A Road to Hope

Eduskunnan salattu todellisuus: Uusi maailmanjärjestys 2013

Kuinka kauan me annamme itseämme huijata, harhauttaa, salata päätöksiä, ilman kansan hyväksyntää ja valtuuksia? Ilman kansalaiskeskustelua, ilman tiedon avointa jakamista?

Facebookissa linkitettiin eduskunnan kyselytunti. Ilmekkään värähtämättä kansanedustajat kuuntelevat Kataisen ja Kankaanniemen keskustelua.

Salaliittoteorioiden kuningas, Uusi maailmanjärjestys, NWO, on eduskunnalle kuin kaupan ostoslista: yhdentekevä, kunhan ei olisi perheelle samaa ruokaa joka päivä.

http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Edusku...

Mikon ohje, explorer ei välttämättä toimi: "Klikatkaapa siitä "edelliset täysistunnot" ja valitsette siitä luettelosta sen numeron 123."

Katainen 2:09:35: 

"että, jos nyt saataisiin Uusi Maailmanjärjestys eli että valtioiden lainoissa sijoittavat häviävät rahaa, joka on järkevä tavoite ja johon mennään 2013 eteenpäin..."

Edustaja Kankaanniemi  2:16:14:

"menee mikä tahansa euromaa kriisiin.. niin aina muut euromaat tulevat ja pelastavat... Tämä on johtanut tälläiseen velttoon menettelyyn, mistä täällä on jo mainittu: otetaan velkaa ja eletään hulvattomasti edelleen, ja sääntöjä vasta rakennetaan...ja kun te olette sanonut, että saadaan 2013 kesällä uudet säännöt voimaan, niin siihen on liian paljon aikaa. Oletteko nyt valmiit miettimään, että onko tämä hiljainen lupaus nyt olemassa ja mitä se edellyttää ja katkaisemaan tämän kehityksen. Mäkin myös mielelläni kuulisin, että onko tuo velkajärjestely...

Uusi Maailmanjärjestys 2013 eteenpäin?! Nuo pienet viittaukset sijoittajien häviämiseen valtion lainoissa... siinä koko Uusi Maailmanjärjestys?

Mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu, mitä suunnitellaan, kenen oikeuttamana ja valtuuttamana? Miksi salataan? Älkää nyt enää nukkuko ihmiset...


Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (108 kommenttia)

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Kiitos, Mirjaleena, tekstistäsi.

Kirjoitin Kataiselle tästä rahoituskriisistä ja muistutin häntä siitä, että hän on meidän pehtoorimme ja vastuullinen meille, suomalaisille. Mainitsin, että hän on varmasti "rehellinen ja hyvämaineinen" Suomen kansalainen, koska on tuossa toimessaan.

Osoitin hänelle luettavaksi Jan Hurrin tekstin Taloussanomista:

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2010/12/0...

Totesin, ilmeisen ilkeästi, että hän joko on täysin tietoinen tekemästään tai sitten hän ei ymmärrä lainkaan. Edellisessä tapauksessa hän ei palvele suomalaisia eikä Suomen etuja, jälkimmäisessä hän ei ole kompetentti tehtäväänsä.

Ei varmastikaan vastaa.

Suomi tarvitsee kuitenkin muutoksen nykymenoon. Meillä ei ole varaa kataisiin, kiviniemiin, stubbeihin...

Ja, tässä sitä salaliittoa:

http://www.bilderberg.infosota.fi/2009/05/15/vuode...

Menestystä vaalityöhösi.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kiitos Jouni! Kiva kun joku viitsii kurmuuttaa noita maamme tuhoajia... Tuo muutos on äänestää nyt, mitä tahansa nykyeduskuntapuolueiden ulkopuolella olevaa. Vain niin tapahtuu todellinen muutos.

romanssi- (nimimerkki)

Mitä tapahtumia ja kokouksia osuu kesälle 2013 ?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Mieki kuuntelin eilen radiosta Kattaisen poikaa ja se sano ihan ilmi selvällä suomenkielellä, että uusi maailmanjärjestys.

Käyttäjän jope58 kuva
Tapio Härkönen

Moni näyttää kiinnitäneen samaan huomiota- niin minäkin.
Kuinka kauanhan tätä "Uutta maailmanjärjestystä" on jo suunniteltu ja ketkä?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Siis mulloli hyvä linkki, mutta en nyt löytäny äkkiä. No set Rotshildet ja nämät meän bildenbergiläiset kyllä tietää.

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

Uusi maailmanjärjestys = uusi maailman EPÄjärjestys, sanokaa minun sanoneen. Jos siihen suuntaan ollaan menossa, kaikki tulee menemään yhdeksi kaaokseksi, eikä edes tuon salaliiton kaavailijoita palvelevaksi "hallituksi kaaokseksi", vaan totaalikaaokseksi, jossa kaikki häviävät. (myös NWO, jes!)
Kaikenlaisia "uusia ja uljaita" järjestyksiähän sopii eliittipapparaisten keskenään salaa kehitellä, mutta maailma on täynnä ennalta-arvaamattomuutta, ja ennenkaikkea: vaikuttaa vahvasti siltä, että mokoman NWO:n havittelijat ali-arvioivat pahasti ihan tavallisen ihmisen vaikutusvallan ja vittuuntumiskynnyksen (sori ruma sana... en keksinyt nätimpää tarpeeksi vahvaa)!
Huomaahan sen jo nyt, että ihmisten päreet palavat epädemokraattiseen teatteriin. Ja silti TÄMÄ ON VASTA ALKUA - siis vasta alkua sekä ihmisten raivostumiselle, että NWO-fanien säälittäville suunnitelmille, jotka ovat toisiaan yllyttäviä elementtejä (rautalangasta väännettynä: mitä enemmän NWO-tyylisiä hankkeita ilmaantuu, sitä enemmän kansa suivaantuu ja kapinoi). Kyllä meistäkin "lammasmaisista vätyksistä" kuoriutuu sotureita, kun tarpeeksi ottaa pattiin!
Veikkaukseni: jos ei meno äkkiä muutu, kaikenlaisia kapina- ja protestielkeitä alkaa esiintyä yhä tiuhemmin, alkuun vielä kohtalaisen laillisia (kuten lakkoilu, mielenosoitukset, kaikkien rahojensa pankista nostaminen yms keksinnöt), sitten vähemmän laillisia (kuten verojen maksamatta jättäminen) ja lopulta suoranaista väkivaltaa, mellakointia & riehuntaa, röyhkeää rötöstelyä, jopa sotaa! O_O

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Komppaan Kaisaa, en oiken ees usko, että ois olemassa joku maailmansuunnittelijoitten joukko ja tietty juttu, vaan on ilmiöitä, joihin sokeat valtaapitävät kanat ja kukot liittyy tai yrittää lua sen suuntasta. Ei onnistu ja ei sitä varsinaisesti ole ees Amerikka-maailmanpoliisilla, mie aattelen. Mutta toive niillä on, ei vallanhimolla mittään rajjaa. Ja nämät stubbit ja kattaiset, oivoivoi!!, ei hyviä.

Oiskohan jollaki, semmonen juttu, joka on niinko muka nuorille ja siinä kerätään porukkaa tutkimaan tätä uutta maailmanjärjestystä. Se ei ole niinko totta, mutta on kuva siittä!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kauan, mutta se on pysynyt salaliittoteoria-kehitysasteella. Toisin sanoen kielletty. Sitä on suunnitelleet ne, joilla on valtava omaisuus. Siihen joukkoon mahtuvat vain "taloudellisesti riippumattomat" siis globaali eliitti.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ite oon jauhanut UMJ:stä 3 vuotta. Mutta olisiko tämä semmonen reilun 100 vuoden kehitys...

Hilkka, ryhdy sinäkin lupsakkana ihmisenä ehdolle. Se on kansalaisvelvollisuus. Häätö nykyeduskunnalle.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Miehän olin sielä Satakunnassa jossaki jonaki jo ja mie en eholle voi alkaa, ko ei se täällä Oulussa tarkottas mittään! Mutta ehottomasti uusia ihmisiä euskunttaan.

Olethan sie Mirjaleena ehokkaana?

Watchman (nimimerkki)

"Maailmaa hallitsevat kokonaan toisenlaiset henkilöt, kuin mitä kuvitellaan kulissien ulkopuolella" (Englannin pääministeri Benjamin Disraeli vuonna 1844)

"Kansallissosialismi käyttää omaa vallankumoustaan uuden maailmanjärjestyksen luomiseen" (Adolf Hitler)

"Meillä tulee olemaan maailmanhallitus, pidämme siitä sitten tai emme. Ainoa kysymys on, saavutetaanko maailmanhallitus valloittaen vai suostumuksella" (pankkiiri James Warburg USA:n senaatille 17.2.1950)

"Maailman kehitys on mahdollista ainoastaan etsimällä ihmisten yleismaailmallista yksimielisyyttä, kun siirrymme uuteen maailmanjärjestykseen" (Mikhail Gorbachevin puhe YK:lle 7.12.1998).

"Persianlahden kriisi tulee olemaan uuden maailmanjärjestyksen alku" (Gorbachev 31.12.1990)

"Voimat, jotka ovat ajaneet nämä ihmiset huipulle, mukaanlukien minut, ovat täsmälleen samat voimat, jotka ajavat meitä kohti yhtä maailmanhallitusta" (paavi Johannes Paavali II)

"Maailman poliittinen kartta on muuttunut kerran toisensa jälkeen tällä vuosisadalla. Ja jokaisessa tapauksessa uuden tyrannin tulon tai verisen maailmanlaajuisen sodan syttymisen tai loppumisen välityksellä tapahtui uusi maailmanjärjestys" (presidentti George Bush San Franciscossa 28.2.1990 – noin 7 kuukautta ennenkuin Saddam Hussein miehitti Kuwaitin)

"NOVUS ORDO SECLORUM" (uusi sekulaarinen järjestys, Yhdysvaltojen yhden dollarin seteli)

"Euroopan unioni joutuu kohtaamaan lähivuosina merkittäviä haasteita, joista suurin on epäilemättä Manner-Euroopan yhdistävä laajentuminen. Euroopan unionin toimielinrakenteiden luomisen päätösvaiheet ja syyskuun 11. päivän 2001 jälkeinen uusi maailmanjärjestys ovat myös kysymyksiä, jotka edellyttävät unionin kansalaisten vankkaa tukea ja demokraattista legitiimiyttä" (Euroopan Parlamentti, Mietintöluonnos. Komission tiedonanto Euroopan unionin tiedotus- ja viestintäpolitiikan uudesta yhteistyökehyksestä (KOM(2001) 354 ­ C5-0465/2001 ­ 2001/12192(COS)))

Syyskuun 11., presidentti Bushin pitämää kuuluisaa puhetta on yleisesti otsikoitu " Bush's famous New World Order speech"

Oheisista linkeistä löytyy lisää:

http://www.tarpley.net/bush24.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/New_world_order

Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä" (1 Moos. 11: 6)

Onhan näitä (nimimerkki)

Daily Express 25.11.2010

kansallinen sanomalehti, joka vaatii Iso-Britanniaa jättämään Euroopan unionin.

GET BRITAIN OUT OF EUROPE
http://www.express.co.uk/posts/view/213573/Get-Bri...

konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kannatetaan! Itsenäisyyspuolueeseen on tulossa potkua, sitä tarvitaan Suomen eroon EU:sta! Kipeästi!

Vieras (nimimerkki)

Puhemylly -ohjelma 21.01.1972 | kesto: 29:34

Elävä arkisto / Kulttuuri ja viihde / Media / Hannu Taanilan Puhemylly /

Informaatiosota

Informaatiosotaa käsitelleen ohjelman kimmokkeena oli professori Kullervo Rainion vuonna 1971 ilmestynyt kirja Informaatiosota ja vapaa ihminen.

Informaatiosodaksi nimitettiin välillä kiivaanakin käynyttä keskustelua siitä, kenellä tiedotusvälineissä on sananvalta.

Rainio oli kirjan ilmestymisaikaan kokoomuksen kansanedustaja. Rainio työskenteli sosiaalipsykologian professorina.

Tieteellisen työn pääteemana hänellä oli sosiaalisen vuorovaikutuksen ja siihen liittyvän kognition tutkiminen oppimisen matemaattisia malleja soveltaen.

Informaatiosodasta keskustelevat toimittaja Matti Arjanne Aamulehdestä, kirjailija Pentti Holappa ja pääjohtaja Hannu Tarmio WSOY:stä.

Teksti: Seija Aunila

AVAINSANAT: 1972, informaatiosota, joukkoviestimet, tiedonvälitys

Anna palautetta sivun sisällöstä
Sisältötiedot

ALKUPERÄISEN OHJELMAN OTSIKKO:
Puhemylly: Informaatiosota

TV1 Kulttuuritoimitus

HAASTATELTAVAT: Pentti Holappa, Hannu Tarmio
MUUT HENKILÖT: Kullervo Rainio

OHJELMAN TEKIJÄT:
Hannu Taanila, Timo Hämäläinen

Kuva: Kirjailija Pentti Holappa pohtii informaatiosodan käsitettä. YLE kuvanauha.

http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=28&t=67...

Vieras (nimimerkki)

Nyt on aika vihdoin viimein herätä, jos uinutte vielä ruusuisissa kuvitelmissa!

Nigel Farage: Europe Is Becoming An Orwelian Police State, Ruled By Unelectable Madmen, Which May Soon Be Overrun With Violence
http://www.neurosoftware.ro/finance/insurance/stoc...

Nigel Farage: Euroopasta on tulemassa Orwelianin poliisivaltio, jota hallitsevat .......

konekäännös: http://tinyurl.com/35acvf7

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

Mä(kin) tein tosta ensimmäisestä linkistäs oman käännökseni:
http://viidakonvarjo.wordpress.com/2010/12/02/nige...

(Ton otsikon kanssa tosin puntaroin ikuisuuden, mikä ois sujuva suomenkielinen ilmaus "may soon be overrun with violence"lle, enkä vieläkään oo tyytyväinen siihen osaan käännöstäni xP Nyt sain sen kuulostamaan näsäviisaalta, mut "johon väkivalta voi/saattaa pian levittäytyä" kuulostais ihan tönköltä, "jossa väkivalta voi pian vallata alaa" sisältää liian monta "valta"-sanaa, "joka voi pian peittyä väkivaltaan" on kans tönkkö, kun taas "joka voi pian täyttyä väkivallalla" kuulostaa ylidramaattiselta :D :D Ja kaikki nuo "levinnee", "täyttynee", "rehottanee" yms muodot kuulostaa puolestaan näsäviisaalta kielioppikikkailulta, mut voi voi xD)

Vieras (nimimerkki)

Hei Kaisa hyvän työn teit. Kiitos paljon sinulle! ;D

Suomenkielistä tietoa onkin aivan liian vähän.

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

Kiitos paljon, Vieras! :) Minusta suomentaminen on myös kiintoisaa sinänsä (jos kyseessä ei ole aivan liian haastava/pitkä teksti), joten jos jollakulla on ehdotuksia hyvistä artikkeleista, jotka kaipaavat suomentamista, voisin kokeilla niitä kääntää :)

uurija (nimimerkki)

Mites ois runollinen versio:

... "jonka yli väkivallan aallot pian hyökyvät".

%~)

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

Ihan paras käännös, uurija! xD

Vieras (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

INFOSOTAA

Tiistaina olisi pitänyt ehdottomasti järjestää TV:ssä kunnon keskustelu Irlannin tukipaketista.

Kuka tai ketkä päättivät, ettei kunnon keskustelua järjestetä TV:ssä juuri ennen kuin eduskunta käsittelee Irlannin tukipakettia?

Miksi sitä ei tehty, vaan silloin keskusteltiin pakkoruotsista, jonka tiedetään olevan kuuma puheenaihe.

Kuka päätti pakkoruotsin keskustelun ajankohdan?

Järjestettiinkö pakkoruotsi keskustelu siksi ko ajankohtana, että vietäisiin kansalaisten huomio pois tärkeästä Irlannin tukipaketista ja sen seuraamuksista?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Juuri tätä tuossa edellisessa kirjoituksessani yritin viestittää.

Nyt on merkittävien asioiden aika, ei toissijaisten.

mirjaleena (nimimerkki)

Naulan kannassa on tuo viimeinen kommentti. Oli oikeastaan kohtalon ivaa, että juuri kun kirjoitin tuon blogikirjoituksen "Seksiä Pakkoruotsia Wikileaksia" selvisi syy tuohon pakkoruotsiohjelmaan juuri nyt! Sama juttu oli homokeskustelut yms. Empä ole kahta blogikirjoitusta tehnyt koskaan samana päivänä.

Ne, jotka eivät ole heränneet, lukekaa tuo edellinen kirjoitus ja tämä perään. Siis virittäkäämme ja suunatkaamme tuntosarvenne oikealle taajuudelle : )

Nyt pakko mennä töihin. Palataan ; )

Vieras (nimimerkki)

Kuka on Nigel Farage ?

Wikisitaatit

Nigel Farage

Nigel Paul Farage (s. 3. huhtikuuta 1964) on brittiläinen poliitikko ja Euroopan parlamentin jäsen. Hän kuuluu euroskeptiseen Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolueeseen.

Lausahduksia

* "En tahdo olla töykeä, mutta tiedättekö, teillä on kostean rätin karisma ja matalan tason pankkivirkailijan olemus. Ja kysymys, jonka minä tahdon kysyä, kuuluu: kuka olette? Minä en ollut ikinä kuullut teistä. Kukaan Euroopassa ei ollut ikinä kuullut teistä. Aistin kuitenkin, että olette pätevä ja kyvykäs ja vaarallinen, eikä minulla ole epäilystä, että aikeenne on olla eurooppalaisen demokratian ja eurooppalaisten kansallisvaltioiden hiljainen salamurhaaja. Teillä näyttää olevan inho koko kansallisvaltioiden olemassaolon konseptia kohtaan. Ehkä se johtuu siitä, että tulette Belgiasta, joka, tietysti, on pitkälti ei-maa." [1]
o Farage parlamentissa vierailleelle Herman Van Rompuylle

* "Tokihan minulla on oikeus ivata miestä, joka edustaa 500 miljoonaa ihmistä, jolle maksetaan enemmän kuin Yhdysvaltain presidentille ja jota emme ole valinneet?" [1]
o Farage rangaistuksestaan, jonka sai haukuttuaan Van Rompuyta

Lähteet

1. ↑ 1,0 1,1 Nigel Faragelle rangaistus EU:n presidentin loukkaamisesta Wikiuutiset. 6.3.2010. Viitattu 2.8.2010.

http://fi.wikiquote.org/wiki/Nigel_Farage

repe (nimimerkki)

Van Rompuy sanoi itsekin siihen suuntaan, että hän onnyt se, jolle Kissinger soittaa, kun soittaa (ja jakaa käskyt) Euroopalle.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Edelliseenkin liittyen on sopivaa, että tämän uuden "pysyvän mekanismin" päällä istuu Presidentti van Rompuy. Ei kannata odotella, sillä EU-johtajat kokoontuvat puimaan tätä asiaa van Rompuyn johdolla pian eli 16-17.12. http://www.europeanvoice.com/article/imported/unce...

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

"Kuinka kauan me annamme itseämme huijata, harhauttaa, salata päätöksiä, ilman kansan hyväksyntää ja valtuuksia? Ilman kansalaiskeskustelua, ilman tiedon avointa jakamista?"

Vastaus:

A) Ei eduskunnalla ei ole valtaa. Se on demokratian bordelli.
B) Kansalaisilla on harha, että he voisivat vaikuttaa äänestämällä mieluisa bordelllin kerran 4. vuodessa! HÄHÄHHÄÄ!
C) Media on valtaapitävien rahapiirien Kerberos. Istuvathan niin Sanoman kuin Alman toimitusjohtajat eläkeyhtiöiden hallituksissa.
D) Suomen kansa on tyhmää. Ongelma on se, että se HALUAA olla tyhmä.
E) Suomella ei ole siirtomaita, jossa suomalaiset olisivat koskaan kokeneet olevansa Übermensch vaan olemme aina virkamiehenperkeleiden alistamia. Vuodesta 1809 nämä jopa antoivat uskollisuudenvalan Venäjän keisarille ja lupasivat pitää Suomen kansan alisteisena. Näin se on Suomi kupattu Helsinkiin.

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Tämä on harvinaisen hyvältä maistuvaa totuutta,
vaikka useimmat ei ole mieltynyt karvauteen.
Siinä ehkä syy Absurdistanin heimon kuseen.

Arktinen runoilija, kotiäiti, Harmaasusi™

Kalle Kaniini (nimimerkki)

Nyt alkaa tulla jo vähän omillakin aivoilla kirjoitettua tekstiä. Hyvä.
Kirjoittakaa viisaat ihmiset lisää ja kääntäkää olennaiset tekstit suomenkielelle. Nuoret ovat kielitaitoisia, mutta eivät ymmärrä vielä tarpeeksi maailman kieroudesta. Vanhat, joilla on riittävästi kokemusta, eivät ymmärrä vieraskielistä tekstiä.

Jotta saataisiin riittävästi äänestäjiä muutoksen taakse, pitäisi suurille kansanjoukoille suomentaa olennaiset taloushuijaukset, jotka ovat menossa. Emme kaipaa opposition johdattelemista keskustelemaan homoista, pakkoruotsista, tms. kiihotusaiheista, vaan asiallista tietoa siitä, mitä maan hallitus puuhaa meidän selkämme takana ilman meiltä saamaansa valtuutusta.

Suuresta verouudistuksesta ja sosiaaliturvasta olisi syytä keskustella perusteellisesti. Nehän ovat EU-sopimusten mukaan kansallisessa määräysvallassa. Irlannin takuiden jälkeen meidän ei tule enää antaa johtaa itseämme harhaan, että verotus ja sosiaaliturva olisivat huononnettavissa kansainvälisiin sopimuksiin vedoten. Meidän on päätettävä ne itse ja pantava EU-maat rahoittamaan tarpeelliset muutokset. Myös EU-sopimuksista johtuva maahanmuuttajien ylläpito.

Hoosiannaa Kataisen poika, jne....

Vieras (nimimerkki)

Mikä "parasta"; EU-eliitin ei tarvitse enää kysellä kansoilta mitään.

He voivat rauhassa veivata millaisen hallintohelvetin tahansa.

Vieras (nimimerkki)

JOSTAIN SYYSTÄ GGOOGLE EI LÖYDÄ TÄTÄ LINKKIÄ JOKA ON TÄNNE LAITETTU, ILMEISESTI ISO-VELI ESTÄÄ?

http://bilderberg.infosota.fi/2010/07/07/ministeri...

Ministeri Katainen: Osallistuin Bilderberg-kokoukseen asiantuntijana enkä Suomen edustajana
Tulosta artikkeli
Jaa Facebookissa
Teemu Välimäki
Infosota
07.07.2010

Valtiovarainministerin ja Bilderberg-jäsenen Jyrki Kataisen mukaan hänen osallistumisensa Bilderberg-kokouksiin tapahtui asiantuntijan ja vaikuttajan roolissa eikä Suomen edustajana. Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen tehtyä Eduskunnassa kirjallisen kysymyksen Kataisen Bilderberg-kytköksestä joutui suomalainen kansanedustaja ensimmäistä kertaa virallisesti selvittämään, mistä Bilderbergistä on kysymys.[1] Kataisen vastaus ei tosin paljastanut mitään uutta Bilderberg-ryhmästä, vaan vastaus oli linjassa Kataisen aikaisemminkin Infosodalle antaman haastattelun kanssa: “Bilderberg on sellainen normaali kansalaisfoorumi.”

“Bilderberg-kokouksien ympärillä oleva salamyhkäisyys ja huippupoliitikkojemme osallistuminen niihin herättää monissa ihmisissä epäilyksiä ja kysymyksiä: Minkälaisia asioita kokouksessa käsitellään? Keitä muita kokoukseen osallistuu? Minkälaisia päämääriä kokouksella on ja keiden etua se ajaa? Miksi kokous on salainen?” Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki kysyy kirjallisessa kysymyksessään. “Mielestäni onkin erikoista, että tästä suuresta ja tärkeästä vuosittaisesta politiikan ja talousasioiden kokouksesta ei puhuta julkisesti juuri mitään. Valtiovarainministeri Kataisen osallistumisesta Bilderberg-kokoukseen tiedotettiin mm. valtiovarainministeriön sivuilla, joten hän lienee ollut kokouksessa Suomen virallisena edustajana”, Arhinmäki jatkaa.

Infosodan pyytäessä Bilderbergiin liittyviä asiakirjoja presidentti Tarja Haloselta julisti Halonen hallussaan olevat kyseiset asiakirjat salaisiksi. Infosodan kysyessä Bilderberg-jäsenyyden merkityksestä Eduskunnan Oikeusasiamieheltä totesi asiamies jäsenyyden olevan merkityksetön siitäkin huolimatta, että Bilderberg-jäsenet ovat itse myöntäneet ryhmän maailmanlaajuisen vaikutusvallan ja merkityksen.

Kataisen vastaus ei kuitenkaan yllättänyt. Vastauksessaan Katainen toteaa: “Valtiovarainministeri Katainen ei ollut Bilderberg-kokouksessa Suomen edustajana, vaan kutsuttuna asiantuntijana ja vaikuttajana.” ja “Valtiovarainministeriö tiedotti ministeri Kataisen matkasta julkisuusperiaatteen mukaisesti. Suomessa pääministerin ja ministereiden matkoista tiedotetaan (mm. pääministeri Lipposen, pääministeri Vanhasen ja valtiovarainministeri Heinäluoman Bilderberg-osallistumiset), jotta tiedetään heidän poissaolostaan esim. eduskunnan istunnoista.”

Vastauksessaan Katainen kuitenkin vahvistaa sen, mitä Bilderbergiä vuosikymmeniä seurannut Daniel Estulin sai tietää Bilderberg-lähteistään: “Tänä vuonna aiheina olivat muun muassa kansainvälinen talouskriisi, ilmastonmuutoksen torjunta ja ruokakriisi”.
Viitteet
KIRJALLINEN KYSYMYS 516/2010 vp, Eduskunta.fi ↩
Asiaan liittyvät
Suomen presidentti julistaa Bilderberg-paperit salaisiksi
Katainen Bilderberg-kokouksesta: "Normaali kansalaisfoorumi"
Bilderbergien vuosikokous Espanjassa
Bilderberg: Maailman hallitsijoiden iltakoulu
Oikeusasiamies: Bilderberg-jäsenyys ei ole merkittävä sidonnaisuus

Tagit: Bilderberg, daniel estulin, jyrki katainen

Tämä artikkeli on kirjoitettu 07.07.2010 kello 20:04 kategorioihin Bilderberg. Artikkelia viimeksi muokattu 14.07.2010 kello 20:02. Voit seurata tämän artikkelin kommentointia RSS 2.0 -syötteellä. Voit jättää kommentin, tai tehdä trackbackin sivuiltasi.

Vieras (nimimerkki)

JOSTAIN SYYSTÄ GGOOGLE EI LÖYDÄ TÄTÄ LINKKIÄ JOKA ON TÄNNE LAITETTU, ILMEISESTI ISO-VELI ESTÄÄ?

http://bilderberg.infosota.fi/2010/07/07/ministeri...

Ministeri Katainen: Osallistuin Bilderberg-kokoukseen asiantuntijana enkä Suomen edustajana
Tulosta artikkeli
Jaa Facebookissa
Teemu Välimäki
Infosota
07.07.2010

Valtiovarainministerin ja Bilderberg-jäsenen Jyrki Kataisen mukaan hänen osallistumisensa Bilderberg-kokouksiin tapahtui asiantuntijan ja vaikuttajan roolissa eikä Suomen edustajana. Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen tehtyä Eduskunnassa kirjallisen kysymyksen Kataisen Bilderberg-kytköksestä joutui suomalainen kansanedustaja ensimmäistä kertaa virallisesti selvittämään, mistä Bilderbergistä on kysymys.[1] Kataisen vastaus ei tosin paljastanut mitään uutta Bilderberg-ryhmästä, vaan vastaus oli linjassa Kataisen aikaisemminkin Infosodalle antaman haastattelun kanssa: “Bilderberg on sellainen normaali kansalaisfoorumi.”

“Bilderberg-kokouksien ympärillä oleva salamyhkäisyys ja huippupoliitikkojemme osallistuminen niihin herättää monissa ihmisissä epäilyksiä ja kysymyksiä: Minkälaisia asioita kokouksessa käsitellään? Keitä muita kokoukseen osallistuu? Minkälaisia päämääriä kokouksella on ja keiden etua se ajaa? Miksi kokous on salainen?” Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki kysyy kirjallisessa kysymyksessään. “Mielestäni onkin erikoista, että tästä suuresta ja tärkeästä vuosittaisesta politiikan ja talousasioiden kokouksesta ei puhuta julkisesti juuri mitään. Valtiovarainministeri Kataisen osallistumisesta Bilderberg-kokoukseen tiedotettiin mm. valtiovarainministeriön sivuilla, joten hän lienee ollut kokouksessa Suomen virallisena edustajana”, Arhinmäki jatkaa.

Infosodan pyytäessä Bilderbergiin liittyviä asiakirjoja presidentti Tarja Haloselta julisti Halonen hallussaan olevat kyseiset asiakirjat salaisiksi. Infosodan kysyessä Bilderberg-jäsenyyden merkityksestä Eduskunnan Oikeusasiamieheltä totesi asiamies jäsenyyden olevan merkityksetön siitäkin huolimatta, että Bilderberg-jäsenet ovat itse myöntäneet ryhmän maailmanlaajuisen vaikutusvallan ja merkityksen.

Kataisen vastaus ei kuitenkaan yllättänyt. Vastauksessaan Katainen toteaa: “Valtiovarainministeri Katainen ei ollut Bilderberg-kokouksessa Suomen edustajana, vaan kutsuttuna asiantuntijana ja vaikuttajana.” ja “Valtiovarainministeriö tiedotti ministeri Kataisen matkasta julkisuusperiaatteen mukaisesti. Suomessa pääministerin ja ministereiden matkoista tiedotetaan (mm. pääministeri Lipposen, pääministeri Vanhasen ja valtiovarainministeri Heinäluoman Bilderberg-osallistumiset), jotta tiedetään heidän poissaolostaan esim. eduskunnan istunnoista.”

Vastauksessaan Katainen kuitenkin vahvistaa sen, mitä Bilderbergiä vuosikymmeniä seurannut Daniel Estulin sai tietää Bilderberg-lähteistään: “Tänä vuonna aiheina olivat muun muassa kansainvälinen talouskriisi, ilmastonmuutoksen torjunta ja ruokakriisi”.
Viitteet
KIRJALLINEN KYSYMYS 516/2010 vp, Eduskunta.fi ↩
Asiaan liittyvät
Suomen presidentti julistaa Bilderberg-paperit salaisiksi
Katainen Bilderberg-kokouksesta: "Normaali kansalaisfoorumi"
Bilderbergien vuosikokous Espanjassa
Bilderberg: Maailman hallitsijoiden iltakoulu
Oikeusasiamies: Bilderberg-jäsenyys ei ole merkittävä sidonnaisuus

Tagit: Bilderberg, daniel estulin, jyrki katainen

Tämä artikkeli on kirjoitettu 07.07.2010 kello 20:04 kategorioihin Bilderberg. Artikkelia viimeksi muokattu 14.07.2010 kello 20:02. Voit seurata tämän artikkelin kommentointia RSS 2.0 -syötteellä. Voit jättää kommentin, tai tehdä trackbackin sivuiltasi.

Vieras (nimimerkki)

no alkoi sittenkin toimimaan, ei kyllä ensin antanyt, väitti sivun olevan olematon, aukesi yahoolla heti, mahtaako olla jotain suodattimia, mutta aukeaa kun on ensin toisella hakukoneella niin googlekin joutuu nöyrtymään...

bildenberger touhusta vuosien takaa muistuu mieleen poliisivaltio, koko munkkiniemi oli miehitetty, kun kalastajatorpalla suunnittelivat kansalta vallankaappausta, pimeetä touhua, kuntolenkkini estettiin kun aseistetut tyhmät poliisit oli määrätty kansaa kahlitsemaan, poliisi teippiä ja koiria oli puistot täynnä, mitä valtaeliitti pelkää, mistä moinen syyllisyys??

Markus Lehtipuu

Katainen on Bilderberg-vieras. Hän toimii eliitin juoksupoikana Suomessa.

Kaikki aikamme merkittävät johtajat ovat pitäneet viime vuosina puheita, joissa vaaditaan Uutta Maailmanjärjestystä.

Kataisen lipsahdus ei ollut vahinko. Se oli itsestäänselvyyden mainitseminen. NWO on saapunut Suomeen.

Tuo 2013 on mielenkiintoinen lipsahdus.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Kylläpäs täällä on melkoisia salaliittoveijareita.
Entäs sitten kun 2013 ei todennäköisesti tapahdu sen ihmeempää kuin että noita pankkien säädöksiä on saatu muutettua? Mitäs sitten?

Onko siinä vaiheessa sitten Uutta Maailmanjärjestystä viivytetty, koska nerokas ja maailmanlaajuinen strategia paljastettiin Uuden Suomen blogeissa :D

Vieras (nimimerkki)

Mielenkiintoisia nuo Ilkka Partasen kommentoinnit olen pistänyt merkille moneen kertaan.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sinä se varsinainen veijari olet! Voitko kuvitella kuinka naivilta kuullostat? Ei ole kysymyksessä Uusi Maailman TALOUSJÄRJESTYS, vaan Maailmanjärjestys! Mutta sitähän sinä olet odottanut ja luotsannut!

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Ilkka Partanen: "Kylläpäs täällä on melkoisia salaliittoveijareita.
Entäs sitten kun 2013 ei todennäköisesti tapahdu sen ihmeempää kuin että noita pankkien säädöksiä on saatu muutettua? Mitäs sitten?

Onko siinä vaiheessa sitten Uutta Maailmanjärjestystä viivytetty, koska nerokas ja maailmanlaajuinen strategia paljastettiin Uuden Suomen blogeissa :D"

No niin, Ilkkaseni, aika pestä hampit ja mennä nukkumaan, onhan kaikkien pienten poikien aika sanoa a-aa ja mennä nukkumaan. Kaikki hyvin valtakunnassa.

Vieras (nimimerkki)

Jyrki Katainen esittelee "uuden maailmanjärjestyksen" eduskunnan täysistunnossa 1/12/2010
http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g

Vieras (nimimerkki)

Joo ja kuuntelin tuon ihan alussa olleen Kataisen puheen moneen kertaan ja hän sanoo näin:

" Mihin perustuu se, että, että ollaan tähän päädytty?

Se perustuu oikeastaan pelkästään siihen arvioon, että, että jos nyt saataisiin uusi maailmanjärjestys eli että valtion lainoissa sijoittajat häviäisivät rahaa, joka on järkevä tavoite johon mennään 2013 eteenpäin.

Mutta jos se tapahtuisi nyt, niin lainan saanti vaikeutuisi hyvin monessa maissa johtaisi ketjureaktioon ja ja kaatumiseen. "

http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g

Vieras (nimimerkki)

Täysistuntojen puheenvuorot: Markku Uusipaavalniemi (PS) ke 1.12.2010
Valtioneuvoston tiedonanto Irlannille annettavaa lainoitusta varten Euroopan rahoitusvakausvälineen varainhankinnalle myönnettävästä valtiontakauksesta. Ainoa käsittely.
http://areena.yle.fi/video/1495083

VierasWieras (nimimerkki)

Itkettää ;(((

******

105-63 - Kyllä, Suomi takaa Irlannin luotot

Julkaistu: 02.12.2010 16:09 Kommentteja ()

Eduskunnan enemmistö hyväksyy Irlannin velkatakuut. Hallitus sai eduskunnan luottamuksen äänin 105–63.

Oppositio äänesti hallitukselle epäluottamusta.

Se ei ollut tyytyväinen hallituksen antamaan tiedonantoon ja EU:ssa sovittuihin takuuehtoihin.

Päätöksellä Suomi takaa yli 740 miljoonalla eurolla Irlannin luottoja.

Keskustan eduskuntaryhmästä Hannu Hoskonen äänesti hallitusta vastaan.

Päätöksellä Suomi takaa yli 740 miljoonalla eurolla Irlannin luottoja.

STT
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/105-63%20-%20Kyl...

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Kiitos tästä.

Ensimmäinen kerta kun näen jonkun näistä pölvästeistä sanoneen ääneen että he toteuttavat sitä mitä sedät korkeammalla ruokaketjussa käskevät.

uurija (nimimerkki)

Hei Kalle Kataja,

mlloin taas saamme lukea uusia tekstejä blogillasi? (*?*)

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

En suotta kirjoittele ellen koe että on tarpeeksi painavaa kirjoitettavaa tai hyvää lähdejuttua jonka sisällön pystyn ainakin suurelta osin tarkistamaan ellen sitä jo tunne.

Valmistelen silloin tällöin juttuja, mutta ei ole tullut fiilistä että se auttaisi ihmisiä.

Luotan siihen että monet muutkin kirjoittelevat. Turha sitä on samaa sanoa, jos joku muu jo on tuonut asian esille.

Joskus 5 vuotta sitten näitä asioita ei käsitelty käytännössä missään suomeksi.

On hyvä että täällä ovat monet penkomassa asioita ja auttamassa muita pääsemään jyvälle.

Keep up the good work!

Olen tukenut henkilöä, joka viruu tällä hetkellä Englannissa vankilassa siitä hyvästä, että on tehnyt dokumenttielokuvan joka nöyryyttää Iso-Britannian hallitusta, koska se näyttää miten heidän tarinansa eivät pidä paikkaansa.

Jos ei ole sitä nähnyt:

http://jforjustice.co.uk/77/

Se että ihminen joutuu vankilaan siitä, että lähettää DVD-kopioita oikeudenkäyntiin estääkseen tuomaria ja syyttäjää valehtelemasta, on pöyristyttävää.

repe (nimimerkki)

Ja media ei ole tehnyt hänestä sankaria, kutenAssangesta

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Palaa kehiin Kalle! Ehdolle??

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Eiköhän ole selvää ettei eduskuntatalossa, joka on jaettu keskenään tappeleviin ryhmäkurilla johdettaviin lammaslaumoihin, paljoa saa aikaan.

Ehkä sitä kautta joku voisi saada kuitenkin julkisuutta näille tärkeille asioille.

Pääseekö tusinalla äänellä edustajaksi?

Sen verran voisin saadakin kasaan!

Vakavasti ottaen, käyn kyllä taistoon näitä globaaleja rikollissyndikaatin tyyppejä vastaan mutta en näe että ehdokkuus on tie minulle.

Keskityn ihmisten tapaamiseen ja viestin levittämiseen ja niiden auttamiseen, jotka tekevät nähdäkseni kovia töitä asioiden paljastamiseksi ja ihmisten havahduttamiseksi.

Pidän rakentavasta toiminnasta, en tappelusta: eduskuntatalo on henkinen painikehä jossa ei reiluja sääntöjä ole, ja tuomarit viheltävät väärin.

Vieras (nimimerkki)

rense.com
infowars
prison planet

sieltä hieman enemmän tietoa näistä jutuista..

wake-up (nimimerkki)

Lukekaa Sven-Olof Jakobsson: Salainen asiakirja No 1. Siinä selitetty uusi maailmanjärjestys ja taustaa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kalle, jos minä olisin nyt eduskunnassa, ei Suomessa olisi ketään, joka ei tietäisi, mitä tarkoittaa UMJ ja ketkä sen on kehitelleet. Joo, painikehä se on, mutta siellä on mahdollisuus päästä tietoon käsiksi. Ja sitä kautta se vaikuttaminen on mahdollista, mutta ei tietenkään yksin,vaan porukalla.
En muuten saanut auki linkkiäsi. Kiitos kaikkien puolesta tuestasi niille, jotka sitä tarvitsevat!

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Outoa? Kyllä sen linkin pitäisi toimia. Google: "7/7 Ripple Effect" on filmin nimi.

Jokaisen täytyy toki toimia niinkuin parhaaksi katsoo.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vielä itse aiheeseen: Katainen totesi, että jos UMJ astuisi kehiin nyt, niin tulisi taloudellinen kaaos. Mutta antoi ymmärtää, että 2013 UMJ tulisi (ilman kaaosta?). Mitä olennaista tapahtuu tuossa kolmen vuoden aikana niin, ettei kaaosta tulisi? Mitään supertalouskasvua ei ole tosiaankaan tulossa pelastamaan. Hyvin hyvin synkkiä ääniä kuuluu joka tuutista.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Heidän strategiansa on luoda kaaos ja tuoda uusi järjestys.

Kuten tavallista, he valehtelevat ja jättävät olennaiset asiat kertomatta.

uurija (nimimerkki)

Kaaoksen pitkittämisestä... miksei rahajärjestelmän romahdusta tehdä jo nyt, vaikka pohja on alta ollut poissa jo vuosikaudet? Miksi valehtelu talousnoususta jatkuu mediassa painajaismaisen sinnikkäänä?
Jos olen oikein talousblogisteja ymmärtänyt, on menossa iltalypsy.
Väestöstä läheskään kaikki mahdolliset velanottajat eivät vielä ole kiinnittäneet tulevia epävarmoja palkkasaataviaan, eläkkeitään tai perintöjään pankkivelkojen pantiksi.
Monta ylitoiveikkaan talousnousun odotuksessa tapahtuvaa, heti konkkaanmenevää pienyritystä on vielä perustamatta.

Vasta sillä viimeisellä hetkellä, kun uppiniskainen väestö ei kertakaikkiaan suostu enää velkaantumaan ja kuluttamaan, kun viimeinenkin "luottamuksen" hippunen ekonomisteihin, markkinoihin ja Jyrki Kataiseen on hävinnyt, on pankkien ja valtion aika vetää töpseli seinästä.

Jostain muistaakseni näin luvun, että jopa 43 prosenttia suomalaisista talouksista olisi tälläkin hetkellä kokonaan velattomia. (Korjatkaa, olkaa hyvät, jos on metsässä.)
43% tuntuu suurehkolta numerolta, mutta olihan meillä 90-luvulla opettavainen lamaepisodi, jonka kauhut koskettivat koko kansaa. Ehkä velanoton riskit eivät ole kaikilta vielä unohtuneet.

Koska kaikki raha syntyy velkana, eliittiä, pankkileiriä ja valtiovaltaa ei miellytä suuri, suhteellisen turvalliseen, velattomaan olemassaoloon ponnistanut kansalaisten joukko.
Kuta pitempään rahajärjestelmän romahduttamista pitkitetään sitä useampi nuoripari ja muut hyväuskoiset ehtivät vielä ottaa järjettömän suuren asuntolainan, ostaa velaksi auton, sisustuksen, remontin, kesämökin, ulkomaanmatkan...

Yhdellä lauseella:
Pankit saavat aikanaan pakkohuutokaupoissa sitä suuremman potin kuta pitempään malttavat itse synnyttämäänsä 'talouskriisiä' pitkittää.

repe (nimimerkki)

Ne 43 % voidaan sosialisoida "hätätilan" nojalla velkojen maksamiseksi ym. tai myydä pakolla kv eliitille.

Esko Kastinen

Uurija: "Pankit saavat aikanaan pakkohuutokaupoissa sitä suuremman potin kuta pitempään malttavat itse synnyttämäänsä 'talouskriisiä' pitkittää."

Mistä ostajat niihin pakkohuutokauppoihin? Isot pojat eivät ostele itselleen mitään vaan korkeintaan sijoitusmielessä mutta sekään ei oikein istu kuvioon. Ajattele nyt jotain perä-Orpanan kylää josta saadaan vasaran alle jokin 70-luvun homepommi yksiö. Ei sen omistajaa kannata laittaa selvitystilaan koska omaisuudella ei ole mitään arvoa. Ja näitä takahikiöitä maassamme riittää; kauppaloita ja pikkukaupunkeja joihin eliitti ei koskisi asbestirukkasellakaan.

Eli; mikä logiikka tässä on takana? Onko ihmisten saaminen taloudelliseen pakko-ohjaukseen suurempi syy tällaisiin liikkuihin kuin niistä saatava suora taloudellinen hyöty?

Ja laajemmin: tällä eliitillähän on käytännössä jo kaikki hyppysissään. Ihmiselle ei kuitenkaan koskaan mikää riitä, sen tiedämme. Mitä tämä eliitti siis nyt ajaa takaa ja millä tavalla hyötyäkseen?

Isompia kuvioita pitää pystyä näkemään. Lapselta on jo tikkari viety.

E.K.

repe (nimimerkki)

Ne ihmiset ajetaan ilmastonmuutoksen nimissä pois maaseudulta ja omaisuus menettää arvonsa. Jos et lähde hyvällä, gangsterit tuklevat ja tuhoavat omaisuutesi elleivät jopa tapa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Täällä oli hyvä numerologinen linkki, ei taida olla kaukana... 20...13

Tuota iltalypsyä itsekkin ajattelin. Ja liittovaltiohan tuolla tapaa syntyy,erityisesti valtio pitää velkaannuttaaa...

uurija (nimimerkki)

Harhakuvitelmista suurin on, ettei vaihtoehtoja ole.

http://www.irishtimes.com/newspaper/opinion/2010/1...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Hyvä linkki ja hyvä pitää mielessä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ihan kuin tulisi uusia kommentteja, mutta niitä ei löydä mistään, kommentti lukema vain lisääntyy??
Muutenkin tää on paljon sekavampi kuin se suora pötkö.

Kommentoikaa mieluusti aina viimeiseksi... : )

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vieras:
"Joo ja kuuntelin tuon ihan alussa olleen Kataisen puheen moneen kertaan ja hän sanoo näin:

" Mihin perustuu se, että, että ollaan tähän päädytty?

Se perustuu oikeastaan pelkästään siihen arvioon, että, että jos nyt saataisiin uusi maailmanjärjestys eli että valtion lainoissa sijoittajat häviäisivät rahaa, joka on järkevä tavoite johon mennään 2013 eteenpäin.

Mutta jos se tapahtuisi nyt, niin lainan saanti vaikeutuisi hyvin monessa maissa johtaisi ketjureaktioon ja ja kaatumiseen. "

http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g"

Minulla on tuntosarvet herkemmässä kuin monella, koska lapsena elin juuri tätä tilannetta, mitä Katainen edustaa. Olen kertonut vuosi sitten myös:

Lapsuuden yhteisössäni oli vanhahko mies, joka esitti asiat Kataisen tyylillä (youtube) "uskottavasti". Hän oli yhteisön arvostetuimmpia jäseniä. Kylään mennessämme noin 10 vuoden ajan hän hiveli rintojani salaa jokainen kerta, kun minun piti tervehtiä häntä halaten. Yhteisön muut aikuiset jäsenet eivät sitä havainneet, hyvässä uskossa kun olivat. Minä en kertonut mitään, koska suojelin hänen puolisoaan. Murrosikä lopulta oli syy olla menemättä kylään.

Tämä oli lapsuuteni raiskaamista. Nyt tämä koettelemus on kääntynyt yhteiskunnalliseksi voitoksi.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Täällä on vilkasta keskustelua ollut aiheesta, ymmärtävät talousasioista:

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/th...

Vieras (nimimerkki)

Nyt Builderberg-alumiinia halvalla! Iso erä tarjolla Keuruun ABC:n kupeessa olevasta kylmävarastosta, tai ehkä keskiaikaisesta puukirkosta. Riippuu miten hyvää jälkeä Jorge teki camoverkon kanssa.

p.s. käytäthän eurovaluuttaa, vaihtorahat vuoden 1943 saksan markkoina.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

"Uusi maailmanjärjestys":

1. Tuhotaan kansallisvaltiot.
2. Luodaan konflikteja.
3. Annetaan asioiden kurjistua äärimmilleen.
4. Tullaan "pelastajina" tarjoamaan "ainoaa mahdollista vaihtoehtoa":
5. "Antakaa meille valta".

iiris. (nimimerkki)

Voisitko kertoa, onko jotain suomenkielistä kirjallisuutta tai nettisivuja luettavissa tästä aiheesta. Tai Bildenberg-ryhmästä.

Olen jossakin yhteydessä lukenut, että Bildenberg-ryhmän edustajat osaavat käyttää hypnoosia ja muita (en nyt muista ilmaisua suomeksi enkä englanniksi)mieleen ja alitajuntaan vaikuttavia keinoja saadakseen haluamansa poliitikot ja muut vaikuttajat toimimaan mielensä mukaan. Voisitko sanoa jotain tähän asiaan.
Vaikuttamis- ja painostuskeinoja on pakko olla olemassa, muuten kaikkia poliitikkoja ei niin systemaattisesti saataisi mukaan oman valtion alasajoon, kuin mitä nyt tapahtuu.
Muutos melkein näkyy "ulospäin" (mielestäni), kun tietää, että joku poliitikko on alkanut käymään Bildenberg-kokouksissa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

En ole löytänyt sellaisia sivuja suomeksi, joita voisin suositella. Luen pääasiassa englanniksi, enkä ole sen takia suomeksi etsinyt. Toivoisin, että löytyisi hyviä.

Bilderbergistä kannattaisi pitää mielessä, että se ei ole edes kovinkaan korkean tason kerho.

Se on kuten Kataiset ja muut sanovat "keskustelukerho", jossa untuvikkopoliitikot maakuntavaltioista käyvät kuuntelemassa isojen setien suunnitelmia. Ja jos on "hyvä oppilas", saa merkkejä rintaan kuten hehkutusta ja hyvää pr:ää heidän omistamissaan medioissaan.

Ottaisin aika varauksella kaiken tiedon hypnoosista ja muusta. Tehokkaat puhujat osaavat käyttää psykologiaa hyväkseen tietoisesti tai tietämättään. Ja joitakin puheita ja suunnitelmia laaditaan psykologiaa - etenkin massoihin liittyvää psykologiaa - tuntien.

Poliitikot saadaan mukaan lähinnä sen takia, että he ovat tietämättömiä ja jo luonnostaan pyrkivät uimaan korkeammalle sosiaalisissa piireissä.

Hehän ovat käytännössä kaikki pyrkyreitä ja pyrkivät nousemaan nokkimisjärjestyksessä, ja siten vanhan eliitin luokse uiminen on johdonmukaista.

Hemmo (nimimerkki)

Bilderberg-ryhmästä ja uudesta maailmanjärjestyksestä (NWO=New World Order) suomennettu leffa. Laita juutuubissa hakuun:

http://www.youtube.com -> Alex Jones' Endgame ( Suomeksi / Finnish )

Vieras (nimimerkki)

Tässä pari kirjaa:

Kyösti Malmberg, Uusi Maailman Järjestys, Pilot-kustannus Oy, ISBN 952-464-419-3

Sven-Olof Jakobsson, Salainen asiakirja No 1, Kustannus Oster Oy, ISBN 952-91-9018-2

iiris. (nimimerkki)

Kiitos edellisestä vastauksesta.
Kysyisin vielä, voisitko nimetä asteita Bildenbergistä ylöspäin? Ja ehkä kuvailla hierarkian eri asteiden tehtäviä ja vaikutusvaltaa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

USA:n sotakoneistohan on tärkeässä asemassa ja sitä varten tarvitaan ohjausryhmiä.

Tärkeimpiä ovat CFR eli Council on Foreign Relations www.cfr.org ja Trilateral Commission USA-Eurooppa-Japani koordinaatioon.

Näiden kautta vaikutetaan suoraan USA:n ja Euroopan ja Aasian johtajiin.

Sitten on yksittäisiä kovia pelureita kuten Rockefellerit, Kissinger, Brzezinski, Soros, jotka ovat takapiruina näissä kaikissa.

Vielä ylempänä ovat Iso-Britannian kuninkaalliset ja muut Euroopan kuninkaalliset, joilla on vanhaa rahaa ja vanhat rikolliset perinteet: oopiumsodat, imperiumien luomiset ja kokonaisten maanosien orjuutukset.

Samoin Vatikaani on korkealla.

Työkaluina näille löytyy IMF, Maailmanpankki ja YK, joiden kautta pyritään sanelemaan epädemokraattista politiikkaa heidän halujensa mukaisesti.

Tuosta vielä kun mennään ylös tai elleipä heidän taakseen löytyy synkempiä ja harmaampia henkilöitä, jotka eivät julkisuudessa paljoa ole: "Society of Jesus" johon kuuluvat jesuiitat jotka ovat erittäin keljuja hahmoja - samat tyypit ovat olleet ristiretkien, noitavainojen, uskonpuhdistusten ja muiden julmuuksien takana ja käyttävät kulissina kristinuskoa mutta ovat kaukana siitä.

Joka tasolla ja tasojen välissä löytyy hämmentävä määrä rikollisuuteen taipuvia mieliä ja korruptiota.

YK:n korruptionvastainen johtaja totesi vuoden 2008 kriisistä, että ainoastaan rikollinen raha piti pankit pystyssä.

Mielenkiintoinen kuriositeetti on, että 40-vuotisen uran YK:ssa tehnyt varapääsihteeri Robert Muller on vannoutunut ja julkisesti tunnustava Luciferin palvoja ja on edistänyt kampanjoita jotka heidän "ilosanomaansa" hänestä eteenpäinvievät.

repe (nimimerkki)

Jospa nämä noitavainot sentään ovat sairaita, mutta enemmän varmaan tarkoitettiin kerettiläisvainoja?

Hirvittävintä on ollut imperialismin rikokset ja näissähän kunnostautuivat etenkin sionistiset pankkiirisuvut, jotka uivat Englannin aateliin ja eliittiin naimakaupoilla ym. Rothschildien vallan lisääntyminen merkitsi juuri siirtomaariiston ja niiden valloittamisen lisääntymistä. Orjakauppa oli täysin sionistiperheiden hallussa. Vatikaanin ja jesuiittojen mahti on jäänyt keskiajalle ja vähentynyt sieltä asteittain. Kuningasperheet ovat mukana osaltaan bisneksissä, mutta Rothschildien mahtisuku ja juutalaispankkirien eliitti hallitsee kuitenkin pankkitoimintaa USA:ssa ja Euroopassa.

iiris. (nimimerkki)

Kiitos vastauksesta.
Taustalla on siis erilaisia "mustan magian" voimakkaita ja pahoja voimia.

uurija (nimimerkki)

Iiris, en puhuisi minkäänlaisesta mustasta magiasta tai muusta hörhöilystä näissä yhteyksissä.

Maailmaa, väestöjä ja resursseja on aina hallittu tietyillä menetelmillä.

Ei siinä ole mitään ihmeellistä.

Vieras (nimimerkki)

Käykääpä lukemassa

EU-maiden ja Jyrki Kataisen sopima rajaton piikki - ja sen vaikutukset!
2.12.2010 09:06 Henry Bjorklid 6 kommenttia

http://henry2.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53706-eu-ma...

Vieras (nimimerkki)

Maanantaina vietämme Itsenäisyyspäivää ainakin virallisesti.

Siitä voi kuitenkin olla monta mieltä onko Suomi itsenäinen valtio.

---

Pekka Siikala nykyisin vihreä aikaisemmin kepulainen on kirjoittanut aiheesta näin:

Emme tarvitse itsenäisyyttä

3.12.2010 09:39 Pekka Siikala 41 kommenttia

Maailma muttuu. Nostan hattua Leninille, joka antoi Suomelle itsenäisyyden, ja nostan hattua niille jotka itsenäisyyden puolesta taistelivat, mutta siinä kaikki. Elämme vuotta 2010, ja olemme käytännössä osa Euroopan liittovaltiota, joten voimme itsenäisyydemmestäkin aivan suosiolla luopua. Se helpottaisi monen tuskaa.

Suomi on itsenäinen vain jos se irrottautuu Euroopan Unionista ja sen paljon parjatusta rahaliitosta. Siihen meillä ei ole varaa eikä halua, ei ainakaan kenelläkään järkevästi ajattelevalla. Niinpä meidän on mentävä yhä syvemmälle, ja asetuttava täysin sydämin osaksi Euroopan Unionia ja siitä kehkeytyvää liittovaltiota.

Puolivälissä on turha roikkua itseään huijaamassa.

Luopumalla lopullisesti nykyisestä muodollisesta itsenäisyydestämme pääsisimme eroon esimerkiksi linnan juhlista, joissa valtakunnan eliitti kuluttaa kansan rahoja.

Todellisia mittavia muutoksia olisivat tietysti eduskunnan, hallituksen ja hallintokoneiston yksinkertaistaminen ja presidentti-instituuton purkaminen. Olisimme yksi osavaltio muiden osavaltioiden joukossa, emmekä tarvitsisi kuin kuvernöörin. Puolustuvoimista voisimme luopua kokonaan.

Meidän tulisi katsoa mallia Yhdysvalloista, joka on todellinen liittovaltio. Itsenäinen Suomi on pelkkä muodollisuus, ja muodollisuuksista kannattaa aina pyrkiä eroon.

Suomalaisuus ei ole riippuvainen maan itsenäisyydestä. Yhdysvalloissakin etelän punaniska on aina etelän punaniska, sanotaanpa Washingonissa tai New Yorkissa mitä tahansa. Euroopan liittovaltio ei meiltä Uuno Turhapuroa vie.

Joten emme todellakaan tarvitse sotahenkistä itsenäisyyttämme.

http://siikala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53816-emme...

mirjaleena (nimimerkki)

""Uusi maailmanjärjestys":

1. Tuhotaan kansallisvaltiot.
2. Luodaan konflikteja.
3. Annetaan asioiden kurjistua äärimmilleen.
4. Tullaan "pelastajina" tarjoamaan "ainoaa mahdollista vaihtoehtoa":
5. "Antakaa meille valta"."

Tässä koko touhu mahdollisemman helposti ymmärrettävissä. Tuohon 2. ja 3. kohtaan kuuluu tietenkin maailmanluonnonvarojen haltuunotto. Koko luontohan hinnoitellaan. Lainsäädäntö kuodaan niin, että luonto voidaan patentoida/lisensoida suuryhtiöiden omaisuudeksi.

Tiedättekö, että syödessänne tomaatteja, syötte todennäköisesti Monsanton siemenistä kypsyneitä tomaatteja.

mirjaleena (nimimerkki)

Tässä Siikalan tekstille Kaisalta lainaus vastineeksi: "vaikuttaa vahvasti siltä, että mokoman NWO:n havittelijat ali-arvioivat pahasti ihan tavallisen ihmisen vaikutusvallan ja vittuuntumiskynnyksen (sori ruma sana... en keksinyt nätimpää tarpeeksi vahvaa)!
Huomaahan sen jo nyt, että ihmisten päreet palavat epädemokraattiseen teatteriin. Ja silti TÄMÄ ON VASTA ALKUA - siis vasta alkua sekä ihmisten raivostumiselle, että NWO-fanien säälittäville suunnitelmille, jotka ovat toisiaan yllyttäviä elementtejä (rautalangasta väännettynä: mitä enemmän NWO-tyylisiä hankkeita ilmaantuu, sitä enemmän kansa suivaantuu ja kapinoi). Kyllä meistäkin "lammasmaisista vätyksistä" kuoriutuu sotureita, kun tarpeeksi ottaa pattiin!"

Oksettavia nämä maanpetturit... no, onneksi jo rehellisesti ovat luopumassa itsenäisyyspäivän juhlista. Surujuhlahan se on.

mirjaleena (nimimerkki)

Tämä linkki toimii:
http://henry2.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53706-eu-ma...

SIIS TÄNNE, tämän merkitys on nyt selvitettävä perin pohjin. Ja mitä se merkitsee ennen näitä säädöksiä!

Heljä (nimimerkki)

Illuminatit ja vapaamuurarit palvovat numeroita, numero 13 sekä sen kerrannaiset ovat heille erittäin merkityksellisiä. Numero 13 on äärimmäisen kapinan luku, jotkin lähteet kertovat sen tarkoittavan äärimmäistä kapinaa perustuslaillista hallintoa vastaan. Huomatkaa vuosiluku 2013 Kataisen puheessa, se ei ole sattumaa. Kaikkein pyhin numero on heille kuitenkin 11, joka edustaa mm. kaaosta. Tuleva vuosi on muuten 2011... Kaaoksesta uuteen järjestykseen, näinhän se on suunniteltu menevän.
Muitakin tärkeitä numeroita on, kuten 666...
Lisätietoa lyhyesti tästä linkistä http://lampuri.fi/numerologia.htm

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Ikäviä tuollaiset neuvostohenkiset tekstit Siikalalta.

Ajatellaan niinkuin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin liittyä korruptioon ja antaa mennä vaan.

Juuri tuollainen asenne johtaa siihen, että kaikki liukuu kohti pahempaa.

Meidän pitää sanoa ei, nyt riittää.

repe (nimimerkki)

Sionisteilla on oltava enemmän valtaa kuin Vatikaanilla, koska kukaan ei uskalla puhua heistä edes.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Puhuuko joku Vatikaanin rikoksista ja murhista?

Jos katsotaan aiheesta kirjoittelua, huomattavasti enemmän puhutaan edellämainitsemistasi. Jos ei lasketa pappien jatkuvaa lasten hyväksikäyttöä ja yleistä kirkon rahojen kavallusta ja käyttöä omiin huviloihin, mikä on vain alemman tason pölkkypäiden sekoilua, niin karmeaa kuin sekin on.

Pitäisi tarkistaa luvut, mutta huomattava osa USA:n kongressista on katolisia. Katoliset pitävät paavia ylimpänä aktoriteettina. Jesuiitat omistavat huomattavan määrän USA:n yliopistoja. Nämä ovat vain helposti tarkistettavia faktoja.

Heistä ei puhu käytännössä kukaan. Ne jotka luulevat olevansa perillä lukevat vain "juutalaisista".

Tässä menee sikäli ryhmät ristiin, että jesuiittojen johdossa on ihmisiä jotka väittävät olevansa juutalaisia, mutta eivät oikeasti ole.

He käyttävät kahta maskia: kristinuskoa ja juutalaisuutta.

Vatikaani on täydellisen sotkeentunut ase- huume- ja ihmiskauppaan.

Mukana olleet osaavat kuvata, että toiminta muistuttaa lähes täysin sitä miten se on kuvattu elokuvassa Kummisetä.

repe (nimimerkki)

Varmasti on sotkeutunut, mutta valta on sionisteilla USA.ssa ja maailmassa. Vatikaani ja muut eliitit ovat kakkosluokan kumppaneita. Tämän näemme omilla silmillämme sionistien vallankäytöstä.

Kongressiedustajat ovat mitätöntä sontaa, joiden vaaliraha tulee jo kirkkaan enemmistön osalta sionisteilta, joilla on mammonastakin ilmeisesti 65- %. Sionisteilla on media sekä pankit (FED ym.). täysin hegemoniassa. Etenkin Jenkkilän media mutta muutkin. He päättävät asioista kulisseissa ja siksi USA.n hallinossakin vilisee kaksoiskansalaisuuden miehiä avainviroissa. Tärkeämpää on kuitenkin se, kuka valitsee avainvirkoihin ja ketkä. katoliset ja protestantit ovat tällöin Israelin ohjauksessa.

Itse asiassa katoliset ovat toisaalta olleet perinteisesti sionistien vastustajia tai vastustajat ovat olleet niitä, kun taas protestantit ym. ovat he saaneet tuekseen usein. Siispä uskon, että sionistit ovat sinullekin syöttäneet näitä Vatikaani-juttuja, koska a) he haluavat, että heistä ei puhuta ja b) että ns epäilijät ohjataan väärille urille ja oikeastaan puhaltamaan kilpailijan päälle ja omaksi edukseen.

Eli siksi minusta on kiusallista vaahdota jesuiitoista ja katolisista, kuten eräät tahot tekevät. Minusta tässä ollaan osaltaan ottamassa toisinajattelijoita kontrolliin. He eivät uskalla riuhtaista itseään vasemmistolaisesta perinteestään, joka on myös sionistien alusta lähtien mieleisekseen muokkaama. On aivopesty median ja yhteiskunnan taholta, että Israelista ja juutalaisista ei saa puhua kielteisesti (paitsi perinteiseen vasemmiston tyyliin). Minusta nuo vatikaani-jutut ovat osaksi CI:n ja maailmaneliitin tukemista, kun vatikaani saa syyt päälleen oikean konnan sijaan. vatikaani, katolinen eliitti ja kuningasperheet ovat vain lakeijoita ja kanssarikollisia, aseenkantajia ja satelliitteja siis. CIA on varmuudella noiden katolisia pääpiruna maalailevien salaliittojuttujen takana.

Toinen höynäytetty on jan Rossi, joka haluaa säilyttää perinteisen natsisuhteensa ja historiakösityksensä. Hän on myös Alex Jonesin, Suttonin ym. uhri Skull ja Bones tarinoineen. Kuten hän on jutuillaan näyttänyt, ei natsijutuilla ole perää ja nämä vatikaani-jutut lepäävät myös pettävällä pohjalla. Ei ole faktaa tarpeeksi perustalla ja ikänkuin pääosa eliitistä jätetään nimeämättä. Katolisista puhumalla ei tule viharikossyytteitä eikä edes ole niiden vaaraa. Syy ei ole vain se, että katolisia "on niin paljon" tms.

jouko (nimimerkki)
jouko (nimimerkki)

( http://www.youtube.com/watch?v=ZzJaJ-rTQRk&feature... )
Vatikaanista ainakin räpätty;);) ja tampereella kulttuurikahvila hertassa 6.12 ;)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Jouko, hyviä linkkejä. Onneksi kulttuuri on alkanut ottaa myöskin kantaa. Aatelkaapa nuorisoa korvalappustereoineen.

Kalle ja Repe, tuo taistelu ei ole olennaista, kumpi on pahempi ja mahtavampi : )

uurija (nimimerkki)

Mitä elitti haluaa, E.K. ja muut..
On jo tuotu esiin, ekologisista, hallinnallisista syistä:

- eliitti haluaa EU- tai muun nimisten imperiumien kasvavan, lisää jäseniä EU:hun, vaikkei homma nytkään toimi
- keskusjohtoisuuden lisääntyvän taloudessa, hallinnossa
- tuloerojen ja työttömyyden kasvavan
- köyhyyden, tietämättömyyden ja tautien leviävän
- demokratian katoavan yhteiskuntien kaikilta tasoilta
- yliopistot eliitille, maksullisiksi, kontrollin alle
- maaseudun autioituvan
- teollisuuden kuolevan
- ihmisten perimän heikkenevän
- geenimanipuloidun köyhdytetyn ravinnon korvaavan normaalin elonkehän elintarvikkeet
- rokotusten lisääntyvän
- valtioiden itsenäisyden häviävän
- kaikkinaisen omavaraisuuden katoavan valtioilta ja yksilöiltä niin asumisen, juomaveden, sähkön, polttopuun ja muun energian suhteen
- jne..

http://ebolakani.blogspot.com
kirjoittaa:
"30.11.2010
Eläkkeet on kulutettava."

..."Varainhoitajilla on mahdollisuus saada miljardien eurojen toimeksiantoja seuraava muutaman kuukauden aikana 36 miljardin euron Ranskan Eläkevararahastolta (FRR), kun Ranskan parlamentti viime viikolla hyväksyi lain jolla se (FRR) voi maksaa Ranskan hyvinvointijärjestelmän velkoja.
...
Pankit kykenevät luomaan rahaa laillisella kirjanpitokikkailulla tyhjästä. Mutta silti, jostain kumman syystä, eläkkeet on kulutettava kattamaan lyhyen aikavälin toimintoja. Miksiköhän? Osaatko vastata? Etkö?
Noh, Herra Kani vastaa: Mitä vähemmän säästöjä, sitä alhaisempi omavaraisuus. Mitä alhaisempi omavaraisuus, sitä suurempi riippuvuus... pankeista.
Kirjoittanut Ebolakani klo 15.53"

Esko Kastinen

Jep tuo kuulostaa ihan loogiselta. Kysymykseni tuolla aiemmin liittyikin ajatukseesi siitä miten "Pankit saavat aikanaan pakkohuutokaupoissa sitä suuremman potin kuta pitempään malttavat itse synnyttämäänsä 'talouskriisiä' pitkittää."

Sen kuitenkin tiedän, että raha ei enää ole isoille pojille mikään tavoite, vaan linjaukset kulkevat isommissa sfääreissä. Ei heitä kiinnosta tekevätkö tiliä jollain maaseutukämpällä vai ei. Siksi en uskokaan tuohon pakkohuutokauppamotivaatioon.

Tai ehkä vain en sitä yksinkertaisuuttani ymmärrä... :)

E.K.

nwo (nimimerkki)

Siis kyse on nimenomaan NWO eli new world orderista(Sionismi/sionistit). Pääasiassa kyse on siis juutalaisesta eliitistä. esim. maahanmuutto on eräs piirre, jolla euroopan kansat halutaan tuhota ja hajauttaa. Seuraava askel on Euroopan liittovaltio (ihmismassojen kontrollointi helpottuu) ja pian yhteinen rahavaluutta ainakin amerikan kanssa. Ja sitten tulee tämä "New World Order" siinä vaiheessa eletäänkin jo pimeitä aikoja.

Joitain suomalaisia pelinappuloita: http://www.youtube.com/watch?v=cll4qKCIdKM&feature...

jos ei linkki näy/toimi lisää tämä youtube.com perään /watch?v=cll4qKCIdKM&feature=watch_response

http://www.youtube.com/watch?v=iTLB3wFM9nU Asiasta laajemmin.

ps. nämä kataiset sun muut ovat rinnastettavissa MAANPETTURUUTEEN!! En nyt ääneen sano mitä tommoset ahneet selän kääntäjät ansaitsee. Sanonpahan vaan, että jos jumalaan uskovat niin saavat palaa mun puolesta helvetissä. Kiitos Kataisen kaltaisten pelinappula poliitikkojen ei Euroopan kansoilla ole mitään tulevaisuutta...

Jos NWO toteutuu, niin se on loppu meidän tuntemalle Suomelle ja Euroopalle. Ennen kaikkea koko maailmalle...

Vieras (nimimerkki)

Olen jos tässä pitkään miettinyt, että eikös kaikkein tärkeintä olisi miettiä keinoja joilla tilanne saataisiin tervehdytetyksi.

Näyttää kuitenkin siltä, että joillain on vuositolkukka aikaa hakea vain syyllisiä, muttei ole kuitenkaan aikaa ja halua miettiä kuinka tilanteesta selvitään.

On hyvä tietää taustat, mutta mitä se meitä tavallisia ihmisiä auttaa, jos vain tiedämme ketkä on epäoikeudellisen toiminnan takana, muttei ole aikaa siihen miten voimme estää tilanteen jatkumisen.

Yhteistyöllä päästään eteenpäin, mutta näköjään tärkeintä on riitely?

Vai kuvitteletteko, ettei tuo taustalla oleva porukka toimi yhteisymmärryksessä ja tietoisesti tavoitteidensa saavuttamiseksi.

nwo (nimimerkki)

"On hyvä tietää taustat, mutta mitä se meitä tavallisia ihmisiä auttaa, jos vain tiedämme ketkä on epäoikeudellisen toiminnan takana, muttei ole aikaa siihen miten voimme estää tilanteen jatkumisen."

Mahdollisimman monen pitäisi tietää nämä taustat. Sionistien valta ei ole todellista. Ilman Ihmismassoja heidän valta on olematon. Jos ihmismassat saataisiin uskomaan tähän uhkaan niin ei olisi mitään ongelmaa. Esim. Wikileaks taistelee oikeuden puolesta. Pakko kunnioittaa Assangea kun pistää henkensä alttiiksi paljastaessaan maailman vääryyksiä.

Wikileaks exposes Zionist Treachery: http://www.youtube.com/watch?v=vgI1aph7AsE&feature...

Ootteko miettineet, että miksi yhtäkkiä Assangea syytetään raiskauksista ? miksi heti annetaan pidätysmääräys ? On sanomattakin selvää, että nämä tietyt "tahot" tahtovat miehen hengiltä. Stubbikaan ei suhtautunut kovinkaan lämpimästi näihin wikileaks paljastuksiin...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Lue toi mun seuraava blogiteksti Wikileaksista ja vastakommentoi sinne. Kaikki ei osaa englantia, joten voisitko laittaa tuon youtuben ytimen sinne suomeksi kirjoitettuna...

Vieras (nimimerkki)

Mistä todelllisuudessa perimmiltään on kyse tuossa Espanjan lentoliikenteen haltuunotossa?

Informaatiosodassa keinot ovat hyvin moninaiset, koska sitä hallitsevat ne joilla on valtaa. Sitä voi silloin toimeenpanna vaikka minkälaisia asioita käytännön tasolla.

----

Armeija otti Espanjan lentoliikenteen haltuunsa
2 kommenttia 04.12.2010 01:52

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2010/12/...

Vieras (nimimerkki)

Olette varmaan kaikki huomioineet sen, että kerrostalo paloista uutisoidaan melkein päivittäin.

Mikä on nyt muuttunut?

Tämä on aivan uusi ilmiö, miksi?

Keinot ovat moninaiset ihmiskunnan vähentämiseksi siltä vaikuttaa ja nuo uutiset ei häviä, vaikka kuinka räpyttelisi silmiään.

Ei se ole unta vaan todellisuutta tänään.

Vieras (nimimerkki)

Onko kansalaisilta kysytty haluammeko, että taivaallemme kylvetään myrkyllisiä kemikaalivanoja?

Tietääkseni ei.

Jos viranomaisilta jotain kyselee niillä on vakiovastaukset kaikki on vain normaalia lentokoneen jälkiä.

Nämä viranomaiset eivät halua tajuta, että hekin saavat niistä oman osansa, tai sitten heidät on jollain keinoin suojattu noiden vanojen saasteilta.

Chemtrails are now a deadly fact (Opinion)
Sunday, December 05, 2010

......,

These chemtrails are always full of barium and aluminum as well as sulfur dioxide, and they often contain newly invented viral strains.
....

Learn more:
http://www.naturalnews.com/030619_chemtrails_toxin...

konekäännös:

Chemtrails ovat nyt tappava tosiasia (lausunto)
Sunnuntai, 05 joulukuu 2010

........,

Nämä kemikaalivanat ovat aina täynnä barium-ja alumiinin sekä rikkidioksidi ja ne sisältävät usein vastikään keksittyjä viruskantoja.

lue koko juttu
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Vieras (nimimerkki)

älkää huolestuko ystävät, meillä on ylivoima ahneita miehiä vastaan.rauhaa..

Vieras9 (nimimerkki)

http://www.iltalehti.fi/talous/2010121612879254_ta...

``Pysyvän kriisinhallintamekanismin on määrä korvata nykyinen väliaikainen vakausrahasto vuonna 2013.``

Siinäkö se uusimaailmanjärjestys sit on?

Augoiedes Simplicus (nimimerkki)

Kehoitan tutustumaan Adrian Salbuchin The Coming World Government. Tragedy and Hope. Argentiinalaisesta näkökulmasta. Hänellä on myös mielenkiintoinen teoria EU:sta ja nykyisestä talouskriisistä.
Jos tämä scenario menee näin, ja miksi ei menisi, sehän todentaa itseään
ja argentiinalaisilla jo kokeiltu, hyperinflaatio, niin sanoisin että kusessa ollaan.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vieras9, tuo on vain tapa myydä UMJ esim. kansanedustajille! Ei se todellakaan siinä ole....

A.S. Minusta tuntuu kuvottavalta tuo TULEVA maailman järjestys.
Kiitos vinkistä.

Vieras (nimimerkki)

Mitähän voisi merkitä seuraava?

http://www.eduskunta.fi/valtiopaivaasiat/he+60/2010

"Ehdotetut muutokset helpottaisivat kansainväliseen yhteistyöhön osallistumista, joka edellyttää nykyisin useissa tilanteissa toimivallan siirtoja. Perustuslaki ottaisi nykyistä paremmin huomioon vallitsevan oikeustilan, johon jo sisältyy lukuisia toimivallan siirtoja kansainvälisille elimille. Vastaisuudessa myös Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävän toimivallan siirtäminen kansainväliselle järjestölle tai toimielimelle taikka Euroopan unionille voitaisiin tehdä perustuslain nimenomaisesti tunnustamalla tavalla perustuslain mukaisena ja siten ilman perustuslain kanssa ristiriitaan jäävän poikkeuslain säätämistä. Ehdotettu muutos vähentäisi poikkeuslakien käyttöä kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattamisen yhteydessä."

Rug Head

Tässä threadissa oli erittäin paljon hyvää tietoa. Erityinen kiitos Kalle Katajalle hyvin osuvasta ja puhuttelevasta infosta.

Jyrki Soini

Kansa nukkuu. Se pitää herättää. Parannus lähtee Herran huoneesta. Piispojen, varsinkin vapaamuurarien, pitää ensin kääntyä, tunnustaa synnit Jeesukselle ja rukoilla voimaa järjestöstä eroamiseen. Sitten he voivat julistaa kansalle täyttä evankeliumia.

1Piet. 4:17
Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?

A WARNING to Christians from the NWO and the NEW AGE- part1

http://www.youtube.com/watch?v=ifnSMR0ngDA&feature...

TV7: Ex-vapaamuurari Juhani Julin kertoo vapaamuuraruuden saloista 2/2:

http://www.youtube.com/watch?v=ND6GvYJAeic&feature...

NWO, jonka isä on Lusifer, poisti nämä ajankohtaiset virret.

http://webbinetti.net/juhasheimo/kirjoituksia/40vi...

Miksi Johannes Kastajan ohjeet eivät toteudu maassa, jonka ehdoton enemmistö kuuluu kristilliseen kirkkoon?

Ja kansa kysyi häneltä sanoen: "Mitä meidän siis pitää tekemän?" Hän vastasi ja sanoi heille: "Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin". Niin tuli myös publikaaneja kastettaviksi, ja he sanoivat hänelle: "Opettaja, mitä meidän pitää tekemän?" Hän sanoi heille: "Älkää vaatiko enempää, kuin mikä teille on säädetty". Myös sotamiehet kysyivät häneltä sanoen: "Mitäs meidän pitää tekemän?" Ja hän sanoi heille: "Älkää kiskoko keneltäkään älkääkä kiristäkö, vaan tyytykää palkkaanne". Mutta kun kansa yhä odotti ja kaikki ajattelivat sydämessään Johanneksesta, eikö hän itse ehkä ollut Messias, niin Johannes vastasi kaikille sanoen: "Minä kastan teidät vedellä, mutta on tuleva minua väkevämpi, jonka kengänpaulaakaan minä en ole kelvollinen päästämään; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella. Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisut aittaansa, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa." Antaen myös monia muita kehoituksia hän julisti kansalle evankeliumia.
Luuk 3:10-18

KYÖSTI KALLION RUKOUS

http://www.tv7.fi/2012/01/30/rukous-kansamme-puole...

Nyt on sopiva hetki kääntyä. Huomisesta emme tiedä.

Luuk.18:13
Publikaani seisoi taempana. Hän ei tohtinut edes kohottaa katsettaan taivasta kohti vaan löi rintaansa ja sanoi: 'Jumala, ole minulle syntiselle armollinen!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Hgin yon maailmanpolitiikan professori Heikki Patomäki uudessa kirjassaan "Erokriisin anatomia, mitä globalisaation jälkeen" esittelee maailmanvaluutan ratkaisuna muun mm. euron ongelmiin. Ei tarvita sitten Tobinin veroakaan.
Ratkaisu on siis demokraattinen globaalikeynesiläisyys, vihreä oppi, jonka ydin on globaalivaluutta.

"Maailmanrahan ja globaalin hallinnan oloissa tarvitaan toki POLIITTINEN ELIN..."

Toimituksen poiminnat