A Road to Hope

Jos et sä pyydä, niin sä itket ja pyydät!

Ajan henkeä havainnollistaakseni tein itse rakentamani "vuoropuhelun" kahden nettisivun välillä. Toinen kirjoitus "Mitä vapaamuurarit tavoittelevat?" on Pekka Ervastin käsialaa vuodelta 1921 vapaamuurariuden periaatteista teosofien nettisivuilta ja toinen kirjoitus käsittelee aihetta "Onko jumala olemassa?", joka on Itsenäisyyspuolueen ex-puoluesihteerin Saku Mätön käsialaa share.fi -sivuilta päivämäärällä 10.2.2013. 

 

 

 

P.E.:" Taikausko väittää vapaamuurarien olevan liitossa paholaisen kanssa. Tämä erehdys tulee heti oikaistuksi, sillä nuori kokelas saa alusta lähtien oppia, että vapaamuurarit kunnioittavat ja palvelevat Jumalaa ylinnä kaikkea, aurinkokunnan logosta, jota he rakennustaiteesta lainatulla sanalla nimittävät "maailman suureksi arkkitehdiksi"."

 

 

S.M.: "Ajattoman viisauden oppien mukaan Jumalakin on äärettömään tähtäävässä tietoisuuden kehityksessä ja Hän kehittyy yksilönä ja osana tämän aurinkokunnan kehityskaarta. Tämän aurinkokunnan Jumala on Auringon Henki."

 

 

Ervast viittaa siihen, että Auringon jumalaa "Luciferiä" pidetään "taikausko"-piireissä paholaisena. Toisin sanoen alkuperäiset kristityt uskovaiset, jota Ervastin kaltaisissa piireissä kutsutaan fundamentalisteiksi ts. taikauskoisiksi, uskovat Luciferin olevan saatana. Tällöin tulinen pätsimme vuorostaan kirkollisessa sanastossamme viittaa aurinkoon, meidät "uhataan heittää helvetin tuleen".  Käsitteet ovat samoja, tulkinta eri. Kumpi voittaa?

 

 

"Äärettömään tähtäävä tietoisuuden kehitys" kuullostaa erityisesti Saku Mätön lausumana monikansallisten yritysten ja huipputeknologian lavealla pensselillä maalaamalta yritysstrategialta ja suprajohteiselta  markkinointi-innovaatiolta.Tällä viittaan hänen CV:hensä, johon tutustuin tämän blogikirjoituksen yhteydessä:

 

 

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/63306-menenko-nyt-mesta...

 

 

 

S.M.: "Olemme tällä planeetalla oppimassa tietoisuutta, oikeanlaisia keskinäisiä ihmissuhteita ja sitä, että ihmiskunta näennäisestä fyysisestä erillisyydestään huolimatta on pohjimiltaan yhtä."

 

 

P.E.: "Koko vapaamuurarityö kohdistuu Jumalan kunniaksi ja on omalla tavallaan, omine juhlamenoineen mieltä ylentävää jumalanpalvelusta, joka salaperäisyytensä nojalla on pysynyt pyhänä ja vaikuttaa paljon välittömämmin kuin esim. kirkollinen jumalanpalvelus, joka pyhyydessä on kadottanut mitä se julkisuudessa on voittanut. "

 

 

P.E.:  "Entä näiden juhlamenojen tarkoitus? Niiden tehtävä on osaksi jalostaa ja kasvattaa osanottajia, osaksi vaikuttaa puhdistavasti sen paikkakunnan ilmapiiriin eli auraan, jossa niitä suoritetaan."

 

 

P.E.: "Mitä erikoisesti veljeyteen tulee, ovat vapaamuurarit nimenomaan — samoinkuin esim. Teosofinen Seura — ottaneet sen ohjelmaansa, vaikka he eivät sitä saarnaa eivätkä julkisesti siitä puhu."

 

 

P.E.:  "Kuitenkin saatamme huomata sangen kiinteätä pyrkimystä veljeyteen itse vapaamuurariloosheissa. Tuntuu aivan siltä, että vapaamuurariuden siveellinen tarkoitus jäseniinsä nähden on kasvattaa heissä yhteenkuuluvaisuuden ja veljeyden tunnetta; niin selväpiirteisesti ja lujasti opetetaan heille heti, mitä velvollisuuksia heillä on keskinäisessä elämässään looshissa ja sen ulkopuolella."

 

 

P.E.:  "Nykyisissä yhteiskunnissa on tuskin muulla tavoin ollut mahdollista toteuttaa veljeyttä kuin auttamalla lähimmäisiä heidän hädässään, — ja, kuten tunnettu, tässä kohden vapaamuurarit ovat näyttäneet kaunista esimerkkiä. Heidän veljeyteen tähtäävät pyrkimyksensä ovat täten pukeutuneet pikemmin tekoihin kuin sanoihin. "Hmnn...  Hyväveli-seurat ovat olleet tapetilla kautta vuosien. Kun katsomme ympärillemme näemme jättimäisiä rakennuskolosseja, asfalttiviidakkoa, saastunutta luontoa, sen hävitystä ja kauhistusta, globalisaatiota, niin ketkä loppujen lopuksi ovat siitä vastuussa?

 

 

Missä piireissä sovitaan kaavoituksesta? Missä piireissä yhteiskunnan verovarojen käytöstä päätetään? Missä piireissä maamme ylimmän vallan siirtämisestä ylikansalliselle elimelle vastoin perustuslakia on päätetty? Tuon veljeyden teot voimme todellakin nähdä!

 

 

Kysymys ei ole siitä, kuka on vapaamuurarilistalla tai ei, vaan siitä, mille ajattelujärjestelmälle koko läntinen tapa elää, on perustettu. Tämä vapaamuurareiden salainen "pyhyys" toimii myös meidän kirkossammekin ja väittäisin sen olevan osa kirkkomme tuhoa. Tämä salainen pyhyyshän pitää lähtökohtaisesti kirkkoamme taikauskoisena, jos erehdymme sanomaan vapaamuurareiden auringon jumalan henkeä paholaiseksi.

 

 

 

S.M.:  "Ajattoman viisauden oppien mukaisesti ihmiskunnan vapaata tahtoa vastaan ei saa rikkoa ja siksi Kristuskaan ei voi tulla avuksemme ilman meiltä, ihmisiltä, annettua lupaa."

 

 

P.E.:  "Kuka siis tietää, missä määrin juuri vapaamuurarit ovat vaikuttaneet ihmiskunnan kehitykseen suurempaa henkistä vapautta, veljellisempää yhteiselämää ja uskonnollista suvaitsevaisuutta kohti? Ettei pitemmälle olla päästy, ettei suurempia tuloksia ole saavutettu, riippunee ennen kaikkea ihmisten itsepintaisesta tyhmyydestä ja itsekkyydestä, joita ei kukaan kieltäne."

 

 

Edellisessä blogikirjoituksessani sarkastiseen sävyyn kehoitin eliitin organisoimia mielenosoitusaktivisteja ryhdistäytymään ja pyytämään maailman teollisuuspohattojen vuosikymmenet sitten tekemää suunnitelmaa maailmanpelastamiseksi (GMO, nanoteknologia, maailman resurssien jako, ihonalainenperustulosiru jne.). Sama asia näiden kahden edellämainitun väitteen valossa voidaan muotoilla niin, että me ihmiset olemme idiootteja ääliöitä, koska emme ole tajunneet rukoilla GMO:ta, nanoteknologiaa, maailman hallituksen muodostamista, ihonalaista sirua (tämä viittaa rahattomaan maailmaan), jne.

 

 

Heillä on siis valmis suunnitelma ollut vuosikymmenet ja nyt meidät on saatava rukoilemaan, pyytämään tai meditoimalla huseeraamaan sen esille tuloa. 

 

 

Kun rukoilemme tarpeeksi, siis eliitin määrittelemällä tavalla, luoksemme saapuu avuksemme maailmanopettaja, Maitreya...

 

 

Iranin presidentti Ahmadinejadin puhe YK:n avajaisistunnossa:

 

 

.be&t=5m50s

(linkki share.fi-sivulta)

 

 

S.M.: "Ahmadinejad on oikeassa tässä asiassa. Maailmanopettaja toimii jo kulisseissa ja odottaa ihmiskunnalta kutsua astua laajaan julkisuuteen avuksemme kehityksen tiellä."

 

 

 

Tästä lähtökohdasta meidän on ymmärrettävä, että lisää kortteja lyödään pöytään, kunnes me idiootit rukoilemme heidän (vapaamuurarit, teosofit, Maitreya, globaali eliitti) apua. Nuo kortit ovat tuhon kortteja ihmiskaappauksista, koulumurhista, terroriteoista, sotiin, luonnonmullistuksiin, meteoreihin ja ufoihin. 

 

 

 

SIIS, JOS ET SÄ PYYDÄ, NIIN SÄ ITKET JA PYYDÄT!

S.M.:  "Helena Petrovna Blavatsky Myös ihminen on henki ja potentiaalinen Jumala, jonka kyvyt vain odottavat henkilökohtaisen kehityksen kulkua ja tuon potentiaalin toteutumista tulevaisuudessa. Jeesus, joka nykyään on Mestari Jeesus ja joka tulee tulemaan laajaan julkisuuteen heti Maailmanopettajan perässä, sanoi, että tulemme tekemään suurempia tekoja kuin hän 2.000 vuotta sitten. Ja se on totta, potentiaalissamme on kyky äärettömään tietoisuuteen."

 

 

S.M.:  "... Tiivistäen kyse on hengen vilpittömyydesta, ajatusten ja sanojen sekä tekojen valheettomuudesta ja jakamisen periaatteen omaksumisesta sekä toista vahingoittamattomuudesta. Näin toimien, mutta vain näin, ateistikin tulee kokemaan Jumalan."­­

 

 

Onko vapaamuuraripiirit lampaiden piirejä, joissa todellakin vain lampaiden johtajat ymmärtävät todellisen asioiden laidan? Tätä kysymystä on esitetty kautta aikojen, mutta esitän sen vielä eri ajatusnäkökulmissa? Miten nämä taloudellisesti riippumattomat miehet olisi muuten saatu näin järjestelmällisen toiminnan alle. Kaikki se, mitä vapaamuurari-tyyppiset piirit ovat tähän mennessä saaneet aikaan, ovat johtaneet luontomme tuhoon.

 

 

Ääretön teknologian kehitys tarkoittaa käytännössä sitä, että eliitin toiminnalla ei saa olla minkäänlaista rajaa, he kokevat olevansa jumal-olentoja, joiden rajoituksena on korkeintaan oma tyhmyys.

 

 

Eikö vanhempien ollutkaan tarkoituksena opettaa ihmiselle rajoja? Näille ihmistyypeille ei ainakaan ole opetettu. Siitä pääsemmekin omaa maatamme kohdanneeseen tuhoon, jota lähdettiin toteuttamaan 1980-luvun puolessa välissä vapauttamalla pääomat. Eliitillä ei saa olla rajoja, kansa ei saa olla rajoittamassa eliittiä, näitä jumal-olentoja, siksi kansa ja sen yhtenäisyys on tuhottava eri metodeilla. Yhtenäisen kansan muodostama valtio on rajoite eliitin toiminnalle, siksi valtioita ei saa olla.

 

 

Kuten aiemmin tuli esille, salaamisella on suojeltu kyseistä järjestelmää ja nyt kun toiminnan päämäärä on himpun verran vaille toteutumistaan (odottaen ihmiskunnan pyyntöä), salaisuutta aletaan paljastaa. Salaliittoteoria -tekniikalla on suojeltu todellisia salaisia suunnitelmia, jotka nyt odottavat julkituloaan. Sinänsä aihetta on varsin avoimesti revitelty sirpaletietona, mutta ei niin, että se olisi esitetty suunnitelmana, joka jokatapauksessa toteutetaan.

 

 

Siis Uusi maailmanjärjestys, se, mistä presidentit puhuvat, on juuri tämä järjestys, jonka Maitreya esittelee share.fi sivulla. Maitreya kuullostaa sinänsä ufo-jutulta, mutta tämä onkin juuri oleellinen salaamistekniikka. Samaan tapaan oleellisia suunnitelmia ympätään propagandana esimerkiksi sarjakuviin ja elokuviin.

 

 

Kaikki tieto meillä jo olisi, jos vain osaisimme sen tulkita. Maitreya sanana aiheuttaa normi-kansalaiselle torjunnan ja ne henkilöt, jotka taas janoavat Maitreya-tyyppistä kielikuvaa, ovat jo rukoilemassa maailmanpelastusta eli tätä teollisuuspohattojen, globaalin eliitin, vanhaa suunnitelmaa.

 

 

Tämänhetkinen vaihe maailmassa on kääntää suuret massat rukoilemaan tai pyytämään valmista suunnitelmaa, ja tätä vastustan idioottien sekä taikauskoisten ryhmään kuuluvana. Uskiksetkin saadaan mukaan globaalin eliitin suunnitelmaan varsin helposti, koska mestari Jeesuskin luvattiin Maitreyan jälkeen tulevaksi : ) Vähän muistuttaa niitä mielikuvia totalitaarisista valtioista, jossa kaikkien suusta hyvällä tai pahalla on tultava ulos määritellyt lauseet.


 

 

Olisipa lukijoitteni joukoissa niitä, jotka ymmärtäisivät, mitä yritän sanoa. Nyt on tuhoisaa muodostaa mitään joukkoa tai ryhmää, koska välittömästi magneetin tavoin niihin soluttaudutaan näiden tulisen pätsin hengen palvojien eli globaalin eliitin joukoista. Vaihtoehdoksi jää oma itse ja läheisten piiri, mikä ei ole merkityksetöntä.

 

 

Jokainen meistä on vastuussa itselleen ja yhteiskunnalle. Me valitsemme joka hetki, mitä kannatamme. Tämän kautta jokainen meistä vaikuttaa siihen, mitä tulevaisuutemme on.

 

 


http://share.fi/onko-jumala-olemassa-kylla-jumala-on

 

 

http://www.teosofia.net/ruusuristil/vapaamuurari

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Itseasiassa otsikon valossa, globaalin median suremispornolla on oma erityinen tehtävänsä. Valitettavasti.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kärsivällisyyttä tämän tekstin lukemiseen, sisältää tätä hetkeä koskevaa erittäin merkitsevää asiatietoutta! : )

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Kaikissa ryhmissä asiat voivat vääristyä, kun inhimillisiä ollaan..

En kuitenkaan sekoittaisi kaikkia ryhmiä keskenään, kuten tässä teet.

Oletan, että vapaamuurariryhmät syntyivät luonnostaan, sillä
koskaan eivät kaikki ihmiset ole uskoneet vain yhtä tarinaa.

Pitää muistaa, että kristinusko on aika uusi ilmiö, joka luotiin
valtioiden avuksi, ennen kansallisia valtioita. Papit olivat
kuninkaiden liittolaisia, jos niin voi sanoa.

Kristinuskon ja islamin luominen oli vaikea tie.

Kaikki eivät hyväksyneet selityksiä, vaan pitivät aurinkoa tärkeämpänä
luonnon ja ns. jumalan olemassa olemisen todisteena.

Raamatun tulkintaa ja kirjoitusten valikoimaa on kopioitu tuhansilla
eri tavoilla, eri virheineineen, ja merkityksineen.

Ihmiset pelkäsivät uskontojen harrastamaa pakottamista, joten on loogista, että ajatuksia jaettiin salaseuroissa.
Sama suvaitsemattomuus jatkuu edelleen, uskonnot palvelevat mainiosti
pahan palveluksessa. Eli mahdollistavat sodat ja muun vallan käytön,
ja ihmiset jo tietävät tämän. Kuitenkin se toimii vielä, kuten
on osoittautunut viime vuosina.

Raamatun tekstiä ei voi tulkita kirjaimellisesti, kun tietää miten
kirjoitukset valittiin, ja mistä kaikesta ne saivat vaikutteensa.
Egyptin legendat elivät, ja monet vastaavat legendat.
kaikki kertovat saman raamatun tarinan, eri sanoin. Oletan, että
et ole näitä lukenut, joten et huomaa samanlaisuutta.
Teosofia perustuu myös näihin historiallisiin, metafysiikan lakeihin.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Mihin uskoo, on jokaisen henkilökohtainen asia. Uskoa on käytetty hyväksi, kuten mitä tahansa ihmiselle merkityksellistä. Joka paikassa ihmiset ovat ihmisiä, vaikka teosofit yrittävät uskotella ihmisen voivan olla jumala.

Jotenkin niin sairasta, että psykiatrit laajalla rintamalla hyökkäävät ihmisten uskomusten kimppuun syyttäen paranoiasta ja samanaikaisesti skepsiksen kaltaisesti suojelevat ja glorisoivat teosofisten/vapaamuurarityyppisten tahojen suuruusharhoja.

Mikäs sitä salassa on touhutessa, mutta jos kysymyksessä on KOKO maailman vallankaappaus ja valtioiden sekä uskontojen tuhoaminen, niin ei kannata hurskastella ja yrittää tehdä omista uskomuksista maailman yhtä uskontoa niin, että ne muut ovat sitten fundamentalistejä ja taikauskoisia.

Kyllä kirjoittamasi on hyvinkin tuttua Zeitgeist-propagandaa...

Siis suhteellisuuden tajua. Vallankaappaajia ja haltuunottajia on ollut aina ja kaikkialla, miksi ei olisi.

Arghh. Kiitos kuitenkin mielipiteesi esittämisestä : D

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Ja kun ihminen huomaa, että vallan käyttö ei olekaan ihmiskunnan
hyväksi, ja tuhoaa maailmaa, kääntää hän selkänsä sellaiselle toiminnalle,
ja alkaa toimimaan hyvyyden ja luonnonmukaisuuden puolesta, jotta meillä
olisi vielä edes vettä, mitä juoda.

link
http://www.youtube.com/watch?v=FdwOue1kS58&NR=1&fe...

link
http://www.youtube.com/watch?v=MwcoIQPyrN8

Toimituksen poiminnat