A Road to Hope

Suomalaiset, PANDEMRIX ON NANOROKOTE ja meitä on raskaasti huijattu!

(Next page up is in English lanquage for discussions!) 

Kyllä foliohattu, se merkitsee, että kysymyksessä on nanorokote.

http://www.mdpi.com/1420-3049/14/9/3286/pdf

GlaxoSmithKline Biologicals has developed several squalene emulsion formulations as vaccine 

adjuvants. SB62 consists of 5% v/v squalene, 5% v/v -tocopherol, and 1.8% v/v Tween® 80 in PBS at 

pH 6.8, with a particle size of ~150-155 nm [78]. When diluted two-fold for injection, the above 

formulation is called AS03 [78]. AS03 has been approved as a component of the pandemic flu vaccine Prepandrix [75].

 

AS03 on Pandemrixin nanoadjuvanttiliuos. Olen ollut oikeassa koko ajan. Kaikkien täällä minua auttaneiden avulla saimme sen todistettua.

 

Ymmärrättekö, mitä tämä merkitsee!  Ottakaa jokainen suomalainen jokaiseen poliitikkoon ja rikospoliisiin, ulkomaisiin yhteyksiin, oikeuskanslerille, eduskunnan oikeusasiamiehelle, valtakunnansyyttäjälle.

 

Muistakaa, että REACH kemikaalilainsäädäntö ei erottele nanohiukkasta alkuperäisestä aineesta, tähän vedotaan.

 

Kaikki rokotteen saajat ovat nyt asianosaisia! Jokainen rokotteen jälkeinen rokotteen saajan kuolema ja sairaustapaus on tutkittava sekä lisäksi on tutkittava, miten rokote voi sairastuttaa rokotteen saajan lähipiiriä.

 

Kenellekkään lääkärille ei ole kerrottu adjuvanttiliuoksen todellisesta koostumuksesta, lääkärikunta ei ole voinut antaa selvitystä Pandemrixin todellisesta koostumuksesta saati sen haittavaikutuksista.

 

Kiitos kiitos kiitos kaikille kaikille kaikille tukijoille ja kaikille niille, jotka ovat minua johdattaneet ja auttaneet! Muistakaa, että tätä selvitystä ei olisi ilman Jokelan traagista tapahtumaa, siitä lähti kaikki tutkimiseni liikkeelle...

 

EI ENÄÄ YHTÄÄN UHRIA! Menkää kertomaan terveysasemillenne heti aamulla, että rokotetta ei saa missään tapauksessa pistää enää kehenkään. Menkää kertomaan kouluihin, soittakaa opettajille ja rehtoreille!!!

 

Mnä itken totuudesta, ja olen järkyttynyt siitä mitä he meille aikovat tehdä. Älkää enää suostuko mihinkään, mitä he vaativat.

 

minä Mirjaleena, ihminen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (551 kommenttia)

denotredame (nimimerkki)

Kerro nyt lyhyesti mikä siinä on niin vaarallista jos ja vaikka se on 'nanorokote'

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lähetin joka paikkaan minkä keksin koko molekyylihässäkän. Jos minuun otetaan yhteyttä jostain lehdestä taikka radiosta, niin ohjaan sinun luoksesi. Siis jos saan. Ilmoita vaikka taustalla, ok?

Ei tätä voi ihminen ymmärtää, ei.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Denotredame on nyt hyvä ja alkaa ammattinsa puolesta heti ottamaan selville. Täällä on sulle hyvät pohjamatskut!

denotredame (nimimerkki)

Edelleen lyhyesti: mikä rokotteessa on niin kamalaa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

#4 Perekeleen lääkärit, ottakaa jo selville itse. Toteuttakaa hitusen verran Hippokrateen valaa THL/STM/WHO/GSK uskonne keskellä. En helevetti halua tänne yhtään nenäkästä ja ylimielistä lääkäriä kyselemään.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ymmärrän, että lääkärit ovat nyt ihmeissään, mutta nyt on aika laskeutua norsunluutornista alas ja lähteä toteuttamaan Hippokrateen valaa.

Köpi (nimimerkki)

Rauhallisesti, rauhallisesti, vedetään henkeä. Noin, ja sitten jutellaan. Kuollaanko me kaikki?

denotredame (nimimerkki)

#5. Kuinka nyt noin alkoi 'tunne kuohua'. Voisitko lääkärinä (oliko se nyt Lempäälässä) vastata lyhyesti mikä siinä rokotteessa on niin kamalaa vaikka olisikin 'nanorokote'.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Mikä helvetin "nanorokote"?

Pitää olla aika paljon faktaa tiedossa, että tulee tänne julkisille sivuille pelottelemaan ihmisiä tuosta rokotteesta.

Se on edesvastuutonta.

Selvennä asiaa tai vedä tää koko paska pois.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Teillä on koko yö aikaa, en aloita alusta. Aloittakaa täältä ja lukekaa jokainen teksti sen jälkeen kommentteineen, joita on yli 500.

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/1...

Olen selventänyt asiaa kahden viikon ajan, miksi et ole ollut täällä tutkimassa asiaa?

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Olen toki ollut täällä, mutta en usko tuollaisiin huuhaa-juttuihin.

Aina löytyy marginaaliryhmiä joka hemmetin asian tiimoilta.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Hohhoijaa! ASO3 on ihan eri asia kuin AsO3. As on arseeni, AS ei. Tuon tietävät kemiaa opiskelleet koilulaisekin.

Pulkkine (nimimerkki)

Mirjaleena,

kerrohan vihdoin, mikä siinä rokotteessa on se keskeisin haitallinen komponentti.

Partikkelin koko? Virusten koot alkavat 10 nanometristä, se tekee niistä nano-organismeja. Ovatko nekin juuri kokonsa puolesta vaarallisia?

tv jp

denotredame (nimimerkki)

#10. Edelleen: pyydän lyhyttä yhteenvetoa.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Jos mulle heittää joku "nanosäteily" päälle n. 60 vuoden kuluttua, niin ei se haittaa, koska olen silloin enää tuhkaa vain....

Markku (nimimerkki)

Ketkä he tekevät, kerro jos tiedät, muttä älä luule.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

150-155 nm => Onko tuo mikrojen kymmenyksissä oleva koko varsinainen nano? Minkä kokoisia muut ovat?

Mineraaliöljykin taitaa olla vain 209 nm.

siviili-siili (nimimerkki)

Käsitykseni mukaan lähiympäristö saattaa sairastua virukseen rokotettujen kautta, siis rokote itsessään saattaa altistaa lähiympäristön taudille.

kapa. (nimimerkki)

Kaikki tämä kouhka siitä, että jossain vain mainitaan nanometri?

"EI ENÄÄ YHTÄÄN UHRIA! Menkää kertomaan terveysasemillenne heti aamulla, että rokotetta ei saa missään tapauksessa pistää enää kehenkään. Menkää kertomaan kouluihin, soittakaa opettajille ja rehtoreille!!!"

-Kuvatunlaisesta "aktiivisesta häirinnästä" muuten voi aiheutua todellisia vahinkoja. Siinä vaiheessa yllyttäjän perään voidaan alkaa kyselemään.

denotredame (nimimerkki)

Arvoisa blogisti.Vaikka saatankin olla 'perekeleen helevetin nenäkäs ylimielinen' lääkäri niin siitä huolimatta voisitko lyhyesti kertoa mikä siinä rokotteessa on niin kamalaa vaikka olisikin 'nanorokote'. Siis lyhyesti kerro asian ydin.

Sami Määttä (nimimerkki)

Ehkä tää vähän valottaa nanoteknologiaa ja tilannetta yleensä:
http://www.taloussanomat.fi/perusteollisuus/2007/0...

Mutta mitäs sikarokotteen kohdalla tiedetäänkään?

maalainen (nimimerkki)

Huoli ihmisen turvallisuudesta on varmasti tämän takana.
Eihän tämä rokote olisi koskaan saanut myynti/käyttölupaa, jos se olisi testattu kunten lääkkeet normaalista testataan. Olisi lääketehtaiden vuosien työ valunut kuin vesi hanhen selästä, jos kaikki haittavaikutukset olisi "jouduttu" listaamaan ja saattamaan käyttäjien tietoisuuteen, niinkuin yleensä lääkkeissä kuuluu olla.

Nyt hän meihin pistetään vain joku testaamaton rokote eli olemme suuressa kokeessa, mutta mikään taho ei ota vastaan haittavaikutuksia/sivuvaikutuksia. Tarkoituksena on vielä rokottaa mahdollisimman laajalti, ettei edes tulevaisuudessa löydy riittävän suurta määrää ei-rokotettua, että voitaisiin tehdä luotettavaa tutkimusta mitä nano-rokote meihin oikeasti tekikään.

Esa Mattila (nimimerkki)

Huutoa asiasta kuuluu, mutta onko todisteita?

Melko hurjaa (nimimerkki)

Hienoa Mirjaleena! Jotenkin tämän tiesi sisimmässään. Ei ole meikää rokotettu eikä tulla rokottamaan. Lukekaapa tästä:

"Vaccines which have been approved by the responsible government authorities for vaccination against the alleged H1N1 Influenza A Swine Flu have been found to contain nano particles. Vaccine makers have been experimenting with nanoparticles as a way to “turbo charge” vaccines for several years. Now it has come out that the vaccines approved for use in Germany and other European countries contain nanoparticles in a form that reportedly attacks healthy cells and can be deadly. "

Melko hurjaa vai? Laitan lisää kunhan saan nanopartikkeliartikkelin itsekin luetuksi loppuun.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Tässä lisää järkyttävää tekstiä. Laitan kohta lainauksen lähteen ja linkin. Pitäisi varmaan suomentaakin.

"There is only one small problem with vaccines containing nanoparticles—they can be deadly and at the least cause severe irreparable health damage.

Nanoparticles, promoted in the mass media as the new wonder revolution of science, are particles that have been produced vastly smaller than deadly asbestos particles which caused severe lung damage and death before being outlawed. Particles at a nano size, (nm = 0,000000001 Meter) fuse together with the membranes of our body cell membranes and, according to recent studies in China and Japan, continuously destroy cells once introduced into the body. Once they interact with the body’s cellular structure, they cannot be removed. Modern medicine euphemistically terms the phenomenon, a continuing infectious reaction.

Since the asbestos scandal, it has been established that particles in size a millionth of a meter, because of their enormous attractive force, penetrate all cells, destroying all those they come into contact with. Nanoparticles are far smaller than asbestos fibers."

Tässä syy niille megareaktioille?

Melko hurjaa (nimimerkki)

"The Beijing Chaoyang Hospital study has now conclusively confirmed that nanoparticles cause lung damage and other toxicity in humans as well. At this point in time, when two of the approved vaccines planned to be mass distributed in Germany and elsewhere contain nanoparticles, failure of the relevant responsible public health and epidemiology officials to order an immediate emergency freeze on distribution of any vaccine containing nanoparticles can only be considered tantamount to criminal negligence.

Hopefully the responsible authorities will react in time to avert a possible human health catastrophe orders of magnitude worse than the worst case of Swine Flu reported to date."

pelokas (nimimerkki)

voikiko joku ystävällisesti suomentaa? en osaa englantia ja olen laspeni rokotuttanut. mitä tuosta siis tulee?? nyt rupesi pelottamaan ja mistään teidän teksteistä ei ymmärrä mitään:(

Käyttäjän esaolkoniemi kuva
Esa Olkoniemi

Tuo taisi olla lyhyt yhteenveto jollekin.

pelokas (nimimerkki)

tästä rokotteestakoha nsiis johtuu lapseni sahaava kova kuume jota jatkunut rokotteesta asti eli 3 viikkoa. otan huomenna yhteyden lääkäriin!!

Uusi_Uljas (nimimerkki)

Voe tokkiinsa.

Nanopartikkelin kokomääritelmä on 1-100 nanometriä. Noin 150 nanometrin kokoiset partikkelit eivät siten ole nanopartikkeleita, vaan pienhiukkasia. Joten rokote EI ole mikään ihmeen mystinen "nanorokote", koska siinä on pieniä molekyylejä.

Luonnossa esiintyy joitain nanopartikkeleita luonnostaan, kuten esimerkiksi hienoin tulivuoren synnyttämä tuhka ja meristä haihtuvat suolapartikkelit. Meidän kaikkien pitäisi tällöin olla kuolleita jo valmiiksi. Tutkimuksissa on havaittu JOIDENKIN nanopartikkeleiden MAHDOLLISESTI olevan vaarallisia ihmisille ja vaativan lisätutkimusta. Tämä on tiedetty jo pitkän aikaa, esimerkiksi kotosuomessamme talvirenkaiden jauhama tiepöly, jonka pienimmät osaset ovat pienhiukkasia, on syypää useisiin kuolemiin vuosittain. Dieselautot päästävät nanopartikkeleita ilmaan, joiden on hiirikokeilla osotettu aiheuttavan mahdollisia verisuonivaurioita.

Kaikki tämä turha hössötys tyhjästä ja globaalien lääkeyritysten salaliittoteorioiden kehittelystä olisi paremmin kohdistettu dieselautojen terveysvaikutusten tutkimiseen.

H1N1 taisi olla turha hälytys onneksi pandemian kannalta, toista aaltoa odotellessa.

PS: Minut on rokotettu. Sikainfluenssalta olen välttynyt huolimatta noin kymmenestä tapauksesta lähipiirissäni. Lupaan kertoa uutisen kuolemastani mystisten nanorokotteiden johdosta ensimmäisenä tänne kommentteihin.

sideview (nimimerkki)

Olen saanut rokotteen, koska kuulun riskiryhmään. En ole saanut siitä mitään sivuoireita. Mielestäni keskustelu nanopartikkelien mahdollisista vaaroista alkaa olla jo tiedonpuutteen aiheuttaman hysterian tasolla. Partikkelilla ja partikkelilla on eroa, vaikka ovatkin kaikki nanomittaisia. Tuollaista yleistystä kuin tuossa esitetyssä artikkelissa on tuotu julki, ei käsitykseni mukaan voi tehdä. Mutta on toki nanopartikkeleista haittaakin.
Tänä päivänä ihmiset ostavat diesel-autoja sen vuoksi että kuvittelevat olevansa luontoystävällisempiä. Tosiasiassa säästäessään sitten siinä hiukkassuodattimen hankinnassa he saastuttavat ilmaa paljon enemmän kuin ostaessaan katalysaattorilla varustetun bensavehkeen. Dieselin pakokaasuissa on melkoinen määrä nanomittaisia partikkeleita ja niiden pääsyä keuhkorakkuloihin ei ihmisen luontaiset suojelumekanismit pysty estämään. Niitä on ollut maailman sivu bussien ja kuorma-autojen mustissa pakokaasuissa, joita olemme hengittäneet vuosikymmenet. Mittaustekniikka vaan on kehittynyt niin, että tuon mittaluokan partikkeleita edes pystytään analysoimaan. Joitakin muitakin haitallisia ilmiöitä on tiedossani. Mutta onko nuo rokotteessa olevat hiukkaset vaarallisia vai eivät. Who knows for sure? Onko silloin hysteria paikallaan vai mahdollisesti asiallinen tutkimus? Kannatan jälkimmäistä.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Tässä englanninkielentaitoisille lähdelinkki:

http://blogs.healthfreedomalliance.org/blog/2009/0...

Tämäkin kirjoitus on ollut netissä jo syyskuun puolestavälistä asti. Artikkelin lopusta löytyy osoite (ei aktivoituneena ko. sivulla) myös moniin muihin linkkeihin, joita on saattanut täällä jo vilahdella.

Katson jos ehdin suomentaa pari kappaletta. Jos ei tänä iltana niin huomenna sitten. Jutun kakkospointti on se, että rokotetut tartuttavat lähiympäristönsä, siis perheensä, koulutoverinsa ja työkaverinsa. Aivan kuten Mirjaleena aavisteli. Ykköspointti on sitten vähän huolestuttavampi.

Uusi_Uljas (nimimerkki)

Ja jälkikirjoituksena mainittakoon, että kaikki väitetyt "rokotekuolemat" ovat julkisten tietojen pohjalta pääteltynä klassisia tapauksia "Post hoc ergo propter hoc" (Tämän jälkeen, siispä tämän vuoksi)-argumentointivirheestä, eli yksinkertaisesti ilmaistuna kuolleet ovat saaneet rokotteen esimerkiksi vakaviin riskiryyhmiin kuulumisen vuoksi, ja kuolleet perussairauteensa.

Korrelaatio ei vielä tarkoita kausaliteettia. Tuon väittäminen on älyllisestä epärehellistä ja laiskaa.

PS: Paria päivää pidempi kuume ei voi johtua rokotteesta. Lääkäriin mars.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Yksi juttu vielä:

Kuinka monen ROKOTETUN LÄHIPIIRISSÄ on viime viikkoina sairasteltu?

Satu (nimimerkki)

Hei!

Siis nopea tieto nyt; onko sikainfluenssarokotteessa siis mukana jotain sellaista millä on tarkoitus vähentää populaatiota?? Olen kuullut paikallisilta ihmisiltä huhua ja keskustelua, että itse rokote aiheuttaisi kuolemia. Hyvin moni on tajunnut, että vauhkotaan turhaan eikä "sika" ole sen ihmeellisempi lentsu kuin muutkaan ja että rokote on ihan turha. MUTTA koska vanhemmat haluavat lapsensa olevan saamatta sikaa, ovat käyneet lapsensa, ensin riskiryhmäläiset (eli siis toisin sanoen yhteisön "heikot" lenkit), sitten muut. Minäkin perusterveen 6-vuotiaani kävin rokotuttamassa. Mitä hän nyt sitten onkaan saanut "rokotteena"??? Mitä helvettiä tämä on???? Mitä Rauni-Leena Luukanen-Kilde kuin David Icke ovat netissä varoittaneet rokotteesta??????????

Mitä maailmassa tapahtuu????

pelokas (nimimerkki)

meillä on lapset rokotettu ja me aikuiset ollaan oltu kipeenä mutta niin myös lapset. toisella lapsella tosiaan rokoitteesta asti joka torstai nousee kova kuume 39-40 astetta ja laskee lauantaihin. verikokeet on ok ja epäilen et on rokotteesta jotain. huomenna lääkäriin.

Uusi_Uljas (nimimerkki)

Väite rokotettujen tartuttavan lähipiirinsä on jo niin kovan luokan paskaa, että oksat pois.

Rokotteen onnistuneesti muodostettua immuniteetin tautia vastaan, ilman viruksen muuntautumista he eivät tautia enään sairasta. Sikainfluenssa on melko levinnyttä, joten TIETYSTI rokotettujen lähipiirissä on sairasteltu. Väittäisin, että niin on yhtälailla kaikkien rokottamattomienkin.

Tai sitten se lähipiiri on pieni, tai viettää aikansa kaivautuen bunkkereihin tulevaa ydinsotaa karkuun. Ilman kunnollista tilastollista tutkimusta asiasta on paha väittää yhtään minkäänlaisia subjektiivisia harhakuvitelmia

Rokotteen ottamatta jättäminen ei tarkoita satavarmaa sairastumista. Jos saisin valita, ottaisin sen vielä uudestaan. Ehkä vielä kolmannen kerran ihan vain kaikkien foliohattujen kiusaksi.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Vielä Lauri Gröhnille:

"When diluted two-fold for injection, the above formulation is called AS03. AS03 has been approved as a component of the pandemic flu vaccine repandrix. Several variations of AS03 have been reported, the most well-known being AS02."

Pandemrix rokotteessa oleva AS03 on adjuvantti.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, Mirjaleena selittää varmaan enemmän kun ehtii.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

http://www.kemia-lehti.fi/pdf/kem108_nano.pdf

Te kaikki, jotka luette näitä asioita. He ovat aikoineet tunkea meihin rokotteita sarjatyönä, koko maapallon väestöön. Heille on tärkeintä ainoastaan voiton maksimaalinen tavoittelu ja maailman valta, Se, että asioiden todellinen laita paljastuu tässä vaiheessa, on pienen pieni murto-osa siitä, mitä olisi tietämättönä tästä kaikesta voinut tapahtua. Älkää pelätkö. Riskit olisivat korostuneet vasta, kun he olisivat jatkaneet rokottamista ties millä syillä. Asiat on nyt nimenomaan tutkittava, ennen kukaan ei voi väittää mitään.

En ole ottanut rokotetta, mutta voin sen ottaa, ettette ajattele, että minä tiesin asiasta, enkä puuttunut ajoissa. Minä tein töitä yötä päivää saadakseni todisteen. Ja nämä kaikki ystävälliset ihmiset auttoivat minua ja ottivat asiakseen yhteisen hyvän ajamisen ja me yhdessä selvitimme tämän. Kiitos teille yhteiskunnan enkeleille!

Huomatkaa, että me selvitimme asian, ennenkuin media pihahtikaan saati että eduskunta olisi reagoinut mitenkään.

Vielä kertaan, mistä ajatukseni alunperin lähtivät liikkeelle:
(1. Jokelan tragediasta)
2. Sikainfluenssaan liittyvistä ohjeistusten epämääräisyyksistä, epäjohdonmukaisuuksista, median luomista vääristymistä sekä kuolemanpelon lietsomisesta, kuolleiden tietojen paljastamisen loppumisesta, silloin kun rokotukset olivat alkaneet
3.joukosta lääkäreitä, jotka yrittivät polkea minut lyttyyn pohtiessani näitä merkillisyyksiä.
4. Pöyristyttävästä salaa vanhemmilta lapset lääketieteellisiin tutkimuksiin -lakiesityksestä
5. tajuttuani 4. kohdan yhteydessä, että media hallitsee kartelli, joka on yhteydessä sylttytehtaalle

Ne tahot, jotka näitä järjestävät, ovat kykeneviä tekemään mitä tahansa ja saavat vielä teidät uskomaan, että he tarkoittavat hyvää.

Älkää pelätkö totuutta ja sen etsimistä, se vapauttaa. Pelätkää sokeutta asioille, välinpitämättömyyttä, ylenkatsomista. Se, että olemme olleet ahneita ja itsekkäitä ei ole meidän syy, oma sekä globaali poliittinen eliittimme on meidät siihen jalostanut.

Me emme ole kuluttajia, me emme ole maapallon kuluttajia,
me olemme ihmisiä!

Risto (nimimerkki)

Olet Mirjaleena tehnyt uskomatonta työtä, muiden kanssa, kuten Riikka myös.
Tämä on sen verran iso juttu jo, että ihmettelen jos ei rupea päitä tippumaan.
Maailmalla myös herätty. Googleen hakuun laittaa H1N1 nano scandal, niin alkaa tietoa tippumaan, ettei mirjaleena yksin tämän asian kanssa ole ollut.
Laitoitkin jo meille tuonne talouden puolelle jutun tästä. Katsotaan mitä saadaan pureskeltua ulos tästä sopasta.

tane matikka (nimimerkki)

Huh, mitä kylähulluja, ja hännystelijöitä vielä heille.

PS. Älkää koskeko enter-nappiin - siitä saatta saada tartunnan. Salajuoni, nääs.

Juisimo (nimimerkki)

Hyvin sanottu, tehty. Tämä on opetus, jossain vaiheessa sitä vaan on herättävä todellisuuteen. Olkoon H1N1 sitten se globaali herätys. Let's explore the space, Angels!

Risto (nimimerkki)

Tane!

Yleensä sellaiset hännystelijät joutuvat työkseen tekemään analyyseja ja näin ollen tulee käännettyä kivet ja kannot. Maailma on erilainen, mihin olet tottunut.
Suosittelen juuri niille joilla on heikot hermot, eivät koskisi enter nappiin.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Lisää avoimuutta tiedonvälitykseen vähentäisi hysteriaa, epäluottamusta.

Aiheena on jo yli viikon ollut jääviysongelmat, valvonta (toimiiko se, onko sitä) ja läpinäkyvyys. Median luotettavuus ja tasapuolisuus.

Aiheena on yli viikon ollut THL-GSK-kytkökset, rahoitus, ja sen herättämä epäluottamus. Uskottavuus.

Aiheena on yli viikon ollut onko ministeri/kansanedustaja, jolla on lääkeyhtiön osakkeita salkussaan jäävi laatimaan tai hyväksymään lakeja jotka hyödyttävät häntä suorasti tai epäsuorasti.

Blogi on keskustelua ja tiedon hankkimista (saamalla lisää/uutta tietoa ja/tai kumoamalla vanhaa tietoa/luuloa), ei väitöskirja-tilaisuus. Yhteisöllistä. Inhimillistä. Keskustelua joka etenee ennalta määräämättömään suuntaan, antaa ja ottaa. Opettaa.

Tai näin olen kuvitellut.

Eipä muuta. Hyvää yötä.

Pulkkine (nimimerkki)

Rokote ei sisällä elinkelpoista virusta, ainoastaan sen osia.

Siitä johtuen se auttaa muodostamaan immuniteetin kyseistä virusta kohtaan.

Rokotetusta ei muodostu taudinkantaja eikä tartuttajaa.

Itse H1N1-virus on nanometreissä mitattava. Tämä seikka itsessään ei tee siitä tartuttavaa, haitallista tai mitään muutakaan.

jp

Dr. A (nimimerkki)

Mirjaleena kuuluu nyt ilmiselvästi Suomen johtaviin salaliittoteoreetikoihin. Onneksi olkoon!

piikki (nimimerkki)

Kannattaa varmaan tehdä kopioita teksteistä jos meinaat että säilyy. Vaikka olenkin MirjaLeena sinun puolellasi tässä asiassa, minun on pakko sanoa että viestistäsi kantautuu liika lietsonta asiasta.

Ihmiset, jotka eivät mistään mitään tiedä, menevät paniikkiin.

Kokonaisuutta tarkastellen sikainfluenssa / rokotehässäkkä on vain pieni osa jo vuosikymmeniä edennyttä tarinaa. Ehkä tämä kaikki on vähän "yliveto" tässä ajassa, mutta ei välttämättä. Voi myös olla että tämä pysähtyneisyys&paniikki on toivottu reaktio tämä tilanne mikä nyt on päällä täällä, tässä ajassa.

Ja sitäpaitsi: Ne jotka reagoi, jotka huomaa, huomataan.

Huomaatko?

Myös jotain aivan muuta on nyt meneillään, kuin lääkelaki & rokotteiden potentiaalinen vaarallisuus.

[b] Mirjaleena, kysymys johon haluaisin mielelläni vastauksen: Miksi ajatuksesi lähti liikkeelle Jokelan tragediasta? [/b]

Ja sitten nimimerkki Uusi_uljas: sanoit että "Väite rokotettujen tartuttavan lähipiirinsä on jo niin kovan luokan paskaa, että oksat pois."

Et vain tiedä vielä tarpeeksi. Väittämä ei nykytiedon mukaan ole mitenkään ennenkuulumatonta. Vihje: tutustu uudestaan fysiikan lakeihin.

Vähän sama tilanne kuin se että joskus kuviteltiin maapallon olevan litteä.

Huomioitavaa tässä kaikessa on se että faktaa siitä vetääkö ja säteileekö panderixi tautia ympäristöönsä tarvitaan tutkimusten kautta lisää.

Pakko kirota kerran edes, v1ttu saatana kun maalaisjärjelläkin ymmärtää jo paljon, jos edes yrittää.

A (nimimerkki)

Mirjaleena,
milloin kerrot meille Ufoista?

Risto (nimimerkki)

Ufomiehelle!

Kas tuossa linkki. Voit kahlata tuosta mielesi mukaan. Nanoista ja H1N1.

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleLi...

V. Laurio (nimimerkki)

Pari huomautusta. Artikkelin alun Prepandrix (joka on lintuinfluenssarokote)-linkissä on sivulla 3 (3/27) maininta:

For example, smaller diameter particles (

piikki (nimimerkki)

WHO määräsi koko Ukrainan valtion karanteeniin. Maahan ei pääse, eikä sieltä pääse pois. Tämä tapahtui 20.11.

Koulut ovat kiinni, ja talous on seis. Liikkua saa vain, jos on pakko (mennä lääkäriin) Syytä ei ole kerrottu. Media on hiljaa.

Ihmisiä ukrainassa kuolee satoja päivässä, ja uusia tartuntoja tulee vielä enemmän. Taudista ei tiedetä mitään.

Kuitenkin kuukausi tätä ennen ukrainassa sumutettiin ihmisten päälle jotain kemikaalia lentokoneesta. Siitä löytyy tarinaa virallisilta uutispalvelimilta, etsin jos ketään muu ei löydä. Jutut liittyy hakusanaan "chemtrail".

Ukrainan tapauksesta on tuhansia todistajia. Myös muutama kone on pakotettu alas, ja suomessakin on vastaavia lentokoneita nähty, joilla ilmeisesti muokataan säätä (vähintään) Kuvia suomesta on pitkin nettiä kun nämä koneet sumuttaa ilmakehää ja väreily alkaa välittömästi. noin 15-30min ja taivas on täynnä pilviä. Kumma ilmiö, olisi kiva kuulla Vanhaselta mitä nämä koneet suomessa tekevät.

V. Laurio (nimimerkki)

Viesti katkesi nähtävästi oudon merkin vuoksi; yritetään uudelleen.

Pari huomautusta. Artikkelin alun Prepandrix (joka on lintuinfluenssarokote)-linkissä on sivulla 3 (3/27) maininta:

For example, smaller diameter particles (under 500 nm) can apparently travel faster to lymphatics and are more efficiently endocytosed than larger ones [36-39], suomeksi: esimerkiksi, pienemmät partikkelit (läpimitta alle 500 nm) voivat ilmeisesti kulkea nopeammin imusuonistoon, ja solut nielevät ne sisäänsä helpommin kuin suuremmat.

Tässä nuo 4 viitettä [36-39]:

36. Allison, A.C. Squalene and squalane emulsions as adjuvants. Methods 1999, 19, 87-93.

37. Baldridge, J.R.; Crane, R.T. Monophosphoryl lipid A (MPL) formulations for the next generation of vaccines. Methods 1999, 19, 103-107.

38. Foged, C.; Brodin, B.; Frokjaer, S.; Sundblad, A. Particle size and surface charge affect particle uptake by human dendritic cells in an in vitro model. Int. J. Pharm. 2005, 298, 315-322.

39. Ryman, B.E.; Jewkes, R.F.; Jeyasingh, K.; Osborne, M.P.; Patel, H.M.; Richardson, V.J.; Tattersall, M.H.N.; Tyrrell, D.A. Potential applications of liposomes to therapy. Annals NY Acad.Sci. 1978, 308, 281-307.

Ymmärrän tämän niin, että noiden neljän tutkimuksen mukaan jo 500 nm:n kokoiset partikkelit käyttäytyvät elimistössä samoin kuin pienemmät partikkelit.

En löytänyt mainintaa siitä, että Pandemrixissa AS03 (skvaleeni + tokoferoli + polysorbaatti 80) olisi myös nanopartikkelina, kuten se Prepandrixissa on. Silmiini ei ainakaan sattunut mainintaa edes EMEA:n sivuilta;

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pand...

Tämä ei tietenkään sulje pois sitä, että skvaleeni todella on Pandemrixissa nanopartikkeleina, ja jos on, niin silloin tässä liikutaan heikoilla jäillä, koska nanopartikkeista ei ole olemassa riittävästi tutkimustietoa. Ensimmäinen tutkimus on tuo nimimerkin ”Melko hurjaa” esiin nostama kiinalais-japanilaistutkimus (7 altistunutta 30 nm:n polyakryylinanopartikkeleille kuukausien ajan hengityksen ja ihokontaktin kautta, kaikille vaikeita keuhkovaurioita, 2 potilasta kuoli; kaikkien keuhkoista löytyi kyseisiä nanopartikkeleita). Joka tapauksessa olisi ehdottoman vastuutonta ruiskuttaa ihmisten lihaksiin nanopartikkeleita, koska partikkeleiden vaikutuksista ei ole riittävää tietoa. Joku voisi sanoa sitä jopa rikolliseksi toiminnaksi.

Nyt täytyisi saada selville, onko Pandemrixissa nanopartikkeleitta vai ei. Hysteriaan ei ole aihetta, mutta tätä asiaa ei voi jättää käsittelemättäkään.

Karu Kera

52.
Ukrainassa on varmaankin taas käynnissä samanlainen kansanmurha kuin 1932-33, kun jopa 7 miljoonaa ukrainalaista menetti henkensä. Silloinkin maan rajat suljettiin ja ihmiset kuolivat nälkään. Viimeksi syyllinen oli Neuvostoliitto. Tällä kertaa syntipukkina on WHO. Toistaako historia itseään?

Kysymyksiä: Nopeutetaanko kansanmurhaa chemtraileillä? Ja miksi niitä on myös Suomessa? Onko olemassa mitään "virallisia" selvityksiä chemtraileista?

Hannu Rainesto

39. Tämä luku sisältää laksi merkittävää yhteiskunnallista teoriaa. Toinen on Markus Räsäsen "massonin" teoria ja toinen "heijastusteoria". Tässä kohtaa näin:
A. ""5. tajuttuani 4. kohdan yhteydessä, että media hallitsee kartelli, joka on yhteydessä sylttytehtaalle

Ne tahot, jotka näitä järjestävät, ovat kykeneviä tekemään mitä tahansa ja saavat vielä teidät uskomaan, että he tarkoittavat hyvää.

Älkää pelätkö totuutta ja sen etsimistä, se vapauttaa. Pelätkää sokeutta asioille, välinpitämättömyyttä, ylenkatsomista."""
ja täässä
B. ""Se, että olemme olleet ahneita ja itsekkäitä ei ole meidän syy, oma sekä globaali poliittinen eliittimme on meidät siihen jalostanut."""

Hannu Rainesto

54. Mikä tekee NL:stä syyllisen Ukraina nälänhätään? Mkä ei tee Suomea syylliseksi 1.5 miljoonan kansalaisensa syrjäyttämiseen nyt juuri 2009? Mikä ei tee Suomea ja Kokoomusta/hallistusta syylliseksi meille nimettyyn valtavaan jättivelkaan, emmehän me ole tämän maan eläkerahoja pelanneet?

Hannu Rainesto

On erittäin järkevää nähdä asioiden taaksen, mutta sitä ei voi tehdä ilman oikeita metodeita. Monellako teillä on ne hallussanne? Niin massonin teoria kuin heijastusteoria ovat hyviä ja edelleen kumoamattomia ja nyt niillä ratsastaa myös Mirjaleena Isoaho ja hyvä niin, sillä niin pitääkin, kunnes nämä teoriat on kumottu.

Eksaktiin kemiaan tehdyt väittämät ja siitä tehdyt yleistykset filosofiaan, lähinnä yhteiskuntafilosofiaan ovat esitetyssä kirjoituksessa pätemättömiä. Koska ei ole esitetty pätevästi väitettyä nano vaarallisuutta ja ennen kaikkea sen yhteyttä "massoniin, kuten ei myöskään heijastusteoriaan"" ja siihen, että "he" juuri käyttäisivät tätä vaarallisuutta globaalliin kansanmurhaan, silti juuri näillä teorioilla ratsastetaan väittämässä.

Tosiasia on, että on eksakstia kemiaa ja sillä päteviä, kehittyviä ja kumoutuvia teorioita, tämän on eksaktia luonnontiedettä. Samoin, tosiasia on, että on eksaktia yhteiskuntatiedestä ja tämä teorioiden muodossa esitettynä, kuten nuo mainitut teoriat osoittavat. Nekin kehittyviä ja kumoutuvia, ainakin ne voidaan ohittaa kumoamalla niiden perusta.

V. Laurio (nimimerkki)

Mirjaleena Isoaho on kuin onkin oikeassa. Viittaan yllä olevaan kirjoitukseeni, jossa vielä esitin, että tulisi selvittää, onko Pandemrixissa nanopartikkeleita. Mutta ei tarvitsekaan! Yllä artikkelin alussa olevassa koostumuserittelyssä on näet määritelty AS03, ja siinä parikkelikoko on 150 - 155 nanometriä. Tarkistin googlaamalla, että Prepandixissa ja Pandenrixissa oleva AS03 on koostumukseltaan sama kummassakin (ettei siis ole olemassa useammanlaisia AS03:ia), joten AS03 on yksi kiinteästi määritelty tuote eikä mikään tuotesarja.

Koska siis Pandemrixissakin on AS03, siinä on partikkeleita, joiden koko on 150 - 155 nanometriä, reilusti alle tuon 500 nanometria, joka jo kulkeutuu imusuoniin ja solujen sisälle helposti.

Suomen väestö on saatettu vaaraan, kun sitä on rokotettu pieniä partikkeleita sisältävällä tuotteella, jonka vaikutuksista ei ole olemassa riittävästi tutkimustietoa, itse asiassa EI LAINKAAN. Valmistusvaiheessa on tutkittu vain serokonversiota (vasta-ainevastetta), ei lyhyen, vielä vähemmän pitkän aikavälin haittavaikutuksia.

On vakavan keskustelun paikka, mutta ei tässä kenelläkään hysteriaan ole aihetta, vain suuttumukseen. Itse ajattelen, että suomalaisten on opittava suhtautumaan päättäjiinsä paljon, paljon kriittisemmin. Nyt tässä on vain leikitty ihmisten kuolemanpelolla ja kerätty heiltä rahat rokote- ja lääkeostoksina (verovaroista) SEKÄ RISKEERATTU VÄESTÖN TERVEYS. Tulisi ehdotella "johtopäätösten tekemistä". On myös tunnustettava, ettei mitään sikainfluenssapandemiaa ole ollutkaan, on ollut vain suomenlaajuinen mediapropagandapandemia.

Sinka Viisala (nimimerkki)

Valoemonen kommentoi
Hyvää varhaista maanantai-huomenta rohkealle valonsoturi/totuudenetsijä- Mirjaleenalle sekä kaikille hänen bloginsa kommentoijille.
Keskustelun laineet lyövät korkeina - eikä ihmekään, sillä monien vanha tuttu turvallinen lintukoto-maailmankuva on alkanut vauhdilla murentua. Vanhaan ei enää ole paluuta: uusi aika on koittamassa ja valo sekä TOTUUS voittamassa (jos tällainen aamurunollisuus sallitaan. Eikä runollisuuteen ole syynä alkoholin tilkkakaan! Vain aamun minttuteekupponen nautittu.)
Mirjaleenan jutut/kirjoitukset voivat tuntua aikas "ufoilta", jos on tottunut luottamaan aina johonkin ulkoiseen auktoriteettiin esim painettuun sanaan ja äkisti joku tai jotkut kertovatkin, että esimerkiksi se meidän rakas Hesarimme ei kerrokkaan likikään koko totuutta tai kertoo vaan valikoidun totuuden, joka palvelee paremmin median omistajan intressejä (media ja mm. lääkeyhtiöthän omistavat toisiaan ristiin...).
Pakostakin oman maailmankuvan rapistuminen ahistaa. Miten sitä ahistusta voi lievittää? Kun usko auktoriteetteihin (mediaan, lääkäreihin, lääkeyhtiöihin, vallanpitäjiin) ja heidän moraaliinsa rapisee niin auktoriteettien tilalle ihmisen on uskallettava alkaa luottaa OMAAN SISÄISEEN NÄKEMYKSEENSÄ, SISÄISEEN ÄÄNEENSÄ. Sitä myös intuitioksi kutsutaan. Kun ihmisen intuitio alkaa virrata ihminen kokee kuin ihmeellisen heräämisen (oivalluksen/sisäisen valon välähdyksen/uudestisyntymisen!) - kuten moni Mirjaleenan blogikommentoija kertonutkin viime aikoina kokeneensa.
Intuitionsa löytänyt ihminen (kuten Mirjaleena) ei ole enää auktoriteettien armoilla, eikä ohjattavissa. Hän ei myöskään enää pelkää! Hän TIETÄÄ sisäisen viisautensa avulla,että kaikki on loppujen lopuksi kaiken kaaoksen keskelläkin hyvin, ja hän tietää, että intuitonsa avulla hän pystyy tekemään aina parhaita ratkaisuja - ei vain itsensä vaan koko yhteisönsä näkökulmasta.
Realistien ja kyynikkojen ja skeptikkojen on hyvä muistaa ja huomata, että intuitio EI ole ristiriidassa järjen kanssa. Intuition yksi osatekijä on juuri järki, mutta intuitiossa on paljon muutakin. Intuitio tuonut minun (jaksamis- ja intuitiokouluttajan) päähäni seuraavan määritelmän: intuitio= faktat ja järki + sydän (=inhimillisyys) + korkeampi tietoisuus.
Aikamme isoja haasteita ei ratkaista eikä parempaa (=puhtaampaa / sydämellisempää / rauhaisampaa/ totuudellisempaa / korruptoitumattomampaa) maailmaa rakenneta järjen avulla. Pelkän rationaalisien järjen avulla syntyy juuri näin kova, sairas, pahoinvoiva pyrkyri-maailma kuin meillä nyt on käsissämme!
Vain intuitiivisen päätöksenteon ja intuitiivisen oivalluksen avulla ihmiskunnan on mahdollista kehittyä ja saada ylipäätään tämä kaunis planeettame säilymään. Järki ei siihen haasteeseen riitä!
Aikamme kuohuu ja muutosvauhti on huimaavaa. Mutta mehän elämme kaiken uudistavaa vesimiehen aikaa. Vanha n. 2000 vuotta kestänyt kalojen aikakausi vanhoine energioineen on painumassa muutamassa vuodessa mailleen. Ja hyvä niin!
Vesimiehen aika merkitsee koko ihmiskunnalle mahdollisuutta todelliseen henkiseen kasvuun, henkiseen kvanttihyppyyn! Siksi hyvät kanssaihmiset : kestetään tämä kuohuva koulutusaikamme - se kestää muutaman vuoden ja sitten olemme kaikki kuin uudet silmät / uudet mielet / uudet sydämet saaneita!
Blogikommenteissa on aistittavissa paljon tunnekuohua, eripuraa ja ihmisen egosta nousevaa oikeassa olemisen tarvetta. Olisi hienoa, jos näillä palstoilla voitaisiin yrittää sopuisasti ja maltillisesti katsoa isojakin asioita eri puolilta - se olisi Keskustelua isolla K:lla ja veisi asioita eteenpäin, kohti sitä parempaa maailmaa. Sitähän me kaikki pohjimmiltamme haluamme, emmekö vain??
Myös Mirjaleenalle toivon sydämestäni
a) malttia olla innostumatta "liikaa" kovan paineesi keskellä
b) taitoa olla provosoitumatta vähättelevistä ja mitätöivistäkään kommenteista
c) kykyä pidättäytyä alatyyli-ilmausten ja voimasanojen käytöstä teksteissäsi esim lääkäri-kollegojasi kohtaan ...
Siten meidän kaikkein samoin kokevien on helpompi viedä viestiä esim mediaan päin blogikirjoituksistasi, kun kirjoitukset säilyvät siisteinä. (Pyhän Itä-Savoon sain muuten menemään vinkin blogistasi läpi! Jess! Selvää sensuuria kun on ollut aistittavissa mediassa aran rokotusasian tiimoilta viime viikkoina. Siksi ilo oli suuri, kun uutinen meni läpi.)
Rakkaudella ja lämmöllä: valoemonen, myös totuudenetsijä ja valonsoturi
P.S. Muistetaan, että KAIKKI HOITUU KYLLÄ PARHAIN PÄIN! Rohkeutta ja rauhaa siis sydämiinne.

jukkatx (nimimerkki)

Kirjoitin Mirjaleenan toiseen keskusteluun siita kuinka nanopartikkeli TiO2 aiheuttaa aiemmin tassa kuussa valmistuneen UCLA'n tutkimuksen mukaan syopaa ja geneettisia vaurioita koe-elaimille jo viidessa vuorokaudessa.

Okay. Jos siis kyseinen nanopartikkeli, jota tuotetaan kaksi miljoonaa TONNIA per vuosi teollisuuden kayttoon, aiheuttaa moista vahinkoa, niin silloin se oletus siita etta rokotteet aiheuttavat syopaa, ei olekaan enaa yhtaan mahdoton. Sehan on vain loogista.

TOSIN, taytyy todeta etta emme tieda mita rokotteissa oleva nanopartikkeli tekee. Sen tiedamme etta TiO2 on erittain karsinogeeninen, mutta rokotteen osalta emme tieda juuri mitaan.

Siksi nyt pitaisi heti selvittaa mista on kysymys!

Ymmartaakseni -- ja jos olen vaarassa, kommentoikaa -- nanopartikkeleihin liittyy se ongelma etta ne ovat niin pienia etta ihmisen aineenvaihdunta ei hoida niita ulos elimistosta. Ne toki voivat ajautua katevasti limakalvoille ja sielta sitten hengityksen kautta vastaanottajiin, jolloin kaikki ne jotka eivat ole rokotusta saaneet, saavat katevasti rautaisannoksen virusta.

Nainhan vaitettiin USAssa kayneen FluMIst-kausiflunssarokotteen kanssa. Se on spray suoraan nenaan. Ja kas kummaa... sen jalkeen kun FluMIstin ottaneet lapset palaavat tarhaan... kaikki muut lapset saavat taudin.

Nerokkaan ilkea tapa tehda rahaa.

Toinen juttu, jos olen ymmartanyt oikein, on se etta nanopartikkeleilla on kiusallinen tapa varastoitua jonnekin elimistossa -- koska ne eivat siis lahde normaalin aineenvaihdunnan mukana kiertoon. Tama tarkoittaa sita etta potentiaalisesti syopaa-aiheuttavat aineet kasautuvat elimistoon.

Kuten sanottu, en ole taman alan ammattilainen. Tiedan toki mita olen UCLAn tutkimuksista lukenut, mutta olisi kiva kuulla ovatko nama kaksi premissia oikeita vai ei.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

a) en ole ollut tälläisessä tilanteessa ennen, olen ihminen, tyyneys ei ole absoluuttinen hyve
b) yritän ignoorata ne kuten EU nanohiukkaset
c) alatyyli/voimasanat ovat merkki kiusaajilleni, siitä että heidän on aika häipyä kiusaamasta, suonette sen anteeksi koulukiusattuna, enää sitä ei minulle tehdä, eikä pidä tekemän kenellekkään muulle. Ja tämän asian toivon vietävän tiedoksi kaikille niille koulukiusatuille, jotka tänäkin yönä ovat itkeneet. Kiusaamisen aiheuttaman pahan olon sisälle kätkeminen olisi tuhoisaa. Pidättäydyn (yritän parhaani) jatkossa voimasanoista ; D (tästä asiasta jatkan keskustelua joskus toiste)

Kaunista ja parhainpäin kääntynyttä huomenta, hyvät ystävät! Olen pyytänyt onneksi etukäteen ennakoiden juuri tätä ennalta arvaamatonta päivää varten palkattoman vapaan. Tähän saakka olen ollut kiltisti töissä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

(en tiedä toimivatko linkit, yksi linkki /kommentti)
(p.s. nyt blogin pitäjä ottaa tirsat... urakkapalkalla on paiskittu ; D )
suomalainen kirjoittaa:

"#58
Tuotteet ovat myös patentoituja ko. nimisinä, wikipedian mukaan
löytyy myös AS04.
Täällä kansainvälisen patentin asiapaperissa sivulla 15 eivät oikein itsekään tiedä kokoja, lopullisena arviona että 90%sti : 120 - 200nm (kuvasta ei voi kopioida), patentti saatu jo 2006!
(http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccin...)
Sivulla 136 on kaksi kokojakaumaa esittävää kuvaajaa, jotka osoittavat että
kokoa n. 60 - 120 nm myös esiintyy!
Sivuilla 133 - 135 kokoanalyysitaulukkoja.

Olemme monet varmaan ihmetelleet miten 3. valtakunta saattoi syntyä.

Olemme nyt todistamassa 4. valtakunnan syntyä. ”Sama kaiku on askelten”,
välineet ja metodit hienostuneempia. ”Leirit” muodostuvat nyt jokaiselle harhaanjohdetulle markkinoidusta asenteesta, yhtä sinisilmäisesti kansa seuraa valheita ja kulkee vahingoittamispaikkaansa!

Hr. Pensaalle ja Rv. Risukolle alamaisineen olisi hyvä viipymättä perustaa uusi ”Mengeliläinen vapaudenritarikunta” jokaisessa kunniamerkkiluokassa tavanomaista enemmän alaluokkia, jotta kaikki ansioituneet adekvaatisti voitaisiin palkita vapaudenpäivänä 1.12 2010.

Motto: US kenraalin näkemys: lainaus:

”Vierailija - 17.11.2009 15:05 (48/149)
USAn armeija/2 tähden kenraali: Pandemrix sterilisoi
Usan armeijan 2 tähden kenraali Albert ”Bert” N. Stubblebine III on sanonut että pandemrix neurologisten haittojen lisäksi myös sterilisoi. Albert Stubblebine on johtanut armeijassa muunmuassa INSCOM:ia jonka alaisuuteen jää moni armeijan tiedusteluyksikkö.

ALbert Stubblepine sanoi että pandemrix ja muut rokotteet sterilisoi ja tekee naisista kyvyttömiä saamaan enään uusia lapsia. Siksi rokote laitetaan raskaana oleviin naisiin ja nuoriin lapsiin ensisijaisesti koska silloin saadaan pyyhittyä tulevia sukupolvia pois.

Albert Stubblepine ja hänen vaimonsta Rima Laibow keskustelee tunnin radiossa ja siinä he sanovat tämän:

osa 1: (http://www.youtube.com/watch?v=sWqlv6BDZnQ)(
osa 2: (http://www.youtube.com/watch?v=LAWBGL54UAk)
osa 3: (http://www.youtube.com/watch?v=DJ17FTWBxwo)
osa 4: (http://www.youtube.com/watch?v=o0Krschyzbw)
osa 5: (http://www.youtube.com/watch?v=Y1_j05DXcXY)
osa 6: (http://www.youtube.com/watch?v=c-focNnJngo)
osa 7: (http://www.youtube.com/watch?v=b6pwoejyEq4)
osa 8: (http://www.youtube.com/watch?v=LfCY_sfvZFM)

Englanninkielen osaaminen vaaditaan. Koko haastattelu noin 80min.” "

Hannu Rainesto

60. Tästä kirjoituksesta pidän, sillä se pyrkii kertomaan sen, mikä tähän asti on ollut pätkittynä eri viesteissä eli ei pätevästi esitettynä.

Nano hiukkasten vaarallisuus on selviö, mutta loogista ei ole se, että tuliperäisen maapallon itse tuottamista nanopäästöistä huolimatta olemme tässä. Eikä sekään, että elimistöstämme poistumattomat, mutta toisiin elismistön osasiin kiinnityvät (remona), eivät muka poistuisi niiden (emokalan) mukana.

Eleonoora (nimimerkki)

Huomenta ja onnittelut, olettekin jo näköjään päässet pitkälle :)

Olisiko nyt syytä kerätä kaikki mahdollinen tutkittu tieto, tieto tutkimusten puuttesta sekä riskeistä? Vi mitä mieltä ole Mirjaleena?

nikke (nimimerkki)

Jukkatx:

Nenään suihkutettavat rokotteet sisältävät HEIKENNETTYÄ virusta. Aivan kuten sokeripalapolirokote, jota meillä käytetiin.

Näiden rokotteiden TUNNETTU vaara on, että virus aiheuttaakin TAUDIN.

Virus on kokonaisena. Heikennetty. Jos virus itse on nanometreillä mitattu, onko se nanorokote?

Sokeripalapoliorokote aiheutti poliota muutaman kappaleen Suomessa. Ainakin yksi kuoli. Yksilö kärsi, mutta populaatio pelastui edidemialta. Turvallisempi rokote ei vain siinä tilanteessa toiminut. Miten olisi pitänyt toimia Jukkatx? Antaa darwinin lakien toimia (jos uskot moiseen)?

Rokotusten historia alkoi lehmänrokon tartuttamisella ihmiseen. Vältyttiin isorokolta.

MITÄ JUKKATX tai bolggaaja tähän sanoo?

Voiko bloggaaja vahvistaa tämän tiedon ammattilaisena oikeaksi?

Eleonoora (nimimerkki)

En ole lääketieteen ammattilainen, mutta otan kantaa niken #65 kirjoitukseen.

Virukset ja muut mikrobit kuuluvat luontoon, ilman niitä ei olisi edes elämää nykymuodossa. On aivan eri asia kun ihminen alkaa itse valmistaa jotain mitä ei luonossa muutoin esiintyisi. Nanhiukkaseten vaikutuksia ei tunneta ja silti teollisuus hyödyntää niitä mitä eriskummallisimmissa kohteissa. Ympäristö- ja terveysvaikutuksia ei ole tutkittu, mutta näyttöä on kertynyt niiden haitallisista vaikutuksista.

Se mikä tässä on kaikkein arveluttavinta on se, että selaista ainetta injektoidaan ihmisen kudokseen, tietämättä edes miten ne lopulta ympäristössä vaikuttavat.

http://www.vihrealanka.fi/node/1218

" ”Oletettuja hyötyjä korostetaan, vaikka todellisuudessa nanopartikkelit voivat aiheuttaa myös haittoja tai niihin voi liittyä vielä tunnistamattomia riskejä. Nano on sen verran mediaseksikäs sana, että sitä käytetään herkästi erityisesti kosmetiikan markkinoinnissa”, sanoo vanhempi suunnittelija Arto Kultamaa Suomen ympäristökeskuksesta.

Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Harri Alenius sanoo, että nanohiukkasten terveysvaikutusten tutkimus on vasta lähtökuopissaan.

”On pystytty näyttämään, että tietyt nanopartikkelit aiheuttavat keuhkoihin tulehdusvaikutuksia. Kokeellisissa tutkimuksissa on myös osoitettu, että tietyntyyppisille nanohiukkasille altistuminen saa aikaan jopa syöpää. Mutta nämä ovat tällä hetkellä niin yksittäisiä tutkimuksia, että selkeitä johtopäätöksiä ei voida vetää. Lisätutkimusta tarvitaan”, Alenius sanoo, ja muistuttaa, että hysteriaan ei ole aihetta. "

Late (nimimerkki)

Hienoa että löysitte faktaa :)

Tässä on aika hyvä Jari Koposen (kemisti, tietokirjoittaja ja nanoteknologiaan erikoistunut vapaa toimittaja) kirjoittama juttu. En tiedä onko ollut täällä esillä.

http://www.kemia-lehti.fi/pdf/kem108_nano.pdf

On todella uskomatonta että nanohiukkasia on tässä rokotteessa käytetty, koska nanon riskejä ei vielä edes kunnolla tiedetä.

Nano, se näkymätön vihollinen, millimetrin miljoonasosa. Pienenpieni, silmille näkymätön hiukkanen, ei uskoisi voivan koitua vaaraksi hiirellekään, saati ihmiselle. Voi kulkea jopa ihon läpi.

Eleonoora (nimimerkki)

http://www.helsinki.fi/vst/sg/ohjelmat/doc/6%20Mar...

YKSI TUHANNESMILJOONASOSA
Vt. professori Marjo Yliperttula
Nanoteknisiä täsmäohjuksia lääkehoidossa

...
"Nanolääkkeen kehitys ei ole kuitenkaan yksinkertaista, eivätkä edut ole itsestään selviä. Kohdentuvia nanolääkkeitä ei voida antaa suun kautta tablettina, vaan ne annostellaan ruiskeena tai paikallishoitona.
Nanopartikkelien on läpäistävä lääkkeiltä vaadittavat perusteelliset turvallisuuden ja hoitotehon osoittavat tutkimukset. Näin ollen lääkkeellisten nanopartikkelien turvallisuus osoitetaan perusteellisemmin kuin esimerkiksi teknisiin tarkoituksiin käytettävillä nanopartikkeleilla. Nanon avulla voidaan valmistaa tulevaisuudessa tehokkaampia ja turvallisempia lääkkeitä. Toivottavasti tämä kehitystyö ei kestä yhtä pitkään kuin virusten evoluutio."

Eleonoora (nimimerkki)

Nanopartikkeleiden terveysvaikutusten tutkimusrahoitus on ollut vaatimatonta – Suomessa alan tutkimusta tuetaan noin 900 K€:lla 2004-2010, kun samana aikana
nanoteknologian tutkimusrahoitus on ollut noin 130 M€ (turvallisuus/terveys

Eleonoora (nimimerkki)

http://www.ttl.fi/NR/rdonlyres/62D02BE1-1A70-46ED-...

EU komission tunnistamat nanohiukkasia koskevat tietoaukot
• päästötavat ja -mekanismit
• ihmisen ja ympäristön altistuminen
• kyky mallintaa altistumista
• vaikutusten arviointi, kohde-elimet (aivot, keuhkot, maksa, munuaiset), annoksen suuruuden (altistumisen), vaaran ja riskin arviointi
• erityisesti työperäisen altistumisen arviointi
• käyttäytyminen, pysyvyys ja kertyminen ihmiseen ja ympäristöön
• vaikutukset

Nanoturvallisuustutkimuksen tulevaisuuden haasteet EU:ssa
• fysikaalis-kemialliset ominaisuudet, aerosolifysiikka
• nanohiukkasten helppokäyttöiset mittalaitteet
• työntekijöiden, kuluttajien ja ympäristön altistuminen eri reittien kautta ja altistumisen suuruuden (annoksen) arviointi
• nanohiukkasten käyttäytyminen ihmiskehossa, pääsy eri elimiin erilaisissa olomuodoissa (aerosolina ilmassa taikka vedessä, työpaikoilla, ympäristön kautta)
• Vaikutusmekanismit eri elimissä (aivot, keuhkot, maksa,
munuaiset, silmät, iho)
• Luotettavat in vitro menetelmät vaikutusten selvittämiseksi erilaisissa soluissa, genotoksiset ja mutageeniset, ärsytys- ja herkistävät vaikutukset, vaikutukset lisääntymiseen

N (nimimerkki)

We're all doomed! Doomed I tells ya! Dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomed!

foliohattu (nimimerkki)

On se nano.

"The nanoemulsion is made up of soybean oil, alcohol, water and detergents emulsified into droplets less than 400 nanometers in diameter."

Tämä juttu kertoo Hepatiitti B nanorokotteesta.

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/08/08081...

Täytyyhän nämä rokotukset saada keskeytettyä ja asia tutkia! Jollei muuta, niin viranomaisen on tultava kameroiden eteen ja kerrottava millä perusteella liian vähän tutkittua nanokamaa ruiskitaan ihmisten kehoon.

Meillä on oikeus tietää!

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

#38 Ajattelinpa vain, että nuo vainoharhaiset hörhöt ovat sekoittaneet ASO3:n ja arseenitrioksidin AsO3, joka liittyy nanoon:

Crystal structure of tooeleite, Fe6(AsO3)4SO4(OH)4·4H2O, a new ...
Mössbauer data on nano-crystalline tooeleite from ..... to AsO3 pyramids. Isolated sulfate tetrahedra occupy the interlayer space. ...

Ärh (nimimerkki)

Ok, nyt on käynyt lopultakin selville että ko. rokote ei ole ok. Tämä selvä. Kuinka nyt edetään? Mikä on oikea, tehokkain ja nopein tie saada asia oikeiden viranomaisten ja/tai vaikuttajien kalloon? Mitkä ovat ne toimenpiteet joilla (mahdollisesti jokainen kansalainen) voi edistää asiaa? Rikosilmoitus poliisille? Kantelu oikeuskanslerille? Mitä konkreettista on tehty rokotusten lopettamiseksi? Mitä täytyy seuraavaksi tehdä? Ovatko foorumikeskustelut ja adressit ainoita vaihtoehtoja?

Nanomies (nimimerkki)

Mitä sitten jos lääkkeessä on jotain nanokoossa? Mitä sitten? Miksi tämä kauhea huutelu? AAARGH NANOKOKO!
Maidossakin on lehmäatomeita nanokoossa, perustelen tämän perustuen fysiikanlakeihin. Vihje: löytyy kirjoista.

Juisimo (nimimerkki)

#75 Nanomies, luehan kaikki kommentit uudestaan ajatuksella..

Onhan se totta, että nanokoon hiukkasia esiintyy luonnossa itsestään vaikka miten paljon.

Mutta se, että ihminen itse luo keinotekoisesti nanohiukkasia ja ruiskuttaa niitä sen kummemmin testaamatta koko väestöön, on jo pikkasen eri asia. Varsinkin kun asiasta ei ole mitenkään informoitu ketään, ei edes lääkäreitä, on kyseessä jo todella epäilyttävää toimintaa. Herätkää nyt, miten pitkään tuo sokea usko ja luottamus päättäjiin ja auktoriteetteihin voi jatkua?

Nanomies (nimimerkki)

#76

Oikeast, kerro nyt tiivistetysti minulle että mitä nuo nanohiukkaset tekevät minulle? Kierrellään ja kaarellaan kokoajan vastausta yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä sitten jos rokotteessa olisi jotain nanokokoista? Mitä tällä saavutetaan?

Eleonoora (nimimerkki)

Lukekaa tuo #67 Kemialehden artikkeli, siitä selviää paljon:

”Aivoihin tunkeutunut nanopartikkeli voi olla piilevä aikapommi.”

Muutama millimetrin miljoonasosa. Pienenpienen, silmille näkymättömän hitusen ei uskoisi voivan koitua vaaraksi hiirellekään, saati ihmiselle. Koko kuitenkin hämää. Pahaan paikkaan, esimerkiksi aivoihin tunkeutunut nanopartikkeli voi olla piilevä aikapommi.

Aivoissa hiukkasesta saattaa muodostua keskus, joka kerää ympärilleen proteiiniplakkia. Säikeiset plakit puolestaan ovat osallisina monissa vaikeissa sairauksissa, kuten dementiaan johtavassa, parantumattomassa Alzheimerin taudissa.

Rokotettu (nimimerkki)

Mitä vähemmän kerrotaan, mitä enemmän salaillaan, sitä hysteerisemmäksi touhu menee ja legendat alkavat elää omaa elämäänsä ja muuntuvat matkan varrella.

Vielä ei ole yhtään sellaista faktaa esitetty, että kenenkään väitteitä ottaisin muuta kuin puolitotuutena, aavistuksena jostain, ehkä. Pitää esittää perusteluita, ei heitellä epämääräisiä netistä kopioituja tekstinpätkiä epämääräisiltä sivuilta.

Miksi ei nosteta esille vakavaa asiaa, median käyttäytymistä? Yhtäkkiä loppui tiedottaminen sikalenssu/rokotekuolemista, joista ensimmäisen väitettiin olevan perusterve 8-vuotias. Oliko tällaista tapausta, vai haluttiinko pelotella vanhempia? Miksi? Vai maksoiko joku taho riittävästi, että näistä ei enää kirjoitella, vanhemmat eivät anna lausuntoja? Erittäin epäilyttävää, koska lehdistön tuntien, olisi jo iltalehtien otsikot ajat sitten kirkuneet lasten kuolemista, ja myyneet moninkertaisesti lehtiään. Mistä johtuu tämä yhtäkkinen mediahiljaisuus asian ympärillä?

V. Laurio (nimimerkki)

#74 Huomisesta lähtien Suomella ei ole enää itsenäisyyttä eikä päätäntävaltaa, joten pakko lienee kääntyä EU:n viskaalien puoleen, joiden alamaisia Suomen viranomaiset ovat. Poliisi ottanee vielä entiseen tapaan vastaan rikosilmoituksia, tosin uuden isännän palveluksessa, mutta tämä ei liene paras tie. Oikein osoite lienee oikeuskansleri, joka taitaa vielä toimia, sillä hänen tehtäviinsä kuuluu valvoa viranomaisten toimintaa.

Poliittisesti EU:hun voi vaikuttaa suoraan vain miljoonan ihmisen adressilla EU:n komissiolle; parlamentin jäsenillä (mepeillä) ei ole todellista lainsäädäntövaltaa, joten heidän puoleensa kääntyminen on hyödytöntä.

runoilijax (nimimerkki)

Suurimmalle osalle kansasta riittää vastaukseksi kyllä tai ei.

Näin se menee.

Pohdinnaksi, mistä makkaraa halvimmalla.

Joulukin tulee, pitäisi lahjatkin laittaa, kinkku paistaa ja kuusi jostain varastaa.

utelias (nimimerkki)

Mirjaleena, mainitsit että olet löytänyt todisteen. Mikä tämä todiste on? En odota nyt luentoa siitä mitä nanohiukkaset SAATTAVAT aiheuttaa JOISSAIN muodoissa vaan pitävän todisteen.
Minua hämää myös motiivit, välillä motiivi olisi populaation karsiminen, välillä lääkefirmojen mielivallalla tavoittelema voitto.
Jos jälkimmäinen olisi totta niin eikö rokotteesta kannattaisi tehdä vaaraton, jotta se ei tappaisi(/aiheuttaisi lapsettomuutta) ihmisiä, jotka voisivat kuluttaa rahojansa tulevaisuudessakin lääkefirmoihin (jossain aiemmassa viestissä mainittiin, että ihmisiä tullaan rokottamaan uudestaan ja uudestaan aina uudella tekosyyllä).
Jos kyseessä olisi populaation karsiminen niin nämä rokotukset eivät mielestäni olisi tulleet H1N1-"pandemian" myötä, vaan jotenkin hienovaraisesti huomiota herättämättä, kuten vaarallisia ainesosia oltaisiin lisätty vaikkapa ihan apteekista saataviin tulehduskipulääkkeisiin. Jos näitä "äärimmäisen vaarallisia" nanohiukkasia ei pystytä niihin lisäämään, niin kyllä tässä maailmassa hedelmällisyyttä rajoittavia myrkkyjä löytyy.

Aili Nupponen (nimimerkki)

Sairasta touhua koko nanohössötys. Taudin nimi paranoia.

Rauno A H (nimimerkki)

"Melko hurjaa kommentoi:
30.11.2009 0.41
Yksi juttu vielä:

Kuinka monen ROKOTETUN LÄHIPIIRISSÄ on viime viikkoina sairasteltu?"

Mitä sillä on väliä. Epidemian aikana sairastuu nuin 50% lapsosista sikainfluenssaan ja pienempi osa aikuisista. Vanhukset säästyvät taudilta suurelta osin olivat sitten saaneet Pandemrixin tai ei. Satoja miljoonia on jo rokotettu Pandemrix- rokotteella eivätkä sivuvaikutusprofiilit poikkea kausi-influenssarokotteiden vastaavista.

Sikainfluenssarokotteen saaneista sukulaista tai tuttavistani kukkaan ei ole valittanut sivuoireita. Muutama on kuumeillut 1-2 päivää.

Voisitte keskittyä ympäristön saasteisiin ja muihin tärkeämpiin uhkiin, esim. tupakoinnin aiheuttamiin terveyriskeihin. Tupakointi? Tupakoitteko? Eikö tupakansavun sisältämät pienhiukkaset ole paljon suurempi uhka terveydelle, kuin kehon sisään ruiskutettava rokote!

Oletteko tiedostaneet, että karjatalous on yksi suurimpia globaaleja uhkia. Toivottavasti nämä palstan hiilihatut ovat senttään kaikki kasvissyöjiä, Maailma pelastuu kun maatalouden struktuurit romuttuvat!

pikoman (nimimerkki)

Hienoa että päästään hölmöistä ja muista idiooteista eroon ja koskapa jälkikasvukin on rokotteen jälkeen mahoa, he eivät enää edes lisäänny. Tämä NWO porukan masinoima rokotuskamppanja on todella hieno vastaus ylikansoituksen mukanaan tuomiin haasteisiin. Samalla kaikista tyhmimmistä, sinisilmäisistä ja hyväuskoisista idiooteista päästään eroon, tätä voisi kutsua auktoriteettiuskon ja idiotismin "lopulliseksi ratkaisuksi".
Odotan suorastan malttamattomana mitä nämä NWO:laiset murhanhimoiset paskiaiset seuraavaksi keksivät. Hyväuskoiset uskovat NWO:n lahjomiin valtion virkamiehiin ja kasaarilehdistöön ja marssivat teuraalle kuin lampaat, historia toistaa itseään, lahtarin roolissa on tällä kertaa NWO kansalliset kätyrinsä.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Tällaista soopaa tuo Mirjaleena Isoaho -raukka kirjoitteli blogissaan 19.11. jossa menevät määrät ja kootkin sekaisin:

"MONIKANSALLINEN LÄÄKETEOLLISUUS KÄYTTÄÄ HOMEOPATIAA SALAISENA ASEENAAN

Sain kuulla yhden lauseen homeopatiasta (en siitä muuta tiedä); he pitävät ainetta sitä tehokkaampana, mitä pienempi se on ja sitä vähemmän sitä myös tarvitaan. Salatakseen tämän tiedon käyttämisen monikansallisten lääkeyhtiöiden ja muun monikansallisen teollisuuden käyttöä varten EU näyttelee REACH -kemikaalilainsäädäntökokoelmassaan ikäänkuin nanokoon hiukkasella verrattuna alkuperäiseen aineeseen ei olisi mitään eroa."

Erkki Anneli (nimimerkki)

Mirjaleena Isoaholle kunnioittavat kannustussanani ja kiitokseni!

Homeopatia tarkoittaa tiettyä aineen tai asioiden(?) toimintatapaa, sen voimme niinkin nähdä.

Lauri Gröhn olette varmasti viisas henkilö, joten en ymmärrä, miksi teidän pitää raukaksi sanoa toista ihmistä, joka rohkeasti seisoo sanojensa takana.

Tässä plogissa on hyvin paljon linkkejä, joita tutkimalla aihe alkaa hahmottua ja siinä sivussa alatte nähdä laajasti ja monikerroksisesti ja sivistyneisyytenne nousee toiselle tasolle. Alatte ymmärtää asioita eikä tarvitse enää puolustella mitään ja herää syvä kunnioitus kaikkea elämää ja kuolemaa kohtaan.

KP (nimimerkki)

Onkohan ihan sattumaa että Sir Chris Gent, nykyinen GlaxoSmithKlinen puheenjohtaja on myös Vodafonen entinen toimitusjohtaja.
Kaikki kunnioitus Mirjaleenalle että nosti kissan pöydälle. Olen sitä mieltä että mitä pahaa on kyseenalaistaa näitä asioita? Miksi EMME uskoisi, että jotakin tapahtuu selkämme takana?

Eleonoora (nimimerkki)

WHO:s experter betalda – av läkemedelsföretag

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6209878.ab

HooTee (nimimerkki)

Kriisikomitea (Emergency Committe), joka koostuu näistä asiantuntijoista ja antaa lausunnot pandemiasta on salainen. WHO:n pääjohtaja Margaret Chanin päätökset pandemiasta perutuvat tämän komitean lausuntoihin.

Tuossa on komitean jäsenten kytkökset lääketeollisuuteen.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3866223....

Seiltä löytyy myös THL:n JUHANI ESKOLA.

Juisimo (nimimerkki)

Vihdoinkin jotain päätyy Suomessakin valtamediaan asti..

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/163130.shtml

Josko se siitä lähtis pikkuhijljaa purkaantumaan.. Tai sitten se jää taas tähän. yksi mahdollisimman pieni huomaamaton uutinen..

klerk (nimimerkki)

Mutta myöntäkää nyt, että nämä foliohattuhihhulien kirjoitukset on suurta viihdettä. Huomenna täytyy vaan ostaa popcorneja enemmä, loppui jo.

Nanonano.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

HooTee:N ja Juisimon kommentit ovat sopivasti päällekkäin, kuin tilauksesta.
Laurille suosittelisin tutustumaan homeopatin pääprinsiippiin sekä nanoteknologian pääprinsiippiin.

MUTTA:
TTL tutkijaprofessori Savolainen sanoo, että "tavallinen kuluttaja ei tiedä, että nanopartikkeleita on erilaisia. Useimmille nanoteknologia on yksi juttu. Jos siltä menee maine lasketaan menetetyt mahdollisuudet miljardeissa euroissa."

Että pitikö tämän olla talouspalsta. Syytä olisi huolestua.

Olen tänään soittanut THLää lukuunottamatta korkeampuoleisia lääketiet. intansseja läpi. Yllätys, he eivät ole tietoisia, että Pandemrix on nanorokote. He eivät myöskään tiedä, mikä on nanorokote.

Lääkärit eivät ole tietoisia, että kysymyksessä on nanorokote.

Pohjois-Karjalassa kuoli raskaana ollut nainen 2 tuntia rokotuksen jälkeen joko aivoverenvuotoon tai verenvuodolliseen aivoinfarktiin. Hänellä oli keinoläppä, jolloin hänellä oli myös veren ohentamiseen tarkoitettu lääke käytössä. Uutisessa kerrottiin, että kuolema ei missään tapauksessa johtunut rokoteesta.

Olen lähes varma, että kyseisen lausunnon antanut lääkäri ei tiennyt rokotteen nanoluonteesta. TTL:en mukaan kemikaalilla on yleensä noin 4 tarkasteltavaa ominaisuutta, nanohiukkasella pitäisi olla 16.
´
Epidemiologisesti on osoitettu, että ilman pienhiukkasten määrän kasvaessa sydänäkkikuolemien määrä kasvaa. Pienhiukkaset vaikuttavat siis veren hyytymiseen.

Millä perusteella nanoteknologialla tuotettu rokote ei voisi vaikuttaa veren hyytymiseen ja tai millä perusteella ilman tarkempia tutkimuksia voi väittää, että vainajan käyttämällä verenohennukseen tarkoitetullä lääkkeellä ei voi olla yhteisvaikutuksia nanorokotteen adjuvanttiliuoksen kanssa?

Onko mahdollista, että näillä rokotusten jälkeen kuolleilla monisairailla olisi ollut vaarallisia lääkeaine-nanorokote yhteisvaikutuksia? Ja olisiko nanorokote myös laskenut heidän vastuskykyään.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Klerk on harjaantunut huuhaa-argumentoinnissa. No, ei se haittaa, oli ihan mielenkiintoista keskustella asiantuntijoiden kanssa tänään, joita kiinnosti uusi informaatio aidosti.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Laurin en suosittele keskustelevan lääketieteen alan asiantuntijoiden kanssa aiheesta. He eivät välttämättä pitäisi tyylistäsi.

KP, en näe yhteyttä GSK:n ja Vodafonen välillä.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Siis se, että on lääkäri ei tarkoita sitä, että on automaattisesti fiksu.
Ihan kuitenkin maalaisjärjellä ajatellen olisi hyvä tietää tarkalleen, mitä itseensä tunkee, tai antaa tunkea.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tänään, 30.11 2009 Savon Sanomissa sikainfluenssasta pikku-uutinen (tarttuu myös koiriin) ja koko sivun juttu nanoteknologiasta; kuinka hyödyllistä ja kivaa se on.

Ei todista mitään, mutta panee miettimään.

Onko muilla vastaavia havaintoja muista lehdistä?

Keuhkoja kiristää.

Late (nimimerkki)

Nämä on sen kokoluokan asioita että ihmiset eivät halua näihin uskoa, eikä näitä asioita ole helppo käsitellä. Yleisin reaktio näillä on leimata ihminen joka näitä tutkii foliohattuhihhuliksi. Onhan tämä sellainen salaliitto ettei toista ole nähty varmaan koskaan.

Miettikää nyt, elokuussa FBI pidätti mikrobiologi Joseph Moshen sen jälkeen kun hän oli soittanut radioon ja kertonut että sikainfluenssarokotetta käytetään bioaseena. Pidätyksen jälkeen häntä syytettiin terroristiksi.

http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bio...

Juuri nyt globaalihuijaus on käynnissä ja ihmiset eivät näe tässä rokotus jutussa mitään outoa. Moni taho on voideltu. Ei "normaalit" ihmiset voi uskoa tämmöstä todeksi.

Voimia vaan kaikille jotka näitä selvitätte.

Pekka (nimimerkki)

Hiukan suhteellisuudentajua pliis. Tämä on vain yksi rokote. Meidän perheessä kaksi on sen saanut, toisella käsi päivän kipeä. Olisko vaikka tupakka ja viina hiukan relevantimpi ongelma? Toiseksi on se kauheaa, kun joku tienaa rahaa tuotteella. Pitäisikö rokotteen jotenkin tuottaa ilmaiseksi?

Olen maallikko, enkä ymmärrrä nanopartikkeleista muuta kuin että ne ovat tiettyä kokoluokkaa. Kertokaa nyt maallikolle, mikä tekee tuon nanorokotteen vaarallliseksi.

valoemonen (nimimerkki)

#99
Malta Pekka (ja muut hätäiset myös) lukea Mirjaleenan Isoahon (sopisiko epäviralliseksi lyhenteeksi MLI) blogeja ja näitä viestiketjuja hiukan taaksekin päin: siellä on metritolkulla tekstiä asiasta (ja vierestä ja vastaankin...).

Miksi Pekka siis vaatia kiireistä Mirjaliisaa toistaaman samoja asioista nanosta sen sata kertaa ja pidättää hänen arvokasta työtään vaatimalla paikallaan polkemista. MLI joutuu kyllä toistamaan nämä asiat varmasti isossa mediassa sitten aikanaan, kunhan paine käy riittävän isoksi ja median on "pakko" antaa palstatilaa ja ohjelma-aikaa tälle pöyristävälle asialle, joak meinattiin ajaa läpi - hyvä ettei ihan kansan ja koko maapallon väestön pakkorokotuksiin asti.

Eikun eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Myös sinä Pekka. Muistetaan että valo=totuus. Sitä kohti MLI tätä laput silmillä kulkenutta kansaa luotsaa. Eikä MLI selvästikään etsi itselleen valtaa ja kunniaa, kuten politiikassa ylensä on maan tapa. Hän on puhdas valon eli totuuden airut. Sen löytäminen hänelle paras palkinto ponnisteluistaan.

MLI:n ajama asia tarvitsee tukemme, ei pilkkaamme. Mutta sitä pilkkaahan ovat maailman sivun saaneet tuta kaikki, joilla yleviä ihanteita, jotka totuutta etsivät. MLI sen kestäköön! Ja kestääkin.

Lisäkommentti Pekalle: ei yleistyksiä voi tehdä oman perheen ja yhden yksittäistapauksen perusteella... Jos perheenne lapset eivät ole (ainakaan vielä, jotkut vaikutuksethan voivat ilmetä pitkälläkin viiveellä) saaneet rokotuksesta mitään kylkiäistä niin hyvä niin. Mutta MLI katsookin asioita hieman laajemmassa mitassa ja tekee yleistyksiä lääkärinäkökulmastaan.

MLI tutkii pidempiä kausaliteettiketjuja, joka ehdoton edellytys edes jonkinlaisesti luoettavien ja tieteen kriteetrit täyttävien johtopäätösten teolle. Lisäksi MLI:llä on järjen lisäksi se syvän viisauden lähde eli intuitio (=sisäinen ohjaus). "Tytöllä" siis hyvät työkalut käytössä. Niin ja toki se tärkein eli SYDÄN! Sitä ei globaalibusineksessa ole eikä moraalia. And that's THE problem!

foliohattu (nimimerkki)

Esiinnyn tässä nanoasiassa maallikkona, mutta ajatelkaapa vaikka asbestia.

Aiheuttaako se sairastumisen heti kun sille on altistunut? Ei. Voi mennä 10-40 vuottakin.

Olisiko tässä samaa kuviota. Kuka tietää?

Entä immuunijärjestelmän kiusaaminen vierasaineilla?

mummo (nimimerkki)

Mirjaleena,
satsaa viisautesi parempien rokotteiden kehittämiseen.

Pekka (nimimerkki)

#100: MLI tutkii pidempiä kausaliteettiketjuja, joka ehdoton edellytys edes jonkinlaisesti luoettavien ja tieteen kriteetrit täyttävien johtopäätösten teolle.
Mitenkä se MLI tuota oikein tekee, kun ei ole ns. kuvioissa enää mukana?

En mä jaksa lukea noita loputtomia tuntellisia vuodatuksia. Josko MLI voisi summata tuon mitä kaikki kysyy samaan paikkaan, josta vois sitten laittaa vaikka linkin vastaukseksi maallikoille.

M-T Heikka

Mikä on nanorokote?

Pitääkö tässä sitten alkaa odottelemaan, että jotain ylimääräisiä ulokkeita alkaa kasvamaan. Minä nimittäin otin sen sikarokotteen. Pitääkö alkaa valmistelemaan hautajaisia. Mikä se nanorokote on?

Antipropaganda (nimimerkki)

http://majatalo-lea.net/?cat=34

Ottakaapa tietoa joka on ollut lla pidempäänkin. Emme vain saa siitä kuulla. Jane Burgermeisterin (Theflucase) video torrent otettavissa tuolta ja siellä myös tekstitys suomeksi ensimmäiseen osaan.

Oikein teet Mirjaleena kun ihmisistä välität ja kerrot totuutta, jota päättäjät eivät. Jopa Päivi Räsänen tuntuu uskovan lepertelyjä, ja piemmin palvelee rokoteyhtiöitä kuin meitä kansalaisia. Hävettää olla tällaisessa maassa, jossa WHO tai EU/mitkälie sikariporsaat säätelee lakejamme. Syy muuten miksi media ja politiikotkaan eivät asiasta puhu on se että WHO:n säädökset kieltävät sen. Ja Suomikin joutuu sitä noudattamaan, vaikka se olisi mitä. Tällaista politiikkaa meidän poliitikkomme ajavat. Eliittiseuroja.
KATSOKAA NUO VIDEOT!

Kiitos Mirjaleena!

Eleonoora (nimimerkki)

#103

Lue seuraavat linkkitiedostot
#66
#67
#70

Ei tarvitse lukea loputomia tunteellisia vuodatuksia, vaan pelkkää asiaa mm. Kemianliitolta ja työterveyslaitokselta! Ovat kokolailla selkokielellä joten uskon että sinäkin ymmärrät niitä!

Ota nyt sitten selvää niistä niin ei tarvi meidän lukea turhanpäiväisiä naivia valituksia täältä asiatekstin joukosta!

valoemonen (nimimerkki)

#103: Kysyit Pekka mitenkä MLI tekee tutkimustaan, kun ei ole ns kuvioissa enää mukana?

Miksikö MLI (siis Mirjaliisa) ei olisi enää kuviossa? Hänhän on virassa lääkärinä (ei häntä ole hyllytetty eikä lääkärioikeuksia viety pois, vaikka hänen kollegansa tälläkin palstalla ovat esittäneet liki painokelvottomia heittoja hänen pätevyytensä suuntaan!) Lääkärin työssään hän varmasti näkee, kuulee, kokee asioita, joista muilla ei hajuakaan. Hän on aitiopaikalla ja hyödyntää sitä näkemystään kokonaisvaltaisesti ihmisiä auttavalla tavalla. Kuten tuomalla esiin salattuja asioita kytköksistä.

MLI tekee varmasti Pekan ja monen kaipaaman summarumin aikanaan - kunhan ehtii: hänhän on työssä käyvä 3 lapsen äiti, jolla on muutakin tehtävää kuin kirjoittaa blogiaan. Blogiaankin hän on muiden töidensä ohella todella ahkerasti jaksanut päivittää viimeksi kuluneina viikkoina. Iso kiitos siitä.

Toisaalta: pitäisi jaksaa Pekan ja meidän muidenkin lukea muutakin kuin muutaman rivin tiivistelmät asioista. Voisi näkökulmat laventua ja itse pääsisi luomaan siten kokonaiskuvan ja sen TOTUUDEN laajan pohja-aineiston avulla, kun kahlaisi läpi myös alkuperäislähteitä - kuten MLI JAKSAA sitkeästi tehdä! Hatunnosto siitäkin.

MLI tekee muuten nyt työtä, jota jonkun tutkivan journalistin pitäisi tehdä! Missä he muuten lymyävät?? A-Talkit ja A-tuubit nyt töihin pikimmiten ja zoomaamaan tätä JOKAISTA koskettavaa asiaa. Kiitos.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Voi että turhauttaa kun huomaa että hörhöiksi-leimaajat eivät ole vaivautuneet ottamaan asioista selvää. LG:kin höpisee homepatiasta, vaikka sillä ei ole tuon taivaallista tekemistä nanoteknologian kanssa!

Mirjaleena on kertonut tässä blogissaan syyn, miksi pitäisi kiinnittää huomiota mm. siihen että rokotetun lähipiiri sairastuu. Lukekaa Ml:n tekstiä ajallisesti hiukan kauempaa (mm. Tulen järkyttyneenä vanhempainillasta). Tässä ote heille, jotka eivät jaksa tai viitsi sitä tehdä:

Mirjaleena: ”JOS Pandemrix on nanorokote, olettamukseni on se, että kun rokotettu saa joskus voimakkaankin reaktion (influenssan kaltaisen), niin rokotetun aiheuttama reaktio rokottamattomassa toisessa ihmisessä, varsinkin lapsessa ja nuoressa (voimakkaampi immuunireaktio kuin aikuisilla) on huomattavasti voimakkaampi, pseudoinfluenssa.
Tämän ainoa selitys on se, että kun nanorokote pistetään olkavarteen, se on parissa minuutissa hakeutunut tutkimuksen mukaan imusolmukkeisiin suurina pitoisuuksina. Koska nanoadjuvanttivirus osineen kulkeutuu huomaamattomasti solukalvon läpi, se siis tulee myös ulos ja keuhkoista uloshengityksen kautta toisen ihmisen keuhkoihin (perheissä ja kouluissa). Tämä tapahtuma voi hyvinkin olla rokotuksesta muutaman tunnin sisään. Nanoadjuvanttiliuoksella on ns. tehokas vaikutus.
Jos tämä on mahdollista, reaktio tullee vuorokaudessa tai pidemmässä ajassa rokottamattomalle lähipiirille, erityisesti lapsille, koska kun sama adjuvanttivirus kulkeutuu suoraan keuhkokudokseen, edessä ei ole imusolmukepatteria reagoimassa kuten on taas rokotettaessa käsivarteen. Eli reaktio on periaatteessa sama, mutta huomattavasti voimakkaampi ilman imusolmukkeiden etukäteisvastetta.” (lainaus päättyy)

Googlatkaa vaikka sana adjuvantti. Adjuvantti kuljettaa ja TEHOSTAA toisen aineen vaikutusta, varsinkin sen aiheuttamaa immuunivastetta. Tästä voivat fiksut tehdä omia päätelmiään, kun ajatellaan lapsia ja nuoria, joilla muutenkin on voimakas immuunipuolustus. Tai pitkäaikaissairaita, joiden elimistö ei kestä liian voimakasta rokotteen käynnistämää prosessia.

Suomenkielinen linkki nanoteknologiasta lääkehoidon työkaluna:

http://akseli.tekes.fi/opencms/OhjelmaPortaali/ohj...

Jos ja kun (kuten nyt ilmeistä on) rokotteen adjuvanttilioksessa on nanopartikkeleita, rokotettujen lähipiirin sairastuminen kertoo nanopartikkelien käyttäytymisestä ja samalla siis rokotteen seuraamuksista. Nämä nanopartikkelit ovat niin niin pieniä, että ne läpäisevät solut, ihonkin. (Nanopartikkeleiksi luokitellaan kaikki alle 1000 nm:n partikkelit.) Nanopartikkelit ohjautuvat ja kerääntyvät eläviin soluihin hengityksen, ruoansulatuksen ja ihon kautta. Ja kun nanot näin käyttäytyvät, se on erittäin huolestuttavaa. Jatkan aiheesta hetken kuluttua.

Visitor (nimimerkki)

#35. "Mitä Rauni-Leena Luukanen-Kilde kuin David Icke..."

Jos vaikka liskot tykkää nanopartikkeleilla täytetyistä ihmisistä ;)

"David Icken teorioita ovat mm. se, että maailmaa hallitsee salainen ryhmä nimeltään "Globaali eliitti" eli "Illuminati".

Vuonna 1999 Icke julkaisi kirjan nimeltä "The Biggest Secret" (Suurin salaisuus), jossa hän kirjoitti Illuminatin jäsenten olevan Draco-tähdistöstä lähtöisin olevia liskohumanoideja, jotka pystyvät muuttamaan muotoaan ihmisiksi. Nämä liskot tunnetaan nimellä Babylonian veljeskunta (Babylonian Brotherhood) ja heihin kuuluvat monet vaikutusvaltaiset henkilöt, kuten George W. Bush ja kuningatar Elizabeth II."

http://fi.wikipedia.org/wiki/David_Icke

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

#108 Toistetaan, kuka hörisi mistäkin! Jos lainausmerkkienkään merkitys ei ole avautunut, on turha höristä nanopartikkeleista.

LG:
Tällaista soopaa tuo Mirjaleena Isoaho -raukka kirjoitteli blogissaan 19.11. jossa menevät määrät ja kootkin sekaisin:

Isoaho:
”MONIKANSALLINEN LÄÄKETEOLLISUUS KÄYTTÄÄ HOMEOPATIAA SALAISENA ASEENAAN
Sain kuulla yhden lauseen homeopatiasta (en siitä muuta tiedä); he pitävät ainetta sitä tehokkaampana, mitä pienempi se on ja sitä vähemmän sitä myös tarvitaan. Salatakseen tämän tiedon käyttämisen monikansallisten lääkeyhtiöiden ja muun monikansallisen teollisuuden käyttöä varten EU näyttelee REACH -kemikaalilainsäädäntökokoelmassaan ikäänkuin nanokoon hiukkasella verrattuna alkuperäiseen aineeseen ei olisi mitään eroa.” (Isoaho)

Eleonoora (nimimerkki)

Nano particles Used in H1N1 Vaccine Cause Harmful, Irreparable Damage

http://www.youtube.com/watch?v=j8gU89t_DeA

Mirjaleena ei siis ole ainoa joka on huolissaan, vaikka muut suoamalaiset lääkärit ovat hiljaa!

Youtubeen kun laitta hakuun nano, niinb "jostain" syystä tulee N!N! rokotteeseen liityvää matskua.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Jaha, linkkini ei toiminut, vaikka se äsken oli auki. Se kuitenkin oli suomenkielinen pdf-muotoinen tutkijoiden julkaisu, jossa todennettiin kaikki tämä mitä kirjoitan nanopartikkeleista. Palaan hetken kuluttua. Jospa saisin vielä linkin auki toista kautta.

Eleonoora (nimimerkki)

Aika pelottavaa...taitaa kuiteskin vähän ampua yli?

Brain Chipping: Injectible Micro-Chips in Swine-Flu Vaccination, & 'Chipped' Cyborg Nano Babies
http://www.youtube.com/watch?v=fIX7wCKDuZE

jukkatx (nimimerkki)

Joku tassa keskustelussa kysyi miksi laakeyhtioilla olisi motiivi tappaa asiakkaitaan esimerkiksi pistamalla syopaviiruksia tai jotakin muuta tosi haitallista vaikkapa rokotteeseen.

No sita minakin mietin aikanaan. Mutta taman USAn terveydenhuoltouudistusdebatin yhteydessa kuulin mielenkiintoisen pikku yksityiskohdan -- USAn terveydenhuoltoon kaytetyista varoista valtaosa, muistaakseni niinkin paljon kuin 80% -- kuluu ihmisen VIIMEISEN ELINVUODEN terveydenhuoltomenoihin. Ns. kuolemaan johtavat catastrophic illness on siis terveydenhuoltojarjestelman suurin kuluera, ja siten myos kaikkein suurin tulonlahde teollisuudelle.

Jos siis haluttaisiin olettaa etta laakeyhtioiden johdossa olisi ihmisia jotka haluavat yksinkertaisesti maksimoida voittonsa eettisyydesta ja humaaniudesta valittamatta, tama voisi tapahtua systeeminlaajuisesti vain a) varmistamalla etta mahdollisimman suuri osa saa kuolemaan johtavan degeneratiivisen sairauden, b) luomalla hoitomuotoja jotka viivastyttavat kuolemista, mutteivat johda parantumiseen, ja c) aikaistamalla taudin saamista.

Tama siis ihan vain loogisena ajatusrakennelmana. Jos siis uskoo laakeyhtioiden pahuuteen, silloin rokotetta voisi aivan hyvin kayttaa hyvaksi kohtien a ja c optimoimiseksi.

Se ovatko alan monikansalliset yritykset nain haikailemattomia, onkin kokonaan toinen juttu. Sen arvioiminen on vaikeaa, tai jopa mahdotonta. Ja koska sita ei voi tietaa, osa meista haluaa luottaa ihmisten hyvyyteen, ja pitaa ajatusta salaliittoteoriana tai muuten vaan naurettavana. Osa taas uskoo helposti suuryritysten ja poliittisen jarjestelman korruptoituneeseen luonteeseen, ja ne meista saattavat helpostikin pitaa laakeyhtioita moraalittomina tappokoneina joiden toiminnan sanelevat puhtaasti taloudelliset motiivit.

Totuus loytynee varmasti jostakin kahden aaripaan valimaastosta, kuten aina.

Mutta voisiko tosiaankin olla niin etta laaketeollisuus olisi puhdas pulmunen kun monilla muilla toimialoilla esiintyy pahaa epaeettisyytta ja korruptiota. Finanssitoimialaa tai valtamediaa en tassa nyt viitsi edes kasitella. Mutta otetaan esimerkiksi USAn yksityinen vankilateollisuus. Se kayttaa miljoonia lobbaamiseen, jotta vankeusrangaistuksia tiukennettaisiin (siis pitempia vankeustuomioita > lisaa kassavirtaa vankilateollisuudelle). Olisikin mielenkiintoista tietaa oliko Bushin aikana tehty uudistus, jossa tuomioiden osalta jarjen kaytto kiellettiin ja jouduttiin siirtymaan ns. federal sentencing guidelinesien jaykempaan kayttoon, jotenkin vankilateollisuuden lobbaamaa? Pari kuukautta sitten eras henkilo jai kiinni ennakonpidatysten maksamatta jattamisesta ja hopeakolikoiden kaytosta maksuvalineena Nevadassa. Alempi oikeusaste sanoi etta se on syyton. Ylempi antoi 192 vuotta vankeutta. Jep! 192 vuotta! Ka-Ching! Vankilayhtioiden kassakoneet laulavat oodia lobbaukselle!

Vastaavasti sotateollisuus elaa ja voi hyvin sotia yllapitamalla, ei niita voittamalla. Miksi Iraqin ja Afganistanin sodat venyvat ja vanuvat? Miksi USAlla on 300 sotilastukikohtaa ympari maailmaa? Onko syy maanpuolustuksellinen vai onko niin etta ulkopolitiikan sanelee sotateollisuus (kuten muistaakseni Eisenhower aikanaan varoitti)?

Elamme mielenkiintoisia aikoja.

jukkatx (nimimerkki)

Melkohurjaa lainasi Mirjaleenaa:

Mirjaleena: ”JOS Pandemrix on nanorokote, olettamukseni on se, että kun rokotettu saa joskus voimakkaankin reaktion (influenssan kaltaisen), niin rokotetun aiheuttama reaktio rokottamattomassa toisessa ihmisessä, varsinkin lapsessa ja nuoressa (voimakkaampi immuunireaktio kuin aikuisilla) on huomattavasti voimakkaampi, pseudoinfluenssa.
Tämän ainoa selitys on se, että kun nanorokote pistetään olkavarteen, se on parissa minuutissa hakeutunut tutkimuksen mukaan imusolmukkeisiin suurina pitoisuuksina. Koska nanoadjuvanttivirus osineen kulkeutuu huomaamattomasti solukalvon läpi, se siis tulee myös ulos ja keuhkoista uloshengityksen kautta toisen ihmisen keuhkoihin (perheissä ja kouluissa). Tämä tapahtuma voi hyvinkin olla rokotuksesta muutaman tunnin sisään. Nanoadjuvanttiliuoksella on ns. tehokas vaikutus.

-------
USAssaa kaytetaan ymmartaakseni kahta eri sikaflunssarokotetta. Toinen on piikki, ja toinen on nenasuihke. Nenasuihkerokotteen pakkauksessa olevassa information sheetissa laaketehdas sanoo suoraan etta ALA OLE TEKEMISISSA HEIKON VASTUSTUSKYVYN OMAAVIEN IHMISEN KANSSA 21 PAIVAAN (ok, teknisesti kaytetty sana on immunocompromised). Miksi? Koska toimit taudin kantajana ja jos jollakin on huono vastustuskyky, se saa taudin sinulta

(Huom. itse en ole nahnyt kyseista infosheetia, joten tama perustuu taas toisen kaden tietoon eli siihen mita olen lukenut).

Melko hurjaa (nimimerkki)

Seuraavaan blogiin on onnistuttu hyvissä ajoin keräämään juuri niitä tietoja joita Tekesin raportissa oli! Kauankohan tämä linkki toimii... Kannattaa skrollata tarpeeksi alas.

http://thinlina.blogspot.com/2006_04_01_archive.html

Se, että lähipiiri sairastuu, todistaa melko varmasti nanopartikkelien olemassaolon rokotteessa. Nanopartikkelit ohjautuvat ja kerääntyvät eläviin soluihin hengityksen, ruoansulatuksen ja ihon kautta. Ja kun nanot näin käyttäytyvät, se on erittäin huolestuttavaa.

“Once they interact with the body’s cellular structure, they cannot be removed. Modern medicine euphemistically terms the phenomenon, a continuing infectious reaction. ”

Eli vetäen mutkat suoriksi: Kun nanot ovat päässeet vuorovaikutukseen solujen kanssa, niitä ei enää saa elimistöstä pois. Nanopartikkelit ohittavat immuunipuolustusjärjestelmän ja nyt on jo varmuudella todistettu, että syöpähoidoissa käytetyt nanopartikkelit vahingoittavat dna:ta. On myös löydetty todisteita veren hyytymisestä jne.

Nanotiede ja -teknologia kulkee vielä lapsen kengissä, eikä mitään yhteistä strategiaa tai standardeja maailmassa sille ole. Kuitenkin se tuo miljardeja ja miljardeja yritysten tileille, myös lääkeyhtiöille. Uutta keksintöä pukkaa koko ajan, eikä kukaan pysy turvallisuusnäkökohtien perässä. Nanomateriaalien parissa työskenteleviltä on todennettu mm. vakavia keuhkovaurioita.

Visitor (nimimerkki)

#110. "homeopatiasta[...]he pitävät ainetta sitä tehokkaampana, mitä pienempi se on ja sitä vähemmän sitä myös tarvitaan."

Sehän on se vanha vitsi veden muistista jonka mukaan tuo toimisi ;)

"Kuten tiedetään, homeopatiassa käytetään lääkitsemiseen liuosta, joka on laimennettu niin monta kertaa, että siinä ei ole jäljellä molekyyliäkään alkuperäisestä aineesta. Joissakin liuoksissa käytetään jauhettua metallia, jolloin nesteeseen ei molekyylejä edes ravistamalla irtoa.

Homeopaatit kutsuvat tätä laimean ääretöntä laimentamista potensoinniksi. Homeopatiassa selitetään vedellä olevan ”muistin”, joka laimentamisesta huolimatta säilyttää tiedon veteen alunperin lisätystä ”lääkeaineesta”, vaikka sitä suurissa laimennoksissa ei enää olekaan läsnä. Sen veteen jättämän ”muistijäljen” väitetään välittävän lääkkeen vaikutuksen ja parantavan.

– Tutkimuksissa ei homeopaattisen veden ja kraanaveden välillä kuitenkaan ole todettu minkäänlaisia eroja, Laine totesi."

http://www.skepsis.fi/lehti/2002/2002-4lain.html

Könsikäs (nimimerkki)

Eikös nanopartikkeleja ole ulkoilmassa ja joissain maaleissakin? Miksi rokotteen partikkelit olisivat pahempi asia kuin nuo, joita saa jo ympäristöstäkin varmaan enemmän?

Late (nimimerkki)

"Miksi laakeyhtioilla olisi motiivi tappaa asiakkaitaan esimerkiksi pistamalla syopaviiruksia tai jotakin muuta tosi haitallista vaikkapa rokotteeseen."

USA:ssa yritys ottaa miljoonan dollarin henkivakuutuksen (Dead peasant) työntekijänsä puolesta (työntekijän sitä tietämättä) ja merkitsee edunsaajaksi itsensä. Omaiset joutuvat ottamaan lainaa saadakseen vainajan säädyllisesti hautaan. Näin työntekijät ovat yhtiöille arvokkaampia kuolleina kuin elävinä. Kuolleen työntekijän perhe ei saa senttiäkään, eikä välttämättä edes tiedä vakuutuksesta.

http://moneycentral.msn.com/content/Insurance/P649...

Tämä selvitettiin Michal Mooren uusimmassa dokumentissa Capitalism Love Story.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Nanokapselit ovat uusi lupaava tapa viedä syöpälääkitystä juuri siihen paikkaan missä syöpä on. Nanorokotteista melskaaminen on epäeettistä hömppää.

Melko hurjaa (nimimerkki)

LG:lle tiedoksi uudemman kerran, että nyt on jo varmuudella todistettu, että syöpähoidoissa käytetyt nanopartikkelit vahingoittavat dna:ta. Linkki tähän tutkimustietoon löytyyn Ml:n edellisen kirjoituksen kommenteista. Etsi kirjaimia DNA...

Tässä suomenkielinen linkki pdf-tiedostoon. Pitäisi toimia.

http://www.physics.helsinki.fi/courses/s/nanotiede...

Late (nimimerkki)

"Nanokapselit ovat uusi lupaava tapa viedä syöpälääkitystä juuri siihen paikkaan missä syöpä on. Nanorokotteista melskaaminen on epäeettistä hömppää. "

Mitä ne tekee influenssa rokotteessa?

foliohattu (nimimerkki)

118
Korean pojat (tai tytöt, ei noista tiedä) ovat keksineet, että happamella vedellähän nuo virukset kuolevat. 22g happoa veteen kuutiota kohti ja 10mg otsonia per litra, niin avot, johan tokenee.
Eihän tuo ihan kraanavettä ole, muttei niin kaukanakaan siitä. Aika lailla Turun vedeltä kuullostaa. Sitä en tiedä miten tuota pitäisi käyttää. Älä yritä tätä kotona!

http://www.physorg.com/news176991361.html

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

#122 Influenssarokotteessa ei ole nanokapseleita.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Jos tuo linkkini physics helsinki jne kommentissa 121 aukesi, niin skrollatkaapa kohtaan 3.1 Nanoteknologia ja terveys. Siellä ne järkyt tiedot ovat.

Tässä Eduskunnan nanotietoutta: Nanomateriaalien mahdollisuudet ja riskit

http://web.eduskunta.fi/dman/Document.phx?document...

Yhdessä rokotekriittisessä linkissä kysytään: Jos rokote antaa suojan influenssalle, miksi sitten ne henkilöt, jotka helposti sairastuvat influenssaan, ovat juuri niitä samoja jotka on rokotettu virusta vastaan?

Vastaus: Koska he, jotka ovat kaikkein suurimmassa vaarassa saada influenssatartunnan, ovat juuri niitä samoja, joihin rokote heikoiten tepsii. Heidän elimistönsä ei siis tuota vasta-aineita. Näin ollen influenssarokotteet ”toimivat” parhaiten niillä ihmisillä, jotka eivät niitä tarvitse!

Melko hurjaa (nimimerkki)

Tuo kommettini 121 linkki ei taida toimia? Yritän uudestaan, jos tein jonkin virheen.

http://www.physics.helsinki.fi/courses/s/nanotiede...

ja lähinnä kohta 3.1 siis

Melko hurjaa (nimimerkki)

Juu nyt huomasin sen virheenkin... Hienoa että linkki toimii.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vajakki kirjoittaa: (linkit ei ehkä toimi, mutta etsikääpä itse ne jos kiinnostaa)

Maailman terveysjärjestö (WHO) on saanut tukea lääketeollisuudelta, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet
Aaamulehti:(kts,kommentit;)
http://tinyurl.com/ygvyzpw

Katso kaikki osat 1-14.

End Game (suomeksi tekstitetty)
http://www.youtube.com/watch?v…mp;index=0

Lukekaas:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8642391
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8652235

Kannattaa tutustua,mitä maailmalla tapahtuu!
http://nwohavaintoja.blogspot.com/
http://sikainfluenssa.biz/
http://www.rokotusinfo.fi/
http://www.infosota.fi/
http://talousdemokratia.blogspot.com/
http://nwo.11syyskuu.net/index.htm

Betasoihtu (beta-flare)
http://www.youtube.com/watch?v=P_a19RRo2gY
Taistelu betasoihdusta
http://www.youtube.com/watch?v=7k4d26Lqang

Kemikaalivanat Suomessa (alkovat elokuun lopussa)
http://www.youtube.com/watch?v=NsPMrJogC88

Könsikäs (nimimerkki)

HÄH? Siis miksi nuo rokotteen nanopartikkelit ovat ongelma, vaikka nanopartikkeleita esiintyy ympäristössämme muutenkin, ja varmaan suurempina pitoisuuksina verrattuna rokotteeseen?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Nyt pieni iltayhteenveto:

-ennakkoasenteista poliisia ei asia kiinnostanut, kylläpä hän tajusi vähän ponnisteltuaan, että mahdollisesti globaali länsimaapetos on menossa. Hän sanoi, että ainoa asia, mitä he tekisivät, olisi, että he pyytäisivät lausunnon, sieltä, mistä minä en haluaisi ja that's it. No, mielenkiintoisia ovat yhteiskuntamme kuviot. Hän sanoi, että itseppä me olemme valtaapitäneet äänestäneet. Totesimpa siihen, että jos pienpuolueen ja eduskuntapuolueen ehdokkaan vaalibudjetissa on 1000-kertainen ero, niin ei sitä demokratiaksi kutsuta.

-Soitin FIMEA:n yhdelle ylilääkärille (huom: lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus) ja hän uteliaani kuunteli asiani ja kertoi, ettei tiedä nanorokotteista mitään. Samoin lääkäriliitosta vastasi kaksi henkilöä. Samoin edelleen Työterveyslaitokselta vastasi kaksi nanoteknologian asiantuntijaa samoin. Siis tänään on ollut gallup-päivä. Tosiasia on, että meillä on nanoadjuvanttirokote, eikä siitä tiedetä mitään, saati sen käyttäytymisen vaihtoehdoista, lääkeaineiden yhteisvaikutuksista, jotka voivat olla vaarallisia. Meillä on käynnissä todellakin koe-eläin koe, jossa normaalisti ihminen saisi korvauksen, mutta nyt siitä maksetaan, tarkkoja analyysejä ei todellakaan tehdä vaikutuksista ja lääketehdashan on irtisanoutunut korvauksista. Jos joku hassu lääkäri hoksaa rokotetta syyttää jostakin, niin haittavaikutusilmoituksen teko kestää jopa tunnin ja ilmoituksen lähettämiseen tarvitaan vielä potilaan suostumus. Empä tiedä miten tuo kuolleiden osalta onnistuu.

-kansanedustaja Hieman Empiväinen soitti minulle tänään, hän aikoo edelleen toimia ja nyt tuntui, että olimme yhteisymmärryksessä

-sitten vielä tälläinen loppukevennys ; D

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_con...

No, yllä luettelemieni tietojen valossa pikakurssin käyneenä, voihan minua expertiksi sanoa ; D

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Könsikäs, haitallisten aineiden kuorma on jo liiallinen, mitä tulee pohjavesiin ja vesistöihin. Sinne ei tarvita yhtään lisäjättiarvaamattomuus-kuormaa! Zero.

Luonnon nano noki on jokseenkin luontainen maapallolle. Mutta nämä 2000 uutta nanohiukkasta, jotka on keinotekoisesti valmistettu, eivät kuulu tänne pallollemme lainkaan.

Sanokaa mun sanoneen, että mehiläiskuolemat=nano.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Mirjaleena! Juuri eilen ajattelin tätä mehiläisjuttua ja keräsin siitä koneelle aineistoa. Varsinainen sattuma!

Aineistosta selvisi, että kyseessä on mehiläisiä tuhoava virus, johon ainoa tepsivä konsti on tittidii tadaa - antibiootti! Oi oi miten makoisa tulolähde taas lääkeyhtiöille. Mehiläisethän on pakko pitää hengissä, jos ihmiset aiotaan pitää hengissä. Siis jos.

Tai sitten... Jos mehiläiset häviävät, häviävät hedelmäpuut ja marjat ja... Kukas Pelastaja sitten saapuu???? Monsanto!

Vaikuttava linkki tuo viimeisin kommentissa 130. ;-) Olet tehnyt valtavan työn ja ollut TOSI ROHKEA. Tämä on hyvä alku.

Levittäkää ihmiset näitä linkkejä ja tietoa. Mirjaleena on ollut koko ajan oikeassa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sinka Visala, muuten kiitos siitä kauniista kirjoituksestasi. Intuitio ei ole pettänyt minua. Tuo tunteiden hallitsemisen alueella olen enemmän ystäväni Miina Äkkijyrkän linjalla. Nuo tunteet ovat ihmisen energioita, joilla voi kommunikoida ympäristön kanssa. Itseasiassa tunteettomat asiantuntijat herättävät minussa eniten epäluuloja.

Melko hurjaa, melko hurjaa ovat työmääräsi ja löytämäsi tietojen määrä.
Tästä blogista on tullut aidon kansalaiskeskustelun foorumi ja minä olen sille lähinnä äitimamma ; D

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Melko hurjaa, taas hurjaa sinun ajatuksesi. Intuition toimimisen kautta alamme päästä tästä kohti telepatiaa. Aika hurjaa, vai mitä!

Melko hurjaa (nimimerkki)

Hei äitimamma! Olen itsekin luottanut aina intuitioon, se on herkän ihmisen paras ase. Jos joskus jostain syystä olen toiminut vastoin intuitiotani, se on osoittautunut aina suureksi virheeksi! Siksi luotan nykyään intuitiooni ihan satasella. Ei se petä. Jos jokin kello kilahtaa tai käry käy nenuun, ei sitä saa jättää huomiotta.

Niille, jotka ihmettelevät lääkeyhtiöiden motiiveja: Uusien lääkkeiden ja rokotteiden testaaminen vaatii vuosia ja vuosia ja valtavasti rahaa ja vaivaa. Mutta kun "pikkaisen" oikaisee, niin ensinnäkin säästää rahaa ja vaivaa ja toisekseen pääsee heti tienaamaan. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

foliohattu (nimimerkki)

En oikein muista Kalevalaa, mutta eikö se Sampo ollut se rahantekokone. No Sampohan se edelleenkin on, mutta isommassa mittakaavassa sen nimi on GAP (Global Action Plan ..)

Katsokaa vaikka tätä bisnespläniä (nyt tulee joku kielinero kimppuun). Raha tässä aina viime kädessä on takana. Ei tuostakaan nyt tule sellaista oloa, että kauhea huoli olisi ihmisten terveydestä.

http://www.who.int/vaccine_research/documents/Repo...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Vajakki kirjoittaa: (linkit ei ehkä toimi, yksi linkki per kommentti!)

Katsomisen arvoisia pätkiä!

Alex Jones’ Endgame ( Suomeksi / Finnish )
http://tinyurl.com/ygj2kr7

Zeitgeist - Addendum (suomenkielinen tekstitys)
Nyky-yhteiskunnan todelliset kasvot. Tulevaisuuden vaihtoehto.Miten raha oikeastaan syntyy, kuinka USA:n maailmanmahti muodostuu ja kuinka tänä runsauden aikana kurjuus vaan lisääntyy.
http://tinyurl.com/yhj2b9y

The Obama Deception HQ Full length version
http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

Zeitgeist (suomenkielinen tekstitys)
Ajan henki.Dokumentti siitä, kuinka meille valehdellaan. Se, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, ei automaattisesti ole hyvää tai oikein, eikä edes välttämätöntä. Mikä onkaan elämässä tärkeintä?
http://tinyurl.com/yg37bnb

Fall Of The Republic documents how an offshore corporate cartel is bankrupting the US economy by design etc…
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

End of Nations on irlantilainen dokumentti Euroopan unionista ja Lissabonin sopimuksesta. Suomennettu versio.
http://tinyurl.com/yew4quh

David Icke Melbourne April 11th 2009
http://www.youtube.com/watch?v=MYBYDDq56Lk

Project Camelot interviews Jane Burgermeister
http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

1/6 BELL TOLLING for the Swine Flu (CAMPANAS por la gripe A) subtitled
http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ

Dr Rauni Kilde on Swine Flu…
http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

(tätä kaikkea on suunniteltu jo kauan)
1989 Article Mentions Using A (Swine Flu) Vaccine To Inject Microchip Implants
http://tinyurl.com/ydx4hk5
Ihonalaisten mikrosirujen eli implanttien käyttöönotossa ja kehittämisessä on edetty nopeasti.
http://www.varo666siru.net/ped…yyppi.html

Eija Paatero (nimimerkki)

Tässä on jotain Ukrainan tilanteesta, minkä löytyi sivulta
http://www.projectcamelot.org/
Joku mainitsi Ukraunasta ja satuin tämän kiinnostavan jutun juuri eilen lukemaan.

24 November 2009

As promised, here's an expanded report from our Ukraine update yesterday.

We've not communicated directly with our source, who relayed this report via an intermediary who spoke to her in depth on the phone two days ago. The source is a doctor and qualified nutritionist in Kyiv [Kiev] with recent hands-on experience of treating patients who are seriously ill with what the Russians are calling "Mutant Black Lung" - apparently an apt name for a horrific and often fatal set of symptoms.

The problem (corroborated by Dr Henry L Niman and others) is that the H1N1 virus has mutated and the new strain goes straight to the bottom of the lungs where it causes massive bleeding triggered by a cytokine storm. It's the patient's own immune over-reaction that kills them. This is what happened in the second wave in the fall of 1918 (click here and here for historical archives and photos). It's not pneumonia, and it's not pneumonic plague (which is a bacterium, not a virus - but more on that below in the final paragraph of this report). However, it's extremely nasty and can be a very fast killer of anyone affected.

Our source said that she had kept some one seriously ill patient alive with intramuscular injections of Vitamin D: up to 30,000 IU, twice a day. This was a surgeon who had suddenly collapsed in the operating theater 40 minutes after waking up one morning. The surgeon's colleague was not so lucky: he collapsed two hours later, and was dead the next day.

She personally witnessed aircraft spraying something that was slimy and smelly over Lviv. These were NOT chemtrails - it was more like crop-dusting. The altitude was about 1500 feet [500 meters]. They were large aircraft: the windows in her 4-story building shook when one of the planes passed. This was three days before the outbreak there. That report is matched by information she learned in Kyiv, where the same planes were reported and again the outbreak occurred three days later.

There are restrictions in travel: the source's husband had to bribe his way to cross one national border. In many villages one cannot leave. In larger towns, however, it's easier to find a way out. Taxi drivers are not permitted to leave a city without a military licence. The source reported on one occasion seeing several pick-up trucks traveling together between cities which had on them a sign to the effect that one should keep clear as there were bodies on board.

About 10% of patients are recovering quickly and discharging after a few days. The rest are still in hospital and if not dead are not recovering after even three weeks. She noted that they might still die, so it's impossible to establish the true CFR [Case Fatality Rate]. In the Kyiv hospital where she works 40% of the staff are ill and the 600 bed hospital - usually 2/3 full - now has 1200 patients and they have even had to move bodies out of the morgue to make room for beds. Many who did not fall ill are not reporting to work. The healthcare system is breaking down. There is nothing in the pharmacies except for Aspirin - if one is lucky. Locals are falling back on traditional remedies and some groups (for instance) were going into the forest to hunt for medicinal mushrooms because they had nothing else to use.

No-one in Ukraine has accurate statistics. But WHO officials have been seen in many locations. Her colleagues are baffled because they look to the western media for news reports... and they see nothing. They cannot understand this. But what's happening in Ukraine is now being well reported in Russia. Furthermore, this H1N1 mutation is now apparently being encountered in Poland, Turkey, Russia and the Czech Republic.

The source had encountered cases of bubonic and pneumonic plague professionally and was familiar with the symptoms. In this new epidemic, the severe lung damage was so similar to pneumonic plague that she said "it was as if someone had taken the bacterial component of the plague and shoved it into a virus". Please note that we are not medically qualified and cannot comment on this remark, which may have been meant descriptively rather than scientifically. We do understand that bacteria and viruses are very different, spread differently, affect the body differently, and need to be treated differently. Also please note an important interview with a Ukrainian Coroner here (a short, must-read report) - which seems very likely to be accurate. We await further information. We are also interviewing Dr Bill Deagle again within the next 48 hours.
--Bill

Melko hurjaa (nimimerkki)

Oikeassa olet, Foliohattu. Tämä business plan näyttää tietysti kapitalistisista yritysnäkohdista ihan ok:lta, mutta moraaliltaan enemmän kuin kyseenalaiselta.

Tämä on siis heidän suunnitelmansa. WHO:n bisnesratkaisumalli, olkaa hyvä:

1. Increase demand for seasonal vaccines
2. Increase production capacity beyond seasonal need
3. Convert some II capacity to LAIV during a pandemic
4. Switch animal to human production during a pandemic
5. Research and develop new vaccine technologies

Eikö jo ykköskohta olekin varsin -öö- erikoinen? Suomeksi ensimmäinen pyrkimys kuuluu: Kasvattaa kausi-influenssarokotteiden kysyntää....
Ja sitten kakkoskohta...

Niin, kaikki rakkaat foliohatut, kansalaisten toivotaan olevan huononäköisiä ja tavaavan (kansan omaksi parhaaksi tietenkin) kaikki bisnespläänit näin: jess tee-hoo-äl, jess wee-hoo-oo, jess gee-äs-koo. Mutta bisnes-eerot saa painaa täysillä töitä saadakseen edes seitsemän meidänlaista luupäätä oppimaan nuo aakkoset.

GAP tarkoittaa muuten myös alijäämää ja aukkoa. Se aukko on WHO:n, lääketehtaiden yms. pohjaton kita.

Jos muuten tuo Mirjaleenan Rauni Kilde -video on se englanniksi tehty haastattelu, jonka minäkin olen katsonut, niin suosittelen ehdottomasti. Siinä ei ole ufoallergisille mitään vaarallisia ainesosia...

ToMi (nimimerkki)

mummo kommentoi:
30.11.2009
"Mirjaleena, satsaa viisautesi parempien rokotteiden kehittämiseen."

Onnistuisi ainoastaan Isoahon fantasiamaailmassa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sinulta unohtui yksi aine, lueppa tarkempaan, kysymyksessä on nanoemulsio oil-in-water:

SB62 consists of 5% v/v squalene, 5% v/v -tocopherol, and 1.8% v/v Tween® 80 in PBS at pH 6.8, with a particle size of ~150-155 nm.

Sitten pohdi seuraavaksi tälläisen systeemin nopeaa leviämistä elimistössä ja sen vaikutuksia elimistölle...

Tiramisu (nimimerkki)

Iltalehti.fi: "Terveys- ja sosiaaliministeriö tarkkailee sikainfluenssakeskustelupalstoja ja tarvittaessa kommentoi sekä ohjaa virallisille THL:n sivuille." No jopas on alkanut nämä keskustelut polttaa,polttaa!

mbira (nimimerkki)

Niin, löysin blogisi ja olen muutenkin aikaisemmin ihmetellyt, miksi osalla rokotetuista lähipiirissään on sairastuttu paljon. Omassa kotipiirissäni ei ole tähän mennessä rokotettuja itseni mukaan lukien ja kukaan ei toistaiseksi ole sairastunut, vaikka kaikki olemme ns. liikkuvia ihmisiä ja tapaamme päivittäin useita ihmisiä.

Viitaten pohdintoihisi ja löytöihin nanorokotteen mahdollisuudesta, pahoin myös pelkään, että siitä voisi olla kyse. Hysteriaan en katso olevan aihetta, mutta silmien avaaminen voisi tehdä monelle taholle hyvää.

Viralliselta taholta jään odottamaan näihinkin kysymyksiin vastaamista muullakin tavalla kuin vaikenemalla tai lyttäämällä asioista tietoa haluavia ja tarvitsevia ihmisiä. Se tietysti on ikävää, jos asioista ei ole tietoa...

Mutta se rahan valta ja ihmisten orjuus....:( Kiitos sinulle Mirja-Leena työstäsi, me saamme suhtautua ajatuksiisi ja löytöihisi myös kriittisesti ja näin pitää ollakin. Toivon sulle kaikkea hyvää!

Juuso (nimimerkki)

Suuret kiitokset Mirjaleenalle! Vaatii suurta rohkeutta seistä sanojensa takana varsinkin tässä tapauksessa. Totuus nousee pintaan lopulta ja sinä olet ollut nopeuttamassa prosessia,jota meidän kaikkien kuuluisi tehdä.

Voimia ja jaksamisia hyvän asian puolesta!

Toksikologi (nimimerkki)

MirjaLeena kirjoitti:
"Sinulta unohtui yksi aine, lueppa tarkempaan, kysymyksessä on nanoemulsio oil-in-water:

SB62 consists of 5% v/v squalene, 5% v/v -tocopherol, and 1.8% v/v Tween® 80 in PBS at pH 6.8, with a particle size of ~150-155 nm.

Sitten pohdi seuraavaksi tälläisen systeemin nopeaa leviämistä elimistössä ja sen vaikutuksia elimistölle…"

Kyllä PBS unohtui, sitä ei mainita muussa lähteessä, toisaalta myös tämän sivun alussa oleva rokote on ainakin kauppanimeltään eri kuin suomessa käytettävä.
PBS on puskuriliuos, joka ei sisällä haitallisia nanopartikkeleita, tilanne ei siksi ole eri kuin edellisessä viestissä kerroin.
PBS (Fosfaattipuskuroitu suolaliuos)

PBS Stock Resepti (1 L):
800 ml vettä H20:
80 g NaCl
2 g KCl
26,8 g Na2HPO4 - 7 H20
2,4 g KH2PO4
Säädetään pH arvoon 7,4-1M HCl-liuoksella
Säädä tilavuus 1 litraksi vedellä

Olen jo pohtinut koktailin vaikutuksia elimistössä, toivon sinun nyt kertovan niistä lisää. Arvelen kuitenkin ettet itsekään tiedä mitään tutkimuksiin perustuvia haittavaikutuksia vaan levität aiheetonta hysteriaa kuvitelmien pohjalta. Oikaise jos olen väärässä.

Hilda K. (nimimerkki)

"Jukkatx", sinulle kiitokset pelottomasta analyysistasi kohdassa 114. Huokaisin helpotuksesta, että joku toinenkin ajattelee näin.
Et ehkä ole vielä kovin perehtynyt lääketieteen tautitehtailuun ja medikalisaatioon, mutta oikeilla jäljillä olet. Se on arkijärjellä käsittämätöntä ja julmaa rahantekoa kiinteässä avioliitossa hallitusten ja veronmaksajien rahojen kanssa. Kauheus on melkein liian suurta hetkessä sulatettavaksi.
Kun ilmastonmuutos tietovuodon seurauksena äskettäin paljastui petokseksi ja tieteen vääristelystä kohkattiin, teki mieli huutaa, että lääketieteessä "tieteellisiä" tutkimustuloksia on tohtoroitu vuosikymmeniä. Kaikki kotkotukset ovat käytössä: lahjonta, asiantuntijoiden ja -artikkeleiden ostaminen, bonus-sitouttaminen, peer-review sopupeli, vääräuskoisten erottamiset, journalistien ostaminen, valvominen, moittiminen ja palkitseminen, medioiden uhkaaminen ilmoitusboikoteilla, negatiivisen tiedon salaaminen, käyrien manipulointi... ja nyt ilmiselvä valehtelu päin naamaa rokotusskandaalin yhteydessä. Eikä kukaan evää räväytä.
Lisätietoa voit kerryttää: mercola.com (sieltä sopivilla hakusanoilla: Vioxx, fraud, scam, bisphosphonates, jne..). Joseph Mercolan uutiskirje on ainoa, mitä viitsin tilata, ja se on tullut minulle vuodesta 1998.
Antti Heikkilän kirjoissa on informaatiota siitä, miten homma toimii. Löytyisikö jostakin vielä tv-ohjelma "45minuuttia", jossa jo suomalaislääkäritkin ovat sitä mieltä, että luukatolääke aiheuttaa luumätää.
Ja Marjaleena, suuri kiitos siitä mitä teet ja mitä olet! Olin ylpeä sinusta, kun katsoin J.Burgermeisterin blogin.

Toksikologi (nimimerkki)

ATOMIT 0,1 nm
• AMINOHAPOT, EMÄKSET 1 nm (=10-9m)
• DNA-MOLEKYYLI 2 nm (läpim.)
• PROTEIINIT 10 nm
• VIRUKSET 100 nm
• BAKTEERIT 1000 nm
Tässä on joitakin kokoja. Elimistössä on lukemattomia yhdisteitä, jotka voidaan kokonsa perusteella luokitella "nanokokoisiksi"
Niiden koko ei kuitenkaan määrää niiden haitallisuutta vaan esimerkiksi soluunpääsy.
En nyt löytänyt tietoa polysorbaatin metaboliasta, vesiliukoisena se kuitenkin varmaankin erittyy nopeasti virtsaan joko sellaisenaan tai metaboliitteinä.
Jään edelleen odottamaan vastaustasi rokotteen oletetuista haitoista tai vaihtoehtoisesti kertonet ettet tiedä asiasta riittävästi.

Sinka Viisala (nimimerkki)

#146 & #148 hyvä toksikologi:
1. MLI ei lietso mitään hysteriaa (kuten väititte) vaan hän nostaa päivänvaloon räikeitä yhteiskunnallisia epäkohtia, jopa globaaleja mätäpaiseita joiden on lopultakin aika tulla valoon.

2. Media se lietsoi kuolemantapausuutisoinnillaan pelkoa pelkoherkkään kansaamme ja petasi tietä jopa mahdolliselle laajalle (pakko?)rokotusmavööverille.

Pelon lietsomisen asemesta media olisi voinut (ja voisi toki vieläkin, siltä varalta jos todellinen supervirus lähestyy maatamme Ukrainasta, Puolasta tai Venäjältä) muutaman palstamillin uutisoida siitä miten meillä ihmisillä ITSELLÄMME on tukuttain keinoja kohottaa omaa vastuskykyämme: on kotoisat marjat, on C - ja D-vitamiinit ja sinkit, on ternimaitokapselit, on happo-emästasapainostaan huolehtiminen, on merisuolaveden nauttiminen, on suolahuonehoito, on positiivisen mielen voiman käyttö jne jne. Mutta eipä nää LUONTAISET jutut ylitä hevin uutiskynnystä: ne kun voisi tuoda muutaman euron suomalaisten yrittäjien kassaan... mieluummin tuetaan ylikansallisia lääkeyhtiöitä syytämällä miljoonia euroja verovaroja ei lainkaan välttämättömiin rokotteisiin! Ja Tamiflu-tuotenimi kirkuu kaikissa lehtijutuissa. Kovin puolueellista, kovin.

Huh. Jospa vois muuttaa kuuhun - maan hölmöläistouhu kun näinä aikoina käy liki yli toleranssin.

3. On muuten kohtuutonta vaatia Mirjaliisaa tietämään eksaktisti joka pieninkin kemiallinen detalji tässä kimurantissa asiassa: hän on valon zoomannut sylttytehtaaseen. Muiden tehtävä on tutkia asia joka partikkelihippusta ja ristiinomistuskytköstä myöden. Sitä varten on eri henkilöt. Mutta sylttytehtaan löytäjän työ oli se tärkein!

Siksi ehkä jäänkin vielä maahan. Toivoa kun vielä näemmä on.

Pulkkine (nimimerkki)

#108;

sinulle tuli dekadin virhe. Nanopartikkeleiksi luokitellaan alle 100 nm:n kokoiset partikkelit.

tv jp

Pulkkine (nimimerkki)

"Eleonoora" kommentoi nanokoneita viestissä #113.

Täällä: URL http://eurosinkut.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=8409 kerrotaan vielä karmeammasta nanotekniikan tuotteistuksesta.

tv jp

Tollo Peloton (nimimerkki)

Oli jo aikakin saada tämän pandemrix tapporokotteen asiakirjat julki. Tässähän jo eräs henkilö vaati saada näitä asiakirjoja nähtävälle THL:ltä mutta ei saanut niitä nähtäväksi joten vei asian oikeuteen saakka. Nyt GlackSmithKlinen juristit lähettivät sille 5100 EUR suuruisen sakkorangaistuksen siitä hyvästä että hän vei asian korkeimpaan oikeuteen.

Mutta tämän pandemrix rokotteen totuus alkaa nyt valjeta kansalle ja onkin selvää että tästä lähtien TLHL (TERVEYDEN JA LÄÄKETEOLLISUUDEN HUORIEN LAITOS) rokotelobbaus ei enää tehoa jatkossa, mitä enemmän porukkaa avaa silmänsä tämän kaiken keskellä. Viimeisenä vetonaan nämä THL:n ja muiden rokotelobbareiden taho yrittää vielä tulla tänne keskustelufoorumeille uhoamaan heille jotka uskaltaa kertoa totuuden näistä bioaserokotteista. Että toivottavasti tämän rikollisen maailmaneliitin yrittämä toinen kortti (sikainfluenssan toinen aalto) ei enää koskaan toteudu koska silloin jo niin moni vastustaa rokotteita.

Tässä on kuitenkin todella brutaalia tajua nyt se kuinka monta syöpäosastoa tulee täyttymään tässä maassa kun tämän pandemrix-rokotteen teho alkaa näkymään. Siitähän tulee myös aivan käsittämätön henkilöstöpula sairaanhoitoalalle ja se merkitsee automaattisesti pakkotyövoiman käyttöä ja sitten kun kuolinluvut alkavat nousta niin media ja THL alkavat lietsomaan lisää pelkoa että "NYT SUOMESSA ON JO YLI 100 000 IHMISTÄ KUOLLUT SIKAINFLUENSSAAN... OTA NYT ROKOTE JA SUOJAA ITSESI SEKÄ LÄHEISESI HYVISSÄ AJOIN".

Pitäisi vaan porukan alkaa pikkuhiljaa tajuamaan että tämä THL ja WHO, sekä muut rokotelobbarit ovat susia lampaiden vaatteissa.

Pulkkine (nimimerkki)

Mirjaleen kommentissasi #130 kirjoitit termin "nanoadjuvanttirokote".

Voitko ystävällisesti kertoa mikä se on.

Olen nyt lukenut täällä esitettyjä linkkejä enkä vieläkään tiedä.

tv jp

Tollo Peloton (nimimerkki)

En ole lääketieteen expertti mutta käsittääkseni se nanoadjuvanttirokote on rokote missä tavalliseen adjuvanttiliuokseen on lisätty ns. nanopartikkeleita jotka edesauttavat tehokkaasti mm. syöpää kun nanopartikkeleisiin lisätään sitä lisääviä geenejä.

Late (nimimerkki)

"Pitäisi vaan porukan alkaa pikkuhiljaa tajuamaan että tämä THL ja WHO, sekä muut rokotelobbarit ovat susia lampaiden vaatteissa."

Kun näitä THL:n ja WHO:n edustajia katsoo, näkee miltein pirun sarvet heidän päässä..

-Pelko vai Rakkaus-

Pulkkine (nimimerkki)

Mirjaleena, kommentissasi #142 kuten tämän blogin alussa mainitset jonkun kemikaalin partikkelikooksi n. 150 nm.

Nanohiukkasiksi lasketaan vasta alle 100 nm:n kokoiset partikkelit kuten vesi- ja alkoholimolekyylit. Ja lukuisat virukset.

Katso URL http://www.newton.dep.anl.gov/askasci/chem00/chem0...

Samassa yhteydessä "Tollo Pelottomalle", 1.12.2009 6.22, kirjoitetun johdosta:
väität, että "nanoadjuvanttirokote" syntyy kun adjuvanttiliukseen lisätään syöpää lisääviä geneejä? (#154.).

Mirjaleenan intuitio pystyy varmaan selittämään myös "Tollo Pelottoman" väitteen?

tv jp

Pulkkine (nimimerkki)

Sinka Visala lausui kommentissaan #149. mm. seuraavaa:

"Huh. Jospa vois muuttaa kuuhun - maan hölmöläistouhu kun näinä aikoina käy liki yli toleranssin.".

Jospa kysyisit Rauni-Leena Kilde-Luukaiselta mahdollisuutta päästä vaikkapa peukalokyydillä sinne.

tv jp

Visitor (nimimerkki)

#157. "Jospa kysyisit Rauni-Leena Kilde-Luukaiselta mahdollisuutta päästä vaikkapa peukalokyydillä sinne."

Tästä shwsta tosiaan pitäisi af Grannin tehdä tv-pätkä Rauni-Leenan kanssa :)

Beetasoihtuja, David Icke, Project Camelot, chemtrails...Lähdekritiikki yms.tainnut unohtua kokonaan.

Vaizki (nimimerkki)

Ei hätää luulen että tähän teidänkin oireyhtymään on joku lääkitys olemassa.. :O

voi helvetti (nimimerkki)

"Te kaikki, jotka luette näitä asioita. He ovat aikoineet tunkea meihin rokotteita sarjatyönä, koko maapallon väestöön. Heille on tärkeintä ainoastaan voiton maksimaalinen tavoittelu ja maailman valta, Se, että asioiden todellinen laita paljastuu tässä vaiheessa, on pienen pieni murto-osa siitä, mitä olisi tietämättönä tästä kaikesta voinut tapahtua. Älkää pelätkö"

Turpa tukkoon "vapahtaja"

"Me emme ole kuluttajia, me emme ole maapallon kuluttajia,
me olemme ihmisiä! "

Älä saatana???? Ollaanko me ihmisiä!!!

Ohhhoh (nimimerkki)

tänne taisi tulla THL:n edustaja kommentoimaan (160) :)

nimimerkkiä miettivä (nimimerkki)

Tuli tässä mieleen, että kuinkahan monen sorttista tuota H1N1 rokotetta on, kun Dr. Mercolan tänään ilmestyneessä uutiskirjeessä kerrotaan, että polio leviää Nigeriassa.

Poliorokotteita on ainakin kahdenlaisia toinen turvallisempi, kuin toinen.
Lukekaa tuolta lisää...

Polio Vaccine Blamed for Outbreaks in Nigeria
Will the polio vaccine lead to a worldwide polio outbreak?
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive...

voi helvetti (nimimerkki)

Viesti 161:

Ei, vaan itsenäisesti ajatteleva ihminen.

Mirjaleena-Marjaleena asettaa itsensä lukijoiden yläpuolelle tekstissään ja aliarvioi lukijoita, antaessaan "älkää pelätkö"-lupauksia

Eli. Syökää paskaanne ja nauttikaa omista hiukkasista.

Ohhhoh (nimimerkki)

Ahaa okei, anteeksi, viestisi sisältö vain antoi sellaisen kuvan.

Hyvää päivänjatkoa.

nimimerkkiä miettivä (nimimerkki)

Tuolta linkistä avautuu mielenkiintoisia näköaloja. Se on varmasti monille jo tuttu, mutta minusta tuntuu siltä, ettevät kaikki täällä ole sitä lukeneet.

Sieltä saattaa löytyä pohtimisen arvoista tietoa ja yhtymäkohtia nykymenolle.
http://telemedicine.org/BioWar/biologic.htm

Toksikologi (nimimerkki)

Sinka Viisala 150. kirjoitti
"On muuten kohtuutonta vaatia Mirjaliisaa tietämään eksaktisti joka pieninkin kemiallinen detalji tässä kimurantissa asiassa: hän on valon zoomannut sylttytehtaaseen. Muiden tehtävä on tutkia asia joka partikkelihippusta ja ristiinomistuskytköstä myöden. Sitä varten on eri henkilöt. Mutta sylttytehtaan löytäjän työ oli se tärkein!"

Ei asia ole kovin monimutkainen, katsotaan vain mitä aineita rokote sisältää ja varmasti turvalliset aineet jätetään tarkastelun ulkopuolelle.
Kyllä minä olen tottunut siihen että jos esitetään joku tieteellinen väite, se pitää myös pystyä perustelemaan.
Ainoa perustelu oli tarpeeton ärhentely ilmeisesti tietämättömyyden peittämiseksi jossain alkupään viestissä.

1. denotredame kommentoi:
29.11.2009 22.02

Kerro nyt lyhyesti mikä siinä on niin vaarallista jos ja vaikka se on ’nanorokote’

5. Mirjaleena Isoaho kommentoi:
29.11.2009 22.24

#4 Perekeleen lääkärit, ottakaa jo selville itse. Toteuttakaa hitusen verran Hippokrateen valaa THL/STM/WHO/GSK uskonne keskellä. En helevetti halua tänne yhtään nenäkästä ja ylimielistä lääkäriä kyselemään.

On aika erikoista partikkelien koon perusteella alkaa vetämään johtopäätöksiä asiasta, josta ei tiedä luultavasti yhtään mitään.
Ei ole kohtuutonta vaatia lääkäriltä tietämystä asiasta, joka kehottaa ihmisiä jättämään rokotukset ottamatta, se voi johtaa joidenkin, varsinkin riskiryhmään kuuluvien kuolemaan.
Itse en aio rokotetta ottaa, mielestäni se on tarpeeton terveille ihmisille, jokainen arvioikoon asian kuitenkin itse.
Kyllä minäkin ihmettelen THL:n toimia, tilataan rokotteet kaikille, vaikka vain

Eleonoora (nimimerkki)

#156

http://www.ttl.fi/NR/rdonlyres/2222309F-67BF-4C0C-...

Nanohiukkaset
•Ultrapieni hiukkanen (alle 100 nm)
•Nanohiukkanen (alle 40 nm)
•Nukleaatiohiukkanen (n. 150 nm)
•Tarkoittavat suurin piirtein samaa! Käyttö riippuu asiayhteydestä / viitekehyksestä

vajakki (nimimerkki)

NANO CHIP [DEATH CHIP] AT THE TIP OF THE NEEDLE
Wed, 09/16/2009 - 10:05 — Arthur Cristian
http://tinyurl.com/yzhocwg

Pekka Perusjätkä (nimimerkki)

Tietääkö joku onko tämä Isoaho todella hyvä trolli vai onko hän oikeasti tosissaan? Siis ihan aikuisten oikeasti tosissaan?

no vaccine (nimimerkki)

Tässä linkki, jossa graafinen esitys siitä paljonko itsekukin WHO:n pandemiakriisiryhmän jäsen nettoaa rahaa lääkeyhtiöiltä. Joukossa myös Suomen THL:n Juhani Eskola.

http://tinyurl.com/y972ej8

Ja muistakaamme että EMEAn rahoittajiin kuuluvat myös lääkeyhtiöt. Tieto on heidän kotisivuillaan.

Late (nimimerkki)

(169) Tietää, mutta saat ihan ite päätellä onko tosissaan.

Jani (nimimerkki)

Porissa kuoli 2 vauvaa (keskenmeno) piikityksen jälkeen.

SYY: SIKA-INFLUENSSAROKOTUS

Molemmat äidit olivat terveitä, ja kummatkin! käyneet 3d-ultrassa. Kaikki oli ollut OK

Ottivat piikit, vauvat kuolivat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pekka Perusjätkä (nimimerkki)

(171) Heh. No kai minäkin vedän johtopäätökseni sitten. :)

Lienee täällä turhaa kysyä sitä samaa asiaa jota joku jo peräänkuulutti tuolla ylhäällä, ts. mitä ihmettä nämä nano-mitänytsittenovatkaan tekevät, ja miksi ne ovat vaarallisia? En välittäisi oikein lukea niitä viittäsataa viestiä joihin Isoaho viittasi, kun tuota, olisi vähän parempaakin tekemistä sillä ajalla.....

suomalainen (nimimerkki)

# 151, # 152, # 154, #157, # 158, Pulkkine
Tämä mahdollinen STMn tai SPRn lahja suomalaiselle tieteelle esittää käskyjä ja välittömiä vaatimuksia
( kuggningsfrågor) blogin pitäjälle ja kansalaiskommentoijille näihin kysymyksiin vastaamiseksi.

Tuntuu "hirttäneen" itsensä sovittuihin (missä?) kokoluokituksiin, ja termistöbrassailuun, molemmat hyvin perifeerisiä tekijöitä
tässä keskuudessamme elettävässä ongelmavyyhdessä ja 'maallikkopalstalla'.

Mikäli hän olisi tehnyt kotiläksynsä ei hänen tarvitsisi kysellä. Minäkin toisessa blogissa olen antanut osoitteen
rokotteen patenttiasiapapereihin, joissa valmistaja esittää v2006 tietonsa pohjalta teknisesti rakennettujen *adjuvanttipallostensa*
kokojakaumaksi n 60nm - n240nm, eli rokotteessa on siis myös hänen haluamiaan

Late (nimimerkki)

http://www.mdpi.com/1420-3049/14/9/3286/pdf

GlaxoSmithKline Biologicals has developed several squalene emulsion formulations as vaccine

adjuvants. SB62 consists of 5% v/v squalene, 5% v/v -tocopherol, and 1.8% v/v Tween® 80 in PBS at

pH 6.8, with a particle size of ~150-155 nm [78]. When diluted two-fold for injection, the above

formulation is called AS03 [78]. AS03 has been approved as a component of the pandemic flu vaccine Prepandrix [75].

AS03 on pandemrix-rokotteen nanoadjuvanttiliuos ja sillä saadaan syöpägeenit siirrettyä rokotteen saajaan.

Tästä bioaserokotteesta on jo tehty useita rikosilmoituksia.

suomalainen (nimimerkki)

Korjaus edelliseen:
Mikäli hän olisi tehnyt kotiläksynsä ei hänen tarvitsisi kysellä. Minäkin toisessa blogissa olen antanut osoitteen
rokotteen patenttiasiapapereihin, joissa valmistaja esittää v2006 tietonsa pohjalta teknisesti rakennettujen *adjuvanttipallostensa*
kokojakaumaksi n 60nm - n240nm, eli rokotteessa on siis myös hänen haluamiaan

Toksikologi (nimimerkki)

Miksiköhän viestiäni 167. lyhennettiin loppupäästä?
Vastuullisessa asemassa olevan lääkärin olisi hyvä perustella väitteensä varsinkin jos sillä voi olla vaikutusta ihmisten terveyteen.
Se ei riitä että sanotaan "Perekeleen lääkärit, ottakaa jo selville itse.
En helevetti halua tänne yhtään nenäkästä ja ylimielistä lääkäriä kyselemään"

Jani kirjoitti 173.
1.12.2009 12.11

Porissa kuoli 2 vauvaa (keskenmeno) piikityksen jälkeen.

SYY: SIKA-INFLUENSSAROKOTUS

Molemmat äidit olivat terveitä, ja kummatkin! käyneet 3d-ultrassa. Kaikki oli ollut OK

Ottivat piikit, vauvat kuolivat!!

Se että tulee keskenmeno rokotuksen jälkeen, ei tarkoita sitä että rokotus olisi välttämättä syynä, keskenmenoja tapahtuu muutenkin.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

suomalainen (nimimerkki)

Toinen yritys:

...kokojakaumaksi n 60nm - n240nm, eli rokotteessa on siis myös hänen haluamiaan

foliohattu (nimimerkki)

"Tapausten selvittelyssä menee Kilven mukaan ainakin pari kuukautta. Keskenmenoihin ei kuitenkaan välttämättä löydetä koskaan tarkkaa syytä."

Tämähän se homman nimi on. Ei pystytä määrittämään syytä suuntaan eikä toiseen. Silti tulkinta on aina, ettei johtunut rokotteesta. Ruotsissahan on kuollut ihmisiä kai jo 10 paikkeilla tai enemmänkin aika pian rokotuksen jälkeen. Ainakin siinä vaiheessa kun neljä tapausta oli tutkittu, tulos oli samankaltainen; todennäköisesti syy ei ollut rokotteessa. Ts. ei sitä mahdollisuutta voida poiskaan sulkea.

Kun WHO raportoi, ettei rokotteet ole aiheuttaneet ainuttakaan kuolemantapausta, on uutisessa vain osatotuus. Pitäisi mainita, että n kpl kuolemia on saattanut johtua rokotteesta.

foliohattu (nimimerkki)

No tässä on tekstiä jostain GSK:n patenttihakemuksesta (Pandemrix?):
"Preferably the oil-in-water emulsion systems of the present invention have a small oil droplet size in the sub-micron range. Suitably the droplet sizes will be in the range 120 to 750 nm, more preferably sizes from 120 to 600 nm in diameter. Most preferably the oil-in water emulsion contains oil droplets of which at least 70% by intensity are less than 500 nm in diameter, more preferably at least 80% by intensity are less than 300 nm in diameter, more preferably at least 90% by intensity are in the range of 120 to 200 nm in diameter. "

Lukekaa koko juttu jos jaksatte:

http://www.freepatentsonline.com/y2007/0141078.html

Siinä on muuten hauskanen maininta noista kausikamojen tehosta:

"However, there is little evidence that current influenza vaccines work in small children under two years of age. Furthermore, reported rates of vaccine efficacy for prevention of typical confirmed influenza illness are 23-72% for the elderly, which are significantly lower than the 60-90% efficacy rates reported for younger adults (Govaert, 1994, J. Am. Med. Assoc., 21, 166-1665; Gross, 1995, Ann Intern. Med. 123, 523-527). "

Asiaan. Pandemrix on käsittääkseni nanorokote tuon pisarakoon perusteella. Hepatiitti B nanorokotteesta sanotaan, että pisarakoko on alle 400 nm. Mutta mitä se tarkoittaa? Pisarat ovat siis aika lailla influenssaviruksen kokoisia:
"The influenza virus is an RNA enveloped virus with a particle size of about 125 nm in diameter."

Haittaako tuo jos 150 nanoisia pallukoita liikkuu elimistössä? Kai ne pääsevät samoihin paikkoihin aika lailla kuin viruksetkin? Mitä ne siellä tekevät? Tarttuvatko ne viruksen proteiinipalaset näihin pallukoihin ja risteilevät elimistössä fake-viruksina, jotta vastustuskyky syntyisi?

Minulla ei ole hajuakaan? Eikö tällä palstalla käy ketään, joka tuntisi edes hieman asiaa sen sijaan, että käydään mollaamassa ihmisiä ja lyttäämässä heidän mielipiteensä?

P.S. Jos jollakulla on sellainen ajatus, ettei tuollainen vesi-öljyemulsio kropassa mitään tee, kannattaa tutustua kaikkien adjuvanttien äitiin, Freundin adjuvanttiin. Voi sillä aika ikäviä sivuvaikutuksia olla, eikä sitä kai saa ihmisiin suihkia, vai saako?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Olen laittanut kantelun ja tutkintapyynnön Oikeuskanslerin Virastoon koskien STM:n, THL:n ja median menettelyä sikainfluenssa-Pandemrix-asiassa.

Muut voivat lähettää omansa kirjaamo@okv.fi

nimimerkkiä miettivä (nimimerkki)

Vielä hiukan lisää pohjatietoa.

Engineering Warfare: A Close Look at Biological and Chemical Warfare
http://www.naturalnews.com/022683_viruses_influenz...

Tulee tosi paha olo, kun näitä lukee ja kyllä illuusiot ainakin minulta ovat karisseet.

Kiitos Mirjaleenalle ja kaikille muillekin, jotka ovat uskaltaneet avata tietoisuuntensa näille pimeille asioille ja tuoda ne myös tavallisten ihmisten luettavaksi.

Vastuuntuntoa ja rohkeutta se kyllä vaatii runsain mitoin.

Kaikesta pahuudesta huolimatta olemme rakentamassa inhimillisempää maailmaa ja pala palalta se rakentuukin.

Kauhistunut (nimimerkki)

Olen järkyttynyt huomattuani mielisairaidenkin voivan toimia lääkäreinä. Eikö näitä sekopäitä valvo kukaan?

saa ajatella (nimimerkki)

Suomessahan ainoa virallinen taho joka vastaa sikainfluenssarokotteiden maahantuonnista ja niistä informoinnista on THL, eli terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tiedättekö että se saa monien miljoonien rahoituksen toimintaansa samalta lääkeyhtiöltä miltä on myös tilannut sikainfluenssarokotteet suomeen, eli GlaxoSmithKline.

Kaikki GlaxoSmithKlineltä tilatut pandemrix-sikainfluenssarokotteet ovat testaamattomia ja myös niiden valmistajalla itsellään on syytesuoja. Joten jos joku rokotteen saaja kuolee tai halvaantuu neurologisesti niin hän ei voi nostaa rokotteen valmistajaa oikeuteen.

2009 keväällä kun amerikkalainen rokoteyhtiö baxter lähetti yli 72 kiloa elävillä H5N1-viruksilla varustettuja influenssarokotteita. Niitä oli tarkoitus alkaa rokottamaan kansainvälisen rokotetutkimuksen yhteydessä. Mutta eräs tsekkiläinen BIO TECH yhtiön työntekijä tutki rokotteet ja rokotti ne koe-eläiminä olleisiin fretteihin. Kaikki fretit kuolivat ja näin he päättivät sitten tutkia mitä rokotteessa oli.

No rokotteessa oli yhdistettynä elävää lintuinfluenssa virusta jonka kuolleisuus on 60% mutta ei leviä helposti, hyvin helposti leviävään normaaliin influenssa virukseen.

Myöhemmin rokotevalmistja Baxter joutui julkisesti myöntämään lähettäneensä tämän yli 72 kg lastin euroopaan elävillä viruksilla varustettuja rokotusaineita. Mediassa tämän jutun käsittely jätettiin niin kuin myös tämän tapauksen rikostutkinta lakkautettiin.

jokainen tekee itse omat päätöksensä ottaako vai eikö ottaa rokotetta, henk.koht en ota enkä anna lykätä sitä lapsiini. pyydän teitä hyvät ihmiset että miettikää tarkkaan ennenkuin otatte rokotteen.
mut älkää missään nimessä tehkö päätöstänne vaan sen takia että joku sano niin, käykää tutkimassa asiaa, netistä löytyy niin paljon tietoo (englanniks suurin osa tosin) ja punnitkaa sitä, valtamediaan ei voi luottaa, jos haluaa puolueettoman mielipiteen niin tieto on hankittava itse

vajakki (nimimerkki)

Kohta teidät pakkopiikitetään kaikki!
Lissabonin sopimus astuu voimaan tänään.
Kansalaisille Lissabonin sopimus tuo mahdollisuuden tehdä EU-komissiolle kansalaisaloitteita. Aloitteeseen vaaditaan miljoonan useasta eri EU-maasta tulevan kansalaisen allekirjoitus.
LUKEKAA KOMMENTIT:
http://tinyurl.com/yh2y5zg

anonymous (nimimerkki)

Erittäin mielenkiintoista seurata näitä juttuja. Niin paljon tulee aivan järjettömiä väitteitä ja salaliittoteorioita. Perinteinen "Koska valtamedia ei puhu aiheesta se tarkoittaa, että se on salaliiton jälkien peittelyä ja siten totta" on ehkä naurettavin puollustus ikinä. Olisi mukava saada Mirjaleenalta jotain oikeata todistusaineistoa tästä nanorokotteen vaarallisuudesta. Kaikki linkit mitä tällä sivulla asiasta olen nähnyt johtavat jonkun toisen henkilön blogiin, foorumiin tai muuten vaan epäluotettavaan nettisivuun (joita muuten kuka vaan voi luoda ja esittää olevansa ties minkä alan asiantuntija). Harmittavaa kun ihmiset löytävät (ei millään pahalla mutta yleensä erityisen nuoret tai vanhat) internetin ja uskoavat jokaisen asian mitä täältä löytyy. Hel****i, täältä saa ostettua suoraan kotiovelle vaikka aikakoneen tai painovoimankumouslaitteen ja se että joku tieteen "professori" ja "asiantuntija" sanoo sen olevan totta ei todellakaan sitä tarkoita. Sen takia valtamedia ei puhu asiasta, koska ne siellä tunnistavat suoraan mitkä asiat ovat täysin internetin heikko uskoisten teoreetikkojen pyörittämiä huhuja ja myyttejä. Nanorokote on luultavasti täysin näissä salaliittopiireissä keksitty termi. Eiköhän kaikki rokotteet sisällä jotain nano tavaraa (myös niitä ihmisten tekemiä nanohiukkasia), mutta ovat silti aivan turvallisia. Nyt te voittekin sitten esittää minulle kysymyksen "mistä tiedän, että en ovat turvallisia?". Periaattessa en voikkaan tietää, mutta luotan siihen mitä asiateksteissä mainitaan ja siihen mitä ei mainita esimerkiksi missään asiatekstissä ei ole mainittu eli näitä teidän vaarallisia nanojanne.
Mutta hienoa Mirjaleena olit koko ajan oikeassa AS03 on tosiaan Pandemrixin adjuvantti. Tosin mitä sitten? Se ei ole mikään uutinen. Se löytyy ties kuinka monesta GlaxoSmithKlinen rokotteessa ja varmaankin samantyyppinen löytyy muiden yhtiöiden kaikista mahdollisista rokotteista. Pahoittelen, mutta vaikka se on niin pientä, että te ette sitä ymmärrä ei tarkoita, että se olisi vaarrallista.

foliohattu (nimimerkki)

"Nanorokote on luultavasti täysin näissä salaliittopiireissä keksitty termi."

Voi kai se jonkinlainen salaliittopiiri tosiaan olla. Sitähän tässä moni on ehdotellut.

Googlaapa hakusanoilla 'nano vaccine' tai 'nano particle vaccine'. Huomaat, että on näistä muutkin kiinnostuneet kuin UFO-tutkijat.

Homma on vain niin uusi, että pitkän aikavälin terveysvaikutuksista ei kai paljoa tutkimuksia edes voi löytyä.

Mutta bisnes on olemassa ja se on iso:

"Once the Russian market is saturated, the possibility for entry to the world market for flu vaccines will be open, a market currently estimated at $3 billion and growing by 18% each year." (Mitähän lie rahayksikköä sitten onkin, niin kasvu-ura ainakin löytyy)

http://www.azonano.com/news.asp?newsID=12854

Laz (nimimerkki)

Jaahas, kirjoitusta vaikka kuinka paljon vailla ensimmäistäkään todistusta siitä, että kyseinen rokote sisältäisi mystisiä nanopartikkeleita. Kyllä ihmiset ovat herkkäuskoisia näköjään. Kritisoidaan virallisia tahoja, mutta samalla uskotaan täysin älyttömiä väitteitä tuosta vaan ilman todisteita.

Paras selitys koko sekaannukselle tulikin jo tuolla yläpäässä. Rokotteessa käytetty adjuvantti AS03 on ilmeisesti nyt mennyt Isoahon päässä sekaisin arseenitrioksidin (AsO3) kanssa.

suomalainen (nimimerkki)

Täällä on tuo ylhäällä olevan referaatin (78) sisältämä us patentti.

Ensimmäisillä sivuilla liitteistä näkee emulsiomittausten hiukkaskokojakauman, sekä taulukkona, että kuvaajana.

http://www.freepatentsonline.com/20070141078.pdf

Otan tuon aikaisemman kommenttini tähän, jospa se nyt siirtyisi ehjänä,
bloginpitäjä poistanee rikkinäiset:

# 151, # 152, # 154, #157, # 158, Pulkkine
Tämä mahdollinen STMn tai SPRn lahja suomalaiselle tieteelle esittää käskyjä ja välittömiä vaatimuksia
( kuggningsfrågor) blogin pitäjälle ja kansalaiskommentoijille näihin kysymyksiin vastaamiseksi.

Tuntuu "hirttäneen" itsensä sovittuihin (missä?) kokoluokituksiin, ja termistöbrassailuun, molemmat hyvin perifeerisiä tekijöitä
tässä keskuudessamme elettävässä ongelmavyyhdessä ja 'maallikkopalstalla'.

Mikäli hän olisi tehnyt kotiläksynsä ei hänen tarvitsisi kysellä. Minäkin toisessa blogissa olen antanut osoitteen
rokotteen patenttiasiapapereihin, joissa valmistaja esittää v2006 tietonsa pohjalta teknisesti rakennettujen *adjuvanttipallostensa*
kokojakaumaksi n 60nm - n240nm, eli rokotteessa on siis myös hänen haluamiaan

suomalainen (nimimerkki)

# 190 jatkuu...

Mika (nimimerkki)

# 186 (ja muut jotka uskovat valtamediaan)

Täytyy sanoa, että kirjoituksesi sisältö on todella todella sinisilmäistä. Tekee pahaa, miten paljon ihmiset uskovat valtamediaan. Internet on TODELLISUUDESSA ainoa paikka, missä ei (ainakaan vielä - ainakaan kovin paljon) vallitse sensuuri ja missä voi vapaasti jakaa tietoa. Se on totuus. Olet pahasti metsässä, mutta sieltä voi löytää helposti pois, kunhan aukaisee vain silmänsä.

Katso(kaa) tämä video. Klerk, katso sinäkin. Osta popcorneja, mutta varo ettei ne mene väärään kurkkuun.

http://video.google.com/videoplay?docid=-781099392...

Vähän aikaa taaksepäin en voinut kuvitella, että tämänkaltaiset asiat voisivat olla totta, mutta niin ne vaan ovat. Silloin vähän aikaa sitten, olin tietämätön, niin kuin sinä nyt. Ainoa ero oli se, etten käynyt (ts. tuhlannut omaa aikaani) kirjoittelemassa nettisivuille tietämättömänä asioista. Katso, olen varma että ajatusmaailmasi muuttuu.

Melko hurjaa (nimimerkki)

186 anonymous (ja kaltaisesi).
Kommentistasi huomaa, ettet tosiasiassa ole edes vaivautunut avaamaan linkkejä! Erittäin moni niistä vie nimittäin tiedesivuille, jotka vahvistavat Ml:n huomiot. Taitaa olla liian tylsää ja raskasta luettavaa sellainen teksti, mikä ei mahdu pieniin puhekupliin?

Ihmetyttää tuollainen suhtautuminen. Asiaseikat, joista kommentoijalla ei voi olla yhtään mitään tietoa (koska ei ole vaivautunut ottamaan selvää), lytätään huuhaaksi, niiden esittäjä yritetään mitätöidä ja hänen arvostelukykynsä tehdään kyseenalaiseksi. Esimerkiksi Kauppalehden nano-keskustelu kulkee osin jo lähes herjausrajoilla. Vaikuttaakin siltä kuin Kl:n keskustelijat olisivat keski-iältään peruskoulun yläasteelaisia keskenkasvuisia. Vaikea uskoa että he aikuisia olisivat, sillä keskustelutason voisi arvostella neloseksi. Mitä muuten pikkupojat tekevät Kauppalehden kaltaisen talouselämän julkaisun sivuilla???

Jos nuoret lukisivat enemmän asiatekstejä, he tietäisivät enemmän ja luulisivat vähemmän.

Late (nimimerkki)

Osa näistä herjauskommenttien kirjoittajista ovat paljon vanhempia, kun esimerkiksi minä. Ei voi muutakun ihmetellä milloin se henkinen kehitys on tyssännyt.

Herjataan ja ei osata rakentavaa keskustelua käydä.

Melko hurjaa (nimimerkki)

193.

Nobody likes you when you're 23
And are still more amused by BB
What the heck´s A S O three?
Some new fast food for you and me?

See?

Laz (nimimerkki)

"Internet on TODELLISUUDESSA ainoa paikka, missä ei (ainakaan vielä - ainakaan kovin paljon) vallitse sensuuri ja missä voi vapaasti jakaa tietoa. Se on totuus."

Totuus on se, että internetissä ihan kuka tahansa voi sanoa ihan mitä tahansa. Ja näköjään jotkut vielä uskovatkin ihan mitä tahansa. Ja linkität vielä Zeitgeistiin. Hohhoi.

Suosittelen sinulle tämän sivun lukemista:
http://conspiracyscience.com/articles/zeitgeist/

Se lähdekritiikki kannattaisi säilyttää myös täällä internetsissä.

Laz (nimimerkki)

"Erittäin moni niistä vie nimittäin tiedesivuille, jotka vahvistavat Ml:n huomiot. Taitaa olla liian tylsää ja raskasta luettavaa sellainen teksti, mikä ei mahdu pieniin puhekupliin?"

Se, että linkit vievät "tiedesivuille" ei vielä kerro MI:n päätelmien oikeellisuudesta yhtään mitään. Suosittelen myös lukemaan ne sivut ja ymmärtämään sisällön. ASO3:sta on tutkittu jo esimerkiksi lintuinfluenssarokotteen yhteydessä tuhansilla ihmisillä, se on todettu hyväksi immuunireaktion tehostajaksi.

Lisäksi on jäänyt hyvin hämäräksi se, mikä nanorokotteesta sinänsä tekee niin kamalan. Tutkimuksissa (esimerkiksi hepatiitti b-rokotuksissa) on todettu, että sen hyviä puolia ovat esimerkiksi hyvä säilyvyys ja hyvä immuunireaktion aikaansaanti. Se, että jotkut nanopartikkelit ovat meille oikeasti vaarallisia, ei tarkoita sitä, että kaikki "nano"-sanalla alkava olisi saatanasta (niinkuin näistä kirjoituksista tässä blogissa saattaisi yhtäkkinen ymmärtää.)

Jahas (nimimerkki)

Onko täällä THL:n ja STM:n ihmisiäkin nimimerkeillä kirjoittamassa?

Pasi Keinänen (nimimerkki)

#193 - Haloo, kuten joku jo mainitsi asiasta, tämä Mirjaleena Isoaho on trolli, tai pahempaa, ehkä jopa tosissaan siitä että ... itseasiassa en sano mitään siitä mihin Isoaho uskoo, sillä en oikeasti tiedä tai ymmärrä koko asiaa. Jaa miksi näin? Noh kun en saa selkoa tähän salaliittoteoriaasiaan, kuulema jonkun kommenttoijan mukaan tässä valmistellaan neljättä valtakuntaa, tai jotain, ja Jokelan ampuja liittyy jotenkin asiaan, ja loppu on kyllä niin ihme settiä että X-Files keskimäärin sisältää vakavammin otettavia asioita. :) Älä nyt suutu, mutta kun aikuinen ihminen näkee täyttä potaskaa niin hän tod.näk. tekee siitä huumoria, sillä sitähän tämä on. Mitä ihmeen väliä vaikka Isoaho sai vihdoinkin todistettua että jossain rokoteessa on nano-jotain -partikkeleita? Kuten tuossa on muutaman kerran peräänkuullutettu, niin haluaisin vain tietää että miksi kyseessä on niin hirvittävä asia että minun pitäisi hyppiä ympäriinsä kauhusta? Juu, ja en tosiaankaan ole ottanut mitään rokotetta, joten en ole minkään "mind control"-nano-hiukkasten ohjaamana tätä kirjoittaessa.

Juu ja älä jaksa viitata mihinkään "todisteeseen" joka viittaa sivulle josta siterataan jotain hihulia joka on "asian"tuntija aiheesta, tms.. Enemmänkin minua huolestuttaa Isoahon mielenterveys, minulla on ystävä joilla on Paranoidinen Skitsofrenia, ja hänellä on joskus tälläisiä perioodeja (jotka yleensä johtavat laitoshoitoon) jolloin ties mikä tarkkailee tai keinottelee, oli se sitten kommunistit, juutalaiset, SUPO, tms.. Tietenkin kannatan Isoahon oikeutta tuoda mieltään julki, itseasiassa olen valmis menemään vankilaan jos se on se hinta jolla Isoaho saa tuoda asioitaan esille, vähän kuin Noam Chomsky aikoinaan kirjoitti erään ranskalaisen uusnatsin (HUOM! Tämä ei ole Godwinin lain mukainen viittaus kehenkään, en kutsu ketään muuta uusnatsiksi kuin tätä henkilöä joka itse sanoi olevansa uunatsi) puolustukseksi adressiin nimen jolla vaadittiin akateemista vapautta tutkijoille, ts. jos joku haluaa sanoa jotain, hänen pitäisi saada sanoa se, mutta se ei tarkoita sitä etteikö joku voisi todeta että tämä on täyttä huuhaata.

Se google on kyllä niin kiva kaveri kun sen avulla löytää lähes mitä tietoa vaan suoraan internetistä. Kuten tuossa peräänkuulutettiin, niin Isoahon jutut kannattaa ottaa pienellä määrällä rationaalista skeptisyyttä.

Pasista huolestunut (nimimerkki)

#198 "Juu, ja en tosiaankaan ole ottanut mitään rokotetta, joten en ole minkään ”mind control”-nano-hiukkasten ohjaamana tätä kirjoittaessa."

Fiuuuuhhh! Olet poika IHAN pihalla.

Katja (nimimerkki)

Harva haluaa lähteä etsimään totuutta, koska oman maailmankuvan murtuminen
on pelottavin juttu minkä ihminen voi kokea! Jos pelkää, ei löydä koskaan totuutta. Totuus tekee kylläkin ihmisen vapaaksi! Mirjaleena Isoaho on löytänyt totuuden siemenen tässä rokotejutussa, siksi vastustajat pelkäävät!
Linkki:http://fluscam.com/HOME.html

Paroni (nimimerkki)

199.

Kyllä Pasi vaikutti tähän mennessä kaikkein järkevämältä tähän blogiin kirjoittaneista. Minkäänlaista lähdekritiikkiä Isoahon kannatajat eivät harjoita. Googlella haettuihin "lähteisiin" uskotaan kuin jeesukseen, seurauksena on sillisalaatti, jota kukaan ei selvinpäin ota tosissaan.

saa ajatella (nimimerkki)

no aika näyttää mitä tapahtuu ja mihin maailma menee mut suosittelen kaikkia varautumaan pahimpaan, olette varmaan kuullut sanonnan, on myöhäistä rypistää kun kurat on jo housuissa.
Zeitgeist on ihan asiallinen dokkari mut Alex Jonesin Endgame...pelottavaa... tiedän että se heppu liippaa jo vainoharhasuuden rajoja mut ei hän tyhjästä ole väitteitänsä tempassu. Kuten hänkin sanoo, katsoja päättää mihin uskoo

täs linkki mistä voi käydä vilasemassa http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho
siitä on suomi teksteilläkin julkasu utubes mut en nyt laiskuuttani ala ettiin

Jahas (nimimerkki)

201 Kerropas mikä esmes tässä linkissä on huuhaata? Lue erityisen huolella kohta Nanoteknologia ja terveys.

http://www.physics.helsinki.fi/courses/s/nanotiede...

Kannattaa muuten lukea äkkiä ennen kuin linkki "katoaa"...

foliohattu (nimimerkki)

#202
Ja sinun mielestäsi pitäisi uskoa THL:ään samalla tasolla?
Oletko sitä mieltä, että kommentoijien pitää viitata vain scholar-julkaisuihin, joihin sitten ei muut edes pääse käsiksi?
Näissä kaikenlaisissa tieteellisissä julkaisuissahan on se vika, että lukijan on uskottava sokeasti kirjoittajaa. Lähteiden tarkistaminen voi olla aika kovan työn takana? Ja pitääkö kaikilla olla akateeminen loppututkinto, jotta täällä voi mielipiteitänsä kertoa?

Mielestäni, sitä paitsi, Mirjaleenan viittama mdpi.com palvelu ei ole niitä kaikkein epäluotettavimpia. Kyllä se tieteelliseltä kantilta voittaa zeitgeistit ja conspiracyscience.comit.

On myös erikoista, että THL:n lääkäreitä uskotaan täysin varauksetta mutta jos esim. Mirjaleena tai Heikkilän Antti heittää jonkin kommentin, sitä ei edes kuunnella, vaan tyrmätään välittömästi vääräksi. Kriittinen keskustelu jää kokonaan puuttumaan.

Tässä on myös koko ajan ollut kaksi asiaa käsittelyssä, massarokotukset ja yleinen maailmanmeno. Jos tuon jälkimmäisen väittää olevan hyvällä tolalla, kannattaa funtsia uusiksi. Oman tulkintani mukaan tuo ensin mainittu on oire jälkimmäisessä olevasta viasta.

Kannattaisi välillä jättää se tieteen kaikkivaltiaisuusajattelu hieman taka-alalle. Tieteellisestä tutkimisesta on tullut mantra, jossa itse asia unohtuu. Kunhan homma vaan tehdään muodollisesti oikein, niin jee..

Paroni (nimimerkki)

204.

"Kannattaisi välillä jättää se tieteen kaikkivaltiaisuusajattelu hieman taka-alalle. Tieteellisestä tutkimisesta on tullut mantra, jossa itse asia unohtuu. Kunhan homma vaan tehdään muodollisesti oikein, niin jee.. "

Ja mitenköhän tätä mailmaa havainnollistettaisiin jos ei tieteen avulla? Kaikki mitä mailmassa tapahtuu on mitattavissa, punnitavissa, toisinsanoen havainnollistettavissa jollakin suureella. Tähän ja luotettaviin lähteisiin, sekä riittävään lähdekritiikkiin perustan ainakin oman mailmankatsomukseni. Entä sinä?

Pasi Keinänen (nimimerkki)

#200 - Katja hyvä, ei tässä ole kyse juupas-eipäs kilpailusta jossa olet joko Mirjaleena Isoahon kannattaja, tai sitten vastustaja. Väittäisin että useimmat, minä mukaanlukien eivät edes tajua miksi ihmeessä meidän pitäisi pelätä.....

Jahas (nimimerkki)

# 206:"Kaikki mitä mailmassa tapahtuu on mitattavissa, punnitavissa, toisinsanoen havainnollistettavissa jollakin suureella."

Just joo :D :D :D

Onneksi ei ole!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

On oikein erinomainen huomio, että esimerkiksi tässä nanoasiassa kuin esim. ilmaston"muutos" asiassa, puuttuu täysin hedelmällinen keskustelu vastapuolien välillä.

Muistakaa nyt, että
nanorokotteet ovat nykyrokotteita
Tästä seikasta keskustelun pitää lähteä. Olkaa hyvät, vastaväittäjät, dataa pöytään.
Tuossa viimeisessä artikkelissa on uusi juttu alussa, jos kiinnostaa.

p.s. en ole lyhentänyt tekstejä, tekninen ongelma

foliohattu (nimimerkki)

207
"Ja mitenköhän tätä mailmaa havainnollistettaisiin jos ei tieteen avulla? Kaikki mitä mailmassa tapahtuu on mitattavissa, punnitavissa, toisinsanoen havainnollistettavissa jollakin suureella."

Hei tämä Paroni taitaa olla niitä THL/STM:n miehiä! Tiedemies ainakin, henkeen ja vereen. Löytyisiköhän häneltä rakentava kommentti nanorokotteista. Tutkimuksia aiheesta on kyllä tehty. Minä en niihin pääse käsiksi.

Jos pääsisin erinäköisiin palveluihin, pitäisi ekana tarkistaa vaikka Elsevieristä Munckin Huudon amplitudi ja taajuus. :-)

sanna (nimimerkki)

Kaikille, jotka pitävät sikainfluenssa-rokotteen arvostelua ja tutkimista millään tavoin järjettömänä: Mikään rokote ei ole turvallinen. THL myi tämän rokotteen "täysin turvallisena". Kuka niin rokotteista sanoo ei joko tiedä rokottamisesta mitään tai sitten valehtelee. Kumpi tahansa vaihtoehdoista on totta, en uskaltaisi sellaisen ihmisen sanaan luottaa.

Kaikki lähipiirissäni sikainfluenssan todistetusti ja todistamatta (THL KIELTI testaamisen jopa yksityisiltä asemilta!) sairastaneet ovat olleet tavallisen flunssan verran sairaita. Ehkä vain normaalia pidempään, mutta levolla selvitty. Rokotetuista tutuista en voi sanoa samaa. Osalla ollut todella hurjia oireita. Rokotettuja on kuollut joka maassa. Kuolemansyytutkimukset aloitetaan olettamalla "ei johdu rokotteesta"-jälleen en luottaisi tällaiseen tutkimukseen lainkaan.

Mirja-Leena ja muut, asioita on hyvä tutkia ja pohtia itse jos luotettavaa tietoa ei muuten anneta. Kiitos.

TL (nimimerkki)

Pandemrixista on väitetty, että se on "ihan samakuin kausi-influenssarokote, vain viruksen kappaleet on eri".

Se, mikä jätetään kertomatta on, että Fluad-rokotetta (onko edes Suomessa ollut?), jossa on samat apuaineet, ei suositella kuin yli 65-vuotiaille. Yli 65-vuotiailla diagnosoidaan muutenkin syöpiä ja muita sairauksia, joita on vaikea suoraan yhdistää rokotteeseen.

Pitkäaikaisvaikutuksista nuorille ei ole kenelläkään mitään varmuutta.

B-hepatiittia vastaan kehitettyä kovasti kehuttua nanorokotetta ollaan lähettämässä WHO:n toimesta Afrikkaan. En olisi kauhean hämmästynyt, että Pandemrixin skvaleeni olisi nanoemulsio.

Ihan kiva, että uutta kehitellään, onhan noita myös hikisukille ja kasvovoiteissa. Enpä niitä silti itseeni taikka jälkikasvuuni halua, vaikka riski olisi kuinka marginaalinen. Tällä kohtaa en katso edes yhteiskunnan edun sitä vaativan (30% saa tartunnan, 10% taudin,

TL (nimimerkki)

2% pahan).

Huomenna on lasten luokkatoverien laumarokotus koulussa. Pahalta tuntuu.

Hilda K. (nimimerkki)

Tänne on pölähtänyt väkeä, joille on tärkeää kuuluttaa, miten vähän käsiteltävä aihepiiri heitä kiinnostaa.
195, anonymous 186, Laz ja muutama muu varoittelevat internetin vaaroista tavalla, joka kertoo nettikokemuksen ja medialukutaidon olevan vielä alkutekijöissään.
Jos conspiracy-linkki (195) edustaa jollekulle lähdekritiikkiä, ei vielä olla sellaisella osaamisen tasolla, josta voisi ammentaa muillekin.
Se internetin ominaisuus, että "kuka tahansa voi siellä olla mitä tahansa ja kirjoittaa mitä tahansa" ei ole uutinen niille, jotka osaavat tietoverkossa suunnistaa. Sitä vastoin, fraasi kuullaan tavallisesti tottumattomalta, usein kielitaidottomalta ja yleistiedon puutteesta kärsivältä netin käyttäjältä. Tai siltä, jonka intressissä on, ettei jokin tieto pääse jokamiehen ulottuville.

voi helvetti (nimimerkki)

Marjis näemmä sensuroi aiheellisen kritiikin (kuten hän väittää virallisten tahojen tekevän). Sensurointi johtunee siitä että kyseinen henkilö on ottanut tavoitteekseen löytää muitten keksimiä perusteettomia harhaluuloteorioita ja narauttaa (ikävän) suuri kylähullujoukko, joihin te kuulutte, Rakkaat Ihmiset. Seuraava askel Marjiksella on päästä kenties päästä edustamaan yhtä asiaa eduskuntaan, kuten Paavalniemet ja muut kompetenssikyvyttömät tekivät.

Jouko (nimimerkki)

215

Voi helvetti mikä kommentti..

TP (nimimerkki)

Eleonoora kommentoi:

Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Harri Alenius sanoo, että nanohiukkasten terveysvaikutusten tutkimus on vasta lähtökuopissaan.

”On pystytty näyttämään, että tietyt nanopartikkelit aiheuttavat keuhkoihin tulehdusvaikutuksia. Kokeellisissa tutkimuksissa on myös osoitettu, että tietyntyyppisille nanohiukkasille altistuminen saa aikaan jopa syöpää. Mutta nämä ovat tällä hetkellä niin yksittäisiä tutkimuksia, että selkeitä johtopäätöksiä ei voida vetää. Lisätutkimusta tarvitaan”, Alenius sanoo, ja muistuttaa, että hysteriaan ei ole aihetta. ”

Siinä on vaan sellainen homma että pandemrix rokote on bioase ja bioaseeksi suunniteltu ja tehty laboratoriokokein niin vankasti että se varmasti aiheuttaa jokaiseen sen saajaan varman syövän ja näin se toimii tehokkaana biologisena aseena.

Nämä jotka nyt ovat kuolleet rokotteeseen ovat vain heitä joilla on heikompi vastustuskyky mutta ne sadattuhannet suomalaiset jotka tulevat kuolemaan tulevat kuolemaan rokotteesta saatuun syöpään ja mediahan THL:n ohella tulee lobbaamaan sen jälkeen näitä tapporokotteita entistäkin enemmän maalaamalla kauhukuvia että sikainfluenssan toinen aalto on tullut.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

# 215 Kuka on Marjis?
Jos minusta puhut, olen ollut ehdolla vaaleissa hernesoppatykkeineni. Jos puhut motiiveistani, niin hassua on se, etten nähnyt mitään oleellista vikaa viime keväänä, kun LL-liiton haastattelija kysyi terveydenhuollon ongelmista, vain yksityistämisestä puhuin. Eikös korruptioeduskunnasta juuri sanota, että itteppähän olette sinne äänestäneet. Jos meillä olisi jollain ilveellä demokraattinen eduskunta, niin äänestämällä sekin on valittu.

En tiedä uskotteko, mutta mitään en ole täällä blogissa suunnitellut tapahtuvan. Kotona huomautetaan, että tavallisin lauseeni on: Ei voi olla totta! Hädin tuskin itse uskon, mitä tapahtuu.

Sitten vielä: nanokoossa voi olla hiukkanen tai nestepisara. Jokaisella hiukkasella on noin 16 eri ominaisuutta tavallisen kemikaalin neljän ominaisuuden sijaan. Mitä pienempi taas liuoksen pisara on, sitä aktiivisempi se on, arvaamattomampi, ketterämpi, kuten hiukkanenkin. Nanoliuoksessa voi olla nanohiukkasia. Homeopatiassa on on laimennus ja ravistaminen jokin idea. Pisarat ainakin pienenevät? Heidän ajatus voi siis olla samantyypinen kuin nanoteknologiassa. Mitä pienenpi sitä tehokkaampi.

Mutta hauska ilmiö on se, että aluksi oli teksti, joka aiheutti paljon keskustelua, muutama vastarannankiiski oli paikalla, mutta sitten katosivat.
Nanorokotteet nyt: globaali huijaus käynnissä!

No, sitten myöhemmin, ilmoitin, että Pandemrix on nanorokote ja sitten tänne hyökkäsi kaikenlaista väkeä ilman yhtään todellista vasta-argumenttia.
Tuo paranoidisen skitsofrenian kortti on erikoinen. Mikäs tauti on, kun luulee asuvansa joulupukin maassa?
Suomalaiset, PANDEMRIX ON NANOROKOTE ja meitä on raskaasti huijattu!

Minni (nimimerkki)

Kiitos Mirja-Leena ja voimia sinulle!

Sain osuvasti tänään puhelun syöpä-vakuutuksesta. Sen saadakseen ei saa lähisuvussa olla syöpää todettuna. Ja rahaa taas liikkeelle...

On paljon ajatuksia siitä, miten kontrolloidussa maailmassa todellisuudessa elämme ja kyllä... välillä kauhistuttaa!

Juisimo (nimimerkki)

#217: Onpas taas kunnon kauhukuvienmaalailua: "..tulevat kuolemaan rokotteesta saatuun syöpään..". Jotain rajaa nyt jo. Siitä olen samaa mieltä että asia on tutkittava kunnolla, ja rokotteen turvallisuudesta / vaarallisuudesta pitää saada oikeaa puolueetonta tietoa viralliselta puolelta, mutta noita kauhukuvienmaalailuja voisi vähentää. Mikään ei ole varmaa.

Juisimo (nimimerkki)

Ja muutoinkin.. uskon mielen voimaan. Ja jos nyt näiden epäilyjen ansiosta jo rokotetut ihmiset alkavat tosissaan _pelätä_ sitä syöpää, niin kyllä he sen sitten myös itselleen kehittävät, oli sitä nanoa siinä rokotteessa tai ei. Rokote on tutkittava perin pohjin, mutta "nukkuvien" ihmisten pelottelu ei ainakaan auta asiaa. On vähän turhan rankka herätys siinä tapauksessa. Muutoin kiitokset kaikille erittäin virkistävästä keskustelusta :).

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Jotain hyvin omituista tapahtui juuri. Nyt voitte hetken pitää minua hulluna. Tosin teidän pitää pitää myös toista aikuista hulluna yhtäaikaa. Meillä on kaksi kelloa seinässä ja netissä. Kun katsoin kelloa, ihmettelin kun kello oli jo yksi ja sanoin siitä puolisolleni. Niinkuin tunti olisi mennyt tosi nopeasti, puuttunut. Hassua oli, että hän sanoi, että aikoi juuri sanoa minulle samaa. Ei se, että minä koin niin, aikahan voi mennä siivillä, mutta että yhtäaikaa koimme niin, että niinkuin tunti olisi puuttunut. Ei käsitä. Aiemmin vastaavaa tilannetta ei ole ollut.

Aiheutan varmasti monelle ristiriitaisia tunteita, kun minua ei voi lokeroida helposti mihinkään. Toivottavasti ravistelenkin kulissimaisia rakenteita.

Minni (nimimerkki)

Skitsofrenia kommentiin:

todella ala-arvoinen kommentti. Kyseistä sairautta sairastavat ovat ihmisiä ja se että kuvailet sitä tavallasi on kyllä ala-arvoista. Kyllä, sairauden piirteisiin kuuluu totaalinen elämänhallinnan menetys, mutta lähdet osoittamaan jotakuta ilman syytä? Vai kutsutko tiedonhaluista ja ihmisoikeuksien puolesta asiaansa esittävää ihmistä näin?

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Emme voi Eleonoora tehdä johtopäätöksiä, koska mitään tieteellistä dataa ei kerätä. Siinä se ongelma onkin. Siitä voi tehdä johtopäätöksen tahallisesta salaamisesta. Ja kuten joku sanoi, meillä on ainoa vaihtoehto tutkia ja pohtia itse.
Itse veikkaan lähiongelmaksi vastustuskyvyn laskua. Kun tulee isompi tauti, voi tulla ongelmia, kun oma puolustusjärjestelmä on sekoitettu.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Laz muuten alkaa puhumaan jo niin, että tajuaa nanorokotteiden olevan todellisuutta! Edistystä. Kumpa lääkäritkin sen tajuasivat.

Tämä keskustelun aihe on levinnyt, ajatelkaa, vain netin kautta suureen tietoisuuteen. Mua on siteerattu mitä ihmeellisemmissä paikoissa maailmalla, hassua. Ulkomailla tästä on jotkut puhuneet samoin Suomessa pari ei-lääkäriä aiemmin, ne eivät levinneet niin tietoisuuteen vielä, mutta nyt leviää.

Ajatelkaapa, jos aiheesta olisi ensin Suomessa kertoneet ammattimainospropagandanikkarit. He olisivat hehkuttaneet nanojen ainutlaatuisia hyviä ominaisuuksia ensin. Se mielikuva olisi ollut vaikea rikkoa. Kerrankin näin päin!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

En tiedä mitään puhujasta, mutta puhuupa juuri samaa kuin ajattelen. Englanniksi.
ÖTYÄ!
http://www.youtube.com/watch?v=hkn_yZ6f1xk&feature...

Toksikologi (nimimerkki)

Olen useita kertoja kysynyt että mistä on väitteissäsi kysymys, ehkä se alkaa vihdoinkin selviämään vaikka tämäkin vähän sekoitti asiaa:

MirjaLeena kirjoitti:
”Sinulta UNOHTUI YKSI AINE, lueppa tarkempaan, kysymyksessä on nanoemulsio oil-in-water:

SB62 consists of 5% v/v squalene, 5% v/v -tocopherol, and 1.8% v/v Tween® 80 in PBS at pH 6.8, with a particle size of ~150-155 nm.
Sitten pohdi seuraavaksi tälläisen systeemin nopeaa leviämistä elimistössä ja sen vaikutuksia elimistölle…”

--> PBS-puskuriliuos tosiaan unohtui, siinä ei kuitenkaan ole tarkoittamiasi haitallisia nanopartikkeleita.

Mirjaleena Isoaho kommentoi:
1.12.2009 21.02
"On oikein erinomainen huomio, että esimerkiksi tässä nanoasiassa puuttuu täysin hedelmällinen keskustelu vastapuolien välillä"

--> olenko nyt ymmärtänyt oikein, että sinä tarkoitat näillä haitallisilla nanopartikkeleilla emulsiossa olevaa rasvapallofaasia, etkä mitään ainetta erityisesti? Rokotteessa ei ole (tuoteselosteen mukaan) mitään aineita, joiden molekyylin koko on 150 nm vaan kyse on ainoastaan emulsion rasvapallojen koosta.
Hedelmällinen keskustelu on aika mahdotonta, jos en edes tiedä mikä tässä rokoteasiassa on mielestäsi ongelmana.
Koska joudun osittain arvailemaan, oletan sinun tarkoittavan juurikin rasvapallojen pientä kokoa.
Tämä tietysti on pelkästään hyvä asia, vaikka ne eivät erityisen haitallisia aineita sisälläkään, siksikään koska määrät ovat olemattomia.
On parempi että aineet saapuvat kudoksiin ja soluihin pieninä määrinä, kuin se että solut "uivat" niissä.
AS03 adjuvantti sisältää skvaleenia (10,69 milligrammaa);
DL-alfa-tokoferolia (11,86 milligrammaa) ja
polysorbaatti 80:tä (4,86 milligrammaa).
Skvaleenia on esimerkiksi kylmäpuristetussa oliiviöljyssä 400-700 mg/100 g Välimeren maissa asuvat saavat sitä helposti >200 mg päivässä, mikä on 20 kertaa enemmän kuin rokotteen sisältämä määrä, siis joka päivä.
E-vitamiinia on suositusten mukainen määrä.
Polysorbaattia on niin vähän, ettei siitä aiheudu haittaa, sitä on monessa jäätelössäkin.
E 433 Polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti (Polysorbaatti 80)
Valmistetaan kemiallisesti sorbitolin (E 420), rasvahappojen (E 570) ja etyleenioksidin reaktiossa. Rasvahapot voivat olla eläinperäisiä.
Stabilointi- ja emulgointiaine. Saa käyttää mm.
jäädykkeisiin, makeisiin, purukumiin, keittoihin, kastikkeisiin, kahvileipään ja jälkiruokiin. Enimmäismäärärajoituksia. ADI: 10 mg/kg/vrk (rokotteessa 4,86 mg)

Haitalliset nanopartikkelit ovat kiinteitä aineita; hiilinanoputket, fullereenit ym. jotka vahingoittavat soluja mekaanisesti tai niiden pinnalla mahdollisesti olevat (yleensä metallit/metalliyhdisteet) katalysoivat reaktioita soluissa.
Jotkut niistä voi myös aiheuttaa oksidatiivista stressiä mm. UV-titan, hiukkaskoko n. 20 nm.
Olemattomat määrät rasvamaisia aineita eivät ole vaarallisia nanopartikkeleita, kyse ei ole koosta vaan aineiden reaktioista ja kyvystä aiheuttaa reaktioita elimistössä.
Sinulla on nyt tullut tässä pieni väärinkäsitys, mikä on ymmärrettävää kun tietoa varsinaisista nanopartikkeleista ei ole riittävästi.

Annelies (nimimerkki)

Does anyone speak English ?? I'm Annelies from the Netherlands and I'm searching for contacts.

I want to keep up-dated about the Mex. fly vaccinations in you're country.
Our gouverments are lying to us !! This vaccine is very, very dangerous. We already have a few people who died of the vaccine, 3 baby's, a 82 year woman and a 7 year old boy. We only know that because of the internet. The media will not tell us about this !! The vaccinations only started one week ago.

Do you have a We Are Change, WAC-organisation in Finland and how can I contact them?

Please contact me on stella_geen@hotmail.com

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Annelies,
#228, thank you for coming here! We are ve-ry interested about everything you can tell us.
I do not know, if we have a WAC-group here in Finland but I am sure we will find out. And when we do, we´ll let you know.

Our government keeps silent. Yesterday there was "news" in the paper that STM (finnish Social- and Health Ministry) is monitoring chats, blogs and netforums to keep a track of discussions concerning Swineflu.

Some of us have contacted parliament-members, media, Chancellor of justice and Protector General but we get no answers. Media keeps silent.

Hospital personnel has told us -anonymously- that THL (finnish Health- and Wellbeing-department) has forbidden to keep a register of the symptoms people get after vaccination and the dead are neither to be registered.
Private clinics are forbidden by THL to take Swineflutests.

We suspect that Pandemrix is a nanovaccine. They are not patented, licensed, tested yet. If this is so, it is extremely dangerous for pregnant women as it causes irreversible changes in the mitochondryo of the phoetus.
But we do not know for sure it is a nanovaccine. We just strongly suspect this to be so.
There is a person who is demanding in the court that THL submit the papers revealing the real substance of Pandemrix. So far they have refused to do so.

I ´ll enclose a link to next comment, it´s a graphic so that even if you do not understand the language you´ll understand the names (some familiar among them...) and euro-marks :D

I´ll send this comment to your e-mail also, in case this blog is shut down.

We are communicating with a swedish MEP and he tells that the media in Sweden ignores his information as if they were told to do so.
Can I give him the message you posted in this blog?

You CAN make a complaint to your Chancellor of Justice, complaint being a breach of rights of a citizen and jeopardizing citizen health, and request him/her to investigate the matter.

Keep in touch!

Riikka

Joshua (nimimerkki)

Hmm... mielenkiintoista.. hyvin mielenkiintoista...! Haluaisinkin esittää muutaman kysymyksen, joka vie meidät ihan tämän sikahässäkän alkulähteille... M-L ja muut.. Oletteko sitä mieltä, että NWO kieroili tämän H1N1:den alulle? Jos.. Niin missä he sen kehittivät, mistä ja miten päästivät leviämään?? Meksiko? ps. Tsemppiä ja iloista kaikkien elämiin! =)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Joshua,
#231, täällä keskustellaan jääviysongelmista, läpinäkyvyydestä ja valvonnasta (toimiiko se, onko sitä?).
Täällä keskustellaan siitä, että meille ei kerrota mitä Pandemrix sisältää tai että miten on mahdollista että THL:n Juhani Eskola joka kuuluu WHO:n pandemia-asiantuntijaryhmään ja saa rahaa Novartikselta, lietsoo lisää tuohta kukkaroonsa pelottelemalla ihmisiä pandemialla. kts. linkki #230

WHO:han muutti juuri sopivasti pandemiamääräykset sopimaan myös kausi-influenssaan...ja WHO:ta sponssaa nk. BigPharma, tieto on heidän kotisivuillaan.

NWO tuli mukaan keskusteluun koska esim. WTO:n P.Lamy toistelee juhlapuheessaan "a new world order is needed" jne. Eikä muuten ole ainoa iso maailman tappi, joka sitä on kuluvana vuonna hokenut.

Sikainfluenssarokotelobbari (nimimerkki)

Meillä terveyden ja lääketeollisuuden huorien laitoksen puolesta kuuluu informoida tästä rokotteesta kansalaisia ja tämä rokote on turvallinen. Se että rokotettuja on kuollut ei todista yhtään mitään.

On rokote sitten nano tai ei, se ei vielä todista yhtään mitään. Mutta terveyden ja lääketeollisuuden huorien laitos aikoo tehostaa vastapropagandaansa näitä rokoteaktivisteja vastaan. Toivoisimme että väärän tiedon levittäjät saataisiin vastuuseen. Sillä oikea tieto on se että rokote on turvallinen ja sikainfluenssatauti vaarallinen.

Joshua (nimimerkki)

#233 Arvoisa, Sikainfluenssarokotelobbari. Minuun sinun ei ainakaan kannattaisi tuhlata enää kallista "inffis" aikaasi. Olenhan jo ehtinyt tehdä omat johtopäätökseni tämän asian tiimoilta. Mutta.. peace ja iloista sinunkin elämääsi! =)

Toksikologi (nimimerkki)

Riikka Söyring kirjoitti
"pregnant women as it causes irreversible changes in the mitochondryo of the phoetus"

--> Olisiko linkkiä tutkimukseen, jossa kerrotaan rokotteen aiheuttavan palautumattomia muutoksia sikiöiden mitokondrioissa?

Raskaana olevat naiset ovat olleet rokotusjonoissa ensimmäisenä.
Kun vuosittain syntyy n. 57.000 lasta, rokotettuja on varmaankin nyt ainakin 20.000?
En tiedä kuinka monta keskenmenoa tapahtuu vuosittain, varmasti useita.
Kun niitä sitten tapahtuu yhdelle ehkä 10.000 rokotetusta, siitä on paha vetää johtopäätöksiä, että keskenmeno olisi rokotteen aiheuttama.
Sikaflunssa saattaa olla vaarallinen raskaana oleville, mitäs jos joku jättää rokotteen ottamatta vain siksi, että joku luulee jotain.
Syitä voi olla useita.

Pienikin määrä kofeiinia lisää keskenmenoja

Kahvin, teen, kofeiinipitoisten virvoitusjuomien tai kaakaon lipittäminen voi aiheuttaa keskenmenon luultua pienemmillä määrilläkin.

Kaiser Permanente -järjestön tuoreessa tutkimuksessa kartoitettiin yli tuhannen odottavan äidin kofeiininkäyttöä.

Analyysi osoitti, että 200 mg päivittäinen kofeiiniannos – jonka saa esimerkiksi noin kahdesta kupista kahvia – kaksinkertaisti keskenmenoriskin verrattuna niihin, jotka eivät nauttineet lainkaan kofeiinia. Alle 200 milligramman päiväannoskin nosti riskiä 40 prosenttia kokonaan kofeiinittomaan juomavalioon verrattuna.

Riski näyttää kietoutuvan nimenomaan kofeiiniin, koska kahvin lisäksi myös muut kofeiinia sisältävät juomat lisäsivät keskenmenoriskiä.

Keskenmenojen kannalta herkin ajankohta on raskauden ensimmäinen kolmannes, varsinkin sen keskivaihe.

Tutkimuksen julkaisee American Journal of Obstetrics and Gynecology.
http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3212

Toksikologi (nimimerkki)

6000? keskenmenoa vuodessa, eli 500 kuukaudessa..

Keskenmeno on yleisin raskauskomplikaatio: 10-15 % raskauksista keskeytyy ennen 22. raskausviikon päättymistä ja valtaosa (80 %) niistä kahdeksan ensimmäisen raskausviikon aikana (Cramer ja Wise 2000).

http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/etusivu?p_p_...

Kilu (nimimerkki)

Mites tämä?

http://www.ktl.fi/portal/suomi/terveyden_ammattila...

Pandemrix rokotteessa oleva AS03 -adjuvantti on ns. öljy-vesi -pohjainen tehosteaine. Se koostuu skvaleenista, DL-alfa-tokoferolista ja Polysorbaatti 80:sta.

* Skvaleeni liittyy steroidi-kolesterolisynteesiin ja on solukalvojen luonnollinen komponentti. Sitä on useissa ravintoaineissa esimerkiksi kasvien siemenissä ja oliiviöljyissä.

* L-alfa-tokoferoli on synteettinen E-vitamiini.

* Polysorbaatti 80 (E433) on jauhonparanne, jota käytetään mm. elintarvikkeissa.

Tehosteaine koostuu siis tavanomaisista aineista, joita saadaan ravinnosta tai joita on esimerkiksi vitamiinivalmisteissa.

Tehosteainetta on testattu mm. Euroopan lääkeviraston (EMEA) hyväksymän H5N1-lintuinfluenssarokotteen turvallisuustutkimuksien yhteydessä usealla tuhannella ihmisellä. Tutkimuksia on tehty 3-9 -vuotiailla ja 18 vuotta täyttäneillä aikuisilla. Näiden tutkimusten mukaan ASO3 on erinomainen tehosteaine, mutta voimistaessaan puolustusreaktiota se myös herkästi aiheuttaa ärsytystä rokotuskohdalle.

Mikä noista aineista nyt on se vaarallinen nano, joka tulee ja tappaa?

Toksikologi (nimimerkki)

MirjaLeena Aamulehden blogissa:
Nyt jokaiselle suuhun avainkysymys: Mitä lääkärisi tietää nanoteknologiasta?
Voin vastata tämän hetken tilanteesta. Suurin osa ei tiedä mitään, jopa yhtään mitään. Minäkään en tiennyt ennen.

Noh, nyt tiedät :)

Gäst (nimimerkki)

# 233
Tämä "huorien laitoksen lobbari" puhuu vastoin parempaa tietoaan, tai sitten ei, mikä vaihtoehto osoittaisi hänen olevan ammattitaidottomana ja välinpitämättömänä liian suurissa saappaissa.
Viralliset vastaavien laitosten tutkimukset Australiasta Uudesta Seelannista ja Usasta osoittavat että "sikaflu" on lievempi kuin tavallinen kausiflu.
Esiintyminen on läikittäistä, Us osavaltioissa määritetyistä tapauksista 1% - 17% oli tätä.
Perheessä läheisen tartuntariski n. 10% Yksikään terve vanhus ei ole tarvinnut sairaalahoitoa eikä kuollut tämän takia (24 osavaltiota). Suurin syy ko. sairaalakuolemiin on estohoidon liian myöhään aloittaminen. Oikeana aikana aloitetut ovat selvinneet.
Lasten vaste 25%

Gäst (nimimerkki)

#239 jatkoa...Lasten vaste 25%

anonymous (nimimerkki)

Joo ei ne teidän lähteet ole asiallisia sivuja vaikka kuinka väitätte. Te vaan yksinkertaisesti olette niin helppo uskoisia, että sivut jotka on tehty tyylikkäästi ja siellä kirjoitetaan asiallisen kuuloisesti on pakosti myös todelliset. Asiallisia sivuja tältä alalta on mm. www.sciencemag.org www.newscientist.com www.popsci.com www.naturalhealthmag.com www.health.com . Mutta niin nuohan tosiaan on automaattisesti kontrolloituja ja sensuroituja sivuja. Miettikää nyt vähän jo! Olen käyttänyt nettiä jo 90-luvun alusta ja nähnyt täällä ties kuinka monia huonosti ja jopa jotain hyvin tehtyjä huijauksia ja salaliittoja. Tämä teidän uskoma asia menee siihen huonosti tehtyjen kategoriaan.

@Foliohattu joo olen aika monesti nuo sanat googlettanut kun en viitti tulla huutelemaan asiasta jos en siihen mitenkään olisi tutustunut. Googlekaan ei vaan löydä mitään järkevää asiasta. Muutaman pelon hallitseman blogin ja joitakin uutisia, joista ei löydy minkäänlaisia todisteita vaan samaa pelottelua. Minä itse laskin positiivisia uutisia sieltä enemmän mm. tuo ilman neulaa toimiva ja ilman jäähdytystä säilyvä hepatiitti-b rokote. Mahtava keksintö!

@Mika "Internet on TODELLISUUDESSA ainoa paikka, missä ei (ainakaan vielä - ainakaan kovin paljon) vallitse sensuuri ja missä voi vapaasti jakaa tietoa."
Sanot näin ja sen jälkiin lisäät linkin Zeitgeistiin. Onneksi olkoon uskottavuutesi on 0.
Olet kuitenkin oikeassa internetissä ei vallitse sensuuri, mutta siellä ei myöskään pystytä hallitsemaan kuka sinne kirjoittaa ja varsinkin mitä. Hyvä esimerkki on wikipedia. Itsekin käytän kyseseistä sivua tiedon hankkimiseen, mutta varauksella (varsinkin poliittisissa artikkeleissa) koska sinne voi kuka tahansa kirjoittaa omia mielipiteitään/näkemyksiään asiasta, joista ei ole takuuta onko se faktaa vai jonkun kuvitelmaa. Sama pätee kaikkialle internettiin. Suosittelen sinulle Mika (ja kaikille muillekkin täällä) että ottaa tulevaisuudessa järjen käteen ja mietit luettuasi blogeja ja artikkeleita, että kuka tämän on kirjoittanut, mikä on hänen tavoitteensa tällä kirjoituksella ja onko tämä totta. Zeitgeist mm. on ties kuinka moneen kertaan todistettu täysin huijaukseksi. Fakta on että se on tehty hyvin ja siihen on todella hyvin saattu dramaattinen lisä ja pelkokerroin korkealle joka saa ihmiset tilaan jossa ei välttämättä ajattele kritiikin kanssa asiaa ollenkaan ja uskoo kaiken suoraan.

anonymous (nimimerkki)

Korjaus tuohon @Mika kohtaan tämän verran pitin Mikan kirjoitusta linkittää "Tekee pahaa, miten paljon ihmiset uskovat valtamediaan. Internet on TODELLISUUDESSA ainoa paikka, missä ei (ainakaan vielä - ainakaan kovin paljon) vallitse sensuuri ja missä voi vapaasti jakaa tietoa."

Laz (nimimerkki)

214
"Jos conspiracy-linkki (195) edustaa jollekulle lähdekritiikkiä, ei vielä olla sellaisella osaamisen tasolla, josta voisi ammentaa muillekin."

Se on kuitenkin tarkistettavissa oleviin lähteisiin perustuva. Toisin kuin kritisoimansa elokuva. Ymmärrätkö mitä lähdekritiikki tarkoittaa?

"Se internetin ominaisuus, että ”kuka tahansa voi siellä olla mitä tahansa ja kirjoittaa mitä tahansa” ei ole uutinen niille, jotka osaavat tietoverkossa suunnistaa. "

Varmasti näin. Tätä ketjua lukiessa vaan tuntuu, että kaikenlaisia uskomattomia väitteitä hyväksytään tuosta vaan, ilman minkäänlaista kritiikkiä.

225 "Laz muuten alkaa puhumaan jo niin, että tajuaa nanorokotteiden olevan todellisuutta! Edistystä. Kumpa lääkäritkin sen tajuasivat."

Nanorokotteiden testauksesta on olemassa tieteellisiä artikkeleja, eli kyllä niitä on olemassa. Nanorokotetta HEPATIITTI B:hen on testattu ELÄIMILLÄ. Mitään näyttöä siitä, että nykyinen influenssarokote olisi nanorokote, ei ole, on vain pelkkää käsienheiluttelua (joka kyllä joihinkin tuntuu toimivan kuink häkä).

Toisaalta edelleen ovat jääneet nämä nanorokotteiden valtavat haitat epäselviksi. Eläinkokeissa (näissä hepatiitti b -rokotetta koskevissa) kun on todettu niiden olevan tehokkaita ja lisäksi niitä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa, joten niitä olisi helpompi jakaa alueilla, jossa ei ole esimerkiksi sähköä.

"The vaccine was as effective as current hepatitis B vaccines in eliciting systemic protective antibodies in the blood of animals. The nanoemulsion acted as an effective adjuvant, without the need for a traditional adjuvant or inflammatory compound as in the current hepatitis B vaccines.

In addition, the nanoemulsion vaccine produced sustained cellular immunity in Th1 cells, which could make the vaccine useful in treating people with chronic hepatitis B whose own cellular immune responses are inadequate."

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/08/08081...

Eleonoora (nimimerkki)

Prof. Ilpo Vattulaisen (fysiikan laitos, TTY) ja akatemiatutkija Emppu Salosen (teknillisen fysiikan laitos, TKK) tutkimusryhmät ovat yhdessä yhdysvaltalaisen prof. Pu-Chun Ken (Clemson University) ryhmän kanssa selvittäneet, kuinka hiilen nanohiukkaset vuorovaikuttavat solujen kanssa. Tulokset antavat aihetta huoleen.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että tietyt soluviljelmät eivät häiriinny, jos ne altistetaan hiilen pallomaisille nanohiukkasille eli fullereeneille. Solujen toiminta ei häiriinny myöskään silloin, jos ne altistetaan galliinihapolle, jota esiintyy lähes kaikissa kasveissa ja muun muassa teessä. Sen sijaan soluliuoksessa yhtä aikaa esiintyessään fullereenit ja galliinihappo järjestyvät rakenteiksi, jotka sitoutuvat solujen pinnalle ja aiheuttavat solujen kuoleman muutamassa kymmenessä minuutissa.

Tutkimus osoittaa, kuinka ongelmallista nanohiukkasten terveysvaikutusten kartoittaminen on. Vaikka yksittäinen nanohiukkastyyppi ei näyttäisikään olevan myrkyllinen, sen vuorovaikutukset muiden elimistössä esiintyvien yhdisteiden kanssa voivat aiheuttaa vakavia ongelmia solujen toiminnalle. Nanohiukkasten ja eri biomolekyylien mahdollisia yhdistelmiä on suunnaton määrä, mistä johtuen niiden systemaattinen tutkiminen on käytännössä mahdotonta.

https://polialumni.tkk.fi/public/content/newsItemS...

Gäst (nimimerkki)

#239 jatkoa
Lasten vaste 25%

Jouko (nimimerkki)

241

Niin tai näin. Jokainen uskoo mihin tahtoo, Jos täällä olet meidän päitä kääntämässä niin se tuskin onnistuu:) Ja tuosta zeitgeistista, "Zeitgeist mm. on ties kuinka moneen kertaan todistettu täysin huijaukseksi" Olisin kiinnostunut sivusta missä zeitgeistin esim: part II kysyttyihin kysymyksiin on vastaus..?? Oliko ne kaikki siinä haastatellut ihmiset lavastettu siihen zeitgeistiin??? Ainiin nehän oli uutistoimiston haastattelemia otoksia.....

Melko hurjaa (nimimerkki)

Tämä hauskuuttaisi tosissaan, ellei kyse olisi niin vakavasta asiasta kuin ihmishengistä: H1N1-rokote on potentiaalinen tappaja, täräyttää infektiolääkäri Neil Rau kanadalaisen tv-yhtiö CTV:n haastattelussa. Mutta ei syytä huoleen, sillä johtavien spesialistien mukaan H1N1-rokotteen edut ovat suuremmat kuin haitat...

Tästä syntyykin jännä dilemma: Olisiko sankarillisempaa tulla sikainfluenssan äkkitappamaksi, koska ei ole ottanut rokotetta (jokaisen suomalaisen tiedossahan on lukemattomia ja lukemattomia sikatautiin kuolleita naapureita;)), vai olisiko sittenkin autuaampaa kuolla rokotteesta aiheutuneiden komplikaatioiden kiduttamana?

Voisi kääntää asian myös näin päin: H1N1 onkin se potentiaalinen tappaja, mutta ei syytä huoleen, sillä sikataudin edut ovat suuremmat kuin haitat. Sen sairastamalla saavuttaa näet immuniteetin takuuvarmemmin kuin rokotteen avulla, ja samalla saa vahvan puolustusaseen tulevia infektioita varten. Sitä paitsi suurella osalla väestöä on jo valmiiksi nämä aseet itsellään (myös sikatautia vastaan) ja rokote vain heikentäisi niiden tehoa.

Minkä teorian todennäköisyys on se kaikkein suurin? Tässäpä pohtimista ja laskeskelemista loppuviikoksi niille joilla laskupäätä on…

Ja sitten vielä yksi -köh- epäkorrekti kysymys: Are all the world´s aboriginals the first to te..inate? “Last week, many of the aboriginal people in the remote west coast village of Ahousaht were innoculated with the tamiflu vaccine. Today, over a hundred of them are sick, and the sickness is spreading.”

http://digdeep1.wordpress.com/2009/09/21/nasal-ver...

Linkissä on linkki, josta pääsee jutun ytimeen, sekä moniin muihin mielenkiintoisiin linkkeihin. Yhdestä näistä linkeistä selviää erinomaisesti millaisesta rahasamposta rokotuksissa on kyse. Linkistä voi päätellä rokotemarkkinoiden valtaisat volyymit.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Nanokeskustelun pyörteissä on kokonaan unohtunut aiempi terveyshuoli, eli se että Pandemrix sisältää elohopeaa. Ei mikään pikkujuttu, jonka noin vain voi ohittaa.

United Nations Environmental Programme: ”There is no safe way to use mercury and scientists have found no safe mercury level in the human body. There is limited awareness of mercury in medicines. Continued, repeated use of these products is a human health risk.”

http://digdeep1.wordpress.com/2009/11/30/unep-no-s...

Elohopeaa sisältävien tuotteiden toistuva käyttö on vakava terveydellinen riski elimistölle. Ei ole turvallista tapaa käyttää elohopeaa, ja silti lääkeaineiden valvonta elohopean käytön suhteen on puutteellista.

Risto (nimimerkki)

Katos katos. Tänne ilmaantunut THL porukkaa lobbaamaan.

Kysymys teille. Teillä ilmeisesti on tästä nöfnöf rokotteen riskeistä jotain tutkimuksia. Niitä tarvitaan. Jos ei ole niin hankkikaa niitä ja kertokaa kansalle.

Laz (nimimerkki)

"“Last week, many of the aboriginal people in the remote west coast village of Ahousaht were inoculated with the Tamiflu vaccine. Today, over a hundred of them are sick, and the sickness is spreading."

Kaikki näköjään menee läpi. Tamiflu ei ole rokote (vaccine), vaan antiviraali. Edes peruskäsitteitä ei tiedetä.

"Nanokeskustelun pyörteissä on kokonaan unohtunut aiempi terveyshuoli, eli se että Pandemrix sisältää elohopeaa."

Jep. Saman verran kuin tonnikalavoileipä ja vielä nopeammin hajoavassa muodossa. Pitääkö tonnikalavoileivät nyt kieltää?

Melko hurjaa (nimimerkki)

249 Risto ymmärsi nyt asiat ihan väärin päin :D
Sarkasmini taisi epäonnistua...

Melko hurjaa (nimimerkki)

Linkin nimessä asia kerrotaan:

Nasal version of H1N1 vaccine AND Tamiflu side-effects in Canadian aboriginals.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Sitä paitsi Tamiflu on MYÖS rokote, tosin lintuinfluenssaan.

http://www.bird-flu-center.com/bird-flu-vccine/vac...

Josko tätä käytetään Kanadassa myös sikalenssuun, en ole tutkinut. Kenties artikkelin kirjoittajalla on tullut ajatusvirhe tai sitten ei. Täytyy palata tutkimaan artikkelia myöhemmin, nyt on kiire.

Laz (nimimerkki)

252
"Linkin nimessä asia kerrotaan:

Nasal version of H1N1 vaccine AND Tamiflu side-effects in Canadian aboriginals."

Alkuperäisessa jutussa noista intiaanien rokotuksista ei puhuta mitään nenäsuihkerokotteista, vaan ainoastaan "tamiflu vaccinesta", mikä ihme se sitten lieneekään. Yrittäisivät nyt edes vähän ottaa selville mikä on rokote ja mitä on tamiflu.

http://www.russellmeansfreedom.com/2009/the-mask-s...

Risto (nimimerkki)

#251
melkohurjaa .. niin ei se aina tehoa. :)

Melko hurjaa (nimimerkki)

254. Ja kannattaapa googlettaa vielä rokotetutkimuskeskus ja nenäsuihke yhdessä.

USAssa käytetään tätä: FluMist H1N1 vaccine, a nasal spray that contains live swine flu virus.

255. Hyvä jos nyt kuitenkin yhteisymmärrys löytyi...

Melko hurjaa (nimimerkki)

Ja vielä 255 Risto, ennen kuin lähden tästä koneelta: Kiinnittäisikö THL:n lobbari ihmisten huomion rokotteen terveysriskeihin ylipäätään, eli tässä tapauksessa nyt ainakin 100-varmaan terveysriskiin, eli elohopeaan? Tuskinpa.

elohopeahirviö (nimimerkki)

(250)

Hyvä että sulla on tietoa rokotteiden elohopea myrkyllisyydestä, vaikka tutkijat ovat kiistelleet rokotteiden sisältämästä orgaanisesta elohopeasta, tiomersaalista jo vaik kuin kauan.

Rokotteiden tiomersaali on 50 kertaa myrkyllisempää, kuin kalasta saatava metyylielohopea.

Laz (nimimerkki)

256

"USAssa käytetään tätä: FluMist H1N1 vaccine, a nasal spray that contains live swine flu virus."

Ja pointtisi on? Missään tuossa alkuperäisessä jutussa ei mainita mitän Flumistiä tai edes nasal vaccinea vaan tamiflu vaccine. Kirjoittaja ei siis ole ymmärtänyt rokotteista yhtään mitään.

Ja älkää nyt muuten sitten herranen aika menkö vettä juomaan.

Vesimolekyylin koko on noin 2,75 Å, mikä on nanometreissä 0,275nm. Sehän on vaarallista nanoainetta!

http://www1.lsbu.ac.uk/water/molecule.html

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tämä kirje tuli viime yönä Hollannista:

”Riika,

thanks so much. We’re working under high presure right now.
Our gouverment has declared they will shut down web-site’s about the true information about the vaccine and the flu.

Today our minister of health told about theire interactions on blog’s and forum’s; so they’ll know how the opnions are.
We are aware of that, so we have to be carefull.

I can confirm that Pandemrix is a nano-vaccine.

We are still in court with our minister of health, to give the information about the ingredients in the vaccine. Further more, our advisor of our health minister is Ab Osterhaus who has 13 side-jobs in the farmaceutical industry. Read this:

WHO announced the swine flu pandemic under pressure from a panel of advisers, headed by a Dutch doctor, Albert Osterhaus, nicknamed ‘Dr. Flu’ (from the name ‘Tamiflu’) because he was active in promoting mass vaccination of the population through WHO and the Western media.

Ever since I’ve been investigating the HPV-vaccine’s I’m no longer on the gouverment mail-list. They’ve blocked me.

I have daily information about so many terrible affects of this vaccine. Woman who miscarriage, GBS.

We know now, since the vaccinations took place a week ago at least 7 people died. We only know that by internet -sources. Our media is absolutely quiet about that.

I have proof that our so called Health Commite, lie’s about the people who’ll have this flu-shot. People were stuck in lines for TV as if they were all there for a Mex. flu-shot. In fact , it was a shot of people in line for a sale and had nothing to do with the Mex. flu shot. They’ve announced special openings in the weekend , because of the overwhelming amount of people standing in line for the Mex. flu shot.

This is one cruwel joke. I’m sure , not even 40% turned up for this dangerous vaccination.

Our minister of health orderd, 34 miljion dosis and is selling 19 miljion dosis to Macedonia and some African country’s.

Riika, you are free to give any information I give you.

We’ll keep in touch!”

Lähettäjän nimen poistin, mutta kirje on aito.

Laz (nimimerkki)

"Rokotteiden tiomersaali on 50 kertaa myrkyllisempää, kuin kalasta saatava metyylielohopea. "

Ja millähän perusteella. Etyylielohopea hajoaa ja poistuu ruumiista huomattavasti nopeammin kuin metyylielohopea.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Nyt, #260 kirjeessä mainitaan mm. uutispimento Hollannissa, että hallituksen ja terveysministerin neuvonantaja saa rahaa 13 (siis kolmeltatoista!) eri lääkeyhtiöltä eri viroista ja että rokotusjonot uutiskuvissa ovat olleet kuvia ihmisistä jonottamassa alennusmyynteihin.

Edelleen kirjoittaja kertoo, että hallitus on uhannut sulkea heidän nettisivustonsa koska he kertovat flunssasta ja rokotteista muuta kuin virallista tietoa.

Edelleen kirjoittaja kertoo, että Pandemrix on nanorokote.

Tämä osoittaa minusta (Riikka) ainakin sen että virallinen tiedotustoiminta lisää pelkoa sen sijaan että hillitsisi sitä ja että luottamus virallisiin tahoihin on heikoissa kantimissa. Ympäri maailmaa.

Late (nimimerkki)

Etyylielohopean myrkyllisyyttäkään ei ole tarpeeksi tutkittu!

Tiomersaalia EI PITÄISI käyttää rokotteessa, koska sitä siitä ei ole tietoa. Ei tiedetä mitä niin myrkyllinen aine tekee elimistössä ennen kuin se poistuu JOS poistuu. Lisäksi ei tiedetä laittaako sellainen myrkky mutaatioita alulleen joista myöhemmin kehittyy sairauksia, kuten diabetes, laktoosi-intoleranssi. Nämä taudithan ovat lisääntyneet.

Elohopeaa ei tulisi käyttää koska se on myrkkyä!

KIISTELY JATKUKOON!

Lukekaa ja lukekaa linkit myös.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethyl_mercury

Elohopeahirviö (nimimerkki)

Typerää edes kuvitellakkaan että joku kalan elohopea olisi myrkyllisempää kun rokotteiden elohopeamyrkky, jota lobbarit suosittelevat käytettäväksi ja joiden tutkimustuloksia on AIVAN VARMASTI vääristetty.

NAURETTAVAA VÄITTÄÄ MUUTA! Missä on teidän maalaisjärkenne? HALOO?

Pasi Keinänen (nimimerkki)

#218 Kunhan sanoin ääneen sen mitä aika usea ajattelee lukiessaan tätä koko surullista tarinaa. En tiedä paranoidisesta skitsofreniasta, mutta tiedän että sitä sairastavat saavat päähänsä aika ufo-juttuja. Jos luulee asuvansa joulupukin maassa niin annas kun siteeraan teidän sivuanne: "Olen lääketieteen lisensiaatti." Ilmeisesti olette väittelemässä jossain vaiheessa tohtoriksi, joten tahtoisin uskoa että osaatte minua paremmin kertoa mikä vaivaa henkilöä joka elää tässä joulupukin maassa.

Mutta itse asiaan, etkö voi vain kirjoittaa meille mitä ihmettä on vikaa tässä nano-rokotteessa? Siis ihan pari riviä, esim: "Nanorokote altistaa syövälle jne.", ja sitten vaikka viittaus johonkin vakavasti otettavaan lähteeseen, tai vielä parempi, useaan lähteeseen jotka ovat suurinpiirtein samaa mieltä asiasta? Unohdetaan hetkeksi kaikki globaalit huijaukset ja salaliitot, ja keskitytään siihen mikä on ongelman ydin niin sanoakseni.

Me tajusimme jo että Pandemrix on nanorokote, ja ei täällä nähdäkseni kukaan sitä kiellä, mutta miten ihmeessä voi olla niin vaikea kertoa lääketieteen lisenssiaatin ominaisuudessa miksi tämä on niin hirvittävä asia.

Mitä tulee "kaikenlaiseen väkeen," niin tämä sivun osoite on levitty palovalkean tavoin netissä. Ei sen takia että ihmiset pelkäävät nano-mitäliekään ja sen tappavaa vaikutusta, vaan koska koko tarina on kuin huonosta B-luokan leffasta, ja sitä pidetään joko
1) todella hyväksi trolliksi tai
2) todella hyväksi esimerkiksi siitä miten älyttömiä asioita ihmiset voivat pitää omanaan.
Tiedän että ei pitäisi ikinä olettaa että jokin asia on tehty pahat mielessä, jos koko asia voidaan esittää järkevissä rajoissa taitamattomuudella (ns. Hanlonin partaveitsi).

Mutta hienoa, nyt kun olet todistanut että olit oikeassa koko ajan, voisit kai auttaa meitä pimeydessä tarpovia edes pienellä tiedon murusella siitä mikä ihme perustavalaatuinen ongelma nano-rokotteissa on? Onko tämä liikaa pyydettyä? Mielestäni se että pitäisi lukea ne 500 (kuten sanoit tuossa aijemmin) viestiä jotka olet kirjoittanut jotta saisimme selville nimenomaan meitä vainoavasta ongelmasta, minusta se on vähän liikaa pyydettyä. Voitko edes kertoa mikä, tai mitkä artikkelit kannattaisi lukea (sinun blogissasi siis)? Luen ne nimittäin erittäin mielelläni.

Pasi Keinänen (nimimerkki)

#223 Vai oli se ala-arvoinen kommentti? Edelleen, en ole psykiatri, ja oikea psykiatri tuskin tekisi taudinmääritystä pelkän kirjoitetun perusteella, mutta minä pahoin pelkään että tässä on menty yli ns. hyvän maun rajan. Isoaho hokee uudestaan ja uudestaan, että hän oli oikeassa kaiken aikaa, ja nyt se on vihdoinkin todistettu, ja meitä on huijattu, ja ja. Silti ei mitään selitystä sille miksi on niin tärkeä asia että Isoaho on oikeassa? Kyvyttömyys kirjoittaa edes pari riviä siitä mikä on niin hirveä asia saa minut uskomaan että mitään ongelmaa ei olekkaan, ja itseasiassa jokin on pahasti vialla vähän muualla kuin rokotteita antavissa tahoissa. Itseasiassa uskon että Isoaho on vainoharhainen, tosin olen valmis antamaan hänelle mahdollisuuden selittää mistä ihmeestä hän puhuu...

Toksikologi (nimimerkki)

266. kirjoitti:
"Typerää edes kuvitellakkaan että joku kalan elohopea olisi myrkyllisempää kun rokotteiden elohopeamyrkky"

Ei näitä asioita maalaisjärjellä selitetä, vaan ihan tieteellisten tutkimusten perusteella.
Metyylielohopea on eräs vaarallisimmista synteettisistä yhdisteistä, puoliintumisaika 70 päivää.
Etyylielohopealla puoliintumisaika on 7 vrk.
Päijänteellä hauesta mitatut pitoisuudet ovat niin suuria, että elohopeaa saa metyylielohopeana yhdestä grammasta kalaa yhtä paljon kuin rokotteesta saa vähemmän haitallista etyylielohopeaa.
Myös silakkaa syömällä 25 grammaa saa elohopeaa enemmän kuin rokotteesta.

Eleonoora (nimimerkki)

Minusta tuo väittely siitä kuinka nopeasti etyylielohopea poistuu kehosta yms. on ihan turhaa. Tiomersaalissa on n. 50% elohopeaa, joka on alkuaine. Alkuaineilla on tietyt ominiasuudet ja se mitä tiedetään elohopeasta riittää ainakin minulle.

Muistatteko muuten vielä tämän uutisen, taisi sen jälkeen alkaa median vaikeneminen...

Uudella sikainfluenssarokotteella epäillään olevan yhteys hengenvaaralliseen hermostosairauteen.
http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/20091019104...

Toksikologi (nimimerkki)

Pasi Keinänen 267.
"mitkä artikkelit kannattaisi lukea? Luen ne nimittäin erittäin mielelläni"

Tästä ketjusta 228. ja 235. varmaankin riittää.

Eleonoora (nimimerkki)

Sen verran vielä tuosta elohopean poistumisesta kehosta. Se ettei elohopeaa enää tietyn ajan jälkeen voida mitata verestä, ei tarkoita että se olisi poistunut kehosta, vaan se kertyy rasvakudokseen mm. aivoihin ja pysyy siellä kymmeniä vuosia. Ajatelkaa sitä kumulatiivista vaikutusta.

Pasi Keinänen (nimimerkki)

#269 228 on jonkun englanninkielisen kysymys jostain ihmeellisestä, ja 235 on täynä asioita joita ei voi ymmärtää......

Jari (nimimerkki)

Tämmöistä luin liittyen tähän rokotukseen:

New Age'n suunnitelmaa, josta luin jo vuosina 1989-1990, ihmisten tappamiseksi massoittain saastuneilla rokotteilla, ollaan nyt ilmeisesti toteuttamassa kaikkialla maailmassa. Obama'n hallinto seuraa täydellisesti tätä käsikirjoitusta.

Illuminaatin suunnitelma globaaliseksi väestön vähentämiseksi:

1) "Ottaa mailman valvonta, vähentää maailman väestö turvalliselle tasolle hyväntahtoisen orjuuden ja kansanmurhan prosessilla. Ainoa jäljellä oleva vaihtoehto maailman hallitsevalle eliitille oli kasvattaa kuolintilastoja. Tri. Aurelio Peccei Rooman klubista kannatti, että tuotaisiin esiin tauti, jolla olisi sama vaikutus kuin historian mustalla surmalla.”

(Bill Cooper, "Behold A Pale Horse (Katso hallava hevonen)", p. 49, 167)

Juoni tässä oli lietsoa median kautta hysteriaa sikainfluenssasta näyttämällä ihmisiä hengityssuojaimissa ja uutisoimalla harva se päivä hirveästä tulossa olevasta epidemiasta muutaman kuukauden ajan, jotta saataisiin ihmiset ottamaan tämä pahimmillaan tappava rokote. Mitä vaaditaan, että ihmiset alkaisivat ajattelemaan, eivätkä uskoisi kaikkea, mitä mediassa kerrotaan. Illuminaatti hallitsee maailman rahavaroja ja mediaa, joten siellä kerrotaan vain se mitä ihmisten halutaan "tietävän". Syy, että maailmaa johdetaan salaseuroista on se, että heidän toimintansa ei kestä päivänvaloa. Onneksi näitä tietovuotoja on tapahtunut ja on riittävän rohkeita ja moraalisia ihmisiä, jotka kertovat totuuden. Järkyttävää, mutta eivät asiat pelkäämällä pahene.

Jorma Oksanen (nimimerkki)

Miksiköhän kukaan ei ole kommentoinut esim #227, jossa mielestäni aika hyvin käydään läpi rokotteen eri ainesosat ja määrät? Eikö tässä ole juuri sitä "vastapuolen" kirjoitusta jota kovasti kaivattiin? Kun joku vihdoin kirjoittaa jotain joka järkevästi vastustaa tätä sairasta kuvitelmaa, niin se ohitetaan täysin.

Kyseessä ei ole keskustelu, vaan monologi.

Se että pelottaa, ei oikeuta keksimään asioita ja pelottelemaan muita täysin perusteettomilla väitteillä. Iltapäivälehdet hoitavat sen asian jo aivan mainiosti yli miljoonalle suomalaiselle joka päivä.

Muistakaa: "Uhrien taustat salataan!"

Pasi Keinänen (nimimerkki)

Kuten #273 sanoo, #227 on kai juuri se juttu jonka piti lukea, jotenkin pääsi menemään silmien ohi kun luin näitä juttuja. Mutta en hakenut sitä tylsää ja yksinkertaista totuutta rokotuksista, vaan nimenomaan Isoahon huolenaihetta näistä nano-mikälie-rokotteista. Kun en vaan enään ymmärrä tätä koko asiaa, Isoahon pitäisi olla asiantuntija läketieteen lisenssiaattina, mutta mitään konkreettista tietoa ei tule siltä suunnalta. Ikäänkuin väittelisi asiasta megafoonin kanssa johon joku käy tasaisin väliajoin huutamassa jotain siitä että meitä on huijattu ja ties mitä muita ihmeellisyyksi, jotka tosin eivät olleet Isoaholta, vaan joltain toiselta, paras oli kai viittaus siihen että nyt laitetaan pystyyn neljättä valtakuntaa. Mutta juuri sitä ei Isoaho sanonut. Mutta se #227, joka näyttää ihan oikealta tekstiltä, voiko Isoaho tai joku muu kenties antaa jonkun vastaargumentin sille?

Koita Jorma ymmärtää että tämä on jollekkin täysin musta-valkoinen asia, vähän niinkuin Pax Bush aikoinaan kun tämä surullisenkuuluisa presidentti meni laukomaan että "You are with us, or against us." Että näin täälläpäin maailmaa. Paras oli mielestäni tuo "Zeitgeist" ja Alex Jonesin "Endgame" -läppä, meinaan.....en tiedä mitä meinaan, Alex Jones on niin sekasin että saa etsiä psykiatrisia suljettuja osastoja läpi ennenkuin löytää ihmistä joka on Jonesin tasolla.

Mielestäni Jorma, kaikilla on sananvapaus, eli Isoaho saa kirjoittaa mitä haluaa, mutta se ei tee hänestä immuunia vastaargumenttointia vastaan. En tiedä mitä ihmettä täällä ihmiset meinaavat, eikö joku ollut tekemässä rikostutkintapyyntöä rokotteesta ties minne? Ja sitten ihmetellään kuinka ihmeessä koko oikeuslaitos on saturoitu tyhmillä ja turhilla kanteluilla. Eivätkö ihmiset osaa ajatella edes vähän itsenäisesti? Eli kouluissa voisi opettaa tälläistä mantraa joka menee vähän niinkuin: "vaikka se lukee internetissä se ei tarkoita että se on totta." Ja älkää edes kysykö mikä tässä on totta tai valhetta, koska olen edelleen täysin pihalla siitä mitä nano-rokote tekee, ja mikä ihme siinä on huono asia? Tämä alkaa käymään vähän hermoille kun kenestäkään ei saa mitään konkreettista ulos ja samat asiat pitää kysyä tuhat kertaa eikä edes lääketieteen lisuri voi kommenttoida parilla sanalla asiaa. Aikaa siihen että toitotetaan että meitä on huijattu näyttää riittävän.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

#227 "Haitalliset nanopartikkelit ovat kiinteitä aineita; hiilinanoputket, fullereenit ym. jotka vahingoittavat soluja mekaanisesti tai niiden pinnalla mahdollisesti olevat (yleensä metallit/metalliyhdisteet) katalysoivat reaktioita soluissa.
Jotkut niistä voi myös aiheuttaa oksidatiivista stressiä mm. UV-titan, hiukkaskoko n. 20 nm.
Olemattomat määrät rasvamaisia aineita eivät ole vaarallisia nanopartikkeleita, kyse ei ole koosta vaan aineiden reaktioista ja kyvystä aiheuttaa reaktioita elimistössä.
Sinulla on nyt tullut tässä pieni väärinkäsitys, mikä on ymmärrettävää kun tietoa varsinaisista nanopartikkeleista ei ole riittävästi."

Eleonoora ystävällisesti etsi tämän artikkelin, tässä on teille tyhjentävä vastaus kaikkiin kysymyksiin. Täällä on paljon kommentteja, en syytä, jos ette ole huomanneet. Nanoliuos on myös vaarallinen ja sen kaikki kombinaatiot, minkä tahansa elimistön oman aineen tai lääkeaineen kanssa ovat arvaamattomia.

"Prof. Ilpo Vattulaisen (fysiikan laitos, TTY) ja akatemiatutkija Emppu Salosen (teknillisen fysiikan laitos, TKK) tutkimusryhmät ovat yhdessä yhdysvaltalaisen prof. Pu-Chun Ken (Clemson University) ryhmän kanssa selvittäneet, kuinka hiilen nanohiukkaset vuorovaikuttavat solujen kanssa. Tulokset antavat aihetta huoleen.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että tietyt soluviljelmät eivät häiriinny, jos ne altistetaan hiilen pallomaisille nanohiukkasille eli fullereeneille. Solujen toiminta ei häiriinny myöskään silloin, jos ne altistetaan galliinihapolle, jota esiintyy lähes kaikissa kasveissa ja muun muassa teessä. Sen sijaan soluliuoksessa yhtä aikaa esiintyessään fullereenit ja galliinihappo järjestyvät rakenteiksi, jotka sitoutuvat solujen pinnalle ja aiheuttavat solujen kuoleman muutamassa kymmenessä minuutissa.

Tutkimus osoittaa, kuinka ongelmallista nanohiukkasten terveysvaikutusten kartoittaminen on. Vaikka yksittäinen nanohiukkastyyppi ei näyttäisikään olevan myrkyllinen, sen vuorovaikutukset muiden elimistössä esiintyvien yhdisteiden kanssa voivat aiheuttaa vakavia ongelmia solujen toiminnalle. Nanohiukkasten ja eri biomolekyylien mahdollisia yhdistelmiä on suunnaton määrä, mistä johtuen niiden systemaattinen tutkiminen on käytännössä mahdotonta."

https://polialumni.tkk.fi/public/content/newsItemS...

Nanoliuos on sitä biologisesti aktiivisempi, mitä pienempi pisarakoko. Rokotteita ei syödä. Aktiivisen nanoemulsion mukana skvaleeni joutunee vääriin paikkoihin? Nanoteknologiarokotteet ovat vaarallisia ja arvaamattomia.

saa ajatella (nimimerkki)

luultavasti poikkeustila julistetaan ens vuonna seuraavan H1N1 aallon tullessa ja voimaan tullut lissabonin sopimuksen ansiosta koko EU on sen alasena -> pakko massarokotus mahdollista tällä tavalla.
muistakaa ihmiset, muistakaa mun sanoneen *on myöhästä rypistää kun kurat on housussa* kun väestö alkaa väheneen ja ihmisiä viedään leireille rokotettavaksi.

pelätään pahinta toivotaan parasta

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Toksikologi kirjoittaa: "MirjaLeena kirjoitti Aamulehden blogissa 15.11.2009:
”Me voisimme verrata tarvittavia lääketieteellisiä nanorokotetutkimuksia siihen, että joukolle ihmisiä annetaan asbestia hengitettäväksi ja sen jälkeen seurataan ihmisen terveydentilaa jopa viisikymmentä vuotta. Tästä vertauksesta voimme päätellä, että todennäköisesti jopa kaikki ihmiskokeet ovat epäeettisiä ja jos niitä pystyisi jollakin tavalla pitämään eettisinä, tutkimukset tulisi kestää kymmeniä vuosia”
http://aamulehdenblogit.ning.c…t-globaali

Viittaan viestiini 228., kyllä sinulla on erittäin väärä käsitys asioista, nanomittakaavan rasvatipat eivät varmaankaan puhko soluja ja vahingoita DNA:ta kuten asbestikuidut tekevät. Ne sisältävät edelleen (tuoteselosteen mukaan) vain aineita, joita saamme joka päivä ravinnosta.
Kehotan sinua tutustumaan toksikologiaan, itse olen tutustunut siihen yli 20 vuotta, vielä on silti paljon opittavaa.

MirjaLeena samassa Aamulehden tarinassa:
”Lähes kaikki nanohiukkaset ovat keinotekoisesti tuotettuja ja aiheuttavat ympäristöllemme yhä suuremman ongelmajätekuorman. Keinotekoiset nanohiukkaset eivät katoa, vaan kertyvät yhä laajemmissa mittakaavoissa luonnonkiertokulkuun, jonka seuraukset voimme nähdä ainoastaan pahimmissa painajaisissamme”

–> Varsinaisia synteettisiä nanopartikkeleita löytyy toistaiseksi VAIN laboratorioista, fullereeneja ym. muodostuu kuitenkin myös hiilipitoisten aineiden palaessa nokeavalla liekillä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Fullereeni
http://fi.wikipedia.org/wiki/Nanoputki

Eiköhän nyt olisi jo aika saada jotain järkeä tähän touhuun, täällä on näköjään runsaasti ihmisiä, jotka uskovat mitä tahansa väärinkäsitysten perusteella.
Kuten joku jo aikaisemmin sanoi, arvioikaa itse kannattaako rokote ottaa, netistä siihen ei varmasti löydy päteviä neuvoja, täällä voi lukea mitä tahansa. Asiasta on jonkinlaista keskustelua täällä, www.tiede.fi erilaisista salaliittofoorumeista on turhaa etsiä yhtään mitään.
Tervetuloa sinäkin sinne Mirja, kerromme mielellämme missä mennään."

Minä vastaan: "Varsinaisia synteettisiä nanopartikkeleita löytyy toistaiseksi VAIN laboratorioista..." Ethän ole tosissasi, ethän? Olet täällä debunkkaamassa.
Nyt suosittelen, lue lähes 1000 kommentin kaikki LINKIT ja omat kirjoitukseni. Tule sitten takaisin debunkkaamisen unohtaen asiallisesti pohtien. Lue vielä uudelleen Eleonooran linkki ensin.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Riikka Söyring kirjoittaa: Olen juuri lähettänyt alla olevan kirjeen seuraaville henkilöille terveysvaliokunnasta:

eila.makipaa@eduskunta.fi,
harri.sintonen@eduskunta.fi,
ulla.sarjos@eduskunta.fi,
ilkka.turula@eduskunta.fi,
stv@eduskunta.fi

date (päiväys)2. joulukuuta 2009 2.44
aihePyydän kohteliaimmin…

piilota yksityiskohdat 2.44 (0 minuuttia sitten)

Heinävedellä 3.12 2009

Lienee aika haravoida kasaa kokoon?

Koko tämä sikainfluenssarumba on herättänyt minussa monia kysymyksiä.

Voidaanko kutsua uutisiksi -taikka puolueettomaksi ja läpinäkyväksi uutisoinniksi- materiaalia, joka tulee maailman parilta isolta uutistoimistolta parin ison lehtitalon kautta Suomeen, ja joka täällä uutisoidaan eteenpäin sellaisten lehtitalojen toimesta jotka omistavat toisistaan niin isoja osakeosuuksia että olisi naurettavaa kutsua niitä kilpailjoiksi?

Uutisointia hoidettiin kertomalla ensin sairastuneista; se ja se sairastui. Seuraavassa vaiheessa kuvailtiin laajasti pandemian leviämistä yleensä. Todellisia lukuja oli hyvin vaikea saada, ja se vaati paljon omaa työtä. Sen jälkeen uutisoitiin kuolleista. Heti perään kerrottiin, että rokotuskampanja etenee hyvin. Eikä yksikään kuolleista kuollutkaan rokotteeseen vaan perussairauteen, mitä helvettiä se sitten tarkoittaneekin.

Minä ihmettelen, miten valtion laitos kuten STM:n alainen THL voi allekirjoittaa sellaisia sopimuksia kaupallisen yhtiön kanssa, että THL ei voi täyttää alkuperäistä tehtäväänsä Terveyden- ja Hyvinvoinnin Laitoksena joka palvelee kansalaisia. Minä ihmettelen, että valtion puoti vetoaa liikesalaisuuksiin kansalaisten terveyttä koskevissa asioissa.

Minä ihmettelen STM:n ja THL:n väkeä, jotka antavat piikitellä ”rokotetta, joka ei vielä ole valmis”, ”Tähän astisista vaihtoehdoista paras” ja josta ”tutkimustuloksia odotellaan vielä” eläviin ihmisiin: raskaana oleviin naisiin, vauvoihin, lapsiin.

Minä ihmettelen, että lääkeyhtiö määrää näytteiden otoista, haittarekisterin pidosta ja muusta THL:n vastuulle kuuluvasta. Tässä blogissa, kuten muuallakin, sairaanhoitohenkilökunta on -anonyymina- kertonut heitä kielletyn tietojen keräämisestä ja muistiinkirjaamisesta.

Minä ihmettelen ettei THL:n edustaja jäävää itseään päätöksen teosta kun asia on näin
http://www.svd.se/nyheter/utri…ce=graphic

Minä ihmettelen, missä se paljon puhuttu läpinäkyvyys on. Kenties se on niin läpinäkyvää, ettei sitä näe?

Minä ihmettelen miten hallituksen jäsen, jolla on lääkeyhtiön osakkeita salkussaan ei katso itseään jääviksi valmistelemaan lakiesitystä -lempinimeltään Vanhemmilta Salaa- jolla lapsi voidaan lapsen omalla suullisella suostumuksella ottaa lääkkeen koekäyttäjäksi, kaniiniksi. Vanhemmilta kysymättä. Ja jos lapsi ei kykene puhumaan, toimitaan lapsen OLETETUN tahdon mukaisesti. Kirjallisen suostumuksen puuttuessa voidaan aina jälkikäteen sanoa lapselta saadun suullisen suostumuksen?
Lakiesitys linkissä http://www.stm.fi/c/document_l…-10181.pdf

Miksi ei kansanedustaja, jolla on lääkeyhtiön osakkeita salkussaan katso itseään jääviksi päättämään kuvatunlaisesta laista?

Hehän ovat, näin olen ymmärtänyt, luottamustehtävässä. Eikö tuo tuollainen ole luottamuksen väärinkäyttöä?

Ja lopuksi: toimin vastoin vaistojani ja otin rokotteen. Silloin en vielä ollut alkanut tutkia asiaa. Kunhan epäilin. Mutta vain epämääräisesti. Enkä kuunnellut itseäni. Joka kerran kun olen jättänyt kuuntelematta ”kuiskaajaani”, homma kusee.

Rokotuksen jälkeen nukuin. Sitten seurasi unettomuus. Panin sen aiemman nukkumiseni tiliin, enhän normaalisti nuku päivisin.

Vasta, kun alkoi esiintyä jatkuvaa toispuoleista päänsärkyä, kylmiä ja kuumia aaltoja, huimausta, lihaskipuja, kuivaa yskää joka tuntui kuitenkin tuntui salaperäisesti nostavan vettä keuhkoista joka yskäisyllä sekä raajojen puutumista, imusolmukkeiden turpoamista, ihonalaista kihinää jne aloin tutkia H1N1-rokotteita toden teolla.

Nyt keuhkojani ja rintaani pistää kuin Tietzen syndroomassa. Unettomuus vaivaa yhä. Samoin kihinä ja huimaus. Kurkunpäässä kiristää.

Olen hyvin väsynyt.

Pyydän ja kutsun nyt Teitä, terveysvaliokunnan jäseninä, osallistumaan keskusteluun
esim. blogissani http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/
ja vastaamaan kysymyksiini.

Kysymysten esittäjiä on paljon. Vastauksia vain emme saa.

Tämä tällainen ei ole omiaan kasvattamaan kansalaisten luottamusta. Jos todellinen pandemia joskus puhkeaisi, seuraukset voivat olla todella vakavat johtuen tavasta jolla tätä sikainfluenssa-asiaa on hoidettu.

Ystävällisin terveisin

Riikka Söyring, Heinävesi

Keijo (nimimerkki)

#278 - Tarkoitukseni ei ollut liittyä tähän täysin älyvapaaseen juupas-eipäs-väittelyyn, jossa kukaan ei ensinäkään tiedä mistä puhuu, eiköhän tämä Mirjaleena Isoaho ole tähän mennessä osoittanut ettei edes omaa 20 vuoden toksikologian tutkimus anna hänelle tarpeeksi kykyjä kertoa miksi tämä nano-juttu on niin uskomattoman paha asia. Asiaa kysytty varmaan 50 kertaa tuossa ylempänä mutta ei, ei mitään muuta kuin äidillinen "meneppäs poika takaisin kouluun opettelemaan," Toksikoloogin setviessä asiaa kriittisesti. Mutta juu, voisitte ehkä olla häiritsemättä eduskunnan edustajia joilla on tod.näk. tarpeeksi tekemistä muutenkin ilman näitä UFO-juttuja. Hyvää tässä asiassa on se että tuo viesti ei pääse edustajan sihteerin ohi mitenkään.

Eleonoora (nimimerkki)

Yritin etsiä tuolta Toksikologin mainostamalta Tiede-lehden kesksutelupalstalta Nanokeskutelua, mutta huonoilla menestyksellä. Löysin sen sijaan tällaista:

Nano murtaa pelon pitkän perinteen (02.04.2008)
Teksti: Tuula Kinnarinen

Käyttäytymistutkijat ovat kummissaan. Ensimmäisen kerran historiassa
uusi tekniikka tekee tuloaan ilman kauhuskenaarioita. Asennekartoitusten
valossa näyttää siltä, että nanomateriaaleja käytetään jo sadoissa tuotteissa autonrenkaista elintarvikepakkauksiin, kosmetiikaan, vaatteisiin ja urheiluvälineisiin. Rahassa laskienkin voidaan puhua bisneksestä. Viime vuonna nanotuotteiden myynti nousi jo 45 miljardiin euroon, mikä vastaa Suomen valtion vuosibudjettia. Julkaistu Tiede-lehdessä 4/2008
http://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=944&v...

Eli jos sitä hyödynnetään näin laajasti (lehti ilmestenyt jo 1,5 v sitten), niin olisiko lääketehtaat pulmusia tässä asiassa, kuten ymmärsin jonkun väöittävän?

Jorma Oksanen (nimimerkki)

Hyvin taas vältettiin itse kysymys. Totesit itsekin että fullerenit ovat vaarallisia. Onko niitä tässä Pandemrix rokotteessa? Tai muita laboratoriokokein vaarallisiksi todettuja "nano"kokoisia ainesosia? Käsittääkseni #227 käsitteli juuri tätä asiaa.

Vaikka rokotteessa olisi tämän kokoluokan hiukkasia (joka ei ole edes varmaa, koska hiukkasten koko ilmeisesti vaihtelee suuresti), ei niiden vaarallisuudesta ole mitään todisteita. Se ettei haittavaikutusta yksin tai muiden lääkeaineiden kanssa tunneta, ei se tarkoita että se olisi automaattisesti haitallinen.

En halua viedä keskustelua uriltaan, vaikka monessa kirjoituksessa näin on jo tehty (viitaten lentokoneista ruiskutettaviin kemikaaleihin ja NWO höpinään), mutta esimerkiksi se, että evoluutioteoria ei ole aukoton, ei todista että luomiskertomus on totta. Tämä siis ainoastaan vertauskuvana.

Kirjoitat (tai siis tulkitsen että nämä ovat sinun sanoja):

"Tutkimuksessa kävi ilmi, että tietyt soluviljelmät eivät häiriinny, jos ne altistetaan hiilen pallomaisille nanohiukkasille eli fullereeneille. Solujen toiminta ei häiriinny myöskään silloin, jos ne altistetaan galliinihapolle, jota esiintyy lähes kaikissa kasveissa ja muun muassa teessä. Sen sijaan soluliuoksessa yhtä aikaa esiintyessään fullereenit ja galliinihappo järjestyvät rakenteiksi, jotka sitoutuvat solujen pinnalle ja aiheuttavat solujen kuoleman muutamassa kymmenessä minuutissa."

Tässä puhutaan aineista, kuten hiilen pallomaisista fullereeneista. Ei esimerkiksi skvaleenista. Jos tutkimusta aiheesta ei ole, ei voida automaattisesti olettaa pahinta ja saaranata sitä totuutena.

Eleonoora (nimimerkki)

Edellinen artikkeli jatkuu ja kopsaan siitä vielä pienen pätkän:

Nyt arveluttaa tutkijaa

Jos kansalaisten odotukset ovat poikkeuksellisen toiveikkaat, poikkeuksellinen on myös heidän suhtautumisensa nanotekniikan mahdollisiin riskeihin.

– Aikaisemmissa tekniikoissa kansalaiset ovat nähneet riskejä selvästi enemmän kuin tutkijat. Nanotekniikka näyttää kääntävän kokonaan uuden lehden tässä perinteessä. Tällä kertaa tutkijat tuntevat kansalaisia enemmän huolta vanhoista ykköshuolenaiheista, pitkän aikavälin terveys- ja ympäristöhaitoista, Corley sanoo.

Hän tarjoaa myös yhden todennäköisen selityksen uuteen tilanteeseen. – Asiantuntija- ja viranomaispiireissä on käynnissä keskustelu mahdollisista riskeistä ja niiden järjestelmällisen tutkimisen tärkeydestä. Medialta tämä on livahtanut ohi, eikä se niin ollen ole tavoittanut suurta yleisöäkään.

Psykorealismia, please

Tutkijoiden kannattanee ottaa neuvosta vaarin, sillä nanotekniikan myötätuuli ei välttämättä jatku loppumattomiin. Yalen yliopiston professori Dan Kahan muistuttaa, että positiivista virettä saattaa pitää yllä ihmisten tietämättömyys. – Vasta pieni osa kansalaisista on jotakuinkin perillä, mitä nanotekniikka lopulta on. Voi olla, että ymmärryksen lisääntyessä lisääntyvät myös huoli ja vastustus.

Kulttuurisiin havaintomekanismeihin ja riskien arviointiin erikoistunut Kahan on monissa tutkimuksissaan osoittanut, etteivät ihmiset hyväksy tai hylkää asioita pelkkien faktojen perusteella. Arvot ja emootiot ovat aina vahvasti mukana valinnoissa. Hän tietää myös, että asenteilla on taipumus napaistua erilaisten aaterakennelmien takia.

– Individualistit kannattavat vapaata yhteiskuntaa ja suhtautuvat myönteisesti teknis-taloudellisiin aktiviteetteihin. Yhteisölliset näkevät tekniikan ja talouselämän maailman ongelmien lähteenä ja ovat luonnostaan varpaillaan uutuuksiin tutustuessaan.

Kahanilla on oma neuvonsa nanoapostoleille: – Pitää olla psykorealisti ja argumentoida moniarvoisesti. Muuten syntyy vastaleirejä ja nanotekniikka päätyy joukon jatkoksi konfliktien pitkään listaan.

Pasi Keinänen (nimimerkki)

#281 - Hyvä jos pysyit perässä sen suhteen mikä on "itse kysymys." Minulla on pari avointa kysymystä, ja luulen että saan odottaa maailman tappiin asti että joku vastaisi niihin. Vielä suurempi kysymys kuin nämä ilmiselvästi triviaalit syyt siihen miksi nanorokote on pahuuden alku ja juuri, kuten esim. että miksi ihmeessä joku haluaisi myrkyttää ihmisiä? Tai siis oletan että tässä on myrkytyksestä kyse, koska kukaan ei ole selittänyt mistä ihmeen syystä tätä rokotetta ei pitäisi ottaa? Onko nyt niin että Pandemrix sisältää jotain oikeasti pahaksi todettuja aineita? Toksikoloogi kommentoi tätä ja sanoi että niin ei näytä asioiden laidan olevan. Noh, mene ja tiedä, on täysin turhaa yrittää käydä minkäänlaista rationaalista keskustelua henkilöiden kanssa jotka alentuvat lapsen tasolle ja pysyvät siellä, mutta anteeksi vaan, itse en aijo tulla sinne alas sillä saisin heti turpiini keskustelussa koska minulta puuttuu kokemusta lapsellisuudesta. :|

Eleonoora (nimimerkki)

#281

Oletitko että vain pallohiilellä on joitan yhteisvaikutuksia.... Jäikö sinulta lukematta tärkein:

"Tutkimus osoittaa, kuinka ongelmallista nanohiukkasten terveysvaikutusten kartoittaminen on. Vaikka yksittäinen nanohiukkastyyppi ei näyttäisikään olevan myrkyllinen, sen vuorovaikutukset muiden elimistössä esiintyvien yhdisteiden kanssa voivat aiheuttaa vakavia ongelmia solujen toiminnalle. Nanohiukkasten ja eri biomolekyylien mahdollisia yhdistelmiä on suunnaton määrä, mistä johtuen niiden systemaattinen tutkiminen on käytännössä mahdotonta."

Eleonoora (nimimerkki)

#283

Eikö toksikologi oikeasti tiedä rokotteen sisältävän yhtään haitallista ainetta? Onkohan nimimerkki sitten oikea hänelle... :D

Jorma Oksanen (nimimerkki)

Lopetan myös oman kommentointini kunnes joku, mieluiten lääketieteen lisensiaatti Mirjaleena Isoaho, kiteyttää minulle, kansan kielellä, yksinkertaisesti:

-Se ainesosa tai yhdistelmä Pandemrixissa joka on todettu haitalliseksi
-Se, miksi mahdolliset nano-kokoiset hiukkaset rokotteen ainesosissa ovat ihmisille vaarallisia. Hyväksytty vastaus ei ole että fullereenit ja jotkut nanohiukkaset ovat vaarallisia; näin varmasti on, mutta siitä ei ole tästä kyse.

Jatkan keskustelua asiallisesti heti kun nämä asiat on minulle selitetty yksinkertaisin, rationaalisiin tutkimuksiin viitaten. Minulla ei ole valitettavasti aikaa, tai asiantuntemusta aihealueesta, että voisin itse käydä läpi ne lukuisat sivut jossa tietoa mahdollisesti on, joten luotan itseäni älykkäämpiin, esim lääketieteen lisensiaatteihin, jotka voivat kertoa asioista Matti Meikäläisen kielellä, ilman viitteitä monimutkaisiin vahvistamattomiin, tai hyvin pienellä otoksella tehtyihin kokeisiin, joiden painoarvo on suoraan sanottuna olematon.
Se että osaa linkata toisten tekemiin tutkimuksiin ilman sen isompia tulkintoja, tai kykyä koostaa tai selittää muille näiden tutkimusten sisältö osoittaa, että henkilö ei ole joko lukenut tutkimuksia, tai ei ymmärrä niitä.

Löysin vastikään tutkimuksen jonka mukaan banaanit aiheuttavat syöpää. Syötkö banaaneja? Voin luvata että löydän vastaavan määrän hyvin tieteellisiltä näyttäviä tutkimuksia aivan mistä vain aiheesta, argumentin kummaltakin puolelta.

Eikö olisi aika tyhmää tappaa kaikki ihmiset (kun puhutaan kansallisista rokotusohjelmista)? Kuka sitten ostaisi lääkeyhtiöiden valmistamia lääkkeitä, tai tekisi paskatyöt uuden maailmanhallituksen puolesta? Olisi vain kasa syöpäisiä ruumiita, jotka olisivat lähinnä logistinen ongelma henkiinjääneille rikkaalle älymystölle. Eikö näin?

Jorma Oksanen (nimimerkki)

Poikkean vielä lupaamastani, ja en seuraa palstan normaalikäytäntöä, ja vastaan vielä kirjoittajalle #284, jos luet minun tekstini uudestaan, huomaat ehkä keskeisen pointin. Esimerkkinä toimi fullerereeni. Ydinpointti oli: Jos haittavaikutuksia ei ole tutkittu, ei voida automaattisesti olettaa niiden olevan haitallisia, kuten tässä selvästi tehdään.

Oletuksia on siis tehty enemmänkin toisella puolella. Itse odotan tutkimuksia ja todisteita. En lähde saarnaamaan epäselvyyksistä totuuksina.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kyse ei ole pelkästään rokotteesta vaan kyse on jääviysongelmista, valvonnasta (toimiiko se, onko sitä edes?) ja etiikasta. Kyse on sananvapaudesta. Kyse on moraalista. Taloudellisista kytkyistä. Kyse on läpinäkyvyydestä.

Kyse on demokratiasta.

STM on ilmoittanut monitoroivansa nettifoorumeden sikainfluenssa-keskusteluja.
He voisivat vastata kysymyksiin.

Eleonoora (nimimerkki)

#287 Jos haittavaikutuksia ei ole tutkittu niin ollaan muuten jo tosi pahasti metsässä ja juuri silloin pitää hälytyskellojen soida!

Aika asiantuntematonta kommentointia, paljastat itsesi:D

Melko hurjaa (nimimerkki)

Hyvät kommentoijat, jotka ihmettelette mikä nanorokotteessa on "se juttu" - ettekö voisi itse kaivaa ja penkoa tietoa, niin kuin mekin olemme tehneet? Tässä Mirjaleenan blogissa on jo yltäkylläisesti tietoa tarjolla - valtavasti linkkejä, joiden takaa löytyy monenlaisia vastauksia. Useissa kommenteissakin tietoa on tyrkyllä rynsaasti. Ei kai ole oikein, että meidän täytyy tehdä kaikki työt :D

259. Käsitin, ettei sinun mielestäsi ole olemassa mitään nenäsuihkuterokotteita. No, väärinkäsitykset ovat täällä näköjään enemmän kuin selviö. Tämä tästä.

261. Elohopea on todistetusti hermomyrkky. Pistetään tämä tähän vielä uudestaan:

United Nations Environmental Programme:
”THERE IS NO SAFE WAY TO USE MERCURY
and scientists have found no safe mercury level in the human body. There is limited awareness of mercury in medicines. Continued, repeated use of these products is a human health risk.”

Mirjaleena, onko tämä seuraava jokin uusi rokote vai…? Pioneer 23.11.09, PTI | New Delhi
”Two pharmaceutical companies have sought permission to start clinical trials for swine flu vaccine prepared by them using a new method. The vaccines produced by them is based on alternative approach. Dr Ganguly said, “Viruslike particle vaccines could be used in humans to protect against influenza infection. It is a novel technology and the most important advantage is that it can be produced relatively rapidly, within weeks, compared to months for other vaccines… Dr NK Ganguly said it contains an attenuated virus wherein the virulence of the pathogen used is reduced but still alive. As such, it produces natural immunity but does not produce the disease and causes a weakened infection that lasts for a few days to a week or more, depending on how much immunity the recipient has.”

Rokotetehtailijat muuallakin ovat olleet ahkerina, ja heillä on intialaisen kollegansa lailla pelkkiä ilouutisia:
New nanoparticle vaccine is more effective but less expensive, September 17, 2007
”Good news for public health: Bioengineering researchers from the EPFL in Lausanne, Switzerland, have developed and patented a nanoparticle that can deliver vaccines more effectively, with fewer side effects, and at a fraction of the cost of current vaccine technologies.”

Tässäkö syy miksi sveitsiläiset jo ajat sitten päättivät olla rokottamatta raskaanaolevia?

Lopuksi vielä korjaus kiireessä syntyneeseen kielioppivirheeseeni kommentissani 247. Piti kirjoittamani Are all the world´s a………s the first to be exte….ated? Keskusteltuani tästä monien tahojen kanssa se todettiin hyvin todennäköiseksi. Keskustelijat eivät olleet mitään linkoloita, mutta älykkäitä yhtä kaikki.

TeemuP (nimimerkki)

Mielenkiintoinen keskustelu käynnissä!

Jos hiilen yksi muodoista, fullereeni, on vaarallinen, se tarkoittaa että kaikki nanokoon partikkelit ovat vaarallisia? Tuota kaiketi kutsutaan yleistykseksi. Tällaisen käsityksen minä olen tätä ketjua lukemalla saanut.

Jos oikein ymmärsin rokotteen saaneet levittävät tautia muille. Sairaaloissa ympäri Suomen on rokotettu hoitajia ensimmäisten joukossa. Ovatko sairaalat siis täynnä heikon vastustuskyvyn omaavia potilaita, jotka ovat saaneet tartunnan hoitajiltaan?

Katja (nimimerkki)

Tässä materialistisessa todellisuudessa ei enää voi luottaa EU:hun, elintarvikevirastoon, mediaan tai poliittisiin päättäjiin, joiden kaikkien tehtäviin kuuluisi toimia ihmisten parhaaksi.
Vuonna 2002 päätti monta vuotta eläkkeellä ollut rokotetutkija puhua työstään.
Hän esiintyi haastattelussa peitenimellä Mark Randall. Koko haastattelu on luettavissa osoitteessa:www.whale.to/v/rapp.html

Juha L (nimimerkki)

Hienosti täällä on saatu ihmiset pelkäämään mittayksikköä. Hämmästyttävää!

Marjatta (nimimerkki)

Nanopartikkeli=hyvin pienikokoinen hiukkanen, nano on siis koon määritelmä, ei sinänsä huono tai hyvä.
Teelusikka on pieni lusikka. Teelusikallinen syanidia tappaa heti, teelusikallinen puuroa auttaa arvioimaan sen makua ennen annostelua. Teelusikkakaan ei sinänsä ole hyvä tai huono.
Hyvin pienikokoisen hiukkasen läpäisykyky on hyvä. mutta hiukkasen laatu on se oleellinen asia, jotkut, kuten hiilimolekyyli fullereeni, tai asbestipöly ovat haitallisia kemiallisen luonteensa vuoksi.
Sikainfluenssa on tappanut muutamia ihmisiä myös Suomessa, vaikka tauti yleisesti on toistaiseksi ollut influenssaksi lievä. Influenssviruksen muuntautumiskyky on kuitenkin suuri. Rokotteen jälkeen on kuollut yksi erittäin vakavasti perussairas ihminen, samaan aikaan on kuollut kymmeniä ihmisiä erilaisiin sairauksiin ja onnettomuuksiin.
Suomessa käytössä oleva rokote ei sisällä elävää virusta vaan viruksen osia. Se ei voi sairastuttaa sikainfluenssaan, mutta tietenkin se aiheuttaa elimistössä vasta-ainemuodostuksen käynnistymisen, rokotereaktion. Ulkomailla on käytössä myös elävää heikennettyä virusta sisältävä rokote. Sekin aiheuttaa vasta-ainetuotannon, mutta se ei sovellu henkilöille, joilla on vakava esim syövästä johtuva vasta-ainetuotannon häiriö.

herewego (nimimerkki)

Korjaus: kyseessä siis viestin 292 linkki.

Ohikulkija (nimimerkki)

"Jos oikein ymmärsin rokotteen saaneet levittävät tautia muille."

Tätä mantraa täällä onkin jauhettu. Onko näin väittäjillä empiiristä tietoa, oikeita havaintoja. Minulla on omakohtaisia havaintoja. Sain itse riskiryhmään kuuluvana rokotuksen joitakin viikkoja sitten. Kukaan lähipiiristäni ei ole sairastunut, ei kotona eikä työpaikalla. Sama tilanne on muillakin tuttavapiiriini kuuluvilla riskiryhmäläisillä. Miksi? Voisiko johtua siitä, että pääkaupunkiseudulla ehdittiin aloittaa rokotukset ennen kuin epidemia ehti päälle. Voisiko siis asia olla aivan loogisesti niin, että siellä missä "lähipiirit" ovat sairastuneet, nämä ovatkin vain saaneet normaalin influenssatartunnan, kun eivät itse ole ehtineeet saada rokotteen suojaa.

Sitten salaliitosta. Jos todella tarkoitus olisi poistaa suuri joukko ihmisiä maailman kartalta, minkä ihmeen takia aloitettaisiin hoitohenkilökunnasta? Kukas sitten hoitelee tuvaisuudessa ne jäljelle jäävät!

TeemuP (nimimerkki)

#295 Laatulinkki:

"Rokotteet ja rokotukset ovat tyypillinen juutalainen perverssi tuote, jonka tarkoituksena on tuottaa vahinkoa ja kuolemaa ei-juutalaisille, jotka heidän uskontonsa mukaan tulee tuhota. Hävettää katsoa, kun Suomi joka ikisessä asiassa juoksee juutalaishirviön perässä."

Jahas (nimimerkki)

# 297, luuletko että niin alhaisella vallankäyttötasolla kuin THL oltaisiin tietoisia NWO Depopulation Planista, tai jos oltaisiin niin uskottaisiin siihen? Come on... Sen voimahan on juuri siinä, että sitä on niin mahdotonta uskoa. Aivan kuten - noh, keksi itse.

TeemuP (nimimerkki)

#299

Depopulation onnistuisi helpommin ebola-viruksella, joka levitettäisiin vaikkapa sadalle suurimmalle lentokentälle yhtäaikaisesti.

Sivu 1 | 2 | »

Toimituksen poiminnat