A Road to Hope

Kuinka pitkä on odottavan aika Suomessa?

Lehdistö kylvää artikkeleita, joissa epäillään lasten narkolepsiaryppään yhteydestä sikainfluenssa-rokotuksiin.

Odotan, koska media kiertää kuin kissa kuumaa puuroa itse pääaihetta, jonka teistä suurin osa jo tietää: nanoteknologian käyttöä rokotteissa. Aihe, josta THL on päättänyt vaieta peittääkseen ihmisten harhaan johtamisen. Sikainfluenssa-rokotteessa kyseessä ei ollutkaan vain haiöljy ja vain jauhonparanne, vaan uusi tuntematon teknologia.

Kun Suomen terveydenhuollon ohjeistuksia antava THL markkinoi rokotetta mainoslauseen tavoin (rokote on tehokas ja turvallinen), se osoittaa THL:n jääviyttämisen ja täyden tervehdyttämisen tarpeen. Johtajien vaihtaminen toiseen samanlaiseen, ei muuta esimerkiksi THL:n lainsäädäntöä, joka sallii THL:n ottavan vastaan lahj(oit)uksia.

THL:n tutkimusmenetelmä on ollut passiivinen seuranta tässä ihmiskokeessa, mikä tarkoittaa, että lääkäri, jos huvittaa, viitsii, ehtii, osaa, haluaa, saati katsoo tarpeelliseksi tarkkojen rokotteen luonnetietojen puutteessa, tekee ehkä haittavaikutusilmoituksen. Jos nyt vaikka olisi 50 haittavaikutustanarkolepsiaa oikeasti ja vain yhdestä on tehty haittavaikutusilmoitus, tämä suhde kuvaa hyvin oikeusturvaa Suomessa.

Olen seurannut narkolepsia-keskustelujen kiukkuisia kommentteja, joista mieleen painamaan on jääneet ne nuoret, jotka ainoana luokaltansa eivät halunneet rokotetta ja toisaalta ne kommentit, joissa vanhemmat ovat kertoneet lastensa hädästä rokotusten alla: "kuolen, jos en saa rokotetta!" Miten nämä nuoret ikinä pystyvät hahmottamaan tätä maailmaa aikuisten ollessa niin hukassa kaiken korporatiivisen fasismin manipulaation alla.

Ja entä se terveydenhoitajien armeija, joista tuskin kukaan on perehtynyt sikainfluenssarokotteen farmakokinetiikkaan (käyttäytymiseen elimistössä)? He toistavat lyhyesti ja ytimekkäästi sitä, mitä ovat ulkoa opetelleet. Entä lääkärit? Asiantuntijat ovat ¨nyt kehoittaneet  keskustelemaan omalääkärinsä kanssa, rokotuttaako lapsia sikainfluenssarokotteella, kun narkolepsiayhteysepäily on olemassa. Mitä ihmettä mieltä omalääkäri voi olla asiasta, kun edelleenkään nanorokoteteknologian saloista ja yllättävistä haittavaikutusmahdollisuuksista ei ole lääkäreitä informoitu?

Tämä narkolepsiayhteysepäily tuli Ruotsin maalta, se ei ollut ihme. Onneksi sen jälkeen neurologit täällä ovat jotakin aiheeseen kommentoineet. Mutta... tietävätkö neurologit tämän nanoadjuvanttitehosteen luonteen, ymmärtävätkö he epäillä uudessa teknologiassa olevan jotakin ihan uutta? Ottavatko he siitä selvää mielenkiinnon herättyä?

A-P Pietilä sanoo naulankantaan vallitsevasta tilanteesta:

"Jälkipyykissä on syytä kiinnittää huomiota viranomaisten täydelliseen tietoherruuteen. Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) jakoivat tautitietoa oman pelitilanteensa mukaisesti. Millään ulkopuolisella taholla ei ollut mahdollisuutta arvioida terveysviranomaisten tietojen luotettavuutta ja riskien suuruutta. Media levitti viranomaistiedotteita viranomaisten määräysten mukaisesti ilman vastaväitteitä.

Sikaflunssan tiedotus osoitti, miten kritiikittömästi media on viranomaisten kuljetettavana ison uhan edessä. Vapaa lehdistö alistuu viranomaistoiminnan jatkokappaleeksi. Yksi totuus ja yksi tapa toimia ottavat ylivallan. Sikaflunssa on varoittava huutomerkkinä. Median tulisi toimia kriitikkona, analyytikkona, vaihtoehtojen etsijänä, toisenlaisten mielipiteiden esittäjänä eikä yhden totuuden, yhden ääriliikkeen, maailmankatsomuksen, uskonnollisen ajattelun tai käyttäytymismallin puolestapuhujana. "

http://www.tamperelainen.fi/Uutiset/Kolumnit/A-P-Pietila-Media-sairastui-sikaflunssaan (Riikka tämän aiempien kommentteihin jo linkitti)

Niin Pietilä puhuu jälkipyykistä ja menneessä muodossa.

Juuri nyt, mikä tahansa media voi avata keskustelun nanorokotetodellisuudesta ja maksimaalisen voiton tavoittelun mittelöistä ihmisen terveyden ja veronmaksajien kustannuksella.

Odotan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (50 kommenttia)

Erkki Alatalo (nimimerkki)

Nyt todellakin odotamme ja anteeksipyyntöjen kanssa. Risikko ja Puska joutavat vaihtoon!

iiris (nimimerkki)

Ilmeisesti narkolepsia on vain jäävuorenhuippu sairauksista ja vaivoista, joita sikarokotteesta on ihmiselle voinut aiheutua. Sikarokote oli (ja on) silkkaa myrkkyä.

Onhan näitä (nimimerkki)

Kiitos Sinulle Mirjaleena olet niitä harvoja lääkäreitä, jotka ovat sisäistäneet omassa työssään lääkärin valan.

Missä tilanteessa olisimmekaan nyt ilman Sinun, Riikan ja Antti Heikkilän pitkäjännitteistä työtä mm. tässä rokotejupakassa?

Muistin virkistämiseksi:

Suomalaiset, PANDEMRIX ON NANOROKOTE ja meitä on raskaasti huijattu!
http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/1...

Nano Particles used in Untested H1N1 Swine Flu Vaccines
Part III: ‘It’s the vaccines, Stupid!
http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=15092&c...

Paroni (nimimerkki)

Hohhoijaa, tästä lähtien kaikki voi laittaa Pandemrix syyksi oli piikin ottanut tai ei. Minä ja omat lapseni ovat ainakin voineet paremmin kun koskaan piikin ottamisen jälkeen, ei edes pientä flunssaa ole sairastettu. Jaa mutta jos meistä onkin tullut kyborgeja? Tai HAARP? Tai mites Mirja-Leena chemtrails tähän liittyy? Odotan vastausta innolla!

Nainen, 54+ (nimimerkki)

Kun bogisti on lääkäri, niin jospa hän kirjoittaisi aina joko ns. virallisen taudin nimen eli sikainfluenssa (ei sikaflunssa) tai tarvittaessa maallikkonimen eli possuflunssa. Mutta että lääkärisihminen sekoittaa julkisessa blogissaan influenssan ja flunssan! Ei ole ihme, että maallikotkin menevät sekaisin, kun ammattilaisilla ei ole nimikkeistö hallinnassaan!

mirjaleena (nimimerkki)

#1 Erkki, tarvitaan paljon muutakin kuin vaihto, lakimuutoksia yms.

#2 Ongelma on, että todelliset ongelmat ovat tuntemattomia, kun rokotteen käyttäymistä elimistössä ei tunneta. Kansallinen ja riippumaton rokotetutkimus on avain lääketieteeseen rokotusten osalta.

#3 Kiitos Onhan näitä! Niin todellakin, millainen olisi tilanne ilman meidän kaikkien yhteisiä, pitkälle tiedonlöytämisessä menneitä keskusteluja?!

#4 Paroni, todellisuus ei muuta sinun tai minun tai muiden kehittämistä mielikuvista, siksi totuutta on etsittävä kirveen kanssa.
Meille luodaan mielikuvamarkkinamaailmoja, tähän syyllistyi THL.

#5 Nainen, heh, toi oli hauska kirjoitusvirhe ; D Taisi kuvastaa hyvin ajatuksiani... Nainen, pidätän täyden oikeuden olla ihminen, joka tekee virheitä ja joka ei käytä suuria resursseja täydellisyyden ja erehtymättömyyden kulissienylläpitoon, nautin tilastani suurin siemauksin. Mutta sinänsä oli mielenkiintoinen kommentti, kun keskityit virheiden etsimiseen, jäi se oikea kommentointi kokonaan : ) Pappi juuri kommentoi, kun lehdessä nainen valitti kirkkokansan korkokengistä ja muusta, että taisi jäädä jumalansana kuulematta.. Oletko ihan varma, etten tiedä flunssan ja influenssan eroa? Kutsun lapsiani joskus sekaisin, olenko huono äiti? Tuo tuon tyyppinen kommentointi on muuten tyypillistä debunkkaajille.

selväännäkijät (nimimerkki)
Tasra (nimimerkki)

Vähän hymyillytti tuo nainen 54+ kommentti: puhutaan asianvierestä. Tuleeko silloin parempi mieli,kuten hyvästä ruuasta?
Pahus että tätä kummallista tyyliä on Suomi pullollaan: puhutaan aidanseipäistä, kun pitäisi puhua aidasta.

Ehkä se tuntuu itsestä sitten siltä pätemiseltä, paremmuudelta, muut ovat ... mitä ovat jne. Tai meidät on opetettu mallioppilaiksi. Mitä muut muuten meistä ajattelisivat. Minä en ottanut piikkiä, enkä ota vastaisuudessakaan. Lapseni eivät myöskään (aikuisia).

Kyllä tässä polluutiomaailmassa näitä nanoja niellään muutenkin.

Jukka-Pekka Vasara

Tämä huvittaa minuakin:

Asiantuntijat ovat ¨nyt kehoittaneet keskustelemaan omalääkärinsä kanssa, rokotuttaako lapsia sikainfluenssarokotteella, kun narkolepsiayhteysepäily on olemassa. Mitä ihmettä mieltä omalääkäri voi olla asiasta, kun edelleenkään nanorokoteteknologian saloista ja yllättävistä haittavaikutusmahdollisuuksista ei ole lääkäreitä informoitu?

Ei niin pahaa tilannetta etteikö nämä siantuntijat neuvo lääkäreitä tekemään tilipäivää itselleen :)

Onhan näitä (nimimerkki)

Iltis kertoo

Sikainfluenssarokotusten lopettamista pohditaan tiistaina
21.08.2010 15:36, päivitetty 21.08. 16:40

Kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä selvittää tiistaina, pitäisikö sikainfluenssarokotukset Suomessa lopettaa.

- Kokouksen tarkasta asialistasta minulla ei ole tietoa, mutta erityisesti lasten rokottamisen lopettamista käydään läpi yhtenä vaihtoehtona, sanoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n pääjohtaja Pekka Puska STT:lle lauantaina.

Ainakin 14 suomalaislapsella on havaittu narkolepsia, jolla epäillään olevan yhteys sikainfluenssaan tai taudin rokotteeseen. Tavallisesti lasten narkolepsiatapauksia havaitaan vuodessa vain kahdesta neljään.

Joidenkin arvioiden mukaan tuoreiden tapausten määrä saattaa nousta vielä viiteenkymmeneen.

Narkolepsia on sairaus, josta kärsivä henkilö nukahtelee hallitsemattomasti. Sairaus aiheuttaa myös voimakasta väsymystä. Taudin tarkkaa aiheuttajaa ei tiedetä.

Ruotsissa on tullut tietoon ainakin kuusi lasten narkolepsiaepäilyä, jotka liittyvät sikainfluenssarokotteeseen. Muissa Pohjoismaissa epäilyjä ei ole.

Puska keskusteli asiasta Pohjoismaiden terveydenhuollon pääjohtajien kokouksessa Norjassa, josta hän palasi Suomeen perjantaina.

"Rokotetta ei tutkittu tarpeeksi"

Puska myöntää, että kaikissa Pohjoismaissa käytettyä sikainfluenssarokotetyyppiä Pandemrixia ei ole tutkittu tarpeeksi. Hänen mukaansa on erikoista, että rokotteeseen liittyviä tautiepäilyjä on ollut Suomessa ja Ruotsissa, mutta ei Norjassa, Tanskassa tai Islannissa.

Rokotetyyppi ei kelvannut esimerkiksi Yhdysvaltojen viranomaisille.

- Ei mitään pandemiarokotetta ole ehditty tutkia tarpeeksi, sillä väestötason tutkimus vaatii useamman vuoden. Nyt täytyy selvittää, onko tautitapauksilla jokin yhteys rokotteeseen.

THL:n johto ei Puskan mukaan ole tiennyt sikainfluenssarokotteeseen liittyvistä narkolepsiaepäilyistä ennen tätä viikkoa. Aamulehti kirjoitti lauantaina, että ensimmäisen kerran rokotukseen liittyvästä tautiepäilystä ilmoitettiin THL:lle 21. toukokuuta. Se oli lehden mukaan ainoa virallinen haittavaikutusilmoitus ennen tätä viikkoa.
STT
LUE AL: THL tiesi jo toukokuussa narkolepsiaepäilyistä
LUE Asiantuntija Ylelle: Lääkärit vaikenivat rokotteen haitoista
LUE Rokotteesta narkolepsia? Viranomaisilla pikakokous
KESKUSTELU Onko rokotteella ja narkolepsialla yhteys?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

Tasra (nimimerkki)

Tiesiköhän kukaan näistä terveytemme/sairautemme päättäjistä, että kyseessä on nanorokote? Kai he tiesivät, ettei silloin rokotetta hyväksytä USAssa?

Miksi meillä asbesti on niin kielletty, mutta näitä pieniä nanoprtikkeleita saamme tökkiä, syödä tai hengittää mielin määrin.

Maksoimme hulvattomat rahat tälle pahuuden pesälle eli lääkefirmalle, joka sai taitavalla manipuloinnilla aikaan joukkohysterian maapallolla kuin hitler aikoinaan natsisaksassa. Tuntui todella siltä kuin naapuri menisi kavaltamaan sinut, jos kertoisit hänelle ettet tätä piikkiä aio ottaa..... ja pelontunne siitä mikä olisi rangaistus. Tunne oli kauhistuttava eli tällaistako olisi elää totalitärismissä?? Pelko ikuisena seurana, jos et kuulu eliittiin ja ajattelet yksilöllisesti....?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

# 10 Kuinka totuus voi tihkua mediasta!
Nyt meillä on uusi käsite: totuuden tihkuminen eliitiltä. Hurraa.
http://elisa.net/uutiset/kotimaa/?id=50386430
Tässä se STT alkuperäinen.
Keskeyttäisivät nyt vihdoinkin ne rokotukset!

Kas tässä se, mitä marraskuussa 2009 vaadin, tällöin meillä ei ole vielä todisteita siitä, että Pandemrix on nanorokote.

"Avoin kirje Tasavallan presidentille, kansanedustajille ja Suomen kansalaisille
Avoimeksi tiedoksi myös Oikeuskanslerille ja Rikospoliisille
(kansanedustajat saivat tämän sähköpostitse)

Vaadin sikainfluenssarokotusten välitöntä keskeyttämistä koko Suomessa ja lisäselvitysten aloittamista myöhempänä mainitulla tavalla. Tärkein peruste vaatimukselle on, että Terveyden ja hyvinvoinninlaitos ei ole luotettava eikä riippumaton taho jakamaan kansalaisille ohjeistuksia, suosituksia tai vastaanottamaan ja tutkimaan rokotehaittavaikutusilmoituksia saatuaan kuusi miljoonaa euroa korruptiorahaa todistetusti monikansalliselta sikainfluenssarokoteyhtiöltä GlaxoSmithKlineltä, jolta kilpailuttamatta sikainfluenssarokotteet tilattiin.

Tällä perusteella kaikki informaatio, joka on liittynyt sikainfluenssaan ja sen rokotesuosituksiin on välittömästi kyseenalaistettava. Sosiaali- ja terveysministeriö on salliessaan

-edellämainitun
-median tarkoitushakuisen kuolemanpelon lietsonnan
-tuotuaan eduskunnalle Lapset salaa vanhemmilta lääketieteellisiin tutkimuksiin -lakiesityksen

on osoittanut olevansa myöskin erityisen kyseenalaistettava toimintakyvyssään.

Havainnoidessani sikainfluenssasairastumisten nykyistä aaltoa kansalaisena, äitinä, lääkärinä ja yhteiskuntaan pyrkivänä vaikuttajana, olen ollut järkyttynyt tavasta, miten sairastumiset eri yhteisöissä ovat seuranneet 1-5 vuorokauden viiveellä yhteisön sisäisiä yksittäisten ihmisten rokotuksia, esimerkiksi perheissä, kouluissa ja kunnittain. Mediassa aihe on esitetty ”kilpajuoksuna” sairastumisen ja rokotusten välillä. Omituinen piirre on, että kilpajuoksu on hyppinyt läiskittäin rokotusten perässä eikä tavallisen epidemian tapaan kulkevana.

Vaikka minulla tavallisena kansalaisena ei voi olla vedenpitäviä todisteita, niin silti kansalaisten aktiivisten keskustelujen ja kansalaisten itsenäisen tiedon hankinnan tuottamien tietojen valossa katson, että Suomen kansalaisilla on oikeus tietää liikesalaisuuksista huolimatta,

a) onko Suomessa käytetyssä sikainfluenssarokote Pandemrixissä käytetty nanoteknologiaa missään muodossa ja

b) ko. teknologian haittavaikutusten tiedostetusta vaarallisuudesta ihmiselle ja ympäristölle.

Nanoteknologiassa alkuperäinen aine keinotekoisesti on muunnettu metrin miljardisosaan ja näin ollen sen ominaisuudet muuttuvat voimakkaiksi ja arvaamattomiksi ja haittavaikutukseltaan tuntemattomiksi sekä ihmiskunnalle että ympäristölle. Huolestuttavaa on, että EU:n kemikaalilainsäädäntö REACH ei tietojeni mukaan noteeraa nanohiukkasta alkuperäisestä aineesta poikkeavaksi millään tavalla ja tällöin informaatiovelvollisuutta ei ole.

Lainatakseni aloittamani kansalaisadressin sanoja:
”Vaadimme valtion hallintoon monikansallisista yhtiöistä ja valtapoliittisista tavoitteista riippumatonta väliaikaista kontrolloivaa elintä, jossa mukana on myös sitoutumattomia kansalaisaktivisteja sekä kansalaisjärjestöjen että pienpuolueiden edustajia.”

Tämän kaiken kirjoitin kunniani ja omantuntoni kautta parhaani tehneenä sekä syvästi huolestuneena suomalaisten turvallisuuden sisäisistä ja ulkoisista uhkista.
Lempäälässä 21.11.2009 Mirjaleena Isoaho, äiti, lääkäri, Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtaja (ramhie@gmail.com, p.045 6319 613)"

Käyttäjän heikkiparviainen kuva
Heikki Parviainen

Montako vuotta menee ennenkuin Eu,sta voidaan erota?
Utopiaa, että kansanedustajista puolet äänestää eroamisen puolesta.
Todellisuus ja realistisempaa on ajatella, niin että se hajoaa itsestään mahdottomuuteensa.
Oliko Haitin maanjäritys Yhdysvaltojen aiheuttama? Olin jostain lukevinani että näin väitit. Mikähän oli peruste? Vai viiraako ihan muuten..

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

USA:n kongressin arkiston mukaan 22. tammikuuta 1997 senaattori John Glenn totesi, että ihmisiltä ei tarvita suostumusta joutuakseen tietämättäänkin lääketieteellisten kokeilujen kohteeksi.

Hän pyrki luomaan lain ihmisten suojaamiseksi. Se kaatui.

http://www.ahrp.org/InformedConsent/glennConsent.php

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Jenkeissä jotkut työnantajat vaativat jo siru-implanttia. Armeijan linja on, että sotilailta ei tarvitse kysyä.

Nanoteknologia on näille kontrollifriikeille kuin taivaan lahja.

http://www.wanttoknow.info/microchipimplants

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

#13 ja 14 ei aiheeseen liity, mutta taitaa veikkosilla olla nyt muuta mielessä, sallittakoon. Mitens te tänne yllätyshyökkäyksen teette ihan nui vain? En ole IPussa enää missään asemassa, eronnut en ole.
Heikki on hyvä ja lukee koko Haiti-tekstin ja pohtii tuota maailmanmenoa toisenkin kerran. Ottamatta kantaa täällä herra Vaskelaan, niin on se nyt erinomaista, että puolueen jätit, jos pidät epärealistisena sen päätavoitetta. Asia on erikseen, miten tuo tavoite pitäisi saavuttaa.
Herrat on hyvät, ja perehtyvät tämän blogikirjoituksen aiheeseen, ettei menisi tärkeät asiat ohi.
Kannattaa tutustua aiheeseen New World Order, jota erityisesti Stubb ajaa... en nii enää odottaisi sitä EUvostoliiton hajoamista.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

#15 No, täällä ei ole kukaan edes yrittänyt tehdä lakia ihmisten suojelemiseksi.. eihän?
#16 Tässä linkki vuodella 2008, jossa kerrotaan suur-Lontoon 31 000 poliisia tulevan sirutetuksi...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-558597/Met...

Turvattomuutta sopivasti lisätään, jotta ihmiset sitä saadaan haluamaan...

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

#18 Kiitos linkistä.

Virallisen totuuden Suomessa ollaan visusti pää puskassa, ja en puhu Pekasta.

:-)

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Yksi lempitoteamus asian tiimoilta on filosofi Schopenhauerilta:

Totuus kulkee kolmen vaiheen läpi.

1. Se naurunalaistetaan.
2. Sitä vastustetaan väkivaltaisesti.
3. Se hyväksytään itsestäänselvyytenä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Rokotusinfon svuille päivitetty tietoa nanorokotteista.

Täällä http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/2... H1N1-viruksella terästetystä kausi-influenssarokotteesta, maailman ja Suomen tilanteesta.
Mukana myös linkki Rokotusinfon sivuille.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lähetin aikanaan tämän http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/2... tiedon siitä että Pandemrix on nanorokote Oikeuskanslerillemme kanslian kautta.

Suomen oikeusoppineiden mielestä kukaan ei ole tehnyt mitään väärin.

Sosiaali- ja Terveysministeriö sekä Tasavallan presidentti Tarja Halonen saivat myös asiasta tiedon minulta, luultavasti muiltakin.

Vastauksena oikeuslääketieteelliset ruumiinavaukset sekä mielentilatutkimukset siirrettiin THL:lle 1.1 2010 lähtien.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Otetaanpa tämäkin tänne:

11/11/2009
Yves Delatten kirje Paula Risikolle

-------

AVOIN KIRJE PERUSPALVELUMINISTERI PAULA RISIKOLLE
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ
HELSINKI

A-H1N1 EPIDEMIA JA ROKOTUSKAMPANJA SITÄ VASTAAN

Arvoisa ministeri!

Kaikella kunnioituksella Teitä kohtaan koemme välttämättömäksi nostaa esiin joitakin seikkoja, joihin haluamme saada julkisen ja selkeän selityksen:

1:- ”Fogerty International Center Proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti Jean Dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-H1N1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja Sanofi-Aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta Meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- WHO:n kokouksessa Roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, COCHRANE-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- Koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori Leonid IVACHOV on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin eri paikoissa hepatiitti-B-rokotuskampanjan varjolla (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- Yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja.

6:- Suomen ja 140 muun nk. sivistysvaltion allekirjoittamassa vuoden 1948 Nürnbergin sopimuksessa on kansanmurhan (genocide) kieltävä laki, jossa sanotaan: ”minkäänlaisia lääketieteellisiä toimenpiteitä ei saa tehdä kertomatta potilaalle kaikista mahdollisista sivuvaikutuksista ja haitoista eikä ilman potilaan tai hänen edustajansa kirjallista suostumusta”.

VAADIMME, että käynnistetään välittömästi julkinen, puolueeton ja kansainvälinen tutkinta, jossa selvitetään tämä ”pandemia” juuria myöten. Vastuussa olevat, olivat he keitä tahansa, täytyy asettaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen ja heille on annettava asianmukainen rangaistus väärinkäytöstä, väärien tietojen antamisesta, korruptiosta, julkisten varojen ja veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä sekä kansanmurhasta.

Lasten ja äitien terveyttä ja lääketeollisuuden intressejä ei saa sekoittaa keskenään.

Yves Delatte
tutkija
PL 21, FI-20320 Turku
biolatte@kolumbus.fi

-------

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Riikka, täytyy sanoa, että vaikka pommitukselta ehkä välillä tuntuikin, oli erittäin tärkeää informoida nanoaiheesta korkeampia tahoja, ihan vain sen vuoksi, että vain THL:ssä siitä tiedettiin. Heillä on ollut tietoa, mutta he eivät siihen tarttuneet.

Kävimpä katsomassa rokoteinfon sivua. Sitä kokee itsensä vähän vahtikoiraksi, kun on tällä hetkellä ainoa "ammattilainen", jolla on mahdollisuus tuon nanoasian pitämiseen kuosissa : ) Tarkoitan, että on tärkeää, ettei merkittäviä virheitä löydy, koska ne täällä netissä sitten kertaantuvat. No, Molecules-artikkeliin siellä viitattiin : )

Siellä ilmeisesti pj. kommentoi seuraavaa OSUVASTI eilen:
"Jos rokoteasioissa noudatettaisiin muusta yhteiskunnasta tuttuja jääviys- ja sopivaisuuskäytäntöjä, olisi täysin poissuljettua tämän hetken tilanne, että THL on johtavassa roolissa selvitettäessä sen itsensä suositteleman ja sen suurrahoittajan valmistaman Pandemrix-rokotteen mahdollista syy-yhteyttä lisääntyneeseen narkolepsiaan, ja asiasta tiedotettaessa avainhenkilönä on GlaxoSmithKlinen miljoonatutkimuksen vastuuhenkilö, rokoteosaston johtaja Terhi Kilpi. Tilanne myös osoittaa hyvin sen, että rokoteostojen siirtäminen pois THL:stä ei suinkaan ratkaise THL:n tiiviistä lääkeyhtiöisuhteista aiheutuvia jääviysongelmia."

MUTTA: Tässä tulee ongelma, rokoteasiantuntemus on THL:ssä. FIMEAn sikainfluenssarokotteita vastaanottava ylilääkäri ei tiennyt, mikä on nanorokote viime marraskuussa! Herran pieksut sentään, THL:n laista tulee poistaa pikaisesti laillistetun korruption kohta. Toivon, että mahdollisimman moni kansanedustajaehdokas ottaa tämän asiaksen minun lisäkseni.

Sitten sanotaan, ettei ole rahaa. Mutta sitä rahaa on ollut ennenkin, myös omaan rokotetutkimukseen! Toivon, että jokainen joka ei vielä tiedä miksi sitä rahaa ei ole, alkaa sitä miettiä. Lyhyesti sanon, veronmaksajat kupataan ja orjuutetaan, sekä valtion omaisuus on myyty suureksi osaksi. On todella kiire estää loput tuhot.
THL on erittäin hyvä alku esimerkki, mitä on korporatiivinen (monikansallisten suuryhtiöiden) fasismi, joka laissa sallitaan. Yritin etsiä tietoa, oliko kukaan kansanedustaja vuonna 2008 vastustanut tuota pykälää. En löytänyt ketään.

Täältä voit löytää viisasten kiven tässä informaatiosekasorron keskellä. On noin 15-sivuinen, mutta lyhyempi kuin oikea kirja. Kuulemma se täytyy lukea kahteen kertaan, että avautuu... Olen tuon tiedon välittäjä teille, se ei ole minun keksintöni : )
http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/0...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Iltalehden keskusteluista kuluneelta viikolta: "Minun lapsi oli luokalla ainut joka ei saanut rokotetta. Ennustin rokotusviikolla seuraavaa: osa rokotetuista luokalla sairastuu (epäilin havaintoihin perustuen että rokotteessa on elävää virusta), epäilin myös lapseni saavan tästä tartunnan. Hän olikin lievästi sairaana muutama päivä tämän jälkeen."

Elävää virusta rokotteessa ei pitäisi olla. Mutta saa nähdä, monenko vanha olen, kun tästä asiasta keskustellaan avoimesti : (

Tässä aihetta pohdin, jo ennenkuin nanoasia varmistui.

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/1...

Siis ajatus on se, että tuo nanoadjuvanttimateriaali ollessaan yhtä pientä kuin virus, leviää viruksen tavoin (sprayna aivastaessa, yskiessä), ja ylähengitysteissämme aiheuttaa tulehdusreaktion ilman sitä elävää virusta. Täten se voi vaikuttaa myös kohteen puolustusmekanismia haittaavasti ja jälleen muuhun infektiotautiin sairastuminen mahdollistuu.

No, yksimpä näitä pohdiskelen. Ollaan #20 mainitsemassa kohdassa 1., sitten seuraavaksi siirrytään kohtaan 2. : (

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tartuntatautilain 12§ mukaan lääkäreillä ja viranomaisilla on ilmoitusvelvollisuus jos on epäilystä haittavaikutuksista

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860583

Lakia on siis rikottu tasaisesti vähän joka puolella

Onhan näitä (nimimerkki)

THL:n yhteistyökumppanista on maailmalla kerrottu tällaista tietoa.
Enpä minä ainakaan ole huomannut, että Suomessa tästä olisi kerrottu vai onko?

Glaxo's Lamictal drug 'can cause meningitis', warns US watchdog
America's medicines watchdog, the Food and Drug Administration (FDA) yesterday warned that GlaxoSmithKline (GSK)'s anti-seizure drug, Lamictal, can cause aseptic meningitis.

By Rachel Cooper, Pharmaceuticals
Published: 6:50AM BST 13 Aug 2010

The FDA called it a "rare but serious" side effect and said it was working with the British drug giant to update the medicine's label to include the risk.

The watchdog said 40 cases of aseptic meningitis, which causes inflammation of the tissue layers surrounding the brain and spinal cord but is less serious than bacterial meningitis, were identified in patients taking Lamictal between December 1994 – when the drug was approved – and November 2009

During that same period, more than 46m prescriptions for Lamictal were estimated to have been dispensed.

The FDA said that in 35 of the 40 cases, patients required hospitalisation and in most cases symptoms ended after Lamictal was discontinued. In 15 cases, symptoms – often more severe – returned when patients restarted the drug, added the FDA.

A spokesman for GSK said that in July, the company had agreed with the FDA to add aseptic meningitis to Lamictal's prescription information and medication guide.

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/ph...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

#26 Riikka, tuota pykälää ei noudateta juurikaan. Kiireiset lääkärit tuosta luistavat. THL tietää tuon tasan varmasti, juuri sen vuoksi he noudattavat "passiivista seurantaa". Tosin, vakavasta sivuvaikutuksesta ehdottomasti pitäisi tehdä tuo ilmoitus oli laissa tai ei! Kiitos, kun olet kerännyt Puskan parhaat palat. Tuo sama pitäisi tehdä Terhi Kilven jutuille, kun hän kertoo, että rokotteessa on VAIN sitä ja tätä.

uurija (nimimerkki)

#12. 24...
Iso kiitos kaikille informaatiosodan sankareille.
Mirjaleena, Riikka, rokotusinfo ja kaikki kommentoijat ja blogistit, jotka elivät kuluneen hini-vuoden hermopaineessa, sekunti sekunnilta, itsenne likoon pannen.

Olitte oikeassa! Näitte valheen ja uskalsitte sanoa, missä se on, vaikka vastassa oli tietämättömyydestä ja pelosta johtuvaa epäoikeudenmukaisuutta.

Missä ovat arvostelijanne nyt? Olisi kiinnostavaa kuulla, millä tavoin viime aikojen rokoteuutisointi on heidän vakaumuksiinsa vaikuttanut.

On siis aihetta iloon ja jopa tuuletukseen. Hienoja tekstejä ovat nuo tutut, ja nyt niille on uusia lukijoita! Julkaiskaa ihmeessä uudelleen.

uurija (nimimerkki)

Tänään on tullut sivulle uutta:

www.rokotusinfo.fi

Uutisvirta (Ajankohtaista, uusimmat)

(22.8.2010) Nelonen (TV-uutiset): Joakim-vauvan äiti syyttää THL:ää lapsensa rokotekuolemasta (video)

"Kyse on BCG-rokotteen aiheuttamasta kuolemasta. Aihetta käsiteltiin myös Nelosen uutisissa klo 18.45 ja mahdollisesti
käsitellään myös 23.00. (22.8.2010).

Asiasta on myös tekstimuotoinen uutinen Nelosen sivuilla, mm: "Joakimin äiti pelkää, että sikainfluenssarokote voi vaatia samankaltaisia uhreja kuin hänen poikansa."

uurija (nimimerkki)

Vielä tämä juttu, jossa yhdistetään rokotekokeilut ja viranomaiskorruptio Suomen muutoinkin heikkoon ihmisoikeustilanteeseen.
www.rokotusinfo.fi (22.8.2010)

"The Independent (Irlanti): Uhri paljastaa salaisten rokotekokeilujen kauheuden

Uutisen mukaan katolisen kirkon hallinnoimissa lastenkodeissa tehtiin rokotekokeiluja, joissa arvellaan olleen ainakin 211 lasta. Oikeustoimia rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinea ja kirkkoa vastaan suunnitellaan.
"Meillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä meille tehtiin". "Asia paljastui vasta vuosia myöhemmin.", kertoo nyt 58-vuotias John Barrett.
Satoja lapsia uskotaan käytetyn 1960- ja 1970-luvuilla rokotekokeissa, joiden tarkoituksena oli parantaa jäykkäkouristus-, kurkkumätä- ja hinkuyskärokotteita...

Asiasta vaaditaan täyttä selvitystä, koska valtio on osallistunut lapsiin kohdistuviin väärinkäytöksiin.

Terveysministeri on uutisen mukaan antanut alaisilleen ohjeet, että kaikki tiedot tutkimuksista tulee julkistaa. Lääkekokeissa olleet valmistautuvat oikeustoimiin GlaxoSmithKlinea vastaan USA:ssa."

Tässä rokoteinfo-sivuston Web-toimittajan kommentti:

"On mielenkiintoista verrata eri maissa ilmenevää suhtautumista tietoisen suostumuksen periaatteen loukkauksiin.
Irlannissa lastenkodeissa olleilla lapsilla ilman riittävää tietoon perustuvaa suostumusta 1960- ja 1970-luvuilla tehdyt kokeet ovat laajan huomion kohteen.
Myös Suomessa on tullut ilmi tuhansilla lapsilla tehtyjä kokeiluja, jotka eivät ole noudattaneet vaatimuksia tietoon perustuvasta suostumuksesta.

Lääke- ja elintarvikeyhtiöiden (mm. GlaxoSmithKline) toimeksiannosta ja rahoituksella lapsilla kokeiluja tehnyt ja tekevä Kansanterveyslaitos, sittemmin Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, on saanut kahdesti lainvalvojan moitteet siitä, että lain ja lääketutkimuksen etiikan sekä ihmisoikeuksien vaatimuksia tietoon perustuvasta suostumuksesta ei ole noudatettu.
Molemmissa tapauksissa KTL:n, sittemmin THL:n pääjohtaja Pekka Puska on hyväksynyt menettelyt ja pitänyt niitä asianmukaisina.
Moitteiden jälkeen pääjohtaja Pekka Puska on puoltanut viime talvena vireillä ollutta, mm. "Salaa vanhemmilta" ja "Lex Puska" -nimillä tunnettua lakimuutosehdotusta, joka olisi poistanut vaatimuksen siitä, että lasten käyttöön tutkimuksissa tulee olla vanhempien lupa.

Lakimuutoksen toteuduttua vanhemmille ei olisi tarvinnut edes kertoa lapsilla tehdyistä kokeiluista.
Suomen kunnallisissa lastenneuvoloissa meneillään olevan tutkimuksen eettisen arvioinnin Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja GlaxoSmithKline katsovat liikesalaisuudeksi.

Suomessa tietoon perustuvan suostumuksen puuttuminen Kansanterveyslaitoksen ja THL:n tutkimuksissa on ohitettu keskusteluitta, suurin osa tiedotusvälineistä ei ole katsonut asiaa edes uutiskynnyksen ylittäväksi.

Ehkä suhtautuminen ihmisoikeuksiin on suomalaisessa yhteiskunnassa erilaista kuin esim. Irlannissa - näin voisi arvella myös sen perusteella, miten Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta on tullut eri valtioille langettavia tuomioita.

Wikipedian mukaan Suomelle annetaan moitteita lähes kaksi kertaa niin paljon kuin maille keskimäärin. Muihin pohjoismaihin verrattuna Suomi saa noin seitsenkertaisen määrän langettavia päätöksiä."

Riikka Söyring (nimimerkki)

Mirjaleena,

ajattelin aikanaan että tätä mahd. joskus vielä tarvitaan :D

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/01/0...

eli Sikamaisuuksia- uutiskooste

Riikka Söyring (nimimerkki)

Ja se on muuten p-puhetta että viranomaiset (taikka media) ei olisi tienneet.

Rääkkäsin viime vuonna viranomaisia kirjeillä alkaen FIMEAsta, Julkisen Sanan Neuvostosta, ns. Oikeustoimittajista, STM:stä ja presidentistä; puhuen nanoista, pyytäen tietoa, kertoen haittavaikutuksista, mitä vain tietoa löytyi.

Kirjoitin Lääkäriliitolle, kirjoitin TEHYlle, kirjoitin Proviisoreille, Farmaseuteille, Vanhempien Liitolle (Vanhempain Liitto uhkasi hankkia minulle kirje-lähestymiskiellon poliisilta :D ), kirjoitin armeijalle, kirjoitin poliisille, kirjoitin Amnestylle, Ihmisoikeusliitolle...herra ties minne.

Vastaukset olivat lähinnä eri tavalla muotoiltuja versioita teemasta "Olet hullu", jos mitään vastausta edes sain.

Vastaus tuli armeijalta, Vanhempain liitolta, oikeuskanslerin virastosta, JSN:lta sekä eduskunnan oikeusasiamieheltä.

Ai niin, ja Lääkärien tj:lta.

Kirjoitin jopa kirkolle, vaikken siihen kuulukaan.

En muista että kukaan olisi reagoinut äidin hätään, omien lasten ja kanssaihmisten puolesta.

En usko enää STM:n kauniita juttuja tavoitteistaan, en usko Suomen oikeuslaitokseen, en kirkon saarnoihin armosta ja välittämisestä. En usko viranomaisten moraaliin ja omaantuntoon. En usko median luotettavuuteen.
En usko, en voi.
Se tekee minut surulliseksi.

Vain 3. sektori osoitti selkärankaa, ja siitä HEILLE kunnioitusta.

Onhan näitä (nimimerkki)

Koska media on näistäkin asioista hiljaa laitan tämän tänne tiedoksi.

Advisory Panel's Advice on Nanosilver Raises Concerns Over Possible EPA Response

Summary posted by Meridian on 2/9/2010
Source: The Bureau of National Affairs' Daily Environment Report
Author: Pat Rizzuto

The United States Environmental Protection Agency (EPA)'s Scientific Advisory Panel (SAP) is recommending more scrutiny for products containing the pesticide nanoscale silver, a move that has prompted concern from industry representatives. The Panel recommended that the EPA treat nanosilver differently from conventional silver, a change that would require extensive additional data, and recommended revising exposure models to better predict human and environmental exposures from nanosilver. The SAP urged the EPA to evaluate pesticide registration applications on a case-by-case basis, saying that some forms or uses of nanosilver may have differing toxicity. The Panel also said that EPA should obtain additional information on nanosilver before granting new registrations. The industry-based Silver Nanotechnology Working Group (SNWG) responded by asking the EPA to obtain advice from all stakeholders prior to responding to the Panel's advice. Industry representatives contend that nanosilver has been used safely for years and the new recommendations could lead to a confused regulatory process. It is unclear how the EPA will respond to the recommendations. The SNWG said, in a letter to the EPA, that "EPA policy towards nanosilver stands at a critical crossroads. A choice to declare nanosilver as a new material despite decades of historical EPA-registered use in favor of imposing disproportionate and largely redundant data requirements on nanosilver simply to assuage broader generalized conceptions of 'nano' will constitute a drastic action." The article can be viewed online at the link below.
The original article may still be available at news.bna.com/deln/DELNWB/split_display.adp?fedfid=16305316&vname=de...
As tagged by Meridian Institute:
Implications: Human Health Risks, Governance, Environmental Risks, Economic Competitiveness
Nanomaterials: Metal Nanoparticle
Regions: North America
Stakeholders: Government, Industry
Minerals And Metals: Metals
Related Forums:

* Metals and Minerals
* Human Health Risks and Worker Safety
* Environmental Risks
* Economic Competitiveness
* Governance

Is Saudi Aramco Pioneering Nanotechnology Research? -- IEEE Spectrum (8/20/2010) This blog, by Dexter Johnson, explores Saudi Arabia’s nanotechnology research program. [More]

Greens Call for Register of Nanomaterials -- ABC news (8/20/2010) The Greens Party of Australia is calling for a mandatory registry of products containing nanomaterials, saying that neither of the major parties is doing enough to ensure proper regulation of the booming nanotechnology industry. [More]

International Research Team Develops Ultrahigh-power Energy Storage Devices -- PhysOrg.com (8/19/2010) Researchers from the United States and France have developed a micro-supercapacitor that is three orders of magnitude faster than conventional supercapacitors. [More]

New ISO Methodology Demystifies Nanomaterials -- International Organization for Standardization (8/19/2010) The International Organization for Standardization (ISO) has published a new technical report, ISO/TR 11360:2010, Nanotechnologies – Methodology for the Classification and Categorization of Nanomaterials, which offers a comprehensive, globally harmonized methodology for classifying nanomaterials. [More]

More News...
http://www.merid.org/NDN/more.php?id=2420

MIG (nimimerkki)

Aseet kansalta pois, Tiurakin jo pelkää kun ihmiset paskantaa ja kusee ja ryyppää. Ihmekkö tuo jos kansalta halutaan aseet pois kun tökkivät myrkkypiikeillä viattomia lapsia.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

MIG (nimimerkki)

Syy yhetyttä ei yleensä löydetä sanoo Terhi Kilpi. Varsinainen kilpimies tuo Terhi. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

MIG (nimimerkki)

Kaikille varmaan sanomattakin selvää ettei yhteyttä löydy kun itse tutkivat jos nyt edes mitään osaisivat tutkia jos haluaisivatkin.

MIG (nimimerkki)

Puskan, Kilven ja Ruudun viimeaikaisia haastatteluja kun katsoo telkusta niin ihmeellisen lunkisti näyttävät homman ottavan. Herää kysymys miksi?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

#34 Onhan näitä: erinomainen linkki, joka kertoo rahoittajien vallasta. EUvostoliittomme ei ole nähnyt nanoa eri aineena lainkaan, vaikka se sitä on. Massiiviseen käyttöön nanot on pitänyt kiireesti ajaa, jotta vältytään kalliilta haittavaikutustutkimuksilta, jotta voidaan sanoa juuri näin, kuten yllä...täytyy kysyä rahoittajilta. USAn ympäristönsuojeluvirasto haluaisi vihdoin tehdä hommansa: todeta nanohopean eri aineeksi kuin hopean.

MIG, on tarkoitus tehdä Suomi turvattomaksi, muuten ei voi siruttaa kansaa!

MIG (nimimerkki)

Mistä tiedät ettei ole jo sirutettu ;)

uurija (nimimerkki)

Tänään aamulla MTV3 Studio55:ssä tri Antti Heikkilä puhui sikaflunssahypestä sekä ravitsemuksesta.

www.Studio55.fi

"Onko voi tulevaisuuden terveystekijä?
23.08.2010

Lääkäri Antti Heikkilä on varma asiastaan: ihminen voi paremmin, kun hän noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota ja suosii eläinrasvoja. Osallistu puhuttavaan terveyskeskusteluun päivän Studio55.fi-lähetyksessä sekä nettisivuilla."

Studio55 MTV3 Katsomossa

Onhan näitä (nimimerkki)

# 42

Olen pariinkin kertaan yrittänyt katsoa tuota videota, mutta kun klikkaa nuolta video pimenee. Onkohan siellä joku vika vai liikakuormitus, kun muualla videot toimii? Kävin varmuuden vuoksi parissa eri paikassa kokeilemassa.

Jussi Vaarala

kommenttini uutiseen että THL epäilee suomalaisen perimän olevan syynä narkoleptiatapauksiin rokotuksen yhteydessä:

potilaassa vika kun kuoli lääkitykseen
21:34 jussi vaarala

siis THL ajattelee että geeniperimässä syy kun nöin tapahtuu

eikä siis lääkkeessä

eikä lääketeollisuudessa

erikoista eettistä logiikkaa - potilaassa vika kun kuoli lääkitykseen

Auttaisko tämä? (nimimerkki)

#43. Sama vika Rahikaisella, ensin. Sitten hoksasin klikata siitä videon alla olevasta tekstistä, jossa viivan päällä lukee Studio55 MTV3 Katsomossa. Videon päällä siis on otsikkona Onko voi tulevaisuuden terveystekijä. Videosta kun klikkasi niin ei lähtenyt liikkeelle.

Riikka Söyring (nimimerkki)

MIG, #35,

eiköhän se Tiura pelkää (vaali-)rahanperijöitä :D

Maalaislääkäri (nimimerkki)

Ajattelin ottaa sen uuden kausi-influenssarokotuksen. Sen, jossa on uutuuslisänä myös A(H1N1) - virusta (inaktivoitua, viruksen pilkottua seinämärakennetta). Eikä yhtään pelota. Viime syksynä tuli "possupiikistä" muutaman tunnin kestoinen huono olo, päänsärky, lievä lämpöily ja pistopaikan kipu. Sen jälkeen olinkin elämäni kunnossa ja taatusti kymmeniä sikainfluenssapotilaita tutkin eli heitä, joilla epäiltiin jotakin jälkitautia jne.

MIG (nimimerkki)

#47 Minkälaiseen johtopäätökseen tulit sikainfluenssa potilaiden osalta? Saitko selville oliko heillä ollut juuri tuo sikatauti?
Mielellään tuollaisille lääkäreille suosittelisinkin noita rokotteita :)

mirjaleena (nimimerkki)

Maalaislääkäri, oletko varma, ettet sairastunut tuon piikin ansioista? Entä jos piikki on vain teoriassa toimiva, muttei käytännössä? Entä jos on olemassa lääkäreitä, joka eivät ottaneet rokotetta ja hoitivat ilman suojia kymmeniä sikainfluenssapotilaita vain perushygieniasta huolehtien, eivätkä silti sairastuneet?
Hyvänen aika, missä luuraa lääketiede lääketeollisuususkonnon sijaan?

Kannattaa ehtivien lukea kommentti 31.

Jussi Vaarala

mielipide maailmalle:

Narkolepsian lisääntyminen rokotuksien yhteydessä on kehinyt esiin monenlaisia mahdollisia syitä.

Mutta ei sitä että entäpä jos lääketeollisuus koekäyttikin Suomessa ja Ruotsissa erilaista rokotetta kuin muualla.

Muistaa täytyy Wahlroosin käsitys ettei yrityksillä voi olla moraalia.

Miksi siis olisi lääketeollisuudellakaan.

Jussi Vaarala

Toimituksen poiminnat