A Road to Hope

Vapaamuurareiden toimintatavoista valtion julkisia toimintatapoja

SITRA:n yliasiamies juuri A-studiossa maalasi innovatiivista, uutta suomalaista politiikkaa luoden kansan vastaisista salaliitoista, kähminnästä, korruptiosta ja maanpetoksista uuden julkisen mallin mukaisen toimintabrändin.

 

Hän halusi pyöröoven toimivan julkisen ja yksityisen sektorin välillä jouhevasti, ilman esteitä. Toisekseen hän vaati, etteivät eri tahot istuisi poteroissaan, vaan eri toiminta-alat tekisivät yhteistyötä julkisilla foorumeilla, joissa yhteistyön hedelmät olisivat kansalaisten arvioitavana.

 

Nämä toimintatavat viittaavat suoraan mm. vapaamuurarien/eliitin perinteiseen toimintatapaan, johon kirjoituksen ensimmäisessä lauseessa viittasin. Erona vain on se, että koska meillä ei ole enää minkäänlaista demokratiaa tässä maassa eikä muissakaan maissa, sanelluista toimintatavoista voidaan tehdä julkista teatteria, kansan hupia, jossa sitten yhdessä ihmetellään ”maailman muuttumista” siis tarkoin ohjelmoitua valtioiden alasajamista sekä maailman valtion perustamista.

 

Koska maailma muuttuu, neljän vuoden hallitusohjelmat ovat romukoppatavaraa yliasiamiehen mielestä. Valtion johdolle tarvitaan strategista ketteryyttä! Juuri tuon sanan bongasin Helsingin sanomista taannoin ja en näköjään turhaan. Kuinka kauniiseen sanamuotoon asetetaankaan veretön orjakansan luomismenetelmä.

 

Ja kuinka valtion johto viittaileekaan nyt siellä täällä siihen, että maailma ei tule olemaan entisensä (Urpilainen, Liikanen, Lipponen..), niin strateginen ketteryys tulee siihen saumaan kuin tilauksesta (kaikki julkisuudessa tapahtuva toiminta on tarkkaan ennalta suunniteltua). Toisin sanoen, jos valtakunnan tila ei satu olemaan poikkeustila, niin se on kuitenkin poikkeustila, jossa strategisella ketteryydellä sallitaan tehdyn mitä tahansa mielivaltaista toimintaa (palkka/vero/etuisuudet/työajat/…)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

En jäänyt kuulemaan enää A-studion osiota rakenteiden muutostarpeista...
Kun käzittää globaalin kokonaiskuvan tapahtuvista ilmiöistä ja niiden määrittelijöistä, menee hermot tuohon mediassa esitettyyn teatteriin...

William Green

Näyttäisi olevan niin että vapaamuurarit ovat ääri-isänmaallisia silloin kun se sattuu sopimaan ja globalisteja silloin kun se sattuu sopimaan. Tyypillistä omaneduntavoittelua. Muuten harmitonta hörhöilyä mutta onnistuttuaan soluttautumaan kaikkialle, kaukana harmittomasta.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Mistä tahansa systeemistä tulee syöpä, kun se kasvaa rajattomasti.
Ylen eurovaaliohjelmassa tuli ohjelman kuorolainen varoittamaan, että on vaarallista puhua v.muurareista, ja että heidän suunnitelmansa on jo liian pitkällä. Hän oli aidosti kauhuissaan.

Käyttäjän vpsainio kuva
Vesa-Pekka Sainio

Oli kyllä tuo sitran miehen puhe sellaista talousjargonia ettei oikein ottanut mitään tolkkua, tai siis lähinnä niin ympäripyöreitä heittoja ettei niillä kovin pitkälle pötkitä.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Mielummin vapaamuurarien kuin kritillisdemokraattien toimintamalli.

Toimituksen poiminnat