Ih-mis-kun-ta vaa-tii kom-mu-nis-mia!

Kuulkaas väki. Tätä sivustoa älkää aliarvioiko, älkää ollenkaan! Naivi itsenäisyyspuolueen entisen puoluesihteerin share.fi -sivusto käsittää kaikki suunnitelmat eliitin tulevalle maailmanjärjestykselle. Jos haluatte lukea etukäteen tulevien lähivuosien tapahtumien sisällöstä, lukekaa tämä kaikki hyvin tarkkaan. Vanha mies, Benjamin Creme, kertoo Maitreyan, maailmanvapahtajan, suunnitelmia päänne ja ympäristömme menoksi.

 

http://share.fi/uuden-ajan-elama-edessamme-paamaarat-ja-mahdollisuudet

 

 

GMO RATKAISEE MAAILMAN NÄLÄNHÄDÄN

”Ihmiskunnan tärkein tavoite on pelastaa miljoonat nälkään kuolevat ihmiset kehittyvissä maissa. Tarvitaan pikainen maailmanlaajuinen hätäohjelma helpottamaan heidän ahdinkoaan. Meidän on käytettävä kaikki voimamme helpottaaksemme kaikkien köyhimpien alueiden kärsimyksiä. Ei ole mitään kiireellisempää tai tärkeämpää tehtävää tämän päivän maailmassa. Kaikki muu tulee vasta tämän jälkeen.”

 

Huomatkaa paino sanoilla ’kaikki voimamme’. Toisaalla samainen Benjamin Creme on esitellyt tuon voiman olevan nimenomaan GMO, koska ’muuten nälänhätää ei voi ratkaista’.

 

 

JUMALA EI LUONUTKAAN MAAILMAA

”Heti kun miljoonien nälkää näkevien tarpeet on tyydytetty, heti kun jakamisen prosessi on saatu alulle, niin kaikkien huomion on kohdistuttava ekosysteemiemme tervehdyttämiseen, muutoin meillä ei enää ole asuttavaa planeettaa. Tulette huomaamaan, että Maitreyan opetuksen perustana ovat oikeanlaiset suhteet: ihmisen ja ihmisen välillä, ihmisen ja Jumalan välillä, ihmisen ja hänen ympäristönsä, tämän planeetan, välillä. Tulemme ymmärtämään, että ihminen, luonto ja Jumala ovat Yhtä. Ja se että pidämme hyvää huolta planeetasta (ja kaikista sen lajeista) on välttämätöntä meidän kaikkien yhteiselle hyvinvoinnillemme.”

 

Eikö olekkin kaunista tekstiä. Vihdoinkin kaikki on hyvin. Vai onko?  ’Ihminen, luonto ja Jumala ovat yhtä…’ Siis Jumala ei luonutkaan ihmistä ja luontoa. Alkutekstin nälänhätäsaneerauksen yhteydessä jo paljastin, miten tuo ihminen, luonto ja jumala ovat yhtä (GMO).

 

 

ZEITGEIST JA MUNAMIES OVAT TEHNEET HYVÄÄ TYÖTÄ YHDESSÄ MAITREYAN KANSSA

”Kun olemme hyväksyneet jakamisen periaatteen (maailman yleinen mielipide pakottaa myös hallitukset omaksumaan sen), jokaista valtiota pyydetään toimimaan maailman hyväksi ja selvittämään mitä niillä on enemmän kuin mitä ne itse tarvitsevat. Jokaista maata pyydetään tekemään inventaario omaisuudestaan ja tarpeistaan. Syötettyinä tietokoneille nämä tilastot tarjoavat Yhdistyneiden Kansakuntien osastolle (tätä tarkoitusta varten luotu) tietoa, jonka perusteella maailman resurssien jakaminen voi tapahtua… kestää kahdesta kolmeen vuoteen toteuttaa uudelleenjako-ohjelma.

Korkea-asteisten vihittyjen – joukossa on ansioituneita taloustieteilijöitä, rahoittajia, teollisuuden asiantuntijoita – tekemät suunnitelmat uuden järjestyksen toteuttamiseen ovat jo pitkään olleet olemassa, odottaen vain, että ihmiskunta vaatisi niiden täytäntöönpanoa. Sivistynyt vaihtokauppa korvaa nykyisen taloudellisen järjestelmän.”

 

Vai että oikein yleinen mielipide? Ettei kai vaan viittaa tähän eliitin organisoimaan porukkaan, johon Suomen osalta viittaan tässä kirjoituksessa ja jota media ’jostain kumman syystä’ niin hellii: 

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/120721-suomalaisten-puhdistus-olin-oikeassa

Ymmärtäkää, että tämä nyt jo sisäänajettu valtiollinen lainaorjuus ei sisällä vielä kaikkea. Kuten Islanti on kansallistamassa jo luonnonvaransa, niin jatkossa muutkin maat niin tekevät, vain jakaakseen luonnonvarat maailman kaikkien kansojen kesken. Tiedätte, että nämä meidän ympäristöön perehtyneet asiantuntijamme ovat hinnoittelemassa rahassa tätä tarkoitusta varten kaikkea kansallista ympäristöomaisuuttamme. 

Huomatkaa, että ne luonnonvarat, jotka Islannissa kansallistetaan, ovat niitä, jotka eivät ole yksityisessä omistuksessa (muistanhan tämän oikein?) Ja siis kansojen luonnonvarat jaetaan kaikkien maailman kansojen kesken, kansojen omaisuudet jaetaan. Lue: oligarkkejen omaisuuksia ei jaeta. Suomen pohjavedet ovat jo EUn vesipörssissä. 

Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmat odottavat meitä, meidän pitää vaan niitä vaatia ihmiskuntana. Toivottavasti teillä raksuttaa niin kuin itselläni on jo tovin raksuttanut. Uutta maailmanjärjestystä voi vastustaa vain pysymällä visusti piilossa medialta. Ei yhtään joukkokokoontumista median linssille, vain salassa. Boikotoikaa näitä Occupy-, Torilla tavataan-, jne. kokoontumisia! Kertokaa kaikille, mikä järkyttävä todellisuus meitä odottaa näiden viekkaiden kettujen ansiosta. Mediassa olevat erityisesti globaalin mittakaavan liikehdinnät ovat KAIKKI eliitin organisoimia eliitin tarpeita varten.

Nämä ’korkea-asteiset vihkiytyneet’ ovat eliitin koiria, älkää kuunnelko heidän seireenien laulua. Kuinkahan monta heistä löytyy tästä seuraavasta joukosta? Tämä porukka vaatii suureen ääneen pikaista maailmanparlamentin muodostamista YKn yleiskokouksesta.

”The initial signatories, described as “leading authorities in the study of the issue”, are Abdullahi Ahmed An-Na’im, Daniele Archibugi, Jacques Attali, Bertrand Badie, Zygmunt Bauman, Ulrich Beck, Mary Burton, Noam Chomsky, Richard Falk, Susan George, David Held, Mary Kaldor, Mathias Koenig-Archibugi, Lucio Levi, Giacomo Marramao, George Monbiot, Antonio Negri, Heikki Patomaki, Beatriz Sarlo, Saskia Sassen, Fernando Savater, Roberto Saviano, Juan José Sebreli, Richard Sennett, Vandana Shiva and Andrew Strauss.”

http://en.unpacampaign.org/news/638.php

 

 

KOMMUNISMI TOIMII SITTENKIN!

”Useiden vuosien ajan maapallon viidessä keskuksessa (New York, Lontoo, Geneve, Darjeeling ja Tokio) jokin Mestari on kouluttanut ryhmiä siihen lainsäädäntöön, joka tulee muuttamaan nykyiset kaoottiset poliittiset, taloudelliset ja sosiaaliset rakenteemme järkevimmiksi ja henkisemmiksi. Avain harmonisempaan poliittiseen järjestelmään on jakamisen periaatteen hyväksyminen. Sekä demokraattinen että kommunistinen järjestelmä ovat muuttumassa, ja kun ne kehittyvät, niistä tulee vähemmän toisensa poissulkevia kuin ne nyt ovat. Tuloksena on tasapainoisempi maailma.

Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksesta tulee arvostetumpi kansainvälinen lakiasäätävä elin. Yleiskokouksen työ on tänä päivänä estynyt koska se ei saa tarvittavaa tukea monilta suurvalloilta, (pääasiassa USA ja Venäjä) ja koska on olemassa turvallisuusneuvosto ja sen veto-oikeus. YK on perusta tulevaisuuden maailman hallitukselle, joka edustaa liittoutuneita mutta itsenäisiä valtioita. Jumalallisen suunnitelman mukaista ei ole, että valtioiden pitäisi elää yhdessä poliittisessa järjestelmässä.

Demokratia ja kommunismi ovat molemmat ilmauksia, enemmän tai vähemmän vääristyneitä, jumalallisesta suunnitelmasta. Niiden kummankin lopullinen täydellinen ilmentymä antaa maailmalle mallin sosiaalisesta järjestelmästä, joka sopii erilaisille kansoille erilaisiin olosuhteisiin. ”Yhtenäisyys moninaisuudessa” on tulevan ajan johtoidea poliittisille ryhmille.”

 

Itsenäisyyspuolueen ipu-lehdessä oli noin pari vuotta sitten ylistävä artikkeli siitä, kuinka Maailmanpankki on suunnitellut jakaa resursseja. Kaikki huomasivat, kuinka Van Rompuy puhui kansallisvaltioista. Nyt tässä tekstissä puhutaan liittoutuneista ja itsenäisistä valtioista. Itsenäisyyspuolue ajaa sanojensa mukaan itsenäistä Suomea. Nämä kaikki tekijät ovat yhtä. Kansallisvaltioita tai itsenäisyyspuolueen ajamaa itsenäistä valtiota yhdistää YKn kautta syntyvä maailmanparlamentti näissä globalistien ja globalistipuolueiden propagandajargoneissa.

”Jumalallinen suunnitelma ei aja valtioiden yhtä poliittista järjestelmää.” Aivan. Siksi nämä aiemmin jo mainitussa linkissä luetellut tahot Suomessa ovat olemassa. Tämän ko. linkin lopussa olevissa linkeissä lisää on näitä tahoja. 

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/120721-suomalaisten-puhdistus-olin-oikeassa

Mutta, mutta, kuitenkin YK on siis tuleva maailmanhallitus, joka säätää lakeja. Älkää nyt kukaan kuvitelko, ettei maailman ”itsenäisten” valtioiden olisi noudatettava näitä lakeja! Ja miettikääpä globaalien lakien valvomisjärjestelmää… Itsenäisyyspuoluekkaan ei millään tavalla ole tehnyt elettäkään irtautuakseen näistä suunnitelmista.

 

 

ÄLÄ SANO PROPAGANDASSA ÄÄNEEN SANAA ”NANOTEKNOLOGIA”

”Perustavanlaatuiset muutokset ovat jo tapahtumassa teollisessa maailmassa mikro-teknologian kehittymisen myötä. Koneet, aiempaa kehittyneemmät, ottavat yhä enemmän haltuunsa tuotannon. Tämän päivän työttömyysongelmasta tulee tulevaisuuden vapaa-ajan ongelma. Oikea koulutus ja vapaa-ajan hyödykäs käyttö ovat äärimmäisen tärkeitä. Lopulta kaikki meidän sivilisaatiomme tuotteet tulevat olemaan koneilla tehtyjä, vapauttaen ihmisen tutkimaan omaa todellista luontoaan ja tarkoitustaan.

Ajan kuluessa nämä koneet tullaan tekemään ihmisen luovan tahdon voimalla. Nykyään ymmärrämme tuskin edes pintapuolisesti ihmisen mielen mahdollisuuksia.Välitön tarve on muuttaa työmenetelmät ja vapauttaa mekaanisesta raadannasta useat miljoonat ihmiset, joilla ei ole mitään muuta tarkoitusta työssään.  ”Antakaa minun johdattaa teidät maailmaan, missä ei ole puutetta, missä ei ole kahta samanlaista päivää, missä Veljeyden ilo ilmenee kaikissa ihmisissä.” (Maitreyan viesti No.3)”

 

Upeaa Zeitgeist, en tiennytkään, että todellinen mestarinne onkin Maitreya, jota tämä Benjamin Creme sisäänajaa. Maitreya onkin omiaan ohjailemaan teidän kristittyjen vainoanne http://www.youtube.com/watch?v=oZgT1SRcrKE

Zeitgeist on tarkoituksella epäpoliittinen liike, koska Uudessa maailmanjärjestyksessä ei ole ”poliittista järjestelmää”. Nykyisen järjestelmän ajatuksin, Zeitgeist ohittaa puolueet globalistisessa järjestelmässä ollen superpoliittinen eliitin lobbausjärjestö munamiehineen.

Huomatkaa että sana nanoteknologia, johon liittyy negatiivisia mielleyhtymiä vähänkään asioista selville ottaneilla, on korvattu tökerösti sanalla mikroteknologia. Niin hemmetin naivia ja silti menee täydestä… suuriin massoihin.

 

 

 

RIITTÄÄKÖ 33 ASTETTA JUMALUUTEEN (julmuuteen)?

”Kristus kertoo totuuden Jumalan Valtakunnan sijainnista Maan päällä, (se on aina sijainnut Maan päällä), totuuden Mestareiden ja vihittyjen muodostamasta Henkisestä Hierarkiasta, ja sen että kerran kaikki Hänen ihmisensä Hänen avullaan tulevat olemaan osa tätä Valtakuntaa. Antiikin mysteerit palautetaan ja ihminen tulee tuntemaan itsensä sinä jumalallisena Olentona, joka hän on.”

 

Haha. Minkä totuuden, kenen totuuden? Kuka muu väittää ihmisen olevan jumalan, kuin skitsofreenikko tai maanikko tai sitten nämä share-kommunismi-antikristus -väet, siis globaalin eliitin koirat, jotka aikoo ottaa luojan paikan ja tehdä yhteistyötä jumalan kanssa! Tämä kaikki on täyttä todellisuutta, vaikka tämä teksti onkin inhonaivistista. Lukekaa tarkkaan, haluatteko todella antikristuksen valtakunnan? Z-väki toistaa ihan sitä samaa, että ihminen on jumala. 

 

 

SEURAAVAKSI YHTEISTYÖSSÄ JUMALAN KANSSA

”Millä tahansa yhteiskunnan saralla ihminen toimiikin, politiikan, tieteen, koulutuksen tai kulttuurin, niin kaikki tulevat ponnistelemaan ilmaistakseen kokemaansa sisäistä totuutta ja rakentaakseen sivilisaatiota ja kulttuuria, joka heijastaa suoraan heidän kokemustaan siitä, että Jumala, Luonto ja Ihminen ovat Yhtä.

Paljastus seuraa toistaan kunnes olemme saavuttaneet tiedon, joka avaa meille itsensä elämän salaisuudet ja sallii meidän toimia tietoisena luojana ja Jumalan yhteistyökumppanina. Tämä tulee mahdolliseksi kun ihmiskunnan tahto on yhtä Jumalan tahdon kanssa.  Tapahtuu luovaa vuorovaikutusta Jumalan ja ihmisten välillä ja ihmiskunnan evoluution tosi tarkoitus ja luonne tulevat ilmeisiksi.”

 

Työnjako on hyvin selkeä: Zeitgeist ajaa läpi eliitin ideologian, rahattoman, sirutetun teknologiamaailman. Nämä äidin pikku Z-nyhverösankarit ovat onnellisia, kun ei tarvitse imuroida. He myyvät sielunsakin, ettei tartte imuroida ja saa täyttää pään kaikilla mahdollisilla biteillä niin, ettei siellä sitten olekkaan enää yhtään omaa ajatusta.

Sitten nämä Putkos-vErkkomedia-Occupy-supersankarit (Suomen osalta) luovat tämän mediahypetyksen siitä, kuinka ”ihmiskunta” vaatii tätä jo kauan aikaa ollutta hierarkian sharejakaa-suunnitelmaa. Nähkää silmissänne automaattien nälkäkeräykset häviävän pienenä esimakuna. He haluavat ”itsenäisten valtioiden” vielä kansojen omistuksessa olevat luonnonvarat maailmanhallituksen määräysvallan alle. Mitenkäs sitten tehdään, jos joku ei suostukkaan vaihtamaan, niin kuin joku muu määrää?

 

Tämän analyysini kaikki osatekijät ovat läsnä nykyisessä hetkessämme. Sietämättömän brutaali tunne on tuntea Suomen osalta henkilökohtaisesti tämä skaala osatekijöineen nanoteknologiasta alkaen. Olisi niin tärkeää jakaa tätä tunnetta kanssanne, koska jonain päivänä ehkä voimme jakaa sen tunteen viisaiksi teoiksemme. 

 

Jos kysytte, mitä tehdä, ei minulla ole mitään valmista suunnitelmaa. Tiedän kyllä, millainen yhteiskunta pitäisi olla, mutta sen toteuttamiseksi ei ole mitään kättä pidempää…. paitsi luottamus oikeamielisyyteen – vanhurskauteen, tuohon sanaan, jota pappi ei osannut minulle selittää, kun lapsena sitä kysyin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu