A Road to Hope

Antikristus on hhyvin, hhyvin hvihainen!

Maitreya-antikristus on luvannut julkitulla heti maailman pörssiromahduksen jälkeisenä päivänä. Tuo kyseinen päivä, "se riippuu ihmiskunnan reaktioista Hierarkiasta tuleviin erilaisiin vaikutteisiin".

 

"Korkea-asteisten vihittyjen (Hierarkkia) – joukossa on ansioituneita taloustieteilijöitä, rahoittajia, teollisuuden asiantuntijoita – tekemät suunnitelmat uuden järjestyksen toteuttamiseen ovat jo pitkään olleet olemassa,

odottaen vain, että ihmiskunta vaatisi niiden täytäntöönpanoa.

Sivistynyt vaihtokauppa korvaa nykyisen taloudellisen järjestelmän."

 

Maitreya on ollut tukemassa Occupy-mielenosoituksia ja on nyt hhyvin, hhyvin, hvihainen, koska ihmiskunta ei olekkaan muodostanut laajoja mielenosoituksia ja näin ollen ihmiskunta ei ole valmis ottamaan Maitreyaansa vastaan; ihmiskunta ei ole vaatimassa eliitin suunnitelmien täytäntöönpanoa.

 

Alunperin näin oli suunnitelma: 

"Samanaikaisesti Uuden airut hiljaisesti inspiroi uutta polvea aktivisteja, jotka tulevat tulemaan pinnalle kaikissa maissa tietoisina ihmisten kaikkialla tarpeista."

"Maitreyan sanat ja esimerkki tulevat kirittämään yhtenäisyyden tunnetta, joka tulee aina vain enemmän osoittamaan Vesimiehen ajan energioita, vetäen ihmiset vielä tänä päivänäkin tuntemattomaan synteesiin.

Tällä hetkellä Mestarit lukuisissa Keskuksissaan toimivat ryhmiensä välityksellä luodakseen nämä muutokset vähimmin mahdollisin sosiaalisin kuohuin. Heidän tehtävänsä on oikeuttaa muutos tahdissa, joka vastaa evoluutiota eikä vallankumousta nopeudessaan. Se ei ole helppoa, sillä ihmiset, kun nuoria, ovat malttamattomia, ja kun vanhoja, vastustavat muutosta. Niinpä nykyinen sekasorto."

 

Siis pyritään vähimpiin mahdollisiin sosiaalisiin kuohuihin? No, Kreikkakin on pitänyt repiä hajalle, eikä sen suurempaa dramatiikkaa ole saatu esille. Venäjän mielenosoituksissa pitää käyttää kuvamanipulaatiota, että mielenosoitus näyttäisi suuremmalta. Ihmiskunta ei kertakaikkisesti viitsi reagoida hierarkkiasta tuleviin erilaisiin vaikutteisiin! Mm. Syyrian kapinalliset pitää massiivisesti aseistaa, että saisivat edes jotain aikaan.

Maitreyalta ei silti keinot lopu.  5.11.2012 Benjamin Cremen välityksellä hän ohjaa ihmiskuntaa "ryhmätyöhön". Äijää toisin sanoen sapettaa, kun miekkareista ei tule yhtikäs mitään.

 

ANTIKRISTUKSEN LUENTO "ryhmätyöstä" AKTIVISTEILLE: (poimintoja)

 

LAISKOJEN VALITTAJA-AKTIVISTIEN OHJEISTUS:

"Yleinen ongelma ryhmissä ovat he, jotka tekevät hyvin vähän ryhmän töistä ja jotka siitä syystä vaivaavat ryhmää jatkuvalla kritiikillä. He ovat vihaisia ja kateellisia kun muut tekevät enemmän ja hyödyllisempää työtä, mutteivät ole valmiita itse uhraamaan ajastaan tehdäkseen samoin. He harvoin ymmärtävät, että heidän jatkuva kritiikin virtansa on syvällä tavalla haitallista ryhmän yhtenäisyydelle ja sen hyvinvoinnille." 

 

HUONOSTI SITOUTUVIEN -AKTIVISTIEN OHJEISTUS:

"Sitten ovat he, jotka lupaavat aikaansa ja energiaansa, mutta jotka liian usein huomaavat etteivät voikaan toteuttaa lupaustaan. Monet ovat tuollaisten puolivillaisten ja puoliksi sitoutuvien ihmisten suunnitelmat, kun he kostuttavat pelokkaat varpaansa todellisen ryhmätyön voimakkaisiin vesiin."

 

NARSISTI-AKTIVISTIEN OHJEISTUS:

"Sellainen ihmistyyppi, joka tässä mielessä saavuttaa nopeasti päätöksensä on nopea innostumaan ja valitettavasti on nopea kieltämään ja hylkäämään. Heiltä puuttuu maltti ja ajattelun yhteneväisyys. He tapaavat arvostaa itseään korkealle, seikka joka tekee heistä kärkkäitä toisten arvostelijoita. He ovat usein täysin tietämättömiä omien päätöstensä ja tekojensa lumeesta."

"Sellaiset ihmiset eivät sisäsyntyisesti ole arvottomia ryhmätyölle. Todellakin mikäli tapahtumat ovat suosiollisia, he voivat monellakin tavoin olla hyödyllisiä yhteistoimijoita. Kuitenkin kun tapahtumat kulkevat vastoin heidän odotuksiaan, heistä voi tulla hyvin destruktiivisia ja vaikeasti käsiteltäviä. Heidänlaisiaan on paljon ryhmissä kautta maailman ja se uhkaa kokonaisuuden kallisarvoista yhtenäisyyttä."

 

Maitreya on tainnut lukea minunkin blogia : D Minä nyt kuitenkin näytän Maitreyalle vaikka keskisormea, jos ei muuten usko. Haluan olla erityisen destruktiivinen kaikille Maitreya-antikristuksen suunnitelmille geenimanipulaatiosta share-politiikkaan. Olen myös vaikeasti käsiteltävä ja vaikka tapahtumat olisivat suosiollisia, en aio olla yhteistoiminnassa.

Erään henkilön sanaa lainatakseni: olen antiaktivisti eli passivisti.  : D  Yritän häiritä ja trollata antikristuksen (lue eliitin) Hierarkkian organisoimaa aktivismia.

 

No niin, kaikki esimerkiksi Occupy-mielenosoituksessa olijat! Tunnistakaapa oma aktivisti-profiilinne ja pyytäkää Mestareilta nöyrästi apua aktivisti-profiilinne ehostamisessa.

 

Perhana, maailman pörssiromahdus olisi noloa, jos ette osaisi juuri oikealla hetkellä pyytää ansioituneiden taloustieteilijöiden, rahoittajien, teollisuuden asiantuntijoiden kauan valmiina olleita suunnitelmia siitä, kuinka ensiksi köyhyys poistetaan jakamalla sekä GMOlla ja sitten hierarkkia ottaa käsiinsä maailman luonnonvarat ja jakaa ne kaikkien käyttöön haluamallaan tavalla etc. Niin ja sitten on vain se ihonalaissiruperustuloraha bitteinä...

 

http://share.fi/mestarin-sanoin-122012-joitain-ajatuksia-ryhmatyosta

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95691-maitreya-tukee-oc...

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66018-mita-jokaisen-tul...

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124096-ih-mis-kun-ta-va...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Olli Kankaanpää

Jeesus, vesimiehet ovat kuolleet ja skorpionit (kuten minä) elävät haaskasta.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

En nyt muuten ota kantaa, mutta se on totta, että haaskaeläimiä on nyt erityisen paljon liikkeellä. He kiertävät kuin kissa kuumaa puuroa odottaen maailman pörssiromahdusta.

Olli Kankaanpää

Täsmennän, elän tähteillä.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #5

Heh. Niitäkin eläjiä tarvitaan...

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Jeesuksella oli vaihtoehto, hänen ei olisi tarvinnut kuolla ristillä - mutta rakkaus lähimmäisiin sai hänet sinne. Tavallaan hän totesi ihmiskunnan sen arvoiseksi, eli itse saimme rakastettua syntimme poies. Sama pätee antikristukseenkin, te ihmiset ihan itse olette muovanneet jälleen maailmasta sellaisen joka luo kohtalonsa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Niin ihmiset janoavat epäelämää, kemikaaleja, pillereitä, "uutuuksia", "hienouksia", "helpotuksia", sitä Maitreya on tuomassa, keinotekoisesti luodun maailman.

Siis jos ihmiset päättäisivät elää toisin (täysin mahdollista), tältäkin antikristukselta (monikansallisten teollisuuspohattojen suunnittelemalta antikristukselta) putoaa pohja pois.

Ymmärsinko oikein?

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Tarkoitin, että samalla tavalla jolla loimme A.Hitlerin, luomme anttikristuksen.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #15

En ole varma olemmeko vielä samalla aaltopituudella? Tarkoitatko anttikristuksella mahdollisesti Antti Pesosta ; )

Toimituksen poiminnat