A Road to Hope

"Pyhää gommunismi -paskaa"

(älä lue, jos aiot katsoa näytelmän Myötätunto)

Kävin katsomassa Veikko Nuutisen Myötätunto-teatteriesitystä  eilen Tampereen teatterikesässä. Tulin kiinnostuneeksi, koska Nuutinen mainitsi Jokelan tragedian lähtökohdakseen kyseiselle näytelmälle.

Lähdin vihaisena pois. Näytelmä pohti vanhemmuus hukassa- ja lapsen elämä viihteen pauloissa- teemaa. K14 tilalla olisi tullut olla K18, jos Nuutinen oikeasti pohti kyseisiä teemoja tuomiten aihepiirit. Käytännössä hän itse toteutti taiteen keinoin viihdettä kaiken ikäisille ja näytti olevansa hukassa Jokelan tragedian pohdinnoissa.

Sääliksi käy jälleen niitä lapsia, jotka tämänkin viihteen uhriksi joutuivat. Eikö Nuutinen itse edes olisi voinut laittaa rajoja itselleen? Vastaukseksi ei kelpaa se, ettei se ole taiteen tehtävä. Sairasta pedofiilipornografiaa lapsille taiteen keinoin: kuka sen sitten estää, vanhemmatko? Opettajat lehtitietojen mukaan peruivat näytöksiä.

Syvin sisältö liittyi tässä näytelmässä Mariaan, siihen ihan tavalliseen tyttöön, jonka kaikki miespuoliset halusivat raiskata ja joka sitten Jeesuks... enkelinä kuoli kaikkien syntien edestä. Ja joka kertoi haluavansa tehdä esityksen siitä, että "miksi me ylipäänsä ollaan täällä". Kaikki muu näytelmässä oli ylidraamallista sekoilu-hauskuutusta.

Miten voisikaan odottaa mitään syvällisempää Uuden maailman järjestyksen (UMJ) alaisesta toiminnoista, joissa myötätuntoa etsittäessä näytelmän lopusta löytyy - yllätys, yllätys - Buddha ja Amnesty.

 

Tuomitsen näytelmän niillä edellytyksillä kun minulle on suotu. Minkäänlaista tekemistä tällä näytelmällä ei ollut Jokelan tragediaan liittyvien aihepiirien kanssa. Tämä oli tosiasiallista UMJpropagandateatteria Hitlereineen.

Toivottavasti Nuutinen jatkaisi näytelmällä: "miksi me ylipäänsä ollaan täällä" ja jättäisi kaikki UMJ-propagandakamat pois.

 

Sopivasta tulin kotiin katsomaan vielä sillä suurella tehtyä UMJ-propagandaohjelmaa Pussy Riotista. Varsin klassinen versio. Suosittelen hahmottamaan, mitä on globaalin median propganda. Käymme sotaa ja tämä on sotapropagandaa. Josko Nuutinen analysoisi näytelmäänsä ja kyseistä globaalin median vastinetta.

 

http://areena.yle.fi/tv/1963571

 

Kiitos Nuutiselle kuitenkin: hän huolestui siitä, että lapset tappavat toisiaan ja että jotakin on pahasti vialla.

 

Lapset tappavat toisiaan, koska he ovat UMJ:n perustamiseksi käydyn sodan uhreja. Lapset tappavat ja kuolevat, kuten näytelmän Mariakin tapettiin, yhteiskunnan vuoksi, mikä Nuutisen näytelmässäkin todettiin. Sellaisen yhteiskunnan, joka on uhrannut itsensä UMJ:n alttarille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Markku Nieminen

En nähnyt ko esitystä mutta näiden kauhistuttavien joukkomurhien takana on selkeästi yhteiskunnan vasemmistolaisuus. Vasemmistolaisuudessa syylliset muuttuvat uhreiksi ja uhrit syyllisiksi, yksilöltä häviää niin vastuu kuin valtakin, jopa omiin asioihinsa.

Vasemmisto on tukevasti vallassa suurin piirtein kaikissa länsimaissa, jonkun Sveitsin ollessa harvoja jonkinlaisia poikkeuksia, eikä äänestelijän ja tavan teeveentöllöttäjän kannattaisi uskoa liturgiaa vasemmiston "suurpääoman vastaisuudesta" koska nimen omaan vasemmiston etu on sama kuin em. tahon ja nimen omaan vasemmisto ajaa niin kartelleja, korruptiota kuin kurjistamistakin.

Siinä sitä oikeaa NWOta eikun UMJiitä teille :)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Et kauhean hakoteillä ole syyttäessäsi vasemmistoa, olemmehan Kataisen johdolla mekin tiellä globaaliin superkommunismiin.

Katsele kuitenkin hieman eteemmältä. Vasemmisto ja oikeisto, siinä missä keskustakin, ääriliikkeet yms. palvelevat kaikki kumartaen vain yhtä päämäärää, sitä NWO-UMJ:tä (ne kaikki mitkä kansallinen ja globaali media esittelee).

KAIKKI poliittiset tahot tekevät uhrit syyllisiksi ja päinvastoin.
Ja vaikka on kyse tulevasta globaalista kommunismista eli gommunismista, sekin on vain yksi vaihe globaalin vallan hallussa pitäjien suunnitelmissa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Voisin taiteen keinoin ilmaista tuntemukseni:

Pyhää gommunismi-paskaa! Sekä tämä näytelmä että Pussu riot -ohjelma!

Vaihdanpa otsikon : D

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kuulostaa ravistelevalta postmodernilta produktiolta, Tampereen teatterikesän kuumin esitys lienee silti vihaisia miehiä ärsyttävä Scum manifestet!

Teatterin tarkoitus onkin herätellä eikä pelkästään viihdyttää.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Höpö, tää esitys ei ravistellut mitään muuta kuun "vittua". Ja sinällään oli vain globaalia viihdettä.

Muita esityksiä en nyt vaivaudu katsomaan...

Toimituksen poiminnat