A Road to Hope

Kiinalaiset toimittajat lyövät laudalta suomalaiset kollegansa

Kiinalaiset toimittajat mielenilmauksessa vapauden puolesta:

"Protestointi alkoi, kun Nanfang zhoumo -sanomalehden toimittajat kertoivat valtion vaihtaneen lehden uudenvuodenartikkelin. Sen sijaan lehteen painettiin teksti, jossa ylistettiin kommunistista puoluetta.

- Hallitus käyttää mediaa omiin tarkoituksiinsa. Jos emme nyt tue tätä lehteä, meillä on aina vähemmän tilaa vapaudelle, perusteli 24-vuotias mielenosoittaja, sukunimeltään Leung."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013010816533155_ul.shtml

 

Suomalaiset toimittajat kannattavat niin vakaasti suomalaista sensuuria, että en voisi koskaan kuvitella edes mielessäni heidän mielenilmausta vapauden puolesta. Päämedian jyrkän asenteelliset, hallituksemme ja eliittimme toimintaa tukevat artikkelit kertovat karua kieltään.

Yksi puolue -järjestelmämme poliittinen teatteri eri "näkökulmineen"  on kaikki, mistä valtakuntamme koostuu. Ei ole puhettakaan siitä, että valtakunnan media vaihtoehtomedioineen toistaisi muuta kuin sitä, mikä tukee valtakunnan yhtä totuutta ja päämäärää.

Todelliset toisinajattelijat vaietaan tai nauretaan kuoliaaksi.

Se voima, joka töllöstä ja lehdistöstä lähtee kansan tajuntaan on niin merkittävä, että sitä voimaa voivat käyttää vain ne, joilla valta on. Tuo voima toi mm. TImo Soinin massiivisella kampanjalla eetteriin. Tuo voima hallitsee niitä yhteiskunnallisia tekijöitä, jonka nuorassa muut elävät.

 

Kiinalaiset toimittajat näyttivät rohkeasti mallia suomalaisille toimittajille. Senkin suomalaisen ajankohtaisohjelman toimittaja vaikeni, kun ensin innostuneena halusi minulta haastattelua, mutta sai sitten orderit ylemmältä taholta perua jo lukkoon lyöty haastattelu. 

Sikainfluenssarokotteisiin liittyen minkäänlaista todellista keskustelua rokotteen luonteesta ei käyty, vaan kaikki keskustelu tuki hallituksen yhtä totuutta. Vasta kaksi vuotta myöhemmin pieniä totuussirpaleita ripoteltiin mediaan.

 

Äly hoi, älä jätä. Miten näin paksuja uutisia voidaan Suomessa uutisoida ja onko täällä joku, johon tämän kiinalaisjutun propaganda osuu ja uppoaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Joka huutaa kovalla äänellä "Jumalan siunausta!", huutaa seuraavassa - vai edellisessä? - hetkessä: "Ristiinnaulitse!"
http://katriinakajannes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Katriina, monilla meistä on omakohtainen näkökulma aiheeseen. Toisivatpa muutkin omia kokemuksiaan esille.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Luontais/vaihtoehtolääketiede tarjoaa hyvän avun influenssoihin ja muihin sairauksiin.

Lasse Askolin

Olen käyttänytkin luontaislääkettä omaan influenssaani, ja paranin muutamassa päivässä.
Näin tosin on käynyt ilman mitään lääkitystäkään, mutta luontaistuotekauppiaat eivät halua kuulla mitään tällaista.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sorrut omaan näppäryyteesi. Mihin sitten tarvitaan influenssarokotuksia tai -lääkkeitä? Voisit asiallisesti sanoa, että niiden tehoa ei ole luotettavasti tutkittu jne. Saksassa luontaishoidoista keskustellaan eri äänensävyssä. Miksi? Ylipäänsä oikeasti avoin ja asiallinen julkinen keskustelu loistaa poissaolollaan.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Media on keskusta-oikeistolaisen ison pahan rahan palveluksessa - sekin, jonka veronmaksajat ja tilaajat kiltisti kustantavat. Sama pätee mm. yliopistolaitokseen.

Lasse Askolin

Minulla oli kerran aimo tukku mainitsemaasi isoa pahaa rahaa Thaimaan-matkalla.
Isopaharaha teki kurjista kurjimman tempun:
Rahatukku katosi kokonaan eikä tullut koskaan takaisin!
Raha olisi varmaan yhä hallussani ilman kapitalisteja.
He ovat lähtökohtaisesti, tällä momentumillakin ja pitkässä juoksussa, pahoja kuin inhoamani punajuuret.
Kirotut punikit hienostelevissa rosolleissaan!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Katselet järjestelmää sisältäpäin sdpläisenä. Sdp on kuitenkin osa yksipuoluejärjestelmää, joka käsi kädessä keskustaoikeiston kanssa ajaa maailmankommunismia.

Itse asiassa sama vastaus pätee Askolinillekin....

Jukka Palo

Ei Suomessa kukaan toimittaja uskalla toimia vapauden puolesta. Jokainen pyrkii pääsemään vastuullisen sananvapauden käyttäjäksi sitomaan ja päästämään muita kuviteltujen mielipidejohtajien palveluksessa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Kommenttisi ei oikein avautunut. Päätoimittaja päättää, mitä julkaistaan. Ajankohtaisohjelman toimittaja ei ryhtynyt kapinaan vai katsotko, että hän halutessaan tehdä juttua mielipiteistäni oli vastuuton?? Aihe oli itse asiassa ”salaa lapset vanhemmilta lääketieteelliseen tutkimukseen". Aiheen vastustajan mielipiteen kertominen olisi ollut vastuutonta? Vai oliko lääkärin päästäminen ääneen vastuutonta?

Vai onko vastuutonta keskustella online sikainfluenssarokotteeseen liittyvistä ongelmista etukäteen vai kaksi vuotta jälkikäteen. Itse halusin keskustella etukäteen enkä jälkikäteen kuten vastuulliset suomalaiset toimittajat tekivät. Asia oli täsmälleen sama.

Käyttäjän jyrkikuoppala kuva
Jyrki Kuoppala

Pandemiaharjoituksissa / uhkissa medialle asiaa perustellaan hätävarjelulla ja ulkoisella uhalla.

Ehkä pari viikkoa sitten Ylen toimittaja haastatteli mediassa Hesarin toimittajaa suhtautumisesta virkamiehiin, jotain keskusteltiin siitä, pääsevätkö virkamiehet liian helpolla. Haastateltava oli Hesarin päätoimittaja Mikael Pentikäinen. Jos oikein kuulin, Pentikäinen katsoi, että kyllä virkamiehiinkin suhtaudutaan kriittisesti (tjsp) viittaamalla rokotusasioihin. Miten tuollaiseen nyt sitten osaisi suhtautua.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #11

"Jos oikein kuulin, Pentikäinen katsoi, että kyllä virkamiehiinkin suhtaudutaan kriittisesti (tjsp) viittaamalla rokotusasioihin."

Hehheh! Pentikäinen on sitten ollut tosi vitsikäs : )

Toimituksen poiminnat