A Road to Hope

Kuuman sodan aika. Nyt.

Odotin kauhulla vuosi sitten kesän 2010 Naton yhteisharjoituksia Suomessa. Niitä ei näkynyt eikä kuulunut. Sen sijaan osa Suomea oli kuin sotatantere, hehtaarittain syöksyvirtauksien tuhoamia metsiä eri puolella maatamme. Ilmavoimat hyökkäsi bändifestareillekkin vaatien kuolonuhrin. Trombeja siellä, trombeja täällä.

Moskovan Olympialaisissa häädettiin sateet pois. Kiinakaan ei pidä Olympialaisten aikaisista sateista, juhlalliset paraatitkin menettäisivät hohtonsa vesisateessa. Malaysiassa päin paloi metsää hallitsemattomasti parisen vuosikymmentä sitten. Pohjoiselta suurvallalta tilattiin jokunen trombi korjaamaan ongelma, rahalla otaksun. Lentokoneet ovat oleellinen osa sään muokkausta.

Belgialainen Belfort group julkaisi 300 sivuisen raportin kemikaalivanoista ja sään muokkauksesta nimeltään "Case Orange" (tapaus appelsiini). Nimessä on lievä viittaus tuohon Vietnamin sodan myrkytyksiin, jota nimitettiin "Agent Orangeksi" (agentti appelsiini).

 

http://coto2.files.wordpress.com/2010/07/case_orange-5-10-2010-belfort-chemtrails.pdf  

Suosittelen lukemaan lyhennelmän, yllä.

Kemikaalivana-symposium esittelee tuota nimettömänä pysyvien tekijöiden raporttia noin 36 minuutin kohdalta alkaen:

 

http://www.ustream.tv/recorded/7299427  

Tämä kirjoitukseni sisältää poimintoja linkeistä, mutta toisaalta yhtyvät omiin havaintoihini vallitsevasta todellisuudesta:

Vietnamissa lentokoneet ruiskuttivat Monsanton (!) tuottamia kemikaalivanoja Vietnamin pinta-alasta 10 prosentin alueelle tuhoten dioksiinillaan elollista. Nuo kemikaalivanat ruiskutettiin vuodesta 1965 alkaen. Haluaisitko syntyä ilman silmiä?

 

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/paivan-kuva-agent-orange-myrkyttaa-toista-sukupolvea-maksaako-yhdysvallat-laskun  

Säänmuokkauksen historiallisena yksityiskohtana mainitakseni, WWW II:n jälkeen oli aika siirtyä tehokkaampiin sotateknologioihin: "Operaatio Cirrus" (pilvityyppi) 1945-1950. Sääaseet saivat suuren rahoituksen, pyörremyrskyt saivat tuhoakin aikaiseksi. Salaisilla kokeilla vältettiin lakipykälät, mikä on tietenkin käytännöllistä ja Suomessakin merkittävä osa maan nykyisiäkin toimintatapoja (vrt. sikarokotteet). Joku aikalaiskiho totesikin, että säänmuokkaukset ovat ihan eri mittaluokassa kuin atomipommit sotateknologisessa tehokkuudessaan.

Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuden laskeumia vuonna 1986 ei haluttu Moskovaan, joten säätä muokattiin niin, että laskeuma saatettiin "muiden populaatioiden niskaan", sanoo luennoitsija. Mitähän mahtaa olla nuo populaatiot?

HAARP, teholtaan 1 000 000 000 000 Wattia, lämmittää ainakin 10:llä eri laitteistolla ionosfääriämme USA-voittoisesti.

HAARP: US Patent 4,686,605 (Arco Power Technologies):

 

http://www.freepatentsonline.com/4686605.html 

tai

 

http://www.skepticfiles.org/mys3/hrpatent.htm 

Kauppaa käytiin ja sen jälkeen patentteja (15 kpl) hallitsi E-systems vuodesta 6/1994.

Ja edelleen vuodesta 4/1995 Raytheon corporation, jolla näppinsä USA avaruus ja puolustusteollisuudessa. Miten ihmeessä mieleeni pulpahtaa USAn puolustusvoimien ja lääketeollisuudenkin kytkökset liittyen sikainfluenssaan...

Kemikaalivanat, lentokoneiden pakokaasut, ovat tuttu ja vanha ilmiö. HAARPkin yleisesti tunnetaan. Siitä huolimatta poliitikot, asiantuntijat ja media vaikenevat, vaikka taivaamme täyttyvät kirkkaina päivinä suurista ja moninaisista, pitkään pysyvistä vanoista alueilla, jossa lentokoneet eivät edes jonota kentille.

Vuonna 1986 YK bannasi vihamieliset säänmuokkaukset. Valvonta päätökselle on varmastikkin hyvin tehokasta. Niin tehokasta, että media ei sanallakaan niistä meille kerro. Koska valvonta on niin tehokasta, "vihamielistä" sään muokkausta ei ole olemassakaan ja medialla ei ole mitään kerrottavaa.

Eurooppalaisessa satelliittisäätiedotuksessa kerrottiin vuonna 2005 sotilaallisista sääkokeiluista, alue oli yli 200 kilometrin laajuinen Belgian yläpuolella. Vuonna 2009 sotilaallisista pilvistä informoitiin USAssa. Sentäs.

Mielenkiintoinen kuvitteellinen sään ja ilmaston muokkaussuunnitelma muodostui oppilastyönä, jossa vuonna 2025 sää ja ilmakehälopulta omistetaan. Hanki siis sääosakkeita. Maanviljelijät maksavat saadakseen sadetta:

 

http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf 

"Ne myyvät vaikka taivaan":

 

http://www.youtube.com/watch?v=oUylsy0g4gs 

 

He ovat taitavia. Varsin taitavia, keinotekoiset säät ja myrskyt ovat peruskauraa.

*****

KUUMA SOTA

Että kuuma sota? Venäjä vastaan USA? Kapitalismi vastaan kommunismi? Aasia vastaan läntinen maailma? Sota käydään henkilökohtaisella tasolla. Hyväksyttyjä pelimerkkejä ovat kuluttajat ja korporaatioiden orjat. Kuluttaja muutetaan elämänsä varrella pikkuhiljaa muokatuksi varaosakehoksi, joka medikalisoidaan ja myrkytetään voittoja tuottaviksi zombi-pelimerkeiksi. Ensiksi kaikki luonnollinen elimistö omine ympäristöineen pitää tuhota kuuman sodan avulla.

(Oma elimistösikään ei ole sinun kuolemasi jälkeen Suomen lain mukaan. Ainoastaan jos onnistut esittämään vastalauseen kuolemasi jälkeen (!) varaosavälittäjille, he eivät sinua palastele eteenpäin. He olisivat voineet pyytää varaosia tarvitseville kampanjoillaan, mutta mitä suotta pyydellä, kiitollisuutta ei tarvitse osoittaa, kun lait antavat kehosi hallintaoikeuden kenelle tahansa, joka terveydenhuollon johtoportaassa sattuu istumaan.

Idea ei ole vaihtaa elimien omistajaa niin vähän kuin mahdollista, vaan niin paljon kuin mahdollista. Yksityistämis/yhtiöittämisjärjestelmät ja tulospalkkaukset etenevät hiipien ja hiljaa, mutta sitäkin varmemmin. Mikä nyt on utopiaa, se on todellisuutta muutamassa vuodessa. Ei ihmisen sairastumisia ole tarkoitus oikeasti ehkäistä, se ei ole bisnestä. Elinsiirtoyhtiön osake, onko jo myynnissä? Ketkä hankkivatkaan osakkeet?)

Eliminoitavien pelimerkin ovat saaneet tätä järjestelmää kyseenalaistavat. Komissiossa työskentelevien henkilöiden kautta tämä informaatio on vahvistettu. Puolan johdon eliminointi kertoo vastaanhangoittelevien kohtalon. Puola ei halunnut IMF:n lainaa, mutta Puolan talousjohtajien eliminoinnin johdon mukana jälkeen kului viikko ja Puolan IMF laina oli pulkassa.

Muistatteko ne halveksivat kommentit niitä kohtaan, jotka eivät sikarokottaneet itseään tai lapsiaan? Olemme lähestymässä superkommunismia, jossa isovelivalvoo-ihmiset vahtivat toisiaan, kontrollijärjestelmissä käytetään huipputeknologiaa siruineen.

Tämä kuuma sota käydään vaikenemisen kautta. Kieltämisen kautta. Mikä tahansa luonnonilmiö omassa perämetsässäsikin on todennäköisemmin keinotekoinen kuin aito. Saasteet jo sinänsä vaikuttavat, mutta mikä tämä ilmastonmuutostouhu oikeasti onkaan?

Lisäämällä (lentokone)aerosoleja/kemikaaleja ilmakehään, saadaan sadetta. Kun määrää lisätään edelleen saadaan kuivuutta. Onko ilmastonmuutos haluttu uhka, joka luodaan sään ja ilmaston muokkauksella, jotta siihen saadaan sopiva ratkaisu: sään ja ilmaston muokkaus. Ja se lainaraha kun palaa ja ylikansalliset luotot vinkuvat.

Apokalyptiset ennustukset ovat helposti toteutettavissa.Maa on saastunut jalkojesi alla. Olen pettynyt, jos maailmanlopun ennustukset ovatkin vain typerien ääliöiden spektaakkelimaisia näytöksiä. Ennustukset täten toteutuisivat, mutta todella moukkamaista. Odottelen itse Suomen maanjäristyksiä, katsotaan mitä keksivät.

9/11 tositv-spektaakkelin jälkeen, jossa ihmisten kuoleminen oli viihdettä ja sirkushuveja sen järjestäjille, en voi olla uskomatta, etteikö seuraavassa tapahtumassa kun-mikään-ei-koskaan-riitä -tyyppisesti päästä järjestäjien eksponentiaaliseen hurmioon.

Löydätkö useammin sinisen taivaan vai löydätkö taivaan täynnä kemikaalivanoja? Pidä päiväkirjaa. Lämpötila nousi 1.1 C astetta 9/11-tapahtuman jälkeen, kun koneet olivat maassa kolme vuorokautta. Kun koneet olivat ilmassa lämpötila laski 0.5 C astetta.

Tabu. Virallinen tabu on todellisuutta. Eliittimme totuudellinen hetkiavaruus on ihmisistä kaukana. Sotateollisuus sään ja ilmaston muokkauksineen ovat huimissa mielikuvituksellisissa atmosfääreissä visusti salassa. Vain seuraukset ovat meissä ja ympäristössä ja lastemme tulevaisuuden ankeudessa. Tästä halukkaat voivat lukea lisää:

 

http://www.i-sis.org.uk/atmosphericGeoengineering.php 

 

Kemikaalivanat taivaalla. Miksi aihetta ei ole lainkaan käsitelty? Asiallista tietoa on löydettävissä, kuten rokotteista. He haluavat omistaa siis taivaan. Koko maapallomme ilmakehineen ovat kulutushyödykkeitä, joita nykyiset eduskuntapuolueemme siunaavat. Kulutat siis taivasta heidän maailmassaan, maksat siitä myös. Taivaskin tuotteistetaan.

Kuuma sota kohdistuu ihmiseen, monilla rintamilla. He hyökkäävät ajatustemme ja aivojemme puolustusjärjestelmään manipuloimalla ja korruptiolla. Meidän elimistömme puolustusjärjestelmät halutaan tuhota kemiallisen sodankäynnin avulla. He hyökkäävät ympäristöömme ja ilmastoomme. Kaiken lisäksi maksamme siitä, että he hyökkäävät. He haluavat totaalin, totalitaristisen vallan, täydellisen kontrollin.

Herätkää!

Sinulla on avain, jota voit käyttää tulevissa vaaleissa. Mitä haluat? Kenen haluat päättävän siitä MITÄ TÄÄLLÄ TODELLA TAPAHTUU? Vai onko oleellisempaa näennäisvaikuttaminen niihin metsän puihin tai olla vaikuttamatta? Venezuelassa on outo tyyppi johdossa. Eivät osanneet varautua ajoissa perustamalla Demareiden, Vasemmistoliiton ja Persujen kaltaisia puolueita, joilla kerätään protestoivia ihmisiä haltuun otetun puoluejohdon alle.

Kuten työssäni on tapanani sanoa, käytä mahdollinen maailman ahdistuksesi toimintaan, tässä tapauksessa kansalaiskeskusteluun, vaikuttamiseen,äänestämiseen, lähimmäisten löytämiseen. Tieto lisää tuskaa, mutta tietoisuus ja totuus vapauttaa itse elämään.

P.s. Ne, jotka avaavat linkkejä. Laittakaa ihmeessä poimintoja kommentteihin, suomennettuna, jos mahdollista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Mitenkäs sattuikaan sopivasti?
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4698...

Just kun pääsin puhumaan siitä privatisoimisesta ja niistä osakkeista...

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Naton sotaharjoitukset liittyvät trombeihin ja päinvastoin. Niiden yhtäaikainen esiintyminen ei ollut mikään sattumus. Ilmastonmuutoksella kokeillaan ja sitä manipoluidaan.

Kemikaalivanat taivaalla ovat selkeästi tarkoitettu meitä myrkyttämään. Minullakin vuosi sitten rokotuskohtaa särki yli vuorokauden.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Erland ei kuunnellut linkkiäni, koska sen kuuntelemisessa menee yksi tunti : )

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tärkeää on kuunnella loppuun saakka, siis yksi tunti, hyvin mielenkiintoista...

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Minä olen nähnyt taivaalla kemikalivanoja. Olen selkeästi ja varmasti orangen vaikutuksen saaneena saanut Persianlahden syndkrooman. Minun keskittymiskykyni yhteen asiaan kestää 11 minuuttia. Olen mitannut. En siis voi kuunnella peräti tunnin esitystä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Tuolla naamakirjassa on paljon ihmisiä, jotka just näitä yrittää jaella ihmisille. Osa uskoo, osa haluaaa vieläki salaliittoilla.

Mirjaleena, siekö siis uskot, että tuolla äänestämisellä ennää voi tähän tai aisoihin vaikuttaa. Samat on tekemässä uuen hallituksen ja son siinä, vaikka tulis paljonki ääniä näile pienille ja vaikka persuille kuinka paljonki, ei se valtaa veis näiltä vallassa olijoilta. Ei, vaikka kansanedustajiin saatas uusia.

Yksittäiset kansanedustajat ei voi vaikuttaa. Joku Bjarne Kalliski sen sano. Ja nyt on niin monta pientä uuttaki, että hajottavat vain voimansa.

Ei tämä lumedemokratia taijja itteään korjata omilla keinoillaan.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ruohtissa napsahti 6 prosenttia Ruotsidemokraateille. Heillä on jo sanasensa. Yksi kansanedustaja voi aiheuttaa hämminkiä:
http://www.youtube.com/watch?v=hzbGUxz2reo
Toisaalta Nukkuvilla on valta koko maahan, jos he eivät nukkuisi.

Vaikka Hilkka epäilet, et menetä mitään äänestämällä. Paitsi vaivannäköä. On erittäin tärkeää miettiä ketä äänestää. Kaltaisiasi epäilijöitä on paljon, hyvin paljon. Olen keskustellut heidän kanssaan. Ajatusmaailma on, että ei siitä kuitenkaan tule mitään. Se on ikäänkuin tulehdustilanne viestinjärjestelmässämme. Se voisi parantua ja demokratia toimia, mutta suuri vaara on kroonistumiseen. Hermojärjestelmämme tarvitsee juuri Sinua toimiakseen. Olet sen päätepisteen välittäjäaine. : )

(kahtotaan menikö Hilkalle näin paremmin perille ; ) )

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tuossa you tubessa on Markku Uus-Paavalniemi. Talousdemokraattien haastateltavana.

Tuo tapa haastatella kansanedustajia nettiin, on muuten ollut mielessäni suoran demokratian kehittämisessä. He joutuisivat ikäänkuin vuorollaan julkiseen kansalais"kuulusteluun". Ja kuka tahansa voisi kuulustella.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo tuo Paavalniemen ja Iivarisen juttu on hieno. Mutta miksi on niin paljon uusia ryhmittymiä ja nyt Iivarinenki on talousdemokraattien kans liikkeellä. On piraatit ja vaaliliitto ja vaikka mitä uusia pieniä.

Ruotsidemokraatit on yhen asian liike ja ruottalaiset ei ole niin auktoriteettiuskovaisia ko suomalaiset muutenkkaan. Nethän pannee ministereitä lahtemään ja on muutenki vaikkuttajia ihan itte. Ruottalaiset näyttää kyllästymisensä, ko niilä on se Sveamamma, jonka sylissä net uskoo voit vuoreksi ja uskaltavat peloistaan ja huolistaan huolimatta.

Kyllähän mie tietenki äänestän jotaki uutta sinne eduskunttaan ja vanhojen valtapuolueitten ulkopuolelta, mutta en usko, että sillä ois merkitystä. Se ei riitä ja mie aattelen, että ei se vaikuta tehä nuita videoita ja puhua sielä omissa nettiradioissa, ko aina syntyy oma pieni sisäänpäinlämpiävä umpio-piiri ympärille.

Ja vihreät teki niin ison lusmutyön parina viime vuotena, että ei mittään moraalia eikä rajjaa.

Ja nyt tosiaan taivaatki sotkettaan meiltä kemikaaleilla ja met vain vikisemä. Mie en syytä kettään, ihmettelen vain, että meile saa vissiin tehä mitä vain eikä meillä ole keinoa vaikuttaa.

Yksilöllistyneet nykyihmiset saivartellee pikkupuolueissa nytki ja hajottaa voimansa täällä sulosessa Suomessa. Kyllä se minua hämmästyttää ja en voi käsittää.

Eeva Rosendahl

Tässä viimeisin linkki - ei liene kannata kääntää?

Error 404 - Page not found
Sorry, the page you are looking for has not been found. It may have been moved, deleted, or renamed.

You should try retyping the URL, or search for keywords (the title alone will normally find the page you are looking for).

You may also examine the site map

For further support please email the ISIS webmaster

Eeva Rosendahl

Tuossa Hilkan kommentissa: "Ja nyt on niin monta pientä uuttaki, että hajottavat vain voimansa" huolestuttaa minuakin.

Eeva Rosendahl

Tämä sään manipulointi on minulle uusi/outo aihe, enkä siihen ole mitenkään perehtynyt, joten kantaa ottaminen on hieman hankalaa. En myöskään pidä siitä että ihmiset ottavat kantaa ymmärtämttä taustoja, siis pelkästään sen perusteella mitä mielikuvia heillä on ja mitä maailmankuvaa haluavat ylläpitää. Varmaan sama tilanne suurimmalla osalla.

Mutta kun viime kesänä alkoi kaikenlaista infoa asiasta tihkumaan, kiinnitin itsekin huomiota, että outoja lentoja tehtiin Päijät-Hämeesäkin - lentokoneiden jättämiä vanoja ristiin rastiin esiintyi taivaalla. Kyllä se jäi mietityttämään, mitä ja miksi!

Kun näitä nyt sitten on ollut kautta maan, niin onko Suomen viranomaisilta saatu mitään selitystä asiasta?

Ilmatieteen laitoksen sivuilta voi lukea tiedotteen: "NASA käynnistää suuren mittauskampanjan Suomessa, 15.9.2010" http://ilmatieteenlaitos.fi/uutiset/index.html?Id=...
Näitä lentojälkiä havaitsin tosin jo elokuulla.

Tässä tiedotteessa annetaan ymmärtää että tutkitaan pilvien ja sateen muodostumista, mutta sen luulisi olleen selvillä jo kauan! Erityisesti pistää silmään tällainen kohta: "Lennoilla mukana olevan korkeataajuustutkan avulla voidaan havainnoida aerosoleja ja seurata, miten ne toimivat pilvien tiivistymisytiminä. Aerosolihiukkaset vaikuttavat pilvien ominaisuuksiin ja myös sitä kautta takaisin avaruuteen heijastuvan säteilyn määrään."

Aerosolista: ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Aerosoli) "Aerosoli on kaasun ja siinä leijuvien kiinteiden tai nestemäisten hiukkasten seos. Hiukkasten halkaisija vaihtelee 0,002 µm:stä yli sataan mikrometriin." Aerosolit koostuvat siis pienhiukkasista ja siitä taas päästäänkin käsitteeseen nano, eli pienhiukkset ovat myös nanohiukkasia (erityisesti ultarapienet). http://www.hiukkastieto.fi/node/22

Siitä en löytänyt mitään tietoa, onko näistä lennoista tehty mitään virallista kyselyä tai saatu mitään virallista selitystä?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Eeva, kiitos asiallisesta pohdinnasta ja tuosta NASA.n tutkimuksesta, joka avautuu nyt ihan eri valossa noiden kirjoitukseni kahden tärkeän linkin jälkeen. Siis linkit aiheesta: Raportti Case Orange.
Kun saisimme imettyä tuota tutkimustietoa tarkemmin, kaikki palautuu "ilmastonmuutokseen". Tällöin voimma huokaista, tiedon imemisyritykset eivät ole onnistuneet.

Mutta jopas muuttui mielenkiintoiseksi, koska nuo aerosolit ja pilvien muodostuminen on juuri osa sitä säänmuokkausta! Kyllähän he tavallaan pilvien ja sateen muodostumista tutkivat, mutta NASA:lla motiivi ei ole tutkia "pilvien ja sateen muodostumista", vaan ihan jotain muuta.

Ja miksi hitossa NASA täällä kampanjoi. NASA, hyvänen aika!

Eeva Rosendahl

Aloin selvittämään hieman taustatietoja ja kun kirjoitit tuosta HAARPista, niin tuskin sekään on kaikille selvää mistä siinä on kysymys. Näin kertoo wiki:

HAARP (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program) on tutkimusprojekti, jonka tavoitteena on oppia ymmärtämään, simuloimaan ja kontrolloimaan ionosfäärissä tapahtuvia sähkömagneettisia prosesseja. HAARPin keksijä on Tri. Bernard Eastlund ja hän sai 11 elokuuta 1987 keksinnölleen patentin n:o US4686605.

.....(tämän osan voi lukea linkistä)...

Ionosfäärin manipuloiminen tuo mukanaan monia käyttömahdollisuuksia. Erittäin matalan taajuusalueen säteilyä voidaan käyttää hyvän läpäisykykynsä vuoksi esimerkiksi maan tomografiassa. Näin voidaan paikallistaa ja analysoida mineraaliesiintymiä, öljylähteitä tai mitä tahansa maanalaisia kohteita. Lisäksi matalan taajuuden lähetyksillä voidaan kommunikoida sukellusveneiden kanssa niiden ollessa sukelluksissa.

Ionosfäärillä on suuri merkitys maailmanlaajuisessa langattomassa viestiliikenteessä. Merkittävä osa viestinnässä käytettävistä taajuuksista on herkkiä muutoksille ja häiriöille ionosfäärissä. Ionosfäärin ominaisuuksia manipuloimalla voidaan potentiaalisesti häiritä esimerkiksi satelliittien ja tukiasemien välistä viestiliikennettä.

Eräs HAARPin alulle panneista tekijöistä oli ajatus, että järjestelmän avulla voitaisiin saattaa epäkuntoon pitkänmatkan ohjuksia niiden lentäessä ionosfäärin läpi. Sittemmin Tähtien Sota -sovelluksista on kuitenkin virallisesti luovuttu. Virallisesti HAARP kiistää tutkivansa aseteknologioita, mutta hankkeen kriitikot eivät ole tästä vakuuttuneita. Jeane Manning & Nick Begich (suomentanut Pasi Toivonen) ovat vuodesta 1986 alkaen tutkineet HAARPin vaikutuksia ja haastatelleet lukuisia tiedemiehiä ja tutkijoita ”Angels Don't Play This HAARP, Advances In Tesla Technology” kirjaansa. Kirjassa on myös HAARPin keksijän, Tri. Bernard Eastlundin haastattelu.

HAARPin päärahoittajia ovat Yhdysvaltain ilmavoimat ja laivasto. Lisäksi toimijoina on lukuisia yliopistoja, julkisia ja yksityisiä organisaatioita. Vastaanvanlaisia, teholtaan ja ominaisuuksiltaan poikkeavia ionosfäärin lämmittimiä on useita ympäri maailmaa: esimerkiksi HIPAS Alaskassa, EISCAT Tromssassa, Norjassa sekä Sura Venäjällä.

Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/HAARP

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

http://www.i-sis.org.uk/atmosphericGeoengineering.php
Tässä linkki, toimiiko jo?
En tiennyt, etten ole sallinut rekisteröitymättömien kommentoivan. Mitens se sallitaan?
Tottakai saa kommentoida. Minulle voi laittaa ramhie@gmail.com postia, niin voin sieltä siirrellä nimettömänä tänne, kunnes ongelma on poistettu

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Mietintö: Ympäristö, turvallisuus ja ulkopolitiikka (Hughes-menettely) - ulko- ja turvallisuusasiain sekä puolustuspolitiikan valiokunta - A4-0005/1999

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubR...

Tässä minulle lähetettyä tietoa!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ja vielä lisää minulle lähetettyä:

Maapallon manipuloinnin kauhuskenaario
Sunnuntai 25.4.2010 klo 18:42 - Pirkko Turpeinen-Saari
http://turpeinen-saari.net/blogi/?k=media
****

HAARP Sodan käynti luonnonmullistusaseella
Tiistai 13.4.2010 klo 18:17 - Pirkko Turpeinen-Saari
Euroopan parlamentti on käsitellyt Pentagonin Alaskassa sijaitsevaa HAARP-asetta raportissaan ref.nr. A4-0005/99 otsikolla "Ympäristö, turvallisuus ja ulkopolitiikka".
Tuolloinen komissaari Wahlström totesi 3.6.2003 HAARP: in olevan sotilaallinen ohjelma.
Euroopan parlamentti luonnehti HAARP: ia asejärjestelmäksi, joka vahingoittaa ilmastoa ja jota pitkäaikaisen ympäristövaikutuksensa vuoksi tulisi valvoa riippumattoman kansainvälisen tahon toimesta.
Belfort-ryhmä, Greek Movement against Chemical Aerial Spraying ja The Capodistrias-Spinelli-Europe Initiative lähettivät Catherine Ashtonille avoimen kirjeen pyytäen hänen kannanottoaan HAARPIIN.
Kirjeessä kuvataan Euroopan Unionin demokratiavajetta käyttämällä esimerkkinä komission puuttuvia toimenpiteitä köyhdytettyä uraania sisältävien aseiden kieltämisen suhteen, vaikka Euroopan parlamentin jäsenistä 94% vastustaa uraaniaseita.
Kirjeessä kuvataan elävästi Catherine Ashtonin kommentteja häneen kohdistettuihin arvosteluihin koska hän ei kiirehtinyt Haitin maanjäristyksen uhreja katsomaan. Kirjeen kirjoittajat ymmärtävät, että mahdollisesti tahallaan aiheutetun maanjäristyksen seurausten lievittämiseen ylimitoitetun hyväntekeväisyys-tyyppisen huomion kiinnittäminen poliitikon taholta olisikin vähemmän tärkeää kuin maanjäristyksen syiden selvittäminen.
Huomattava yhdysvaltalainen tutkija ja maailmankuulu säteilyasiantuntija ja useiden kansainvälisten palkintojen saaja Dr.Rosalie Bertell, kuvaa kirjassaan "Planet Earth the Latest Weapon of War" niitä menetelmiä, joilla mm maapallon ilmakehän ominaisuuksiin puuttumalla sekä magneettikenttää manipuloimalla saadaan aikaan luonnonmullistuksia.Hänen mielestään näiden käyttämisen kutsumista turvallisuutta tuoviksi menetelmiksi on kuin katsoisi, että itsemurhapommittajaksi ryhtyminen lisäisi elinajan odotusta.
Suurin ongelma on siinä, että ionosfäärin manipuloinnin seurauksista kukaan ei voi tietää mitään. Maapallon elintärkeiden kerrosten muuttamisen seurausten luulisi kuuluvan kaikille eikä yhden valtion sotakoneella voi olla oikeutta vaikuttaa näin ratkaisevalla tavalla planeettamme kohtaloon.
Kun yksi valtio siirtyy sotimaan luonnonkatastrofeilla, joiden alkuperä on vain tekijöidensä tiedossa, muut lähtevät luonnollisesti mukaan samankaltaisilla menetelmillä. Bertellin mukaan HAARPin lisäksi on kehitetty ällistyttävän voimakkaita ja keskenään vaikuttavia laitoksia, joiden elektromagneettisten kenttien voimakkuus ylittää 60.000 kertaisesti maan oman magneettikentän voimakkuuden.
Hän arvostelee mm sitä, että HAARPin kehittäminen ja sillä aiheutetut muutokset ovat Pentagonin alaisuudessa eikä siviilitutkijoita ole konsultoitu.
Kirje Ashtonille on kokonaisuudessaan Greek Movement against Chemical Aerial Spraying-järjestön sivulla ja HAARPista saa tietoa esimerkiksi HAARP weapons hakusanalla.
Ei kommentteja. Avainsanat: tahallisesti aiheutetut maanjäristykset

http://turpeinen-saari.net/blogi/?k=YK

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tuo sana "ilmavoimat" on tainnut saada nyt ihan uuden merkityksen.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin ja hyvä Mirjaleena kirjotat tuosta Natostaki. Meillähän on täys Nato-valmius. Kaikki on standardoitu ja synkronoitu natolaisseen tekniikkaan ja systeemiin. Ja sen tietää jokkainen, joka pittää korvansa auki ja kattoo omilla silmillä. Lentokentät viimistä piirtoa myöten sovitettaan natolaisten sääntöjen mukkaan.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vastaan Hilkalle tänne. Puhut tärkeästä asiasta, näistä pienistä ryhmistä. Se on luonnollista ja tärkeää siis nämä pienet ryhmät. Niin se pitäisi ollakkin suorassa demokratiassa. Kaikkien ääni pitää päästä kuuluville ja mitä pienenpi ryhmä, sitä tarkempi ääni. Vaalijärjestelmä pitäisi olla niin, että kaikki ovat samalla viivalla ja niistä sitten äänestetään. Ts. nämä pienet ryhmät pitää saada samalla torille yhdessä jakamaan omia ajatuksiaan... tämä on tavoitteeni...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

http://coto2.files.wordpress.com/2010/07/case_oran...

http://www.ustream.tv/recorded/7299427

Näissä kahdessa on lopussa vaatimuslista, mitä tulisi selvittää. Oleellista on, että kemikaalivanoja on aina ollut ja että niiden määrä on suuresti lisääntynyt ja ne ovat muuttuneet luonteeltaan suuremmiksi ja pysyvimmiksi, mikä ei ole selvitettävissä teknologian kehittymisellä. He vaativat selvyyttä, tutkimuksia ja vastauksia kansalle huolimatta siitä, mikä on vastaus. Nano-aineiden olemassaoloa ei yleensä voi nähdä. Silmä ei voi kertoa, onko nanoaineita mukana.

NASAn projekti on käytännössä säänmuokkaustutkimus, mutta motiivi....?

Eeva Rosendahl

Tuosta wikin artikkelista tarttui täälainen kohta: "Erittäin matalan taajuusalueen säteilyä voidaan käyttää hyvän läpäisykykynsä vuoksi esimerkiksi maan tomografiassa. Näin voidaan paikallistaa ja analysoida mineraaliesiintymiä, öljylähteitä tai mitä tahansa maanalaisia kohteita. Lisäksi matalan taajuuden lähetyksillä voidaan kommunikoida sukellusveneiden kanssa niiden ollessa sukelluksissa."

Olisiko tässä nyt sitten tarkoitus kartoittaa pohjavesivaramme? Käykö meille veden kanssa kuten on monelle öljymaalle käynyt...

Ympäri käydään ja yhteen tullaan, olisiko sitten niin että kaikki liittyvät jotenkin toisiinsa, siis nämä puolijulkiset salaisuudet?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Eeva, sinun intuitiosi pelaa mainiosti. Niin todella, pohjavesivarat-kalliimmat kuin öljy- pitää kartoittaa. Kiitos kun avasit HAARPia tietämättömille. Ympäri käydään ja yhteen tullaan sopii hyvin kuvaamaan kaikkea meininkiä....

Tämä kuuluu ehdottomasti tänne. HS uutisoi New World Order tekniikasta. Nimenomaan YK tulee ottamaan ohjat tekaistuilla syillä/uhkilla. Spektaakkelit saapuvat taivaalle, kauankohan joudumme odottamaan.

http://uutiset.msn.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/YK+nim...

Eeva Rosendahl

Olisikohan tässä nyt kyse siitä mistä Mirjaleena kertoi ed. kommentissaan:

An airport in Baotou, Inner Mongolia, was forced to shut to prevent passenger jets crashing into a UFO, according to reports.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howabou...

A MAJOR airport was forced to shut down to prevent packed passenger jets crashing into a UFO.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3165067/...

Suomalainen 1 (nimimerkki)

Eeva Rosendahlin etsimä raportti löytyy ainakin tältä kokoomasivulta:

http://www.i-sis.org.uk/index2.php

Toimituksen poiminnat