A Road to Hope

SOTE-uudistuksella nyt sadan miljoonan arvoinen mainosfilmi

Sain vinkin propaganda-analyysia tarvitsevasta elokuvasta ja niinpä löysin itseni jälleen elokuvateatterista. SOTE-uudistukseemme liittyvä propaganda oli elokuvassa näyttävästi tuotu esille ja erinomaisesti tiivistettynä ”medipalko” –nimiseen vuoteeseen, joka parantaa muutamassa minuutussa siihen asettuvan ”kansalaisen” sairaudet.  SOTE-uudistus ei ole ainoastaan suomalainen yksityistämisteatteri, vaan Uuden maailmanjärjestyksen globaali agenda ja täten 100 miljoonan dollarin elokuva kattaa jokaisen nyky"valtion" SOTE-uudistukset.

Kyseisen 2100-luvulle sijoittuvan elokuvan propaganda:

  1. Julkiset rahat ovat loppu (niin kuin kohta ovatkin)
  2. Maailma saastunut (niinhän se on)
  3. Maailma ylikansoitettu ja köyhä (niinhän suurin osa väestöstä on)
  4. Julkiset terveysasemat globaalisti ovat täysin ruuhkautuneita ja niissä ei voi parantua (kunnolla), siellä ei tehdä mitään hienoja temppuja (eikös se näin mene, vai meneekö?)
  5. Köyhät maassa asuvat janoavat päästä eliitin maatakiertävälle elitistiselle Elysium -asuinalukselle (niin kuin pakolaiset ja muut maahan muuttajat janoavat rikkaiden maiden ”parempaa” elämää)
  6. Köyhät maassa asuvat janoavat ikuista elämää, medipalon ihmeitä tekevää hoitoa, johon heillä ei ole oikeutta, koska vain eliitillä on "kansalaisuus" (ainahan on olemassa jotakin yhä parempaa, mitä tavoitella, me emme aina vain tiedä siitä tai ainakaan saa sitä)
  7. Elokuvassa oli jo Uusi maailmanjärjestys eli vain yksi maailmanvaltio ja sen yhtä paha eliittihallitus kuin nykyisinkin "valtioissa" esitetään olevan. Ja edelleen se esitettiin valtiona, joka pitää tuhota eli sen systeemi boostata (kansalaisoikeudet palveluihin, globaalin turvallisuuden järjestelmät, jne.).  Rinnastus oli kuitenkin suora viittaus nykyisiin erillisiin "valtioihin" ja niiden hallituksiin, jotka on pahoina tuhottava ja niin että nykyinen globaali järjestelmä täydellisesti boostataan (suljetaan ja avataan uusi järjestelmä). Toisin sanoen eliitti boostaa omien terroristiensa avulla kansallisvaltiosysteemin (kansalaisten omassa omistuksessa olleen systeemin) eliitille mieleiseksi propagandan keinoin.
  8. Sankari  (eliitin oma terroristi) on se, joka rikkoo systeemin ja boostaa siitä uuden systeemin, jossa j o k a i s e l l a MAAN kansalaisella (siis maailmanvaltio) on oikeus kuolemattomuuteen, huipputeknologian saavutuksiin jne.  (Edward Snowden, Wikileaks, Bradley Manning…).
  9. Medipalko oli pääteema, mutta toinen merkittävä teema oli se, että totalitäärinen kontrollisysteemi (jota hoitivat robotit) oli loppukohtauksen systeemiboostausta ennen maan köyhiä vastaa. Boostauksen jälkeen, se puolustikin jokaista kansalaista, joilla käytännössä oli ”pedon merkki” poltettuna kädessä. ”Ikuinen elämä”, ”maailman hallitus ei sorra”, JOS sinulla on maailman kansalaisuus eli hetu poltettuna (yhdistettynä DNA:hasi) nahkaasi (versio sirutuksesta). 

 

 ->  Toisin sanoen olet orja: nälkäinen, köyhä ja sairas, jos sinulla ei ole polttomerkintää. Tämä oli elokuvan varsinainen opetus!

 

Täällä arvostelu elokuvasta ja juonen käänteet:

http://www.episodi.fi/elokuvat/elysium/

”Sadan miljoonan dollarin budjetilla toteutetun takuuvarman viihdepaketin pinnan alla kuitenkin kytee myös syvempiä teemoja. On nimittäin vaikea välttyä ajatukselta, etteikö Blomkampin dystooppinen tulevaisuusvisio olisi samalla myös poliittinen kannanotto vauraan eliitin ja köyhän enemmistön välisen eriarvoisuuden syvenemisestä.”

 

Ei tainnut tietää ko. toimittaja, että pedon merkkiä tässä loppujen lopuksi kaupattiin….

Ja minäkin sen tajusin vasta juuri nyt!

SOTE-uudistuksemme tarjoaa eliitin palveluja, ”kuolemattomuutta”, yksityistämisellä eli pedon merkkiä jokaiselle maailman kansalaiselle.

 

 

Taas yksi elokuva tätä ”Pyhää gommunismi-paskaa”!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kysykääpä kenen tahansa analyysiä elokuvasta? Verratkaa sitä tähän analyysin. Voitte tehdä mielenkiintoisia havaintoja.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

"- Sitä ajatellaan, että kun eurokriisi on ohi, kaikki palaa ennalleen. Näin ei ole.

Maailma, jossa tulevaisuudessa elämme, saattaa olla hyvin toisenlainen kuin nykyinen, Urpilainen pohtii."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071217258144_u...

Urppis on kiihkeästi mukana boostaamassa!

Zeitgeistilaiset ovat varmasti ihan pilvessä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Odotan sirutuksen tapahtuvan pian, siis ne on jo valmiina Suomessakin. Sillä saa eliitin eli monikansallisten yhtiöiden tuottamat palvelut ja perustulon. Urppiksen tehtävä on aloittaa palkkojen ja etuisuuksien alasajo rakennemuutoksena, edistää siis maailmankansalaisorjuutta.
Täti Softis valmistelee Suomea boostaukseen. Osasimpa antaa osuvan lisänimen ennenkuin kaysoin tämän elokuvan.
Tämä elokuva on erinomaista globaalin kansalaisen perussivistystä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Juu, sitä juuri. Kaikki maailman valtiot ajetaan samalle viivalle ja samanaikaisesti kaikkien niiden luonnonvarat otetaan haltuun.
Ottaa vaan niin päähän tämä elokuvien kautta tapahtuva manipulointi!
Grrrr...
Siis puhdas propaganda.

Sinusta tulee kuolematon, jos otat pedonmerkin käteesi!

Toimituksen poiminnat