon.pdf
http://www.rokote.fi/lataakatselejakuuntele/ladattavatmateriaalit/pdf/rokotusohjelma-juliste.pdf

Ryhmä 21+ on juuri tuon MPR-rokotuksen ikäryhmää, sitä aiemmat lapset sairastivat kyseiset vihurirokon, tuhkarokon ja sikotaudin itse.

Kun tuota määrällisesti rajallista taulukkoa katselee, tulee väistämättä mieleen rokotteiden aiheuttama kumuloituva (kerääntyvä) immunologinen (puolustusjärjestelmän) kuorma, joka asteittain altistaa elimistön hyökkäykselle itseään kohtaan. Kun järjestelmälliset rokotukset lopetetaan armeijan jälkeen viimeistään, kuorma alkaa vähetä ja elimistön toiminta palautua aivan kuten tupakoinnin kanssa käy.

Et varmaankaan tupakoisi, ilman että siitä ei olisi sinulle hyötyä. Mutta mitä kauemmin altistat itseäsi tupakalle, sitä varmemmin sairastut tupakan aiheuttamiin sairauksiin.Ja kun lopetat tupakoinnin, sairastumisriski lähenee ei-tupakoivan riskiä noin 15 vuoden kuluttua.

Mutta miksi 21+ ryhmässä ei Pandemrix-rokotusten jälkeen narkolepsian esiintyvyys kasvanutkaan kuten oman ajatukseni mukaan olisi pitänyt? Kesti tosiaan tovin ennenkuin sen ymmärsin... juuri tuo ikäluokka lukio-ikäisistä ylöspäin eivät ole ottaneet sikainfluenssa rokotusta, kuten juuri saimme lukea mm. Aamulehdesta, jossa syyllistettiin tätä ko. rokottamattomien ikäryhmää heidän sairastuttua sikainluenssaan joukolla: 'nyt sitten rokottamattomuus kostautuu'! Eihän tällöin narkolepsiakaan voisi lisääntyä.

Ikäryhmissä 41+, 51+ elimistölle epätarkoituksen mukainen rokotekuorma alkaa pienentyä, mutta ei poistu kokonaan. Tetanusrokotetta, hepatiittiä, joillekkin kausi-influenssaa yms. rokotetta lomailua ja kansantalouden ylläpitämistä varten. Rokotukset ovat kuitenkin harvassa, ja -mikäli ajatukseni pitää paikkansa- sitä kuormaa elimistö jotenkin vielä sietää.

Mutta entä ikääntyneet: 61+ näyttää lievää nousua 10-14? Sen sijaan ikäryhmä 71+ vertailuluvut 7-7 ja ikäryhmä 81+ vain 2-2. Näissä ikäryhmissä vähenemä selittynee luonnollisella poistumalla.

Ikääntyneiden ryhmissä tavanomaiset rokotukset edelleen harvenevat, paitsi yksi: kausi-influenssa -rokotukset, joista on tulossa Tonttu Toljander -perinne:

http://areena.yle.fi/video/1514622
http://areena.yle.fi/video/1518703
(nämä katsottavissa nelisen viikkoa)

Alzheimerin`tauti, dementia, on räjähtävässä kasvussa yhä nuoremmissa. Onko Alzheimerin taudilla ja toistetuilla kausi-influenssarokotteilla yhteyttä? Syrjäyttäisikö tässä vaiheessa Alzheimer narkolepsian immunologisen kuorman laukaisemana? Toisaalta minkätasoisia ovatkaan lasten vakavimmat narkolepsiat, heidän vanhempansa epäilevät aivovauriota. Onko pienten lasten alttius yhtä haavoittuvainen immunologiselle kuormalle kuin vanhustenkin? Siis tehdäänkö rokotteilla vanhuksista tonttuja? Ainakin yksi tutkimus on tehty ja sen mukaan tehdään. Valitettavasti linkkiä ei ole löytynyt.

Pandemrixin epätarkoituksen mukainen immunologinen kuorma oli nanoadjuvantin vuoksi poikkeuksellisen suuri. Tuo nanokoko juuri lisäsi adjuvantin haiöljyn/skvaleenin biologista aktiivisuutta. Se kuullostanee yhdentekevältä seikalta, mutta se aiheutti juuri tuon voimakkaan immuunivasteen ja sitä kautta mahdollisesti narkolepsian.

Nyt tuoreissa 2010 vuoden tilastoissa tulee lasten ja varhaisnuorten kohdalle ainakin 40:n lisäys yhden vuoden kohdalle. Tuo Pandemrixin nanoteknologialla luodun biologisen aktiivisuuden lisääntyminen on omiaan sekoittamaan jo saatujen kansallisen rokotusohjelmarokotteiden päälle vielä kehittymisvaiheessa olevia lasten puolustusjärjestelmiä ja lisäämään voimakkaasti immunologista kuormaa elimistössä.

Tuo nousu narkolepsiassa ennen sikainfluenssarokotetta... juuri viime vuosina on otettu käyttöön nanolisäaineet, nanokosmetiikka, nanorakennusteollisuus, nanourheiluvälineet, nanovaatteet...  Nanoaineet tunkeutuvat paikkoihin, johon aiempi teknologia ei ole ihmisessä aiemmin päässyt. Vieras, poikkeuksellisesti käyttäytyvä aine aiheuttaa myös immunologisen vasteen elimistössä lisäten tuota immunologista kuormaa. Narkolepsian kuten muiden autoimmuunitautien lisääntyminen on erittäin huolestuttavaa, johon THL ei ole lotkauttanut korviaan.

Miten tuo immunologinen kuorma sitten käytännössä voi olla. Se on elimistön häiriintynyttä, epätarkoituksenmukaista toimintaa esimerkiksi bakteerien tai virusten hyökätessä. Vaste hyökkäykseen voi osua omaan nilkkaan. Se, että puolustusjärjestelmäämme kuvaavat mittarit eivät ole kehittyneitä, ei sulje pois rokotteiden heikentämää tai häiritsemää immuniteettia.

Ihminen elävä bakteeripankki, jonka tasapaino perustuu miljoonavuotiseen kehitykseen. Tuon tasapainon järkyttäminen ei voi tapahtua ongelmitta.

 
Siis, tämän mielikuvituksellisen kyhäelmän valossa: onko perusteltua ryhtyä neulatyynyiksi? (http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43195-oma-rakas-pikku-neulatyynymme)
Vaikka tuo pieni taulukko tilastomatematiikan keinoin ei toisi minkäänlaista tukea rokotteiden immunologista kuormasta elimistölle rajallisen aineiston puitteissa, olen silti itse ymmärtänyt mahdollisesti jotakin oleellista. 
 
 
P.s. unohtakaa muuten, että nämä narkolepsia-lapset olisivat geeneiltään jotenkin vajavaisia ja virheellisiä. Eikö olekin muotia puhua suvaitsevuudesta eikä rotuhygieniasta? Emmekö saakin olla yksilöitä, ainutlaatuisia, kukin? Mitä jos ne terveimmät juuri sairastuvatkin tässä sairaassa yhteiskunnassa?
 
P.s.s. Ne, jotka tästä hölynpölystä kiinnostuivat, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän tekstiin: http://www.med.helsinki.fi/uutiset/20090910_NordicMeetig_Meri.htm
 
Tietojen lähde, jossa erikseen ei ollut lähdettä: oma pää
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (53 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tärkein unohtui:

Mielenosoitus narkolepsialasten vanhempien pyynnöstä!
STMn piha-alue 13.12. klo 12.30-14.30 Meritullinkatu 8, Helsinki

Tule antamaan julkisuusarvoa näiden lasten auttamiseksi , lehdistötilaisuus 13-14! Kaikki ovat tervetulleita - Linkitä eteenpäin!!

Ministeriö järjestää sittenkin tilaisuuden narkolepsialasten perheille -Kotimaa - Keskisuomalainen
www.ksml.fi

Pajusirkku (nimimerkki)

Kiitos, Mirjaleena. Tärkeää pohdintaa ja varmasti vinha perä. Tosin, kun katselin noita tilastoja, en huomannut (ennen tätä vuotta) nuorilla mitään merkittävämpää nousua narkolepsiassa. Mutta jos näin on, ja mietitään syitä miksi juuri viime vuosina...

Voisiko yhteyttä olla myös nuorten huolestuttavalla painonnousulla sekä u n i v a j e e l l a? Ainakin on jo luotettavasti todistettu, että sekä ylipaino että univaje aiheuttavat 2-tyypin diabetesta. Olen itse referoinut (n. 5-6 vuotta sitten) tekstin tutkimuksesta, jossa todettiin nimenomaan univajeen aiheuttavan 2-tyypin diabetesta. Ei kai olisi mikään ihme jos krooninen univaje olisi mukana aiheuttamassa myös muita autoimmuunisairauksia.

Annetaanko muuten varusmiehille joitakin rokotuksia (muitakin kuin tätä sikistä)?

Tommi Mäkinen

Pajusirkku, 20V sitten annettiin 4 piikkiä yhtäaikaa, en vaa muista mitä olivat..

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Ehkä ne geenitkin kannattaa kuitenkin muistaa, ja epigenetiikka.

Tiedetäänhän esimerkiksi, että d-3-vitamiinin (ergokalsiferoli-niminen hormoni, jota iho syntetisoi, jos auringon vaikutusta on riittämiin) vaikutus perustuu jopa kahteensataan genomi-kontaktiin.

Ihmisellä on n 40 000 geeniä, mutta epigeenejä on miljardikaupalla (eivätkä ne toimi "darwinilaisesti" vaan "lamarkistisesti").

Vaikea on aihe ja vielä vaikeampi on siitä löytää sen järki.

Narkolepsia-alttius perustuu merkittävällä tavalla genetiikkaan.

Pajusirkku (nimimerkki)

Oletetaan, että geneettisestä syistä joku on tähtäimessä. Mutta tottahan tarvitaan myös ympäristötekijä - laukaisija - ennen kuin pamahtaa. Ja ehkä se kolmas tekijä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Me valmistumme geeneistä, jotka muokkautuvat, toimivat mahdollisesti älykkäästikkin elimistön parhaaksi, toivottavasti.

Mikään teknologia ei ole oikeutettu eugeniikkaan, kuten eivät ihmisetkään ole. Jotenkin Hitler-homma haisee, koska olemme menossa kohti teknologiaeugeniikkaa. Ne, jotka sopeuttavat itsensä ts. kestävät teknologian kuorman, jäävät henkiin.

Koska teknologia ei ole itsenäisesti toimiva tekijä, vaan ihmisen aikaansaannos, tämä muistuttaa niin Hitler-hommia.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Pajusirkku, 11+, 21+ ja 31+ näissä ryhmissä on nousua. Tuossa 11+ ryhmässä 19-20 vuotiaat aiheuttavat nousun. Vertaan siis 2005 ja 2006 vuoden yhteenlaskettuja tapauksia 2007 ja 2008 yhteenlaskettujen tapausten nousuun.

Univaje aiheuttaa diabeteksen ainakin ylipainon kautta. Väsynyt syö energiaa. Laihan univajeisen ei helposti kuvittelisi kehittävän diabetesta. Mutta ompa niitä hoikkiakin diabeetikkoja, täytyypä ottaa huomioon. Silloin univajeen hoitamalla diabetes paranee : )

Varusmiehille annetaan perusrokotuksia, en tiedä mitä. Mutta nyt he ovat vastustaneet influenssa-rokotusta, joka on viime vuodesta muutos...

Pajusirkku (nimimerkki)

Sen verran univaje jo painaa tässä itse kutakin, että sanavalintani ei ollut välttämättä parasta A-laatua. Itse asiassa tutkimuksessa ei taidettu puhua univajeesta, vaan vain liian vähäisestä unen määrästä. Puhuttiin myös siitä, kuinka unen liian vähäinen määrä häiritsee lasten kaikkea kehitystä, mm. kasvua, kun kasvuhormonia ei erity.

Olen muuten itsekin lukenut tutkimuksesta, jossa rotilla todettiin lisääntynyttä dementiaa. Yritin etsiä linkkiä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Muistaakseni ko. tutkimuksessa dementiaa aiheuttamassa olivat titaanioksidi-nanopartikkelit.

uurija (nimimerkki)

Vitamiini-, lääke- ja hivenainepurkkien kyljessä on selosteet.
Niistä selviää, että pillereiden ja kapseleiden kuoressa on titaanioksidia.

Titaanivalkoinen on myrkky, yksiselitteisesti.

Nano-muodossa myrkyn vaikutus saattaa kehossa kasvaa, kun nano-vaikutus tarkoittaa, että aineenvaihduntapinta-ala kasvaa.

Pudotapa pilleri tai kaksi vesilasiin ja katso kuinka paljon valkoista mönjää jo yksi pilleri sisältää.
Mummot, papat ja vitamiiniharrastajat saattavat nauttia melko suuria määriä erilaisia nappeja vuorokaudessa.

Kun arvoidaan titaanioksidin (nanomuodon) saantia vuositasolla, saatamme yllättyä.

Dr. Schmidt (nimimerkki)

--Alzheimerin`tauti, dementia, on räjähtävässä kasvussa yhä nuoremmissa.

Höpön höpön. Muistuttaisin vielä siiä, että lääkärin pitäisi pysyä totuudessa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?

ohikulkija vain (nimimerkki)

On olemassa veljiä ja siskoja, mutta myös muurariveljiä. Ehkä tästä on kyse.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Dr. Schmidt, tieto on neurologilta. Omat havainnot tukevat sitä.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Onhan se, F 00, lisääntymässä, mutta ei ikävakioiden katseltuna...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho
Dr. Schmidt (nimimerkki)

Heitä itse. Kauhupropagandan levittäminen ei sovi lääkärille.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Minusta kohtuullinen määrä populismia niille, jotka saavat ikänsä puolesta nauttia, vaikka 0132:a, pitää mielen terveenä, vaikka se tekee virkalääkärin elämän sietämättömäksi siksi, että potilaat uskovat valkotakkisten sijaan poppamiehiin.

Yhdet rummuttavat shamanistisella rummulla ja suosivat elämäntapaparantamista, kun taas molekyylikauppiaialla on yhtä siisto puku kuin mormoneilla ja PowerPoint-taulut ojennuksessa.

Sitä vain ihmettelen, miksi The Beatles-terapia on immateriaalioikeuksien osalta miltei kolme kertaa ajallisesti suositumpaa kuin joku huipputäsmälääke. Meneekö laulun tekemiseen enemmän tekonologiaa kuin jonkin uuden huippulääkkeen kehittämiseen.

Asiaa kannattaisi kysyä toki muiltakin kuin Someron Sokrateelta.

mirjaleena (nimimerkki)

Kerroin jo lähteen, oma pää ja neurologin arvio. Ei linkkiä. Intuitiivinen tieto osittain, jonka otan itse vakavasti.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Titaanidioksidi TiO2, nanoaine esimerkiksi aurinkovoiteissa, on EU:n rahoittaman tutkimuksen kohde: lisääkö TiO2 Alzheimerin tautia.

mikaat (nimimerkki)

Miettinyt myös tätä titaanioksidia, E171. Tuo valkoinen väriaine on käytössä aivan tolkuttomassa määrässä elintarvikkeita. Yhtään purukumipussia ei kaupasta löydy, mihin tätä tavaraa ei olisi tungettu. Löytyy todella monista lääkkeistä ja vitamiinipillereistä varsinkin, sekä esim. nikotiinivierotusvalmisteista.

En ole perehtynyt tähän Alzheimer-puoleen, mutta "possibly carcinogenic to humans" löytyy mm. "Titanium dioxide". International Agency for Research on Cancer. 2006. http://monographs.iarc.fr/ENG/Meetings/93-titanium....

No yllätys: "The Page You Have Requested Does Not Exist"

mutta se OLI netissä, kun oli aikoinaan wikipediassa lähdeviittenä ja olen sen lukenut. Jätän rikkinäisen linkin tuohon, ehkä joku näillä tiedoilla kaivaa jostain esiin.

mikaat (nimimerkki)

http://www.ccohs.ca/headlines/text186.html

Tuossa linkissä on titaanidioksidista, mutta alkuperäinen dokumentti on harvinaisen hyvin hävitetty googlestakin. :) Ensin se luokiteltiin mahdollisesti syöpävaaralliseksi ja kriteerejä sittemmin muutettu.

Dr. Schmidt & Wesson blogin päivystävänä nilviäisenä mitä luultavimmin löytää tähän vasta-argumentit, mutta jokainen miettiköön asiaa ihan itse omilla aivoillaan.

Onhan näitä (nimimerkki)

Kiitos kun muistutit tuosta E171.

Muistan itsekin siitä lukeneeni jostain, mutten silloin ottanut linkkiä talteen.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

En ole varma, mutta epäilen, että Isoahon ja Söyringin rokotuskriittisestä toiminnasta on seurannut tällainen hallituksen esitys sekä se, että adjuvanttia ei välttämättä uusissa rokotteissa ole.

http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100243

12 §

Kunnan on järjestettävä yleisiä pakollisia rokotuksia sellaisen tartuntataudin leviämisen estämiseksi, joka voi saada aikaan huomattavaa vahinkoa väestön tai sen osan terveydelle, taikka muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä. Valtioneuvosto päättää pakollisen rokotuksen toimeenpanon ajankohdasta ja siitä, mitä väestönosaa, ryhmää tai ikäluokkaa rokottamisvelvollisuus koskee, minkä ajan päätös on voimassa sekä mitä rokotuksessa on muutoin noudatettava. Ennen päätöksen tekemistä asiasta on hankittava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunto, jollei Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ole tehnyt asiaa koskevaa esitystä.

12 a §

Puolustusvoimissa ja rajavartiolaitoksessa toimeenpannaan pakolliset rokotukset kullekin ikäluokalle tartuntatautien leviämisen estämiseksi tai muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä. Sosiaali- ja terveysministeriö päättää pakollisen rokotusohjelman sisällöstä puolustusvoimissa ja rajavartiolaitoksessa hankittuaan asiasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunnon.

23 b §

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos voi salassapitosäännösten estämättä antaa luvan henkilötietojen luovuttamiseen valtakunnallisesta tartuntatautirekisteristä, jos luovutus tapahtuu terveydenhuollon toimintaa, tautien ennaltaehkäisyä tai hoitoa koskevaa taikka näihin liittyvää määrättyä tieteellistä tutkimusta varten ja luovutus täyttää viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) 16 §:n 3 momentissa säädetyt vaatimukset. Ennen lupapäätöksen antamista tietosuojavaltuutetulle on varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

------------------------------------------------------------------

Täytyy tunnustaa Dr. Schmidtille ja alueiden neuvokselle Antti Liikkaselle, että Söyringin ja Isoahon ulosanti on sellainen, että sen ymmärtää - oikein tai väärin - moni muukin kuin Duodecimin tilaaja, mutta toisaalta vaikuttavuutta ei saa aikaiseksi ennen kuin kirjoittaa asiat siten, että aivan tavallinen valtiotieteiden maisteri - kansanedustaja ne ymmärtää siinä, missä äänestäjäkin.

Jonkin verran THL on joutunut vetäytymään ja STM on saamassa takaisin ulkoistettua vastuutaan, mutta kokonaisuudessan rokotteen haasteet ovat siinä, että jotkut harvat voivat menettää niissä terveytensä.

Sen sijaan "sosiaalivalta" ei hyvinvointiyhteiskunnassa tunnu vähenevän.

Mitä enemmän ihmisten elinikä kasvaa 65 vuodesta lähemmä 90 vuotta, sitä ankarammaksi käy sosialibyrokraattien ja eläkevakuutusyhtiöiden valta nuortenkin elämästä.

Hyvinvointi tuhoaa kansalaisvapaudet ja lopulta pitkänkin elämän tarkoituksen: vain kuolema vapauttaa. Todt macht frei!

Onneksi elämässä ei kaikki muu, paitsi kuoleminen, on vapaaehtoista eikä siihenkään tarvitse ryhtyä kuin vain kerran. Elämän vähimmäisvaatimukset ovat siis melko vähäiset.

Sosiaalivalta säätää lisää hyvinvointilakeja, joiden käytöstä äärimmäisessä harhaanjohtotilanteessa ja paniikissa ei voi olla varma.

Vieras (nimimerkki)

Tuossa alla olevassa artikkelissa olevia juttuja voisi kenties myös vilkaista.

Vaccines Did Not Save Us! Two Centuries of Official Statistics

Child Health Safety has compiled an excellent report on data the drug industry do not want you to see. Here are two centuries of UK, USA and Australian official death statistics which show conclusively and scientifically that modern medicine is not responsible for and played little part in substantially improved life expectancy and survival from disease in western economies.

The main advances in combating disease over 200 years have been better food and clean drinking water. Improved sanitation, less overcrowded and better living conditions also contribute. This is also borne out in published peer reviewed research:

* “The questionable contribution of medical measures
to the decline of mortality in the United States in the
twentieth century“. McKinlay JB, McKinlay SM, Milbank
Mem Fund Q Health Soc. 1977 Summer; 55(3): 405-28.

* “Symposium: Accomplishments in Child Nutrition
during the 20th Century. Infant Mortality in the
20th Century, Dramatic but Uneven Progress” Myron E.
Wegman School of Public Health, University of Michigan:
J. Nutr. 131: 401S–408S, 2001.

The Measles mortality graphs are enlightening [more below] and contradict the claims of Government health officials that vaccines have saved millions of lives. It is an unscientific claim which the data show is untrue. Here you will also learn why vaccinations like mumps and rubella for children are medically unethical and can expose medical professionals to liability for criminal proceedings and civil damages for administering them.

.........,

Reference Sources
October 25, 2010

http://preventdisease.com/news/10/102510_vaccines_...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Mielenosoitus siis Meritullinkadulla, Sosiaali- ja terveysministeriön edessä klo 12.30-14.30
Narkolepsialasten oikeusturvan puolesta.

Mielenosoituksen järjestää Itsenäisyyspuoluelaiset.

Itse olen paikalla, kuten myös Riikka Söyring ja Anu Lindroos.

Tervetuloa osoittamaan mieltä ihmisten oikeusturvan ja oikeudenmukaisuuden puolesta!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sain tänään kuulla, että juuri tämä teoria on esitetty aiemmin EU:ssa sekä entisessä lääkelaitoksessa. Se ei ilmeisesti ole puettu tähän muotoon, eikä ymmärrys ole ollut niin syvällinen, koska se ei kantanut pidemmälle... Siis tämä ajatus tässä tekstissä on itse asiassa hyvinkin varteenotettava. Tupakoinnistakaan ei sairastu kaikki.

Oivallukset tuo iloa! Joku voisi sanoa, että on pätemisen tarvetta, no, harva haluaisi olla tarpeeton. Mutta motiivi, joka minua näihin oivalluksiin ajaa, on puhtaasti tiedon ja totuuden jano, todellakin kuin jokin pulmapähkinä, joka täytyy ratkaista.

Siis oivallus on se, että rokotuksilla häiritään omaa puolustusjärjestelmää. Toisten puolustusjärjestelmä kestää enemmän kuin toisten. Toistuvien rokotusten häirintä kertyy niin, että jokin rokotus katkaisee lopulta kamenlinkaulan eli ihminen sairastuu. Pandemrix häiritsi erityisen paljon ihmisen puolustusjärjestelmää.

Tuota kuormaa lisää mahdollisesti nykypäivänä nanoteknologia, jonka tuotokset puolustusjärjetelmä joutuu kohtaamaan. Virusten ja bakteerien kohtaamiseen se on miljoonien vuosien varrella kehittynyt, ei nykyteknologian.

Kiitos kommenteista! En ehdi niihin vastaamaan, ollut pitkä päivä miekkarissa, siitä myöh blogissa.

Vieras (nimimerkki)

Mitä niissä rokotteissa oikein on?

Ilmeisesti on niin, että niissä taitaa olla monenlaisiakin koe eriä, joita sitten testataan ympäri maailmaa.

Tuo alla oleva ei ole narkoplepsiasta, mutta kaksi vauvaa kuoli melkein heti rokottamisen jälkeen.

Nine month old twins die just minutes after measles vaccination
Monday, December 13, 2010 by: David Gutierrez, staff writer
http://www.naturalnews.com/030712_measles_vaccinat...

googlen käännös
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Vieras (nimimerkki)

Rokotteiden vertaaminen tupakkaan on paisti uusi, myös yksi pöyristyttävimmistä kuulemistani rokotevastustajien väitteistä!

Kirjoittajan rokotevastustajien tapaan toistelemat väitteet rokotteiden immuunijärjestelmälle aiheuttamalle kuormitukselle eivät kestä tarkempaa tarkastelua. Altistumme joka ikinen päivä moninkertaiselle määrälle erilaisia vieraita tekijöitä, joita vastaan elimistömme muodostaa vasta-aineita. Rokotteet ovat tässä vain pisara meressä.

Kirjoittajan itsekin hölynpölyksi kutsumansa kirjoituksensa viimeinen lähdeviiteen takana oleva artikkeli itse asiassa puoltaa rokottamista! Tosin sanan sieltä ja toisen täältä valikoiva lukija voi tulkita tätäkin vakavasti otettavaa lääketieteellistä kirjoitusta haluamallaan tavalla ja omia mielipiteitään pönkittäen.

uurija (nimimerkki)

Mirjaleena,

kuten sanot, rokotteet tuhoavat immuniteettia vähitellen. Ne avaavat portin, ne oikeastaan tuhoavat parantumattomasti portin, joka on ainoa suojamme terveyden säilyttämiseksi.

Lääketiede ajattelee, että pieni immuniteetin alenema on hinta, joka kannattaa maksaa rokotussuojasta.

Ajatus on täysin vastakkainen terveyden säilyttämisen kannalta.

Rokotettaessa esimerkiksi h1n1:iä vastaan tulemme tehneeksi tuhoisan vaihtokaupan, jossa myymme immunitteettia ylläpitävän luonnollisen järjestelmämme:
- yhtä ainoaa,
- vähäpätöistä,
- helposti kestettävää,
- lastentaudin kaltaista sairautta vastaan saadusta väliaikaisesta ja erittäin epävarmasta suojasta.

Oma, syntymässä saatu immuunijärjestelmämme on meille korvaamaton. Se on ainoa todellinen suoja miljooneja taudinaiheuttajia vastaan, jotka ympäröivät meitä joka hetki.

Siksi tätä vaihtokauppaa ei kannata tehdä.

Pari vuotta sitten edesmennyt Eustace Mullins kirjotti rokotteista klassikkoteoksen (nimellä googlaamalla löytyy). Mullins sanoo:
- Haluammeko vaihtaa tuhkarokon syöpään ja Aidsiin?

Lisää linkissä:
http://www.mercola.com/article/vaccines/immune_sup...

..."Now let me repeat, we are trading a total immune system depression (our only defense against all known disease - including millions of pathogens) for a temporary immunity against one disease, usually an innocuous childhood disease. Therefore, the trade is not at all fair. Mullins puts it this way, "Are we trading mumps and measles for cancer and AIDS."

The trade-off is not worth the risk."

"Vaccines and Immune Suppression

Vaccines, all vaccines, are immune suppressing; that is they depress our immune functions. The chemicals in the vaccines depress our immune system; the virus present depresses immune function, and the foreign DNA/RNA from animal tissues depresses immunity. Toraldo, et al found that the chemotaxis and metabolic function of PMNs (polymorphonuclear neutrophils) was significantly reduced after vaccinations were given and did not return to normal for months. Other indicators of immune system depression included reduced lymphocyte viability, neutrophil hyper-segmentation,

and a reduced white cell count. All vaccines are immune depressing to some extent and that is the trade-off we are risking.
The medical thought is that we trade a small immune depression for an immunity to one disease. Now let me repeat, we are trading a total immune system depression (our only defense against all known disease - including millions of pathogens) for a temporary immunity against one disease, usually an innocuous childhood disease. Therefore, the trade is not at all fair. Mullins puts it this way, "Are we trading mumps and measles for cancer and AIDS."

The trade-off is not worth the risk. We are risking getting many more diseases than we are "preventing" from getting. [Later we will see that there is literally no prevention.]
Another good example is the ritual of the yearly flu shot.
There may be only two or three varieties of flu viruses in each shot, hence the names "Asian-Flu", "Japanese-Flu" "Indian-Flu" or "Swine-Flu".

But there are literally thousands, may be millions of flu-causing viruses.

Taking one or two does not make sense and many people report getting the flu after taking a flu shot.

We do not know which variety of flu will affect us each year and in each locale.
Therefore, the best method to avoid the flu is to strengthen our immune system by eating properly and getting all the essential vitamins and minerals that our body needs.
Only nutrition can build and support a strong immune system, while vaccines help to tear our immunity down. Vaccines have been linked to AIDS and other immuno-deficient disorders as well..."
Jatkuu linkissä.

uurija (nimimerkki)

Eustace Mullins'in klassikkoteoksesta Murder by Injection (Murha rokottamalla) on runsaasti tietoa saatavilla.
http://www.google.com/search?q=Eustace+Mullins+Mur...

Mullinsista on myös videoita.
Valtioon ja vallankäyttöön laajasti perehtyneestä Eustace Mullins'ista tuli elinaikanaan käsite.
Hän ehti pitkän elämänsä aikana omin silmin nähdä yhteiskunnan muuttuvan,
kuinka esimerkiksi lääketiede syntyi.

Mullins kuvaa, miten USA:n lääketieteen seura (AMA) ja hallitus rahavallan kanssa yhteistyössä ottivat lääketieteen opetuksen ja koko terveysteollisuuden haltuunsa viime vuosisadan alussa.

Lääketieteen opiskelijoiden koulutukseen paneuduttiin huolellisesti. Ja, koulutuksen seurauksena lääketiede tarkoitti oireenmukaista, allopaattista, lähestymistapaa sen sijaan että tautien syitä oltaisiin etsitty tai yritetty poistaa.
Lääketieteessä oli tämän jälkeen hyväksyttävää esimerkiksi autoimmuunisairauksien syistä puhuttaessa vastata:
Syitä ei tiedetä. Ja, tauti johtuu geeneistä.

Linkissä lisää:
..."Mullins describes how the Rockefellers with the help of the American Medical Association and government officials gained control of America´s health care industry in the early part of this century.

Educating medical students was instrumental in their plan, Mullins writes:
Rockefeller´s Education Board has spent more than $100 million to gain control of the nation´s medical schools and turn our physicians to physicians of the allopathic school, dedicated to surgery and the heavy use of drugs.

MURDER BY INJECTION describes in detail the many other dangerous and lucrative rackets that the Rockefeller Syndicate has foistered onto the unsuspecting public and which are responsible for the contamination of our land, oceans and rivers, our water and food supplies, and our bodies.
For example Mullins writes:
While conducting wars of attrition against the leading exponents of better nutrition, the Food and Drug Administration and the American Medical Association have valiantly defended the use of chemical fertilizers... (which, according to Dr Alexis Carrel) ´without replacing all the exhausted elements of the soil, have indirectly contributed to change the nutritive value of cereal grains and vegetables.´

On vaccinations:
After the use of cowpox vaccine became widespread in England, a smallpox epidemic broke out which killed 22,081 people.
The smallpox epidemics became worse each year that the vaccine was used.
In 1872, 44,480 people were killed by it.
England finally banned the vaccine in 1948, despite the fact that it was one of the most widely heralded ´contributions´ which that country had made to modern medicine.
This action came after many years of compulsory vaccination, during which period those who refused to submit to its dangers were hurried off to jail."

uurija (nimimerkki)

Onko tuntunut siltä, että THL vääristelee totuutta maineensa pelastamiseksi?

Totuuden vääristely ja viranomaisille itselleen parhain päin tulkinta on Suomen valtion uuden tiedotusstrategian mukaista toimintaa.

Kun esimerkiksi Markku Partinen lausui eilen oudon kuuloisia seikkoja espanjantaudista vapauttaakseen itsensä ja muut neurologit vastuista narkolepsiaskandaalissa, hän tekee kuten valtion tiedotuslinja määrää.

Suomen valtion virastot ja laitokset kuten THL eivät enää ensisijaisesti kerro kansalaisille asioita luotettavasti ja todenmukaisesti.

Niillä on velvollisuus ennen muuta pelastaa itsensä syyllisyydestä ja mahdollisista seurauksista, jotka voivat olla THL:n vastuulla olevassa narkolepsiaskandaalissa miljoonaluokkaa.

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/kanava/olli-ainol...

"15.10.2010
Olli Ainola: Valtio käy maineenhallinnalla median kimppuun
15.10.2010 ilmestyneen lokakuun Kanavan kansijutussa Olli Ainola kaivaa esiin valtionhallinnon uuden viestintäsuosituksen taustoja. Suositukseen on kiinnitetty olemattoman vähän huomiota, vaikka se sisältää melkoista ruutia vapaan tiedonvälityksen kannalta, kirjoittaa Ainola.

Uudessa viestintäsuosituksessa valtionhallinnon viestintäkeinoihin nousi nyt uutena konstina mukaan maineenhallinta, joka on totuttu aikaisemmin yhdistämään lähinnä yritystoimintaan.

Suosituksen uudet ohjeet tuovat mieleen businessmaailman opit. Eikä ihme, sillä Valtioneuvoston kanslia tilasi maineenhallintaa koskevan ohjeistuksen Pohjoisranta Oy:stä. Tämä konsulttiyhtiö on erikoistunut yritysten maineenhallintaan ja se ”rakentaa, vahvistaa ja suojelee asiakkaidensa mainetta.” Nyt siis valtiovaltakin on turvautunut toimistoon, joka auttaa ”yritysjohtoa lisäämään yrityksen arvoa rakentamalla, vahvistamalla ja suojelemalla asiakkaidemme mainetta.”

Ainola maalaa tummin värein kuvan maineenhallintana, mielikuvien johtamisena tai näkökulmien säätelynä tunnetun orwellilaisen ilmiön muuttumisesta luvalliseksi ja suositelluksi keinoksi valtionhallinnon viestinnässä.

Entäpä, jos virastoissa ja laitoksissa todella ryhdyttäisiin aktiivisesti vaikuttamaan tulkintoihin, hän kysyy ja arvioi uuden suosituksen hämärtävän perusperiaatetta, jonka mukaan virkatoiminnan tulee olla ennen kaikkea luotettavaa."

Aiheesta enemmän analyysia rokotusinfo.fi:ssä

uurija (nimimerkki)

Rokotteet ja bisnes
Ajankohtainen kakkonen 14.12. tänään klo 21.00

uurija (nimimerkki)

Blogi nwohavaintoja kertoo tänään, että maanantain 13.12.2010 Radio Rockin korporaatiossa aamupäivällä olisi pitänyt tulla ulos naishenkilön puhelinhaastattelu.

.."Mutta jotain kertoo se, että tämä puhelinhaastattelu poistettiin myöhemmin radio rockin sivuilta löytyvästä podcastista kokonaan", nwohavaintoja kirjoittaa.

Ylellä on rokotusaiheisia lähetysvikoja sattunut viime päivinä toinenkin.

Tänään radion Ykkösaamussa (Yle 1) toimittaja Sakari Kilpelä haastatteli THL:n rokotusjohtaja Terhi Kilpeä ja rokotusinfo.fi -sivuston ylläpitäjää Jyrki Kuoppalaa.

Ne, jotka ohjelman kuulivat, kertoivat Terhi Kilven jääneen selvästi alakynteen useissa kohdin. Puhe oli muun muassa narkolepsianja sikarokotteen yhteydestä sekä siitä, miksi Suomessa rokotettiin Pandemrixia, vaikka se oli niin epäilyttävä ja testaamaton, ettei juuri mikään muu maa sitä ottanut.

Alla nwohavaintoja-blogin tekstiä eilisestä STM:n tiloissa pidetystä tiedotustilaisuudesta:

"Narkolepsiaan sairastuneiden omaisille pidettiin tiedotustilaisuus

Narkolepsiaan sairastuneiden omaisille pidettiin maanantaina 13.12.2010 Helsingin sisäministeriössä tiedotustilaisuus jonne kutsuttiin myös median edustajia paikalle. Allekirjoittanut, sekä muutama muu olivat paikalla osoittamassa tukea näille narkolepsiaan sairastuneiden vanhemmille. Paikalla olivat myös blogistit Mirjaleena Isoaho ja Riikka Söyring sekä muutamia muita aktivisteja..."

Lue lisää:
http://nwohavaintoja.blogspot.com

Vieras (nimimerkki)

Ykkösaamua 14.12.2010 ei ole kuultavissa Yle Areenalla, vaikka se on yleensä siellä jo noin puoli tuntia ohjelman jälkeen.

Vieras (nimimerkki)

Ykkösaamun ja muun rokotuskeskustelun tiimoilta poimintoja:

(15.12.2010) Keskustelu jatkuu: Mielenosoittajat narkolepsiaan sairastuneiden tukemiseksi

* Narkolepsia ja sikainfluenssarokote aiheena Radio Rockissa 13.12.2010
* Mielenosoitus narkolepsialasten tukemiseksi 13.12.2010

(15.12.2010) Keskustelu jatkuu: Yle Ykkösaamu 14.12.2010: Narkolepsia, sikainfluenssarokote ja kausi-influenssarokote (kohdassa n. 24 minuuttia)

Lähetys ei ole tätä kirjoitettaessa kuunneltavissa ilmeisesti sähkötöiden yhteydessä sattuneen virheen vuoksi, mutta YLEltä on kerrottu, että ohjelma on tulossa Areenaan.

--

Näistä talletus / lähetysvioista sikainfluenssarokotusasioissa.

Reilu vuosi sitten oli kaapelivika Antti Heikkilän puhuessa sikainfluenssasta MTV:ssa, ja lähetyksen talletusta ei näkynyt kokonaan, ja lähetyskin kai pimeni, samoin talon puhelinverkko ja kulkujärjestelmä. http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=149

Eilen oli Ylen radion Ykkösaamussa keskustelu sikainfluenssarokotteesta ja narkolepsiasta, ja YLEn teksti-tv oli kymmenen tuntia poikki, samoin internet-päivitykset jonkun aikaa, ja keskustelua ei näy Yle areenassa kuten muut ykkösaamut ovat. Syynä kuulemma sähköhäiriö, kts. teksti-tv-uutinen: http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/12/teksti-tv_to...

"Kiinalainen" virus, epäili Antti Heikkilä reilu vuosi sitten. Foliohattuilua, epäili varmaankin moni. Sittemmin elektronisesta sodankäynnistä on tullut pääutistenkin aihe, vrt. Iran ydinohjelmaa vahingoittanut Stuxnet-haittaohjelma, http://en.wikipedia.org/wiki/Stuxnet

Tässä olisi nyt ajallinen yhteys ainakin kahtena havaintona sikainfluenssarokotekeskustelujen ja sähkö/kaapelihäiriöiden välillä. Onko rokotteen haittavaikutuksena näiden keskustelujen kautta kaapeli- ja sähköhäiriöt? Tai ehkä tämä onkin sikainfluenssaviruksen aiheuttamaa, tai rokotteen ja viruksen yhteisvaikutuksia?

Vieras (nimimerkki)

Entäs tämä Radio Rock, tietääkö kukaan oliko sielläkin jokin tekninen häiriö jonka vuoksi keskustelu puuttuu podcastista? Pitäisikö jonkun kysyä, ottaisiko Radio Rock vaikka uudeksi aiheeksi nämä ikävät häiriöt? Ellei Radio Rockilla ollut teknistä häiriötä, ehkä heillä on jokin suojautumiskeino?

Vieras (nimimerkki)

Entäs tämä Radio Rock, tietääkö kukaan oliko sielläkin jokin tekninen häiriö jonka vuoksi keskustelu puuttuu podcastista? Pitäisikö jonkun kysyä, ottaisiko Radio Rock vaikka uudeksi aiheeksi nämä ikävät häiriöt? Ellei Radio Rockilla ollut teknistä häiriötä, ehkä heillä on jokin suojautumiskeino?

Vieras (nimimerkki)

Niin tai itse asiassa jossakinhan kai sanottiin, että pätkä sensuroitiin podcastista, ehkä tämä jollakin tavalla suojasi radio rockin järjestelmiä ja yhteyksiä häiriöltä.

Vieras (nimimerkki)

Kertokaa nyt hyvät ihmiset miksi te haluatte vastustaa rokotteita niin kiivaasti? Ymmärrän (mutta en hyväksy) sellaisten vastustajien motiivin, jotka hakevat sen avulla omaa taloudellista hyötyä, kuten jotkut luontaistuotekauppiaat, keittokirjamyyjät (mm. eräs lääkäri) jne.
Mutta mikä ajaa tavallisen, muuten omilla aivoillaan ajattelevan ja jopa koulutetun ihmisen tällaiseen hömppään?

Rokotevastustajien teesit perustuvat erittäin harvoin tutkittuun faktaan. Joitakin vuosia sitten rokotteita syytettiin autismista. Vaikka kansainvälinen tiedeyhteisö totesi tämän väitteen perättömäksi ja ns. tutkimuksia tehnyt brittilääkäri menetti lopulta lääkärinoikeutensa vääristeltyjen tutkimustulosten takia, elätellään tätäkin tarinaa edelleen. Tästä syystä mm. Englannissa ja Saksassa on esiintynyt vuosien tauon jälkeen tuhkarokkoepidemioita.

Nyt vastustajien käyttämäksi uudeksi peloteeksi on keksitty nanopartikkelit. Vaikka missään rokotteessa ei ole käytetty ko. teknologiaa, se ei estä mielenosoittajia kailottamaan sitä banderoilleissaan.. Ottaisitte nyt edes selvää asioista..

Totta kai myös rokotteilla on haittavaikutuksia, ihan kaikella on, myös makkaralla ja punaviinillä. Mutta on kiistaton fakta, että rokotteilla aikaansaatu hyvinvointi ja inhimillisen kärsimyksen vähenemä, on potensseihin suurempaa kuin niiden aiheuttamat haitat. Pitää myös kyetä erottamaan toisistaan ajallinen yhteys ja syy-yhteys. Kaikki rokotusta seuraavana aikana tapahtuva ei johdu rokotteesta!

Rokotevastustajat viljelevät mielellään ajatusta siitä, että jokaisen tulisi itse ottaa selvää asioista. Tämä onkin ajatuksena erittäin kannatettavaa! Pitää kuitenkin myös ymmärtää, että kukaan ei ole kaikkien alojen asiantuntija, eli ihan kaikkea ei tarvitse ymmärtää itse vaan voi luottaa sen alan ihan oikeaan asiantuntijaan. Tässä kohtaa lähdekritiikki on tärkeää, on "asiantuntijoita" ja asiantuntijoita. Kevennyksenä voinee todeta, että ym. nanopartikkeliasiantuntijoihin kannattaa suhtautua erityisellä kriittisyydellä, ihan jo siksikin ettei aivan nolaa itseään..

Voi myös pohtia kumpaan noin yleensä ottaen luottaa enemmän; kansainvälisen tiedeyhteisön vuosikymmenien aikana saavuttamaan yksimielisyyteen, vai kadunkulmassa asiasta kuin asiasta huutavaan päätoimiseen mielenosoittajaan. Kumpikin taho voi olla oikeassa, mutta yleensä todennäköisyys kallistuu toiselle puolella...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

"Nyt vastustajien käyttämäksi uudeksi peloteeksi on keksitty nanopartikkelit. Vaikka missään rokotteessa ei ole käytetty ko. teknologiaa, se ei estä mielenosoittajia kailottamaan sitä banderoilleissaan.. Ottaisitte nyt edes selvää asioista.."

Taitaa olla trolli kyseessä tai sitten harvinaisen sisälukutaidoton kansalainen. On se harmillista, kun on niin monta kiveä vielä käännettävänä...

Tolkun Asikkalasta (nimimerkki)

Ethän sinä Mirjaleena enää toimi lääkärin ammatissa?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Missäs ammatissa sinä toimit? Trollinakos sinäkin?

Tommi Mäkinen

Näin Joulun allakin näitä trolleja, nimettömiä tai Lauri -nimisiä, tuntuu piisaavan..
Hyvät Joulut Mirjaleenalle toivotan!

Vieras (nimimerkki)

Onko Trolli sellainen, joka kyseenalaistaa bloggaajan aatemailman?

Rokotevastustajien työkalukseen nappaama ”nanoteknologia” on tyypillinen ja hyvin tarkoitukseen sopiva aihe, kun halutaan luoda uhkakuvia. Aihe on sopivan vaikea ymmärtää kunnolla mikäli ei ole tarkemmin perehtynyt molekyylibiologiaan, mutta sen voi sopivasti yksinkertaistaa siten, että sen sen avulla voi luoda pelottavia tarinoita.

Nanokokoisia partikkeleita on hyvin monessa materiaalissa. Rokotteissa niitä ei ole yhtään sen enempää kuin muuallakaan. Yksikään rokote ei ole yhtään sen enempää ”nano” kuin mikään muukaan rokote.

Mirjaleena Isoaho (nimimerkki)

Tommi, kaunista joulua sinulle ja kaikille muille!

Mirjaleena Isoaho (nimimerkki)

"Onko Trolli sellainen, joka kyseenalaistaa bloggaajan aatemailman?

Rokotevastustajien työkalukseen nappaama ”nanoteknologia” on tyypillinen ja hyvin tarkoitukseen sopiva aihe, kun halutaan luoda uhkakuvia. Aihe on sopivan vaikea ymmärtää kunnolla mikäli ei ole tarkemmin perehtynyt molekyylibiologiaan, mutta sen voi sopivasti yksinkertaistaa siten, että sen sen avulla voi luoda pelottavia tarinoita.

Nanokokoisia partikkeleita on hyvin monessa materiaalissa. Rokotteissa niitä ei ole yhtään sen enempää kuin muuallakaan. Yksikään rokote ei ole yhtään sen enempää ”nano” kuin mikään muukaan rokote"

Kyseenalaista ihmeessä, mutta trollimaista toimintaa on, kun ladellaan kovia, mutta ei linkin linkkiä, eikä lähteen lähdettä. Debunkkausta siis.

Vai että on keinotekoisesti pienennettyjä aineita siellä ja täällä stabilaattoreilla nanokokoossa pidettyinä. Ja joita oikein käytetään
geenitekniikassakin. Luetteleppa muut käytössä olevat rokotteet näin alkuunsa, jonka nanoainesosia käytetään geenitekniikassa?

Vieras (nimimerkki)

Sanot että "trollimaista toimintaa on, kun ladellaan kovia, mutta ei linkin linkkiä, eikä lähteen lähdettä. Debunkkausta siis."

En ymmärrä mitä tarkoitat "kovilla väitteillä", mikäli et viittaa niillä omiisi.

Tämän keskustelun lähteenä olevassa blogikirjoituksessasi verrataan rokotteita tupakkaan, mistä jatkat mm. hatusta vedetyn nanoaiheen parissa.
Lähdeviitteinäsi ovat muutama THL:n linkki (narkolepsiatiedote ja muutama yleiseen rokoteohjelmaan liittyvä juliste), kaksi lastenohjelman linkkiä Yle Areenalle (Tonttu Toljander), yksi linkki omaan blogikirjoitukseesi, sekä yksi linkki lääketieteelliseen haastatteluun autoimmunisairauksista (jossa ei puhuta rokotteista).

Hyvän tavan ja ihan loogisenkin käytännön mukaisesti todistustaakka on sillä, joka esittää jo aiemmin osoitetusta poikkeavia väitteitä.
Avaan asian yksinkertaistetun ja keksityn esimerkin avulla:
Jos minä väittäisin, että Galilei ja muutkin hänen jälkeensä ovat olleet väärässä ja maapallo ei sittenkään pyöri, todistustaakka olisi minulla. Vastaväittäjän ei tarvitsisi suorittaa mittauksia tai hakea lähdemateriaalia oman, yleisen luonnontieteen käsityksen mukaiselle kannallaan jossa maapallo pyörii, ellei minulla olisi ensin esittää vankkaa todistusaineistoa väitteelleni.

Mikäli haluat itse välttää päätymistä määrittelemäksesi trolliksi, tulisi sinun itse esittää todistusaineistoa väitteillesi, jotka muuten ovat hyvinkin kovia. Luotettaviksi viitteiksi eivät käy omat aiemmat kirjoituksesi, tv:n lastenohjelmat tai muukaan lähdeaineisto joka perustuu yksittäisten nettikirjoittajien väitteille "minä uskon", "minä luulen" tai "voihan se niinkin olla".

Voit myös antaa asian olla ja jatkaa valitsemallasi tiellä. Kuten muualla kirjoitat, mielestäsi "Havainnot ja intuitio kertovat enemmän kuin "tiede"."

Jokaisella onkin oikeus mielipiteeseensä. Vastuullinen kertoja kuitenkin kertoo, että perustaa väitteensä puhtaasti omaan intuitioon, eikä yritä naamioida väitteitään tieteeksi. Kaikella kunnioituksella, tiedettä sinun blogeistasi ei löydy, palavaa intoa sitäkin enemmän.

Vieras (nimimerkki)

Leppoisaa Joulua kaikille

Nano Particles used in Untested H1N1 Swine Flu Vaccines
Part III: ‘It’s the vaccines, Stupid!

by F. William Engdahl
Global Research, September 13, 2009
http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=15092&c...

googlen konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Vieras (nimimerkki)

In Fast-Tracked Trial, Nanopatch Flu Vaccine Found Effective | Popular Science

http://www.popsci.com/science/article/2010-04/no-n...

Vieras (nimimerkki)

Centre for Nano-Vaccine

Statens Serum Institut has established Centre for Nano-Vaccine in cooperation with the University of Copenhagen, Forschungs-Zentrum Borstel, Germany and Lund University in Sweden. The Centre has received 36 mill DKK from the Danish Research Council.

The aim is to establish a Centre in the Oresund region, which effectively can design and develop new vaccines against some the of world’s most outspread infectious diseases such as influenza, tuberculosis and Type A Streptococci. The existing vaccines are either not effective enough (TB and influenza) or there is no vaccine at all (streptococci).

Infectious diseases are controlled in the body of various immune mechanisms and common to many infectious diseases is that infection occurs through mucous membranes in the airways. The centre will use a range of new knowledge in nano- and biotechnology, which makes it possible to optimize the design of vaccines aimed at strengthening immune responses in the airways.

Development of preventive vaccines against existing and emerging infectious diseases is of major importance for society. The unique collaboration of the centre will create an efficient and accelerated development of vaccines against the diseases that affect many people and may have a fatal off-time, and knowledge could also be used in the development of vaccines against future illnesses. For more information, please visit our web-site: www.nano-vaccine.org
Last revised 27 august 2010

http://www.ssi.dk/English/R%20and%20D/Research%20D...

Vieras (nimimerkki)

RUSNANO Invests in Manufacture of Nano-Vaccines and Therapeutic Biopharmaceuticals

Posted in | Nanomedicine

A project for the production of vaccines and biopharmaceuticals has been approved by the Supervisory Council of RUSNANO. Project plans include development of two vaccines for human flu and bird flu and three biopharmaceuticals for treatment of cancer-related toxicity, boosting of the immune system and increasing the efficiency of antibacterial and antiviral drugs, and treatment of lower extremity ischemia and motor neuron disease.

PHAD
Adjuvant Monophosphoryl Lipid A (Synthetic) www.avantilipids.com

RUSNANO and NTpharma intend to form a joint venture for putting the project to life. Research activity will be coordinated by the Gamaleya State Scientific Research Institute for Epidemiology and Microbiology of the Russian Academy of Medical Sciences of RAMS. Scientific support will also be provided by the Research Institute for Influenza of RAMS, the Molecular Genetics Institute of the Russian Academy of Science, the Scientific Center for Neurology of RAMS, the Herzen Moscow State Oncology Research Institute (Federal Agency for Public Health and Social Development), the Petrovsky Russian State Surgery Center of RAMS, and other scientific institutions.

The project budget totals 1,547 million rubles. RUSNANO will contribute 237 million rubles to obtain a 49% share of the joint enterprise charter capital and will also grant a loan of 1,063 million rubles for a period of seven years. In addition, NTpharma will provide 100 million rubles to the chartered capital and contribute its intellectual property appraised by Deloitte & Touche at 147 million rubles.

The project launch is scheduled for the first quarter of 2010 with target capacity being reached in the third quarter of 2012.

Two types of vaccines and biopharmaceuticals are planned for market introduction. The first type features self-assembling nanoparticles representing modified adenoviruses. While incapable of reproduction in living cells, these nanoparticles deliver the target gene. Using this gene, cells generate the protein needed to bring about a therapeutic effect or, in case of vaccination, trigger immune response. The second type of vaccine uses synthesized polysaccharide nanoparticles. Target protein molecules are attached to these nanoparticles with a special protein module (carbohydrate-binding domain). This technology allows for the generation of nanoparticles measuring 50-90 nanometers in diameter, the size necessary for recognition by cells responsible for primary immune response.

"Nanovaccines are more efficient than conventional vaccines in that they induce both humoral and cell-mediated immune response. They are also more convenient for usage as they may be applied in the form of nasal drops. The technology proposed would allow to reduce the time required for culturing vaccine strains from 60 to 28 days - vital when dealing with vaccines for pandemic flu strains," emphasized one of the project originators, R&D Deputy Director of Gamaleya State Scientific Research Institute for Epidemiology and Microbiology, Boris Naroditsky.

According to Olga Shpichko, RUSNANO's Managing Director, production will be established at 10 million packagings per year in accordance with international GMP standards. Once the Russian market is saturated, the possibility for entry to the world market for flu vaccines will be open, a market currently estimated at $3 billion and growing by 18% each year.

Posted July 28th, 2009

http://www.azonano.com/news.asp?newsID=12854

googlen konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Toimituksen poiminnat