A Road to Hope

Seinäjoelle vai Roskildeen?

Media on omistajiensa kuva. Jos oikein tarkkaan osaat lukea, voit lukea heidän sielunelämästäänkin. Kaikki julkaistut jutut ovat heidän oman valinnan tulosta. Ei ole sattumaa, kenestä luet ja mitä heistä luet. He julkaisevat globaalisti asiat niin, kuin he (rahoittajat) tämän maailman haluavat makaavan. Uhraan pienen tovin heidän sielunelämänsä ruotimiseen jälleen.

HS kirjoittaa tänään 7.7.2013 Liberasta, klassisen liberalismin ajatushautomosta, vapaiden markkinoiden ja yksilön vapauksien suomalaisesta raha-airueesta. Kirjoituksessa viitataan myös äärilibertaarisen Ayn Randin ajatuksiin, jonka kirjan ”Atlas Shrugged”  (vuodelta 1957) pohjalta tehdyn samannimisen elokuvan hiljan katselin.

 

Analysoin tämän hetkistä median kuvaa itsestään aloittaen johdantona Randin elokuvasta:

Elokuvassa Bond-tyyppinen yritysjohtajamies sukkuloi Bond-tyyppisen perheyritysjohtajanaisen kanssa huipputeknologian keinoin rautateihin liittyvän yritystaistelun voittoon vuonna 2016. Aiheen lähtökohtaisesti vastustamatonta mielikuvaohjantaa vahvistamaan on luotu tarina sukkuloinnista myös intimiteettialueella kyseisten henkilöiden välillä.

”Hyvis”-yrittäjä-Bond-pari luo mielikuvaa huipputeknologiasta, tehokkuudesta, nopeudesta ja siihen liittyvästä kiiltokuvakauneudesta, jota ostetaan rahalla. Perinteiset kruunun jalokivet menettävät arvonsa huipputeknologiametalleille ohimennen.

Vastakkaisella negatiiviseksi leimatulla puolella ovat tuoreen (siis jo todellisuudessa alkaneen) amerikkalaisen talousromahduksen poliittiset elvyttäjät, joiden keinoja ovat luonnonvarojen jakaminen, täten sääntely ja muu jakaminen, share, gommunismi.  Siis juuri se sama Maitreya-”share”, josta olen moninaiset blogikirjoitukset kauhuissani vääntänyt. Poliittiset ”share”-toimijat kateudessaan yrittävät elokuvassa kaikin keinoin estää huipputeknologista menestyjää tekosyynään mm. vähissä olevat luonnonvarat.

Huipputeknologisen teräksen lisäksi pääosassa on myös huipputeknologinen moottori, joka oli jäänyt keskeneräiseksi tehtaassa, jonka tuottavuuden tuhosi palkkaus, jossa annettiin tarpeen mukaan, ei ansioiden mukaan.  Toisin sanoen elokuvan vuonna 2016 viitattiin lähimenneisyyteen, jossa kommunistinen ”markkinatalous” oli jo tuhonnut huipputeknologista kehitystä ja joka ilmeisesti siis oli täten myös talousromahduksen osasyynä (mutta toisaalta tämä kommunismi edelleen oli voimassa lääkkeenä talousromahdukseen vuonna 2016).

En ole lukenut ko. kirjaa, enkä myöskään katsonut vielä ilmestymätöntä elokuvan II-osaa, Ayn Randin ajatukset tullevat siinä vielä selkeämmin esille:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ayn_Rand

 

Elokuvan kautta pääsin ymmärtämään globaalia poliittista teatteria jälleen paremmin. Siis sitä samaa teatteria, jossa mm. Edward Snowden näyttelee rooliaansa. Kuten olette varmasti havainneet havaintoanne todeksi uskomatta: poliittinen teatterimme koto-Suomessa on rooliutettu niin, että pääroolin esittäjäpuolue vaihdetaan säännöllisin väliajoin. Seuraavana on vuorossa uusi keskusta Bond-tyyppisine puheenjohtajaroolihahmoineen sekä marttyyri-Soini . Itsensä myyneen Arhinmäen vuoro koittaa myöhemmin ”kaataessaan” kotoiset Berliinin-muurimme kaiken punaiseksi värittäytyneiden ryhmien väliltä.

Globaali, maailmanpankinkin räätälöimä share-politiikka on välivaihe keskiluokan poistamiseksi. Nousu orjuudesta tähtiin tämän jälkeen tapahtuu ainoastaan ”tie tähtiin”-menetelmällä. Onneksi kaikkien pilttien vanhemmat uutterasti tähän jo ovat valmentautuneet, kun kerran kaikki vapaa-aika kuluu pilttien roudaamiseen harrastuksesta toiseen. Orjuuteen sopeutumisessa auttaa tietenkin toivo paremmasta, johon on jo eväitä: omat lapset.

Elokuva tuo hienotunteisesti esille tämän hetken maapallon olemuksen: globaali kommunismi eli gommunismi , punainen gengre, ajetaan sisään (keskiluokka ja raha häviää) talousromahduksen kautta ja samanaikaisesti lähdetään ajamaan sisään seuraavaa poliittista gengreä, totalitaarisen, korporatiivisen fasismin viimeisteltyä muotoa, johon kuuluvat huipputeknologia, tehokkuus ja orjuus (markkinoidaan vapautena).

Kun tunnet kotoisen median ja politiikan toiminnan, voit suurentaa taas sen maailmanmittakaavaan: samat mekanismit toimivat. MOT.

 

Siten pääsemmekin viihteeseen, joka sinänsä on osa mediaa, ihmisten välistä rahoitettua tiedon kulkua.

Lehdet nostavat esiin juuri nyt tangokuningattaren, Kirsi Rannon, vuodelta 1998, joka nousee tänä vuonna Seinäjoen tangomarkkinoiden esiintyjäksi 10.7. ”Enkelikuningatar”-juhlissa. Jos oikein ymmärrän, Kirsi Ranto on enkelikuningatar itse.  

Pieni googlaus:

http://ammandeepthi.blogspot.fi/2010/03/viesteja-maitreyalta.html

Ja näin. Zeitgeist-munamiehemme on saanut seuraajan. Puhdasta kasvisruokaa (?) syövä Kirsi Ranto välittää antikristus-GMO-share- Maitreyan viestejä tangoväelle.  Tunnen piston sydämessäni. Onko Kirsi Ranto globaalin teatteripolitiikan huipputuote vai oman uupumuksensa jälkeen turmiollisille teille eksynyt enkeli, jonka oikea käsi ei todellakaan tiedä, mitä vasen tekee? Mikä taho on yhdistänyt Maitreyan Seinäjoen tangomarkkinoihin, ettei vain olisi ihmeitä tekevä antikristus itse?

Tai miten on Rihanna, joka esiintyi Roskilden kuuluisilla musiikkifestivaaleilla 2013, jossa ei käytetty rahaa lainkaan, vaan rahana toimi siruranneke, johon raha ladattiin. Siis Rihannalla myytiin rahatonta-Zeitgeist-munamies-maailmaa a la eliitti.

 

Se siitä.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Samael Kaarna

Jostain kumman syystä sinä et halua nähdä, että kannattamasi saatanallinen kirkko on AINA ollut eliitin vartiokoira ja kuninkaiden lähin tuki. Abrahamismi on vallanhimoisten miesten veriuhraamiseen perustuva uskontotripla. Sitä nyt ei voi kukaan vapautta ja omien aivojen käyttöä kannattava puolustaa.Jumala EI ole mies joka kirjoittaa kirjoja.

Mitä edellisestä pystyt kiistämään tekemättä itsestäsi täydellistä pelleä?

Rand oli psykopaatti ja sitä ovat häntä idoloivat altruismin vihaajatkin enimmäkseen.

Ps. EI Mitään kuppikuntaa seurattavana - vaan oma potentiaali ja mielikuvitus. Siinä on valovuosi eroa laumautuville orjille.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Jostain syystä sinä, Samael, et halua nähdä, että se jolla on valtaa ja mammonaa, on alati kykenevä ottaan haltuunsa kaiken maanpäällä ihmisten sieluja myöden.

Harvassa on ne tahot tai henkilöt, jotka tuon antikristuksen vallan alta ovat rimpuilleet itsensä irti.

Jos kommenttisi edustaa millään muotoa globaalia "poliittista" keskustelua, niin mielenkiintoisiin sävyihin tässä ollaan menossa.

William Green

Nyt mennään taas sen verran oudoille vesille että tätä kirjoitusta on ihan tavallisella sivistyksellä vaikea ymmärtää. Pitäisi googlettaa Maitreya mutta joo, lienee Nibiru-osastoa tai jotain muuta mystistä niin olkoon. Zeitgeistin tiedän siitä kun jostain syystä tietyt hörhöt netissä luulevat että minua kiinnostaa utopia rahattomasta maailmasta tai rahan luonti tyhjästä ja olen saanut paljon spämmiä että katso tämä ja tämä elokuva. Taisin katsoa 10 minuuttia ajan henki-elokuvan alkua.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

William, katsos, kaikkea nykyään perustellaan, että kaikki muuttuu. Joten muutappas yleissivistystäsi!

En minä mene oudoille vesille, minä analysoin outoja vesiä! Siis tutki varsin laajalle levikille eli suomalaisille parhaillaan jaossa oleva "Kirsi Ranto"-materiaali ja ihmettele sitä sen verran, että lähdet päivittämään tietouttasi.

No, ei hätää. Olen analysoinyt ja päivittänyt kaikkien suomalaisten puolesta uutta "sivistystä" erityisesti Maitreyaan liittyvää. Siis blogikirjoitusteni kimppuun esim. googlaamalla Mirjaleena Maitreya tai Mirjaleena antikristus

William Green

En keksi mitään hyvää syytä miksi Kirsi Rannon kasvissyönti tai mikään muukaan häneen liittyvä jaksaisi olla kiinnostavaa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #5

Yleissivistystä hyvä mies! Kirsi Rannon jutut "koskettavat" varmastikkin miljoonaa suomalaista. He ovat aivopesun uhreja. Tutki minkä aivopesun. Toivottavasti sinuakin kiinnostaa nykymaailman tila, siksi Kirsi Rantokin tässä yhteydessä pitäisi olla top ten listalla. Kirsi Ranto on nyt osaa globaalia politiikkaa, sitä turmiollista sellaista.

Kirsi Ranto - henkisyys - enkelit - Maitreya - antikristus - teosofia - vapaamuurarit (mm.) - NWO - maailmanhallitus.

Analyysini ei ole viihdettä, vaan tutkielmaa maailman tilasta. Sinulla on tilaisuus tällä tavoin nähdä, miten ihmiset aivopestään.

William Green Vastaus kommenttiin #6

No kun tulee antikristusta ja muuta uskonasiaa niin mitenkäs noita tutkimaan?

William Green

Osan olen jo lukenut. Nämä eivät taida olla minun juttuni. Näille on omat uskovansa enkä minä osaa tulla yhdeksi heistä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Juu, ihan hyvä, mutta kun nuo ovat nykyinen Katainen-Stubb-Lipponen-globaalipolitiikka -akseli! Kai sinua vähän kiinnostaa, kuka sinusta orjan tekee?

William Green Vastaus kommenttiin #10

En minä tunne itseäni orjaksi. Saan olla vapaa ja hanasta tulee vielä rahaakin.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #11

Jos et vielä tunnekkaan. Vai kuulutko eliittiin ja esität sivistymättömän roolia? : D

William Green Vastaus kommenttiin #12

En ymmärrä miksi pitäisi tuntea. Jätin kellokorttielämän taakseni, eliittiin en voi väittää kuuluvani sillä ulosottomies on jatkuvana riesana.

Taisto Merilä

Kiitos tästä. Ihmettelin jossain vaiheessa, kun perin hiljaisesta naapurista joskus harvoin (luojalle kiitos) tärähtää ilmoille tangoa nupit kaakossa. Rupesin aavistelemaan, että se voisi liittyä television ohjelmistoon ja yksi kerta sitten kun kortteli rupesi raikaamaan niin vilkaisin Yle:n päivän ohjelmia ja Voilà! - siellä oli joku tangoshow silloin telkkarissa.

Muuten kun en TV:n antia seuraa, niin nyt voin ainakin valmistautua henkisesti tangokarkelojen televisiointeihin – tarvittaessa fyysisestikin, esim. menemällä sängyn alle ja painamalla tyynyjä korviin tai järjestämällä itselleni jotakin iltamenoa kyseisinä ajankohtina.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros
Jaakko Paavilainen

Lähes täysin koko blogin takana, mutta kädet pois Kirsi Rannosta; neuroottisuus on asia omansa!

Tämä ukkometso on pitänyt jo useamman vuoden siipiensä suojissa ko. naaraskoppeloa...

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Seinäjoelle vai Roskildeen?"

Ai miten vaikee! Mutta kovalla rutistuksella: Seinäjoelle.

Toimituksen poiminnat