A Road to Hope

Jos olet ostanut nämä housut, vie ne kiireellisesti ongelmajätelaitokselle!

"Vallankumouksellinen Nano-teknologia tekee ****-puuvilla-strech housuista täydelliset käyttöhousut", mainostetaan eilisen päivän Aamulehdessä. Ihmehousumalleissa kankaan kerrotaan hylkivän mm. kahvia ja punaviiniä. Ajattele, voit kaataa päällesi mitä vain ja housusi eivät olet moksiskaan! Virtsaamisesta housuihin tosin ei mainita. Onkohan jo uudet vaippamallit tekeillä?

Nano-käsittelyn kerrotaan kestävän USEITA pesukertoja ja aktivoituvan silittäessä. Missä ne nanoaineet ovat useiden pesukertojen jälkeen? Ne ovat pohjavesissä, vesistöissä saastuttamassa jäljellä olevaa puhdasta vettämme. No, ei se mitään hätiin tulevat nano-vedensuodatusjärjestelmät. Juokaamme siis nanopuhdasta vettä.

Mutta kuka vain kertoisi meille miten luonnonkiertokulustamme poistetaan nano-materiaalit ja muutkin saasteet? Ei hätää, onhan meillä geeniteknologia ja sen uudet sukupolvet patentteineen epäluontoa varten. Ja ne ihmisen sisältämät nanomateriaalit, eihän se haittaa vaikka vähän dementia iskee ja syövät sekä autoimmuunitaudit hyökkäävät ihmiskuntaa vastaan, onhan meillä nanorokotteet syöpää vastaan ja nanolääketiede pelastamassa ihmiskuntaa.

"Kotimaiset suksivalmistajat Peltonen ja Karhu ilmoittavat, että yksillä nanosuksilla voi hiihtää 2000-2500 kilometriä.

http://www.koillissanomat.fi/?f=4433556 

Missä ovat nuo nanoaineet suksien pohjista tuon 2000 kilometrin jäljiltä! Ne ovat marja-, sieni- ja riistamaillamme, puhtaassa luonnossa.

Ja kaikki tämä ainoastaan ja vain rahan ja vallanhimon lähettiläiden toimesta. Ja sinä äänestät tai jätät äänestämättä. Niin kauan kuin toimit "demokraattisesti" valittujen kansanedustajien laatiman lainsäädännön puitteissa, niin kauan olet vastuussa siitä, ketä äänestät tai jätät äänestämättä. Nuo housujen ja suksien, kosmetiikan, ruuan, rakennusmateriaalien, lääketeollisuuden jne. markkinoijat eivät ole nyt rikollisia, he toimivat EUvostoliiton kemikaalilainsäädännön mukaan, vaikka on mainiosti tiedossa, että minkäänlaisia ympäristövaikutuksia ei ole selvitetty kattavasti. Ja mitä on saatu selville, vaikuttaa hyvin huolestuttavalta.

Perkeles, katsokaa EUvostoliiton rahaoligarkian aivopesupropagandaa omille nuorillemme ja lapsillemme! Tämä kaikkien pitää nähdä! He tietävät, että aikuisia ei niinvain aivopestä, kaikki alkaa viattomasta sukupolvestamme.

http://www.timefornano.eu/fi/

Siis MIELIKUVAmarkkinointia lapsille hauskoilla piirretyillä, hauskoilla fonteilla ja kivalla ja hassulla musiikilla. Täysin rikollisille valmistettujen lainsäädäntöjen turvin tehtyä propagandamateriaalia omille lapsillemme. Ja ajatelkaa, opettajat tässä täysin rinnoin mukana. No, en ole ainakaan kuullut opettajasta, joka olisi ryhtynyt vastarintaan. Riskianalyysit ovat nanoteknologiassa niin kaukana jäljessä, etteivät ne koskaan saavuta nykyhetkeä. Nanomateriaalit ja nanoteknologian uusien polvien sovellukset vyöryvät markkinoille ilman sääntelyä ja rajoituksia kasvottomien vallankahvojen rahoittamina vailla minkäänlaista moraalia. Näennäismoraali on vain poissaolevan vastuun ilmenemismuoto.

Ne, jotka eivät vielä tiedä nanoteknologiasta, lukekoon täältä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Nanoteknologia

Käydessäni Helsingin yliopiston viime kuussa järjestämässä kaikille kiinnostuneille avoimessa Science Dayssä mieleenpainuvinta oli meidän EVIRAmme luennoitsijan Liv Kukkosen sanat nykyisestä nanoruuasta:

NO TESTING IS REQUIRED

NO LABELLING IS REGUIRED

NO INTERNATIONAL REGULATION EXISISTING

Evira ei tiedä, mitä nanoruokaa on Suomessa myynnissä. Eviralla ei myöskään ole laitteistoa, millä sitä tutkia. Eviran lisäaineopas ei kerro, mikä lisäaineista on nanomuotoa.

Me surkuttelemme, kun köyhissä maissa yksityistämisen jälkeen ei ole varaa puhtaaseen veteen, mutta meillä edes keskiluokalla ole varaa puhtaaseen ruokaan Suomessa! Herää Suomen kansa!

Samaisessa tiedepäivässä Eyjafjallajökullin jäätikön tulivuoren tuprutellessa EUvostoliiton ilmatilan yhtenäistämiseksi katkuisia palleroitaan ilmakehäämme videokonferenssilla hoidetussa luennossa saimme tietää US Enviromental Protection Agencyn EPAn Barbara Kammin PhD kertomana, että 10 vuoden aikana on selvinnyt, että:

1. nanomateriaaleja voidaan käyttää ympäristön elvyttämiseen

2. nanomateriaaleilla voi olla haitallisia vaikutuksia ihmiselle

3. nanomateriaaleilla voi olla myrkyllisiä vaikutuksia luonnossa

4. nykyiset testit ja mittausmenetelmät eivät ole riittäviä nanomateriaaleille

5. on ehkä keinoja vähentää myrkyllisiä vaikutuksia ja ehkäistä saastumista

Hyvät ihmiset, he ovat keksineet käsitteen:

GREEN NANO, GREEN NANO TULEE JA PELASTAA MAAILMAN! Uskon, että Vihreät kannattavat Green Nanoa, nimikin jo siihen viittaa.

Kuka teistä harrastaa uhkapelejä? Entä venäläistä rulettia?

European Chemical Agencyn Dr. Rupert Simon kertoi, että jos tuotat nanomateriaalia (siis niitä metrin miljardisosan hiukkasia voimakkaine ja monimuotoisine vaikutuksineen) 1t/vuosi, he eivät ole sinusta kiinnostuneita. 143 000 kemikaalia on EU:ssa rekisteröity, mutta ei yhtään nanoainetta, tästä huolimatta turvallisuus pitää olla varmistettu. Kysyisin kenen toimesta? Kenen valvomana, kun sitä ei ole? Kun mennään suurempiin määriin nanomateriaaleja tulee olla tiedossa terveys-ja ympäristöhaitat. Olisipa herkullista nähdä kaikki kielletyt nanomateriaalit ja sallitut nanomateriaalit, kun niitä ei edes rekisteröidä. EUvostoliiton REACH on henkien tiedettä.

Ortwin Renn Stuttgartin yliopistosta on sitä mieltä, että ensimmäisen sukupolven nanomateriaalit (siis alkuperäisistä aineista pienennetyt aineet) eivät kuulu kansan päätettäviksi lainkaan, vaikka ne tunkeutuvatkin soluihin. Toisen sukupolven bioaktiivisiin nanoihin ihmisten jo pitäisi ottaa kantaa. Oman sikainfluenssarokotteen Pandemrixin nanoadjuvanttiliuos saa aikaiseksi immunologisen muutoksen ihmisessä ollen bioaktiivista, saimmeko sanoa edes siitä kantaamme, eihän meille edes kerrottu, saati lääkäreille. Bioaktiivisissa nanoaineissa tulevat eteen sosiaaliset ja vaaraskenaariokysymykset. Kovin on ollut hiljaista kansalaiskeskustelu aiheesta. Mutta ei hätää, ihmisten mielikuva tutkitusti nanosta on myönteinen (ne jotka siitä ovat kuulleet), ei pidä häiritä kauhuntasapainoa markkinoiden romahtamisesta joka kattaa lähivuosina 15 prosenttia maailman tuotannosta.

Renn mainitsi myös kolmannen polven nanoteknologian 3D-maailmassa vuodesta 2005 alkaen sekä molekyyleillä leikkivän nanoteknologian neljännen polven tuotoksena. Jossakin päivän aikana vilahti tutkimuksen kohteena myös termi molekylaarinen muisti ja jostain syystä se vihattu huuhaa-homeopatia tuli seuraavana mielikuvana päähäni : )

Itä-Suomen yliopiston Jussi Kukkonen valitteli, kun ei löydy enää puhtaita verrokkinäytteitä luonnosta. Yhtykäämme hänen harmiinsa täysin rinnoin.

Silloin kun olin vielä globaalin ja maamme eliitin määrittelemä kuluttaja, joka tosin aloitteli ihmettelyään maapallon saastumisesta, mietin, kuinka nuo globaalit tekijät saataisiin vastuuseen tekemisistään. En tarkoittanut oikeusistuntoja, vaan vastuullista tekemistä. Nyt minulle on kristallin kirkasta: ei mitenkään. Vain valtiollisella taholla voidaan määritellä lainsäädäntö, jonka nykyinen itsensä betonoinut eduskuntamme on vienyt suuntaan,  vain kohti yhteiskunnalista tuhoamme. (Esimerkkinä tästä toiseen aiheeseen liittyen erään humalaisen ihmisen tiedonanto YLE:n uutisista, joka minulta jäi väliin, että 3. ydinvoimala on jo sovittu. Tuo samainen ihminen pyysi kirjoittamaan näistä kammottavista asioista. Pyydän anteeksi tämän taukoni, olen tehnyt toisaalla työtä, nimittäin Bambuserissa täällä:

http://bambuser.com/channel/H2O%2BLemp%25C3%25A4%25C3%25A4l%25C3%25A4 

sekä ollut luomassa

Kansan vaaliliittoa http://vaaliliitto.fi/ 

Käykää kurkkaamassa.)

Ja usko tai älä, kun aivoillesi kerrotaan asiasta, jota ilman et voi enää elää onnellisena ja uskot sen, ulkoistat oman itsesi pala palalta elämään itsesi ulkopuolella, hukkaat oman itsesi, sisimmän olemuksesi. Usko johonkin ulkopuolella olevaan, massamarkkinointimielikuvien ihmemaailmaan, kadottaa olemuksesi, tietoisuutesi oman itsesi olemassaolosta, ainutkertaisuudesta luonnonkiertokulun osana. Kuitenkin kaikki vastaukset, elämä, on sinussa, meissä jokaisessa. Kun löydät oman itsesi, löydät jalkasi seisten maassa lujasti  ja niiden kautta yhteyden siihen todellisen elämän olemukseen, maailmankaikkeuden syntyyn ja niihin toisiin ihmisiin lähelläsi. Kuten eräs kirja kertoo olemme Jumalan kuvia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Debatoijass (nimimerkki)

Entä mihin päätyvät suksenpohjista irtoavat atomit ja hiihtäjän hikiatomit? Luontoonpa tietysti. Nanot ja atomit ja varsinkin atomien ytimet pitää kieltää.

Siivekäs (nimimerkki)

Kuka näitä nanokokosia partikkeleita on pyytänyt joka tuotteeseen? En tiedä ainakaan kenenkään niitä kaivanneen..

Mutta sataako noita nanokokoisia aineita taivaaltakin jo? mielenkiintonen video tässä ;)
http://www.youtube.com/watch?v=nllOShVgIAQ

Angélica Skywolf (nimimerkki)

Entä Alumiini Nano ja Baarium Nano jota lentokoneista ruiskutetaan ilman yläosiin peilaamaan auringon valoa takaisin avaruuteen, Kioton sopimuksen mukaisesti. Se sataa myöhemmin alas hitaasti ja menee jokaisen heuhkot omaavien hengitys teihin aiheuttaen allergioita ja tulehduksia. Kokonaismäärä tätä myrkkyä on huimat yli miljoona tonnia päivä varsinais-suomen päällä. Ja Vesisateen jälkeen tämä alumiini nano myrkky näkyy maanteillä harmaana pölyntapaisena pintana. Samoin suurilehtisissä ulkokasveissa. Automaalari havaitsee tämän hyvin koska se on väriltään hieman samalaista kun on maalannut auton harmaalla silvermetalligilla ennen lakkausta.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Debatoijass, erotatko toisistaan keinotekoisesti pienennetyt nanoaineet versus luonnonkiertokulku ja historia, luonnon kiertokulkuun kuulumattomat aineet?
Siivekäs ja Angelica, kiitos tiedoistanne, nuokin päivittyvät viikoittain.... ei niin että kerran vuodessa, koko ajan tuo kauhuinformaatio lisääntyy, yrittää alistaa ihmisen alleen

Kari-anne (nimimerkki)

SALALIITTO!!!! VAROKAA ATOMEJA!!!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho
Jukka-Pekka Vasara

Muuten kaikenlaiset lääkejäämät lienevät vielä suurempi uhka ihmisille, siis ne kusessa ja p*'** leviävät..

Visitor (nimimerkki)

Tästä kunnon salasala teoriaa pahasta taudista...

http://www.voltairenet.org/article165330.html

:) (nimimerkki)

Hahahaaa!!!!
Pepsin ja Coca-Colan oli painostuksen jälkeen pakko ilmoittaa myydyimpien vesiensä tuoteselosteissa, että pullojen sisältö on peräisin kraanasta.
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/92082-suuri-huij...

Arja (nimimerkki)

Nano on YLE:llekin melkoinen arvoitus.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/04/nanotuotteid...

Mutt' ei täysin ennenkuulumaton.

Katja (nimimerkki)
Fiikka (nimimerkki)

Puhut asiaa Mirjaleena! Toivoisin ihmisille paljon, paljon enemmän noita ahaa elämyksiä huomata, mitä meille ollaan tekemässä ja minne meitä yritetään viedä.
Opettajat eivät ota mitään kantaa ihmettelemääsi asiaan, sillä eiväthän he ota kantaa mihinkään muuhunkaan. Jos joku jotain ymmärtäisikin, niin hän ei uskaltaisi sanoa sanaakaan aiheesta oman työpaikan menettämisen vuoksi.
Tiedän tapauksen, jossa tavallista fiksumpi opettaja pistettiin pois viralta alta aikayksikön, koska hän ei ollut aivan samanlainen narusta vedettävä kuin useimmat toiset.
Yleensäkin mielipiteeni on, ettei opettajat ole mitään kaikkein oivaltavampia ihmisiä. Heidäthän on koulutettu kasvattamaan tulevaa sukupolvea palvelemaan ja ylläpitämään tätä hullua järjestelmää.

:) (nimimerkki)

NANO NANO: The Bill & Melinda Gates Foundation working on Sweat-Triggered Vaccines.
Foundation Funds 78 New Innovative Global Health Projects, Including Cell Phone Blood Tests, Carnivorous Plants, and Sweat-Triggered Vaccines

Grants from 18 countries poised to help prevent and diagnose infectious disease and promote family health

LONDON — The Bill & Melinda Gates Foundation today announced 78 grants of US$100,000 each in the latest round of Grand Challenges Explorations. Grants include the development of a low-cost cell phone microscope to diagnose malaria, study of the strategic placement of insect-eating plants to reduce insect-borne diseases, and investigation of nanoparticles to release vaccines when they come in contact with human sweat. The grants support research across 18 countries and six continents.
“Grand Challenges Explorations continues to generate unique and creative ways to tackle global health issues,” said Dr. Tachi Yamada, president of the Gates Foundation’s Global Health Program. “We are convinced that some of these ideas will lead to new innovations and eventually solutions that will save lives.”

This year’s European grantees are based at universities, research institutes and non-profit organizations. The winners represent groups in Germany, Sweden, Norway and the UK.

Some examples of the breadth of projects funded this round include:

More effective vaccines: http://www.wiseupjournal.com/?p=1541

Katja (nimimerkki)

Meet the nano-spiders: The DNA robots that could day be walking through your body!
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-127...

uurija (nimimerkki)

16 May 2010 ... NANOTECHNOLOGY AND RETINOID THERAPY. MUST BE STOPPED. TOLD BY THE VICTIM (Linda Auxer). Edited by Ashley Belli 5/14/2010

www.theflucase.com

Pitkä tarina, jota en jaksanut kokonaan kahlata läpi.
Joensuun yliopiston tutkijoita mainitaan jutussa.

Toimituksen poiminnat