A Road to Hope

Oma rakas pikku neulatyynymme

Heti kun synnyit, isä ja äiti saivat hurrjan paljon postia sellaisilta tädeiltä ja sediltä, jotka ajattelevat ainoastaan ja vain sinun omaa parastasi. Postia tulee niin paljon, että luemme sinulle niitä iltasaduiksi, muuten emme ehtisi niihin tutustumaan huolella.

Olemme äidin kanssa yhdessä päättäneet, että nämä mukavat lääketeollisuuden rokotetutkijat saavat piikittää sinua tutkimustarkoituksessa seuraavissa yhteyksissä:

syöpätutkimukset (eturauhanen, keuhko, maksa, munuais, vatsa, peräsuoli, virtsarakko, jne.)

alzheimer, narkolepsia, MS jne.

lukuisat eri infektiot ja niiden alatyypit

alkoholismi

lihavuus

diabetes

liikennehuliganismi

tottelemattomuus, levottomuus, omat ajatukset

vanheneminen

kuolema

jne.

 

He ovat kertoneet meille, että nämä kaikki sairaudet ja ongelmat voivat viedä sinulta hengen ja on hyvin tärkeää, että näitä vastaan tehdään tehokkaat ja turvalliset rokotteet, jotta sinä ja sinun lapsesi voisitte pitkään elää terveinä.

Toivottavasti he eivät huomaa, että olemme ilmoittaneet sinut kaikkiin näihin tutkimuksiin, voisivatpa vaikka mennä ja kieltää osallistumisen. Tutkimukset ovat varmasti korkeatasoisia, onhan rokotejätit ne rahoittaneet, ole huoleti.

Sitten kun nämäkin tutkimukset ovat saatettu kansallisen rokoteohjelman kuntoon, te neulatyynyset saatte noin 200-300 suloisen kirpakkaa rokotusta lisää pulleroiseen nahkaanne. Ja ne kaikki hienostuneet ainesosaset ryntäävät auttamaan sinun ikiomaa puolustusjärjestelmääsi, joka ei millään voisi turvata asiantuntijoiden mukaan henkeäsi riskittömästi.

Ajattele, ei ole olemassa mitään rajoja rokotteiden suunnittelulle, valmistamiselle ja hyväksymiselle kansallisiin rokotusohjelmiin, jos vakavia sairauksia ehkäistään tai ihmishenkiä säästyy. Joskus joku ilkeä vastarannankiiski voi pistää hanttiin, mutta älä sure, rokotejäteillä on hirrvittävän palljon rahaa, joka varmasti auttaa nitistämään nuo kelvottomat niljakkeet.

Voi, kuinka sitten ylpeänä ja terveenä aikuisena voit kertoa muille, että ainakin sinun vanhempasi tekivät aivan niinkuin viisaat asiantuntijat kehoittivat ja he suorastaaan vaativat: sinun ja maailman parasta. Katsos, me uskomme, että rokotejättien asiantuntijoiden avulla neulatyynylapset pelastavat maailman!

(kirjoittajan huomautus: tarina on fiktiivinen kuvaus ihmishistoriaan suhteutettuna lähitulevaisuudesta)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tästä tarinasta ymmärrätte varmaankin yskän. Nanoteknologian avulla lähes mitä tahansa varten voidaan kehittää rokotteet. Tällä hetkellä mm. syöpään kehitellään uusia rokotteita. Se terveyspolitiikkafasismi, jota meidänkin maassamme harjoitetaan, ei kyseenalaista mitään rokotuksia, josta laskennallisesti saadaan taloudellista hyötyä yhteiskunnalle, saadaan torjuttua tauteja tai kuolemia. Missä on raja? Menikö se jo kauan sitten?

Vieras (nimimerkki)

Sellaista tässä vaan Mirjalta tiedustelen että pitääkö paikkansa että Hallitus on kokoontunut 7.12.2010 käsittelemään tuota uutta lakiesitystä rokotelaista, joka tulisi voimaan 1.1.2011
Siitä on ollut vastustava adressi adressit.comissa
Olen kuullut että se lakiesitys olisi mennyt läpi sellaisenaan ilman keskustelua. Onko jollakin tietoa joka vahvistaisi/kumoaisi nuo mitä olen kuullut?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kuulin saman huhun, mutta en ole tutkinut asiaa, että miten on...

Toimituksen poiminnat