A Road to Hope

Nelosen uutiset halveksii kansalaisten hätää ja surua

Kuuntele tämä, luo heidän sanomastaan mielipide. Onko heidän asiansa tärkeä? Merkittävä? Raskauttava? Miten itse kuvaisit heidän tuntemuksiaan?

http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=gDjQ_NPIhVk

Miten sanoo mielenosoituksesta raportoinut Nelosen uutiset?

http://www.ruutu.fi/video?vt=video&vid=97842&video_browser_series_filter=Nelosen+uutiset

He sanovat, että heitä kismittää (kuvassa naiset, jotka ovat youtube-videolla)! Voiko omaisen tai läheisten kuolema kismittää ketään? Milloinkaan? Missään tilanteessa? Mitä sanoo Katriina Kajannes kyseisestä sanasta?

Miten on mahdollista, että julkisessa mediassa halveksitaan ihmisten hätää ja surua näin julkealla tavalla. Heidät leimataan rokotusvastaisiksi, vaikka siitä ei ole lainkaan edes kysymys. Pääpuhuja esimerkiksi kysyy, miksi Suomeen ei hankittu turvallista rokotetta.

Järkyttävä youtubessa on kohta, jossa kerrotaan Lahden kaupungin sairaalan 51-vuotiaasta terveestä terveydenhoitajasta, joka ei olisi halunnut ottaa tutkimatonta sikainfluenssarokotetta, mutta hän otti sen, ettei menettäisi työpaikkaansa. Hän kuoli samana päivänä.

Ivaako kansalaisia kohtalo vai THL ja eliittimme?

Heidän hätähuutoonsa on reagoitu, puolustautumalla tänään, siitä kirjoitti Iltalehti viitaten Helsingin sanomiin:

Sunnuntai 12.9.2010 klo 12.22 HS: Suomalaiset tietämättömiä sikarokotuksen vaikutuksista

Suomalaisviranomaisilla ei ollut tietoa Euroopan lääkeviraston (EMA) raportista silloin, kun Pandemrix-rokote otettiin käyttöön, kertoo Helsingin Sanomat.

Sikainfluenssarokotuksen vaikutuksista ihmisiin oli olemassa vain hyvin vähän tietoa siinä vaiheessa, kun piikkejä ryhdyttiin jakaman suomalaisille. Lehden mukaan tämä käy ilmi EMA:n raportista.

Suomalaisviranomaisilla ei puolestaan ollut käytössään edes tätä tietoa silloin, kun he ryhtyivät rokottamaan kansalaisia, paljastaa puolestaan sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kari Välimäki lehdessä."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010091212333749_uu.shtml

Tämä on puhdas valhe tai sitten THL:n väki ovat vale-asiantuntijoita. WHO:n asiantuntijapuhelinneuvottelussa vuosi sitten on käynyt samat huolet ilmi. Tämä seikkahan tuli esiin myöskin nelosen uutisissa noin kuukausi sitten.

Täällä Riikka kertoo Puskan epäluuloista mielensoitusta kohtaan.

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43255-pekka-puska-on-pyytanyt-supon-suojelua-muita-poimintoja

Mitähän Puska oikeasti pelkää? Omaatuntoaan?

Tässä oli teille jatko edelliseen tämän päivän blogiin. Oli pakko vielä nostaa esille.

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43412-oikeudenmukaisuutta-ja-terveytta-terveydenhuoltoon-perkele

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Jouni Jokela

Kuule hei,,,

Huuto portailla on turhaa. Se vaan on.
THL, SPR, Nuorisosäätiö, jne, yms,

Tiedätkö mikä sinun ongelmasi on? Se on se sama, kuin kaikilla muillakin, eli et pysty vaikuttamaan.
Et yhtään mihinkään.

Et pysty, vaikka PL 2§ sanoo "valta kuuluu kansalle."
Pohjoiskorea on "Korean Demokraattinen kansantasavalta", eli sielläkin ihmiset saa "elää vapaasti ja määrätä elämästään", ihan niinkuin "Saksan Demokraattisessa tasavallassakin" saivat.

Se oli kuule Itäsaksalaisten omaksi parhaaksi, että niitä ammuttiin sinne muurille, ja Suomalaisten (pääasiassa toki vain Puskan) parhaaksi että Suomalaisia rokotettiin.

Suora demokratia. Totalrevision 1848.
Siinä lääke, googlaa. Sveitsissä tuollainen pekkapuska lähtisi niska-perse otteella virastaan, ja joutuisi vastuuseen teoistaan.
Sen takaa Suora Demokratia. Silloin Pekankaan ei tarvitsisi pelätä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Se on tunnottomuus, joka täällä vaivaa meitä ihmisiä.

Uutiset on tunnottomia ja ihmisillä ei ole tuntoa asioihin, ei aisti asioita, saatikka, että jaksettas ja kerettäs pysähtyä ja ajatella ihmisiä tai asioita ja ilmiöitä ja jopa niitten taakse pitäs kattoa. Tai nähä kokonaisuuksia. - ei katota asioita asioina ja ilmiöinä, että tässä nämät on ja tältä näyttävät ja tältä tuntuu, Puskasta Suopojensta ja löperöitten puhheittensa kans ja Risikosta puhumattakkaan ja medioista ja toimittajista lähtien kaikki tekkee mitä sattuu. Tavallinen kansa on aivan turtana ja jokku lääkäri-hoitajat ei aattele eikä tunne ilmeisesti mittään, paria poikkeusta lukuunottamatta.

Kyllä tarvittas suoraa demokratiaa!

Toimituksen poiminnat