A Road to Hope

Aika sanoa hyvästit?

"- Sitä ajatellaan, että kun eurokriisi on ohi, kaikki palaa ennalleen. Näin ei ole.

Maailma, jossa tulevaisuudessa elämme, saattaa olla hyvin toisenlainen kuin nykyinen, Urpilainen pohtii."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071217258144_uu.shtml

"Teollisuus ei palaa eurokriisin jälkeen..." tämä ei tarkoita "hyvin toisenlaista kuin nykyinen"!

Hyvin toisenlaista! Mitä ihmettä se tarkoittaa? Hyvin toisenlainen tarkoittaa todella erilaista kuin nyt! Mistä Jutta Urpilainen sen tietää?

 

Täti Softis on nyt saattelemassa kädestä pitäen kansan Suomen osalta HYVIN toisenlaiseen maailmaan, vain vinyyliset siivet puuttuvat kuvasta, puvun ja hiusten väri sopii mainosti enkeli-symboliikkaan. Täti Softis tietää, mitä tarkoittaa HYVIN toisenlainen maailma. Täti Softis ei ole paljastanut, kuten ei kukaan mukaan koko eduskunnasta, mikä on HYVIN toisenlainen maailma, vaikka tietävät.

 

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53685-eduskunnan-salatt...

 

Olen myhäillyt "salaliittoteoria"-teorioille.  Aihetta on käytetty natsikorttina-ikään keskustelun vaientamiseksi. Täti Softis (viittaa poliittisen teatterin roolihahmoon) salaa kansalle kuuluvan tiedon. He kansallisessa ja globaalissa poliittisessa teatterissaan salaavat kansalle kuuluvan tiedon liittoutumana. Globaali salaliitto kaikkia kansoja kohtaan, kuka kiistää?

 

 

"Lääkettä rakenteelliseen ongelmaan Urpilainen ei tarjoa, koska hänen mukaansa "Suomen sairautta ei ole määritelty."

 

Olen määritellyt aiemmin blogini kautta Suomen sairauksia, konkreettisesti.

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/07/10/114

 

Jutta Urpilainen onko siis joko tietämätön tai valehtelee. Olen syyttänyt nykyistä valtiovaltaa puoskaroinnista syystä. Vain Päivi Räsäsen kaltaisella henkilöllä voisi olla riittävästi edellytyksiä diagnostisoida Suomen sairauksia, mutta hänen uskonsa valtiovallan mahtiin on niin horjumaton, että hän ei ole kykenevä kyseenalaistamaan valtion nykyisiä "oppimalleja".

 

Suomen sairaudet aiheutuvat mm. veriripulista (suomalaiset luonnonvarojen arvo siirtyy ulkomaille) että kuppauksesta (EU-kuppaa, monikansalliset yritykset kuppaavat) sekä liiallisista verensiirroista (ulkomaanlainoista). Suomessa sitten puoskaroidaan "elvyttämällä", minkä seurauksena raha kasaantuu yhä voimakkaammin rikkaille ja kansa köyhtyy sekä veriripuli edelleen pahenee.

 

Sairaudet ovat yleislääkärinkin diagnostisoitavissa helposti. Siitä huolimatta valtioon kohdistuva terrori jatkuu omien poliitikoittemme johdolla. Eihän tässä ole minkäänlaista järjen häivää.

 

Poliitikot puhuvat lämpimikseen terveydenhuollon palveluista ja sen kehittämisestä, vaikka itse valtio on puoskareiden (poliittinen teatteri) toimesta henkitoreissaan. Kansallakaan ei ilme enää värähdä, ollaan ihan muulla taajuudella kuin ymmärryksen taajuudella.

 

Lääkärinä katselen kidutusta ja potilaan kuolemaa, joka on laillistettu ja kauan sitten tarkoin laittomasti suunniteltu. Perustuslait ovat heidän vessapaperiaan.

 

Hyvästi vapaa maailma, tervetuloa hyvin toisenlainen maailma.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

ulf fallenius

Oliko se entinen maailma niin erikoinen ,eipä juuri keksitään uutta tilalle.Olisihan se helvettiä jos oltaisiin juututtu 60 tai 70 lukuun ikuisesti.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

"Hyvästi vapaa maailma, tervetuloa hyvin toisenlainen maailma."

Otsikkoon viitaten, älä sano hyvästejä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Haluan provosoida ihmiset käsittämään karvasta todellisuutta....

Heli Hämäläinen

Helsinkiin tulee Berjoshkat, EU:n ja eliitin valuuttakaupat, prolevaluutta, jota vaihdetaan pimeästi ja kahden kanavan tv, jossa näytetään vain Suomessa tuotettua ohjelmaa, koska ei ole varaa ostaa ulkomailta.

William Green

Suomen diagnoosi on alkoholin haitallinen käyttö ja toisenlainen maailma tarkoittaa Kiinaa joka ostaa kaiken jonka tarpeelliseksi katsoo. Meille jää nälkämaa eli kaikki edellytykset nousuun joskus vuosisatojen päästä.

Markku Nieminen

Makuasia mitä pitää salaliittona ja mitä ei. Selvää on tietenkin se että nyt vallassa olevat poliitikot, virkaeliitti ja rahapiirit sopivat kulisseissa keskenään asioita ja häviäjiä ovat aina tavalliset kansalaiset.

Onko esim yo. asia salaliitto?

Mulle salaliitto on Sinunkin täällä osin kertoilemat asiat Suuri J-salaliitto eri nimillään, NWO, maanjäristyskone, kemikaalivanat, nanotekniikka, GMO, USA arkunsuojukset ja keskitysleirit jne jne

Ja todellakin: SUURI MUUTOS on tulossa. Päin vastoin kuin usarin kommunistit ja kokoomukset luulevat se ei todellakaan tiedä heille hyvää: keskiluokka köyhtyy ja ennen kaikkea supistuu, alempi keskiluokka eli tavalliset duunarit kurjistuvat, sosiaalisilla tulonsiirroilla elävät kurjistuvat entisestään kehitysmaaluokkaan. Rikollisuus ja työttömyys räjähtää, palvelut romahtavat kuten ihmisten toivo ja moraalikin.

Mutta: "onhan meillä varaa" ja "hei me tienataan tällä"

Muistakaa pölöt sossuja ja kokoomuksia leipäjonossa seisoessanne lämmöllä :)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Höh. Kun keskityt kemikaalivanoihin salaliittona, et näe metsää puilta. Sen takia netti on täynnä disibformaatiosivuja, jotta sinne eksyvät pysyvät siellä ja että heiltä jää itse metsä näkemättä!
Netti on täynnä ammattilinkittäjiä jotka juuri sinunkin huomiosi vievät. Ettet vain tajuaisi, että juuri tämä suomalaisen poliitisen teatterin tajuaminen on ydinkysymys, mikäli mitään koskaan voisit asioille osaltasi tehdä. Juuri he sallivat mm nanoteknologian käytön ilman turvallisuustutkimuksia.

Toimituksen poiminnat