A Road to Hope

Lahden turvallisuusmessut: ihonalaiset sirut valmiit asennettavaksi

Ihonalainen sirutus on mahdollinen nyt ja käyttöönotto tapahtuu kun halutaan. Tämä informaatio annettiin  Radio Novalla tunti sitten teknologiafirman tuote-esittelijän toimesta.

Mä vaan kysyn ihmiset, miksi te sallitte tämän kaiken? 

Terveydenhuollon tietojärjestelmä on valmiusasetelmissa. Järjestelmä lataa päivittäin terveysasemien kaikki käyntitiedot valtakunnalliseen arkistoon. Myöhemmin tiedot yhdistetään ihonalaiseen sirujärjestelmään. Kerroin aiheesta:

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56689-tanaan-otetaan-askel-kohti-siruttamista-suomessa

Ensimmäistä kertaa on syntynyt keskustelua THL-blogissa, suosittelen tutustumaan koko ketjuun:

https://blogi.thl.fi/blogi/-/blogs/uutta-lainsaadantoa%E2%80%A6-odotellessa

Jyrki tekee lopussa mielenkiintoisia kysymyksiä,  minä sitä ennen.

 

Siruihin ja paikannukseen liittyen, minun on pakko ottaa kantaa, että kuinka modernin yhteiskunnan työssäkäyvä, opiskellut ihminen voi kaapata lapsen niin, että antaa tämän soitella apua. Anteeksi, ihan totta? No, eriasia on , jos on oikeasti syyntakeeton. En nyt tietenkään tarkoita tätä ohjeeksi kenellekään, mutta ymmärrättekö ihmetykseni? Juttu on niin paksu. Tämän perheen suuri hätä on jo käännetty paikannin-keskusteluksi.

Tässä yhä turvattomammassa maailmassa teidän halutaan janoavan ja huutavan syvyydestä turvaa itsellenne ja läheisillenne. Lahden turvamessujen viesti on kuin taivaallinen enkelijoukko, joka seuraa meitä joka-askeleella. Ja jos ei kelpaa, kaikki paha ja kuolema seuraa.

 

Tässä myös valmiussuunnitelmaa sirujen käyttöönottoon: Keltainen lehdistö tänään (9.10.2012) mainosti kauniin äiti-ihmisen voimalla toiminnan tehokkuutta ja turvallisuutta lisäävää vaikutusta. Äidin mielestä systeemi oli nerokas.

http://www.tieto.fi/toimialat/healthcare-and-welfare/ajankohtaista/sosiaalitoimi/paivahoidon-resurssit-kohdilleen-sahkoisella-lasnaoloseurannalla

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Matias Härkönen

Eihän kukaan ole sallinut mitään mihinkään asentaa. Jos joku jotain kehittelee, niin kehitelköön ihan rauhassa. Ei noita kukaan voi pakottaa ottamaan!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Elät uskossa. Herää! Ilman sitä et tule ostamaan etkä myymään mitään. Automaattikassat ovat kaupoissa. Drinkkisi valmistuu kun astut sisään yökerhoon. Et saa työpaikkaa. Sosiaaliturvasi on sirun takana kuin myös terveydenhuoltosi.

Kun otat vastaan yhteiskunnan "palveluja", joudut maksamaan siitä kaikkien henkilökohtaisten tietojesi mitalla. Olet globaalin eliitin omaisuutta, heidän kontrollissaan.

Ai että EVVK. Torjunta tosiasioille on useilla kova.

Anu Palosaari

Ainoa neuvoni tällaisen estämiseen on, että pysyttelee "yhteiskunnan turvaverkosta" kaukana. Eli välttelee julkisia palveluja aina kun mahdollista. Tämä vaatii tietenkin rahaa. Sitähän "globaali eliitti" haluaa; ihmisten kahtiajako on käynnissä. On köyhät ja rikkaat. Rikkaat ovat parempia ihmisiä eliitin mielestä. Köyhiä täytyy "valvoa".

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #7

Julkinen ja privaatti yhdistyvät! Siis rahalla ei pääse eroon näistä lonkeroista.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #9

Ainakin toistaiseksi privaatti on turvallisempaa, ainakin terveyspalveluissa. Näin sen koen.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho Vastaus kommenttiin #11

Juu vielä vuoden ajan. Sitten privaatti raportoi kaiken THLlle myös.... grhh

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

M.I.> ....Siruihin ja paikannukseen liittyen, minun on pakko ottaa kantaa, että kuinka modernin yhteiskunnan työssäkäyvä, opiskellut ihminen voi kaapata lapsen niin, että antaa tämän soitella apua. Anteeksi, ihan totta? No, eriasia on , jos on oikeasti syyntakeeton....

------------------

Haluaisitko tarkentaa, mitä ajat takaa. Liittyy ilmeisesti äskeiseen lapsen kaappaukseen. Muuten mielenkiintoista pohdintaa.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Juu, viittaan lapsikaappaukseen. Ehkä kirjoitan siitä eri kirjoituksen, joten ei siitä enempää.

Käyttäjän EevaSalonen kuva
Eeva Salonen

niin ilmeisesti sulle ei sitten tullut mieleen syytä miksi vastustamme asiaa.. Asiahan on niin päivän selvä.. Se on pedon merkki. vie siis yksityisyytemme, päätäntä valtamme ja yksityisyyden suojamme. Sekä paikkamme taivaassa. Ei sirua pitää välttää ja siitä pitää tiedottaa. Se kyllä markkinoidaan meille hyvänä ja kauniina, mutta se on paha. Koska siitä meitä tarkkailevat ja ohjailevat ihmiset ovat pahan vallassa.

Käyttäjän EevaSalonen kuva
Eeva Salonen

niin ilmeisesti sulle ei sitten tullut mieleen syytä miksi vastustamme asiaa.. Asiahan on niin päivän selvä.. Se on pedon merkki. vie siis yksityisyytemme, päätäntä valtamme ja yksityisyyden suojamme. Sekä paikkamme taivaassa. Ei sirua pitää välttää ja siitä pitää tiedottaa. Se kyllä markkinoidaan meille hyvänä ja kauniina, mutta se on paha. Koska siitä meitä tarkkailevat ja ohjailevat ihmiset ovat pahan vallassa.

Kaarina Piipponen

Ihan mielenkiintoisia pohdintoja. Tästä asiasta on kuitenkin jonkun verran lehdissäkin informaatiota, ettei ihan sitä kuitenkaan ihan salassakaan pidetä. Netistä siitä löytyy paljon tietoa.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/ei-enaa...

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2009/02/operaatio...

http://www.kolumbus.fi/~w462389/mikrosiru/sanders.htm

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Savon sanomat oli sinneppäin. Mutta nyt myönnettiin, että ihosirut odottavat meitä! Tarvitaan vain hieman poliittista tahtoa ja tiettyjä pakkokeinoja... Meidät saadaan haluamaan siru. Kukapa ei haluaisi, jos ei esim. ruokaa ilman sitä saa.

Siruista on puhuttua kauan. Nyt elämme aikaa, kun sirut ovat paketissa meitä varten.

Voit mieltää sen helposti: se vastaa sinun kelakorttia, henkilökorttia, pankkikorttia, kulkuoikeuskorttia yms.

Kun muilla on sirut, kuka uskoo sinun olevan sinä sen jälkeen. Ei, olet terroristi.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Minusta olisi ollut korrektimpaa aloittaa viivakooditatuoinneista käsivarteen, ja siitä sitten oltaisiin siirrytty kehittyneempään sirutekniikkaan.

Nythän sirut ovat vasta alkutekijöissään, ja yksisuuntaisia.
Niihinhän pitää saada enemmän anturikapasiteettia, verenpaine, verensokeri, happisaturaatio ainakin heti alussa. Ja varmaankin jollakin sähköimpulssilla voidaan saada aikaan relaksaatio-ominaisuuksiakin, jolla voitaisiin etätyyppisesti korvata rauhoittavien lääkkeiden tarvetta, vaikkapa joissakin mielenosoitustilanteissa tai vastaavissa.

Ehdottomasti on saatava myös eutanaasiaominaisuus, jotta yksilön ei tarvitse kärsiä tarpeettomasti, vaikkapa tilanteessa jossa tervedenhuollon jonot ovat kasvaneet kohtuuttomiksi ja ei enää ole järkevää kasvattaa hoitokapasiteettia.

Huomattavaa on kuitenkin, että tässäkohtaa ei kannata tehdä Apotti- terveydenhoidon tietojärjestelmään liittymiä sirutietoihin, koska vasta myöhemmin lisättynä Apottilaiset saavat työstään kunnon katteen omistajille. Koska lisätyötä ei voi kukaan toinen tehdä, koska järjestelmä on suljettu ja lähdekoodi salaista, ja liittymiä ei voi muutenkaan tehdä kuin Apotiksi vihitty.

Sirutukseen vaan kaikki, tuosta ovesta, vaatteet jätetään tuohon liukuhihnalle, ne saadaa sitten takaisin suihkut.., äsh sirutuksen jälkeen.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

EU on määrännyt kehittämään merkkiaineita, biomarkkereita 10 vuotta sitten, jolla toiveitasi pyritään täyttämään. Asiantuntijoille ei kerrottu miksi. Rahaa aiheeseen tietenkin oli runsaasti käytettävissä. Asiantuntijat ovat tehneet työtä käskettyä.
Olisi kiva tietää, että mitä noi ns. asiantuntijat oikeasti tietävät, mitä tekevät ja miksi.
Tämä yksi EU-asiantuntija minulle henkilökohtaisesti kertoi, että syytä ei kerrottu eikä kukaan sitä keksinytkään.

Kiitos, kun olette ryhtyneet keskustelemaan. Tulee ihan hulluksi täällä päässä, kun ei ilmekkään värähdä : D

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Minkälaisia teknisiä epävarmuuksia siruihin liittyisi. Saisiko esim magneetilla sirun sisältämät tiedot sekaisin.

Kaiken kaikkiaan eiköhän sirun käyttö ihmisessä ole ainakin toistaiseksi vielä lähes scifiä. Tarvitaan lainsäädäntöä, monenlaista organisointia, varmistuksia yms ennekuin mitään ratkaisevaa tapahtuu.
Ajattelin painua yöpuulle kohta ja painaa pääni pehmeään tyynyyn nähdäkseni levollisia unia.....

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Jorma, TÄMÄ EI OLE SCIFIÄ!
30 000 poliisia on sirutettu Lontoon alueella mm.
Hienoa, että kerrot, miltä tuntuu ja mitä uskot.

Mutta jätä haihattelut. Nyt pitää toimia, jos vielä jotakin yritetään saada aikaiseksi.

Ystäväni kertoi, että eräässä sairaalassa potilaat etenevät kelakortilla. Ilmoittautuvat koneeseen, saavat ohjeistukset yms. Seuraavaksi kela-kortin tilalla on siru.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Mirja-Leena,mietis hiukan tilannetta,Poliisin on työssään päästävä useinkin tiloihin sisälle nopeasti,siru toimii kulunvalvonnan kanssa yksiin.. Toinen seikka joka tässä juuri lähti puheeksi kun otin vastaan LP:n polliisilta sakkoa vastaan, Maijassa siis on tietokone,josta yhteys eteenpäin,sieltä maijan tietokoneelta kivasti näkyy monen moista asiaa jotka eivät ehkä ole sivullisille tarpeen nähdä. Tietokone poliisiautossa toimii vain virkakortin ollessa lukijalaitteessa,ihan luonnollista,jos tulee kiireellinen keikka niin yhteys keskustietokoneeseen katkeaa eikä mahdollisen inhimmillisen virheen vuoksi paikalle saapunut rikollinen pääse selailemaan viranomaisverkon antia. Kortti lukijalaitteessa on tätä nykaikaa,jos siru kehossa niin se toimii tunnisteena,ja helpottaa poliisimiehen työtä hurjasti

Käyttäjän EevaSalonen kuva
Eeva Salonen

niin siis mistä päättelet että noi sirut on yksisuuntaisia... Ei ne nyt kyllä mun mielestä ole..

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Eeva,tunnistamiseen tarkoitetut sirut on yksisuuntaisia,jos siihen halutaan joitain toimintoja niin ei sellainen voi toimia ilman sähköä,ei oikein millään...eihän? Katso pankkikorttiasi,sirun kohdalla on kosketuspinnat joista lukulaite syöttää virtaa luku-/tallennustapahtuman aikana. Jos nyt ajateltaisi leikisti että jonkinlainen siru tulisi tyyliin "isoveli valvoo" niin tuossa alempana linkki aiheeseen,virta ei vain riittäisi sellaiseen,entä jos riittäisi? Mitä tuolla voisi tehdä,kävisikö tunnistautumiseen pankissa? No ei! Jos sinulla on tilillä miljoonia niin rosvo voisi haluta sinun sirusi,paljon muutakin pahaa varastetulla sirulla voisi tehdä,silloin alkaisi jo ruumiita löytymään joilta siru viety.

Pieni muokkaus,aiheesta lisää http://fi.wikipedia.org/wiki/RFID

Käyttäjän MirjamFlyktman kuva
Mirjam Flyktman

Vaikka tää on vakava asia ja pelottavakin, muistakaa toivo. Mitään ei tapahdu meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tietämättä. Kauhistuttavia asioita tapahtuu ja vielä pahemmaksi menee mutta Jeesuksella on toivo ihmisille ja Suomelle:

____

6.02.2003 klo 02.30

Pyhä pyhittyköön ja saastainen saastukoon edelleen. Minä vahvistan teitä lopun ajan taisteluja varten.

Älkää peljätkö, sillä aika on pian, jolloin haen omani tuuliin ja pilviin, Karitsan hääaterialle. Minä Jeesus Kristus seison tässä teidän keskellänne. Minulla on hyvä tahto teitä kohtaan, teitä ja teidän perhekuntaanne kohtaan. Pian tulee aika, jolloin ravistelen tätä kansakuntaa. Älkää te kuitenkaan murehtiko, sillä tuimat tuulet eivät teitä tule kohtaamaan. Minä totisesti pidän lapsistani huolen. Mikään tuima tuuli, viha, ei pääse heitä kohtaamaan, sillä he ovat kätketyt vereni suojiin. Minä varjelen heitä ja heidän rakkaitaan, joita he rukouksin ovat kantaneet eteeni. Vereni on heidätkin puhdistava, ja kerran he saavat yhdessä iloita taivaan kirkkaudessa.

Vihan tuulien täytyy tulla, sillä se kohtaa lopun aikoina koko maan piiriä. Rakkaudessani Minun täytyy ravistella maan asukkaita toista tulemustani varten, jotta kerran mahdollisimman moni voisi iloita perillä taivaan kirkkaudessa. Minä rakkaudessani annan vaikeuksien kohdata ihmiskuntaa, sillä tahdon vetää mahdollisimman paljon lapsiani taivaan kirkkauteen, ylistämään Minua taivaan pyhissä puutarhoissa, ilossa, levossa ja rauhassa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen, älköönkä peljätkö, sillä Minä pidän huolen tästä kansasta.

Rukoukset tämän kansan keskeltä ovat nousseet korviini vuosisatojen ajan. Aina on ollut joukko uskollisia polvitien kulkijoita, jotka itseään säästämättä ovat panneet elämänsä alttiiksi, ovat uhranneet elämänsä Minun alttarillani. Minulla on hyvä suunnitelma tätä uppiniskaista, kovakorvaista kansaa varten. Älkää siis peljätkö, vaan kantakaa rakkaitanne, naapureitanne, ystäviänne sankoin joukoin eteeni, ja ihmeeni heidänkin kohdallaan tulevat toteutumaan. Minä teen ihmeitä tämän niskurikansan kohdalla, jotta saan monen lapseni kanssa kerran iloita perillä. Pahan valta kasvaa, tuimat tuulet puhaltavat. Elämä laantuu monilla alueilla maassanne. Seuraa konkursseja, lamaa, alasajoa yhteiskunnassanne. Päättäjät ajavat kansaanne kohti turmiollista menoa, mutta kaiken tämän tulen sallimaan, jotta kansani havahtuisi unestaan ihmettelemään, mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa. Mitä on tapahtumassa ennen niin vakaassa Suomen maassamme? Minne kulkee Suomen tie?

Vahvistukaa. Vahvistukaa, sillä teitä tahdon käyttää voimallisesti kansani parissa, joka hapuillen etsii silloin tietään Vapahtajansa syliin, turvaan kaikelta kaaokselta, levottomuudelta, joka maanpiiriä kohtaa. Älkää peljätkö. Teitä ja teidän rakkaitanne olen valmistamassa kohti suurempaa pyhyyttä, muovaan teistä käyttökelpoisia, jaloja astioita lopun ajan taisteluihin. Moni nääntynyt sielu silloin löytää täydellisen rauhan ja levon Minussa, Jeesuksessa Kristuksessa. Syntitaakka, pelon taakka, kirpoaa pois ja keskellä levottomuuksien rauha on heidän osansa. Vahvistakaa sydämenne Sanallani, niin että teillä on virvoittaa lähimmäisiänne noina aikoina. Sanani leipä tulee olemaan kiellettyä, mutta lapseni loistavat kuin tähdet pimeyden keskellä. Minä teissä ja te Minussa, Minun valoni ja pyhyyteni loistaa olemuksestanne kuin majakka pimenevässä yössä. Moni tulee pelastumaan.

Rakkaudessani ravistelen koko maan piiriä. Älkää te peljätkö, vaan luottakaa. Teidän polkunne kirkastuu kirkastumistaan. Janoiset, nälkäiset sielut lähellänne ja kauempanakin löytävät tien lepoon ja rauhaan. Pelko väistyy, Minun suojelukseni ja varjelukseni lepää heidän yllään. Korskeina rauhan päivinä rakkauteni ei heille kelvannut, siksi tuimien tuulten täytyy tulla. Tuska ja pelko ajaa ihmisiä etsimään Vapahtajaansa, heidän taattojensa Jumalaa, Häntä, jolta apu on tullut aiemminkin. Syvältä sielun sopukoista löytyy aukko, jonka vain Minä, Jeesus Kristus, voin täyttää. Vihdoinkin turha korskeus häviää ja tilaa löytyy todelliselle sielun Vapahtajalle. Turhuus kirkastuu kansalleni, niin myös omille lapsilleni, jotka ajan houkutusten saattamina ovat ajautuneet maailman houkutuksiin ja kiusauksiin, epäjumalien palvontaan. Sydämeni itkee heidän, rakkaiden eksyneiden lampaideni puolesta. Olisin tahtonut heidät säästää ahdistuksen palavilta nuolilta, mutta vereni täytyy kirkastua heillekin uudestaan sydämen asiaksi. Tämäkin tulee Minulta heidän tosi parhaakseen.

Minä tunnen jokaisen sydämen, olenhan Minä sen luonut. Turhuus ja rakkaudettomuus lähimmäisten hätää kohtaan, elintason huuma on murrettava heidänkin sydämestään. Minä rakkaudessani riisun kaiken korskan, niin ettei jäljelle jää muuta kuin avonainen sydän Minulle, Jeesukselle Kristukselle, Minun pyhyydelleni ja rakkaudelleni. Heitäkin tahdon käyttää lopun ajan taisteluissa, sillä työtä on paljon, nääntyviä sieluja on paljon, laumoittain. Sylini ja rakkauteni kirkastuu monille, monille kansanne jäsenille.

Sukupolvien rukoukset vieläkin ovat tätä maata kantamassa. Siksi armoni on lepäämässä yllänne, maanne yllä. Lopun ajan taisteluissa kuitenkaan yksikään valtio ei säästy Minun sitä ravistelematta, olisihan se rakkaudettomuutta Minulta. Rakkaudessani tätäkin maata olen esirukousten tähden siunannut ja armahtanut, mutta kerran on jokaisen polven notkistuttava eteeni. Minun on ravisteltava tätä kansaa. Hiljaisesti olenkin sitä työtäni aloittanut monien lasteni sydämissä. Siksi olkaa rohkeat, julistakaa Sanaani, missä ikinä kuljettekin. Älkää peljätkö. Minä olen teidän kanssanne. Minä armahdan rakasta kansaani; rakasta Suomen maatani, joka on ollut uskollinen Minulle menneinä sukupolvina. Uskovien esirukoukset ovat maatanne kantaneet ja varjelleet vihollisen hyökkäyksiltä. Näette kuitenkin, että perustus on nyt murenemassa. Siksi tuimat tuulet tulevat, aikaahan ei enää paljon anneta. Moni pelastuu, löytää tien Vapahtajansa syliin. Amen. Halleluja.

www.profetiansana.net

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

No HALOO!! Jokainen toki tietää kuinka kuluvalvonta toimii,siinä ei siruilla ole mitään tekemistä,kulunvalvonnasta tunnit,"sisään-ulos" ja lasku perään ""Tapiolan vuorohoitoa tarjoavassa päiväkodissa on käytössä sähköinen kulunvalvonta ja tuntiperusteinen asiakasmaksu. ""

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Liittyen nyt tähän ja tuohon toiseen blogiisi aiheesta,toki "siru" jolla paikannus onnistuu on jo olemassa,se tarvitsee vain julmetun akun toimiakseen ja säännöllisen latauksen.. Siru joka tarkkailisi minun verenpainetta,verensokeria tai jotain muuta elintoimintoa,ja joka olisi yksinkerteisesti luettavissa (sähköisesti) terkkarissa? Mikä vika? Kun sote-puolen tietojärjestelmät yhtenäistyvät on yksi ja sama kuinka tieto potilaan terveydestä järjestelmään kirjataan,joko perinteisesti siten että lääkäri käyttää puoli työpäivää tietokoneen äärellä tai siten että lukulaite siirtää tiedot järjestelmään,samalla labratestit vähenee rutiinitestien osalta
Elintarvikkeiden kuljetuksissa käytetään hyvin yleisesti "sirua" joka tarkkailee lämpötilaa,tärinöitä,ilmankosteutta jne. kunkin elintarvikken kohdalla eri ympäristötekijöitä,"nappi" palautetaan tuottajalle ja tuottaja voi seurata koko kuljetusketjun olosuhteet. Nyt voisi tuon saman (napin/sirun) käyttötarkoituksen soveltaa kroonisesti sairaalle ihmiselle,seurantatiedot sitten vaikka kerran viikossa teerkkariin,jos tuollaisella järjestelmälle on ainoastaan positiivia puolia potilaalle... En ymmärrä lainkaan miksi tuollaista uutta tekniikkaa kohtaan on pelkoja?

Ja liittyen tuohon alussa mainittuun paikannussirujen latausongelmiin http://www.tekniikkatalous.fi/ict/uusi+mikrosiru+p... .

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Lue Pentti tän päivän hesari, jossa on melko kattavasti kerrottu, mitä henkilön tietojärjestelmiä on jo olemassa. Siru paikantuu, kun ihminen kulkee lukijan ohi. Yhdistettynä kännykkään, gps tietää tarkasti missä olet. Sirusta luetaan henkilötunnus, jonka takana on henkilön kaikki oleelliset tiedot. Ikäänkuin kelakortti massiivisessa mittakaavassa.

Pentti, sirut OVAT valmiita. Tietenkin päivitysversiota tehdään.

Miten niin nanot ovat pieni härdelli. Niin ne OVAT pieniä, liian pieniä ihmisten sovelluksiin. Tulevaisuuden ongelmat tulevat olemaan noidankehä.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Nano on fyysiseltä kooltaa hyvinkin pieni,siihen kokoluokkaan tuskin koskaan saadaan kummoista elektroniikkaa mahtumaan. Minun koulutustausta on elektroniikka,vaikka sen kehityksen seurantaan ei nykyisin oikein aika tahdo riittää... En näe tässä siruasiassa kuin ainostaan hyviä puolia,väärinkäytökset..mitä ne voisivat olla? Olennainen kysymys lie kuka noihin tietoihin pääsee käsiksi,jos tietoihin käsiksi pääsemiseen tarvitaan henkilöllisyyden toteamiseksi siru..? ;)

Ongelma tulevaisuudessa on ihan joku muu kuin ihon alle laiteltava eri käyttötarkoituksiin laitettavat sirut,ongelma on jo nyt esim. kaupparyhittymien bonuskortit, http://www.taloussanomat.fi/yrittaja/2012/10/31/bo... kännykkä jo nykyversiossaan,(jos isoveljeä pelätään), ongelma voisi olla kaikkien tietojen yhdistäminen,enemmän kuin se yksittäinen tieto joka jo on olemassa,niin sinusta kuin minustakin..

Jos jotain itse odottaisin niin se voisi olla tietoturvan kannalta se että minä saisin välittömästi tiedon että tietojani on katsottu ja kuka niitä katsoi,sitten voisin päätellä itse onko käyttötarkoitus tietojen tarkastukseen ollut oikea ja/tai pitäisikö minun reagoida asiaan jotenkin

Toimituksen poiminnat