A Road to Hope

Satunnaisgeneraattorilla oikeusturvaa etsimässä

Helsingin sanomissa on ollut hiljan kaksi nimetöntä narkolepsia-lapsen vanhempien mielipidekirjoitusta. 36 sikainfluenssarokotteen jälkeisen narkolepsia-tapauksen vanhemmat ovat löytämässä toisiaan, heidän sanojensa mukaan "vihdoin". Tietoa tosin ei ole, kuinka monta sairastuneista on vanhempaa ikäluokkaa.

He kertovat, että rajun narkolepsian lisäksi lapsilla on oireissa mukana persoonallisuuden muutokset, mm. ärtyneisyys ja että oireet alkoivat jopa samana yönä rokotuksen jälkeen.

Yleisesti tunnettu tosiasia oli, että Pandemrix aiheutti noin kolmen yön kestoisen unettomuuden useille, joka tuntui oudolta rokotevaikutukselta. Jatkumo siitä narkolepsiaan ei olisi lainkaan outo.

Miettikääpä, että sattuma arpoi nuo sairastuneet lapset ja vanhemmat noin 3 miljoonan rokotetun joukosta. Kuka tahansa rokotteen ottanut oli tulilinjalla. Onko noiden ihmisten joukossa nyt ammattiryhmiä, kuten lakimiehiä, lääkäreitä, kansanedustajia, ministereitä, tai muita ammattinsa puolesta asioiden ajamisia ymmärtäviä vai osuiko arpa työtätekevän tai työttömän kansan ihmisiin, joka haluaisi elää elämäänsä turvallisessa yhteiskunnassa, jossa voi luottaa viranomaisten sanaan ja näin ollen keskittyä elämään oman perheen piirissä.

Kun näihin rokotteisiin uskoneiden ihmisten korviin kantautuu tieto, että THL mainosti rokotetta tehokkaana ja turvallisena, vaikka todellisuus oli aivan muuta (tehokkuutta ja turvallisuutta ei ollut osoitettu), he todennäköisesti ymmärtävät, millainen sarka heillä on kynnettävänä. Vielä kun he kuulevat, että rokotteen tehosteaineessa testattiin uutta nanoteknologiaa ilman että siitä informoitiin lääkäreitä ja ihmisiä, he mahdollisesti kokevat yhteiskunnan oikeusturvan lähenevän nollaa.

Kun itse ajattelen tätä yhteiskunnallista heräämistäni, muistan aloittaneeni nimettömistä lehtikirjoittelusta 20 vuotta sitten. Nyt kun tajuntaani rynnisti 3 vuotta sitten kertaheitolla tämän yhteiskunnan ja maailman vääryydet, jatkoin edelleen nimettömänä kirjoittelua. Seuraavaksi liityin samanhenkisten puolueeseen (IPu), jossa uskalsin sanoa mielipiteitäni.

Olen ollut elämässäni enemmän rohkea kuin vetäytyvä ja siitä huolimatta minulla oli suuria kynnyksiä ylitettävänä ennen kuin avauduin "julkisuudessa" nimelläni esiintyväksi. Suurin kynnys oli ehkä tuolla kollegapiireissä. Siellä sainkin aluksi kerettiläisen maineen oman asiani tärkeydestä huolimatta. Nyt ilokseni muutkin kollegat alkavat avautua kuorestaan eri asioissa. Jotakin merkillisen merkittävää positiivista on siis yhteiskunnassamme tapahtumassa laajalla rintamalla.

Nyt nämä narkolepsia-vanhemmat aloittavat mahdollisesti täysin nollasta. Heidän joukkoon voi kuulua ihmisiä, jotka kokevat jäsenyytensä oikeutuksen yhteiskunnassa olemattomaksi; puuttuva usko oikeudenmukaisuuteen, ihmisen oikeusturvaan sekä kuulluksi tulemiseen lamaannuttavat omat tarpeet. Miten he voisivat saada koskaan oikeutta, elleivät he ajaisi sitä itse. THL:ko koputtaisi heidän ovellensa ja pyytäisi anteeksi harhaanjohtamistaan?

Narkolepsia-tapausten lisäksi maassamme muhii paiseita puhkottavaksi. Edelleen rokotteiden jälkeisten kuoleman tapausten painaminen villasella on täysin ruotimatta. Murtuneet omaiset eivät jaksa eivätkä tuskin edes usko oikeudenmukaisuuden toteutumiseen ja kuulluksi tulemiseen. 

Itse uskon tulevien vaalien voimaan. Auttakaamme ihmiset näitä uskonsa yhteiskuntaan menettäneitä, kompatkaamme noita narkolepsia-potilaiden vanhempia. Luokaamme äänestämällä seuraavissa vaaleissa terveen yhteiskunnan perustukset. Eduskunnan ulkopuolelta voitte löytää aitoja, rehellisiä ja vastuunsakantavia kansan palvelijoita, todellisia kansan edustajia. Tässä on heistä yksi:

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/10/suomalaisaktivismi_hakee_muotoaan_verkossa_2086045.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän aunemanttari kuva
Aune Mänttäri

Sanot
"Jotakin merkillisen merkittävää positiivista on siis yhteiskunnassamme tapahtumassa laajalla rintamalla."

Niin on tapahtunut.

Nyt tarvitaan ihmisten avointa yhteistyötä jolla muutetaan eduskunnan kokoonpanoa vaaleissa 17.4.2011.

Puhuessasi Nanoteknologiasta, Sikainfulenssarokotuksista,ruokakaupan vaaralklisuudesta, alaikäisten päätösvallasta jne.olet saanut laajalta joukolta "tyhmiltä ihmisiltä"suoranaisia herjauksia.Sananvapauttasi lainvastaisesti on loukattu.

Näin maalikon näkökulmasta katsottuna en usko, että nyt kysymyksessä olevissa asioissa on vielälään paljastunut koko totuus.

Minä en ole uskonut Pekka Puskan margariiniteollisuuden lanserajana voin tilalle koskaan pätkääkään.

Syy miksi en uskonut koko juttuun oli, äitini isä, isäni äiti ja heidän ikäisistään huomattava joukko jotka olivat kuolleet jo ennen Puskan valjastamista kasvisrasvojen klobbariksi olivat kuollessaan yli 90 vuotiaina ja äitini täyttää Joulukuussa 99 vuotta on suhteellisen virili ikäihminen.
Talouselämä on ollut liian vahvoilla vuosikýmmeniä.
Kun tuotannosta ja tuottavuudesta toimialoittain puhutaan evät ihmiset huomaa,että i h m i n e n on se objekti johon kynnet isketään ja sitäkautta lypsetään rahanvaltaa joka viimekäressa tuhoaa myöskinitse itsebsä !

Toimituksen poiminnat